Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj prawdopodobnie sunia pojedzie na SGGW na sterylizacje.
Będzie mogła tam zostać 10 dni po sterylizacji, później niestety będzie musiała wrócić do zakładu - chyba że znajdzie się dla niej domek.

Dałam juz ja do piatkowej Wyborczej.

Może jakaś składka na hotelik tam żeby sunia nie musiała wracać do zimnego kojca w zakładzie - ona jest nie dozywiona trzeba ją podduczyć.

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrojka - w tytule po prostu dopis że potzrebna pomoc finansowa na hotelik.

Dziewczyny - proszę zmieńcie dane kontaktowe we wszystkich ogłoszeniach 607-991-655 (Ania - to ja) lub 508-000-066 (Iwona)

No i domek pilnie potrzebny:shake:

Posted

OK- UDAŁO MI SIE (MAM NADZIEJE ZALOGOWAĆ). Sunia jest u mnie w zakładzie cały czas.. miewa sie dobrze.. tylko stróz nie zamnknął jej do boksu po nocy i ktoś buchnął jej obróżkę wraz z adresówką.. i namiarem do mnie...!!! welcome in Wolomin!.brak słów. nakarmilam ja raniutko i zaprowadziłam do boksu.. ale niebyła szczesliwa tego powodu.. o czym bardzo głosno dawała znać-ALE ona UJADA!!dziekuje wam wszystkim ,którzy zaangazowali sie w NIUNI sprawę (nazywam ja NIUNIA) . Słuchajcie ona reaguje na komendy! jest b. mądra.

Posted

elainfo napisał(a):
ale niebyła szczesliwa tego powodu.. o czym bardzo głosno dawała znać-ALE ona UJADA!!.

Ujada, jak to ONka :evil_lol: gdyby nie ujadała to coś byłoby nie w porządku ;)
Zaraz wkleję plakat suni.
.
.
.
.
.
.
Może być taki?

Posted

Radek - plakat super tylko musimy troszkę odmłodziuć sunię.
Proszę wpisz że ma 3-4 lata.
I proszę wywl ten tekst o łańcuchu - to może odstraszyć potencjalnych chętnych z mieszkaniem - a wcale nie jest powiedziane że sunia nie będzie umiała zamieszkać w mieszkaniu.

Zmień równiez numery kontaktowe: od jutra sunia będzie na SGGW więc namiary tez się zmieniają: 607-991-655.

Reszta jest super - DZIĘKUJEMY:loveu:

Posted

Nie ma problemu, poprawię plakat i umieszczę wersję poprawioną :)
Napiszcie proszę czy napisać o tym, że będzie wysterylizowana?

Posted

Radek napisał(a):
Nie ma problemu, poprawię plakat i umieszczę wersję poprawioną :)
Napiszcie proszę czy napisać o tym, że będzie wysterylizowana?

Jak najbardziej napisz że już jest wysterylizowana.
Jak byś dał radę jeszcze dzisiaj tak do 16:15 to mogłabym wydrukować i porozwieszać. Będę dzisiaj na SGGW i może w kilku innych klinikach.

Posted

A więc tak...plany sie pozmieniały.

Wczoraj długo debatowałyśmy co zrobić z sunią.
W końcu nie pojechała na SGGW tylko do jednej dziewczyny, która obiecała się nia zaopiekowac do czasu aż jej nie znajdziemy domu.

Sunia została wczoraj przebadana. Pobraliśmy krew i dzisiaj czekamy na wyniki. Zrobione zostało prześwietlenie żeby wykluczyć ciążę.

Sterylki na razie nie będzie bo sunia jest strasznie chuda i nie ma co kroić.

A teraz parę słów o suni - jest PRZEKOFANA:loveu: , ma ok 4 lat. Jest bardzo wyniszczona, chuda, sierść w kiepskim stanie ale jest najradośniejszym psiakiem na świecie. Cały czas chce się bawić. Najlepiej jakby ktoś jej rzucał cokolwiek się da a ona to przynosi. Uwielbia plastikowe butelki no i wogóle cudo:loveu:
Po podtuczeniu i witaminkach będzie pięknym psem i wspaniałym przyjacielem.

Zdrojka - proszę zmień tytuł - na razie nie zbieramy kasy!
Ale szukamy domu.

Posted

Napisałam maila do zdrojkowej;) Bo wiem kto pomoże znaleźć dom dla Suni - pan Leszek z psiego hoteliku i szkoły tresury psów z Wołomina, gdzie jeszcze niedawno przebywała Tinka:) Na szczęście malutka Tinka jest już w nowym domku w W-wie i ma się coraz lepiej:multi:

Posted

Wklejam szczegóły z maila od lyricy, tu się bardziej przydadzą niż u mnie w kompie ;) :
Pan Leszek Feter ma szkołę tresury psów i hotel właśnie w Wołominie przy ul. Rolnej 26. Jest bardzo wrażliwy na nieszczęście psów. Powiedział, że jeżeli będzie coś wiadomo o jakimś nieszczęśliwym psie, to on go przechowa i znajdzie dom. Ma w planach otwarcie schroniska, bo to, które jest na Sikorskiego to :shake: ...

Lyrico, a jakis kontakt telefoniczny, mailowy do Pana Leszka? Jak możesz, to prześlij go do Anouk92 albo podaj jej telefonicznie lub SMSem, numer do niej jest w pierwszym poście. Może się przyda...

Posted

Naprawdę prztrzyma za darmo????

Ja słyszałam inne opinie o tym Panu więc sama nie wiem....
Jeśli chce otworzyc schronisko i na nim nie zarabiać to będę pierwszą osobą w wołominie która będzie chciała mu w tym pomóc.