Akrum Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 odwiedzam cię Lora i mocno trzymam kciuki, żeby przerzutów na płuca nie było... Quote
TERESA BORCZ Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Klaudia mam nieco ale niewiele, trzeba kupić w areozolu bo bardzo łatwo stosować, ale oczywiście to jest lek tylko dorażny nie wysuszy totalnie guza nowotworowego ale zaleczy to cieknięcie, doskonale tu się sprawdzi maść brzozowa o działaniu antynowotworowym, BETULECO z zielarskiej apteki no i olejek z pestek moreli, zawiera sporo wit B17 , ogranicza przerzuty, duzo jest środków ale operacja tak czy tak natychmiast musi mieć miejsce. Quote
Noemi1 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Zaglądam do Lorki i czekam na dalsze wiadomości. Ciszę się Pani Tereso, że los Lorki nie jest Pani obojętny :) Gorąco pozdrawiam :) Quote
TERESA BORCZ Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 cały czas szukam miejsca blisko mnie abym mogła czynnie pomóc dla LORKI no i dla przeslicznej jamniorki z wątku Klaudus_ , bardzo zagrożonej, to straszne , taki maluch nie ma nawet dt!!!!, szukajcie jak tylko się da ! czy szukac dla małej dla ścieśnienia guza przed zabiegiem tego specyfiku z tarantuli? to bardzo ważne! Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 TERESA BORCZ napisał(a): czy szukac dla małej dla ścieśnienia guza przed zabiegiem tego specyfiku z tarantuli? to bardzo ważne! jak moze pomoc to prosze szukac :) Quote
Noemi1 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Co nowego u Lorki (aż boję się pytać)? Jak się malutka czuje? Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Beniu bardzo cierpi...prosi o pomoc...nie zostawiajmy Go samego... http://www.dogomania.pl/threads/2118...7#post17333127 jako pierwsze zdjęcie naszego Benia i dla porównania w dole obraz prawidłowego stawu biodrowego Quote
Noemi1 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Mam nadzieję, że brak wieści to dobre wieści :) Quote
Akrum Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 i ja przydreptałam zaniepokojona tą ciszą, choć pewnie Klaudia zajęta przy tylu zwierzakach... Quote
I love dog's Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Już o głosiłam to na FB mam nadzieje że to pomoże Quote
Noemi1 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Podniosę chociaż biedną sunieczkę z nadzieją, że u niej lepiej :) Quote
Noemi1 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Klaudus_ odpowiedziała na wątku do którego link jest powyżej, że jest bardzo zabiegana, ale wieczorem pojawi się u Lorki :) Quote
Recommended Posts