Klaudus__ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Przepraszam,że tak długo mnie tu nie było,ale mam totalne urwanie głowy... Niestety nie mam dobrych wieści... :bigcry: Lorka odeszła... W zeszły czwartek... Wcześniej moja Sara,a po Nich Onek Donald... Straszny miałam zeszły tydzień... Pod każdym względem... Ale już przechodzę do sedna... Lorka poczuła się gorzej... Jeździliśmy na kroplówki, zastrzyki i zrobiliśmy badanie krwi... Niestety na guzie zrobiła się przetoka najprawdopodobniej bezpośrednio do środka - jak oddychała tak wypompowywała z siebie krew - później wkleję zdjęcie jak to wyglądało. Miała smarowane balsamem szostakowskiego i innym cudami - niestety przegraliśmy z chorobą. Przerzuty były już w całym wnętrzu - brzuch był ogromnym - w związku z tym zdecydowałam się Jej pomóc... Nie było szans - strasznie to wszystko ciężkie... Loreczko śpij spokojnie z moją Sarusią i Donaldem... ... Quote
Jasza Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Klaudus - współczuję szczerze. Lora już nie cierpi - chociaż tyle... I ostatnie dni spędziła u Ciebie - to najważniejsze. Wiem, że to często powtarzane słowa - ale tak przecież jest...to prawda... Quote
Akrum Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Lorka była kochana chociaż w ostatnich tygodniach swojego życia, dostała namiastkę domu, lepszego życia. Najważniejsze, że nie odeszła w samotności, że byłaś przy niej, że nie pozwoliłaś by dłużej się męczyła. Pozwoliłaś jej zasnąć spokojnie i przejść za TM [*] [*] [*] Dziękujemy Klaudus, że byłaś przy Lorce w jej ostatnie dni życia. Quote
Klaudus__ Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Najgorsze,że człowiek poświęca wszystko z nadzieją,że da radę pożyczyć od Pana Boga kilka tygodni godnego życia dla skrzywdzonego z ręki człowieka psiaka - a co dostaje? Kopa w dupę... :bigcry: Quote
Wadercia Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 najważniejsze to, że już nie cierpi i nic ją nie boli... [*] Quote
Kocurek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Zegnaj sunieczko:(badz radosna i szczesliwa w psim niebie... Quote
majowa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Bardzo Ci współczuje psie niebo pełne jest dobrych uśmiechniętych psich pysiów, które przyjęły Loreczke do siebie, ja wierze że ta miłość i dobro wraca do Tych którzy o psiaki walczą Quote
Klaudus__ Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Teraz jeszcze trzeba spłacić długi Loreczki w lecznicach... :roll: Quote
jola_li Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Klaudus__']Teraz jeszcze trzeba spłacić długi Loreczki w lecznicach... :roll: Nie było mnie długo - teraz też mam utrudniony dostęp do internetu - tak mi potwornie przykro, że nie udało się pomóc psince :-(.... Poproszę o numer konta, chociaż w ten sposób trochę pomogę . Quote
Klaudus__ Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Za Lorkę w jednej lecznicy mam około 200 zł (to tam gdzie pozwolilam Jej odejść) a w drugiej gdzie była konsultowana i badana - dopiero będę dzwoniła i pytała ile to wyszło. Quote
PaskudnaZłośnica Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Lora odeszła - a dług niestety nie... Nikt nie pomoże Go spłacić? Quote
jola_li Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 PaskudnaZłośnica napisał(a):Lora odeszła - a dług niestety nie... Nikt nie pomoże Go spłacić? Parę postów wyżej prosiłam o numer konta. Niestety niewiele mogę, ale chciałabym pomóc. Do tej pory nic nie dostałam. Parę osób deklarowało gotowość pomocy - można by zapytać na pw, czy nie zechcą się dołączyć. Quote
Łukasz__ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Zapraszam na bazarek na dług po Lorce http://www.dogomania.pl/threads/215693-Hugo-Boss-Reserved-Cropp-oraz-wiele-innych-na-d%C5%82ug-w-lecznicy.Do-13.10-godz.-23-00 Quote
Łukasz__ Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='jola_li']Przesłałam 40 zł na spłatę długu.[/QUOTE] Bardzo,bardzo dziękujemy :modla::modla::Rose: Quote
Klaudus__ Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='jola_li']Przesłałam 40 zł na spłatę długu. Bardzo dziękujemy :modla: Quote
Kocurek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Poprosze o numer konta,przeleje chociaz 5 zl.Wiecej nie moge...:( Quote
Recommended Posts