martasekret Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Witajcie, wczoraj w Sobieszewie, przy okazji odwiedzin u innego psa, zobaczyłam przerażonego boksera. Brązowy, pręgowany. Pies biegł środkiem ulicy, nikt nie zwracał na niego uwagi. Widac, że nie wie, co się dzieje, nie potrafi się odnaleźć w tej sytuacji. Podlatuje do ludzi, ale ci go przeganiają. Najgorsze, że on wbiega na ulicę na oślep..... Nie chcę, żeby wylądował w schronisku. Już raz jednego boksera tam zawiozłam i bardzo żałowałam swojej decyzji....... Pomóżcie proszę! Mogę psa dowieźc w okolice Trójmiasta. Quote
Jo37 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Są dwie fundacje ratujące boksery. Zaraz poszukam nicków. AgaiTheta . Jest z Elbląga. Quote
martasekret Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Wiem, że jest fundacja Boksery w potrzebie, pomogli kiedyś bezdomnemu Misiowi, którym się zaopiekowałam. Ale nie wiem niestety, kto na dogo jest z bokserów. Quote
gosia7 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 słuchajcie, nie daję rady! prowadzę już wątek psa z Sobieszewa i zajmuję się nim od 2 tyg. wkrótce wyjeżdżam i nie ogarnę kolejnego psa.... zważywszy,ze jest tu jeszcze problem kotów! błagam pomóżcie w sprawie tego boksera. dziś przybiegł pod moje sanatorium, zerwałam się z ćwiczeń do niego łapiąc puszkę i cały zapas swojego śniadania. wciągnął wszystko w locie! jest bardzo głodny i chudy. wystają mu żebra i kręgosłup. nie znam się na tej rasie, ale dla mnie jest za chudy!!! biega w kółko, szuka, węszy, leci środkiem ulicy. jest przestraszony, jedząc odskakiwał od miski słysząc hałas za sobą, na mój gwałtowny ruch też się usuwa. nie widziałam go tu wcześniej ,a dużo się kręcę po okolicy... może ktoś ma kontakt do bokserów w potrzebie, czy kogoś od tej rasy, nie wiem już co robić i gdzie dzwonić. czy ktoś pilnie przy nim pomoże? wstawiam zdjęcia zrobione na szybko przed pół godz. Quote
martasekret Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Gosia, wejdź na pomorskie - założyłam mu tam wątek. Wstaw proszę zdjęcia. Dałam ogłoszenia na trójmiasto, może go ktoś jednak szuka.............................................(jasssne....). Quote
Recommended Posts