medar Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34627 :-( :-( :-( Ja już naprawdę nie mogę http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=9727&PN=1&TPN=1 Quote
zdrojka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 "Nie mogę, nie mogę"... ale wziąłem :evil_lol: Medar, Boszzzzeeee, jesteście wielcy! Jak dobrze, że są tacy jak Wy! :multi: A ja ponownie pytam, co u Malty!?! Zakochałam się w suńce i się niecierpliwię :cool3: Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 strasznie zamotana ta cala akcja z adopcja MAltusi.. ale nie bede wnikac w szczególy. ale najwazniejsza informacja-Malta w Piątek wieczorem pojechała do swojego nowego domu;-)))) do tej przemiłej rodzinki z Ursynowa.dzis zadzwonie do nich aby dowiedzieć sie jak ona sie czuje i czy "zadomowiła się" juz troche..?? Strasznie plakała jak ja tam zostawiałysmy....:-( w czwartek Iwona ma dowieźć umowe adopcyjną do podpisania tym ludziom..gdyz wpiatek przy oddawaniu Malty okazalo sie ,ze jej nie ma ze soba.. i oswiadaczenie maja podpisac ,ze bedzie wysterylizowana.. Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hmmmm.. nikt sie nie cieszy...???? MALTA MA DOM!!!!!:evil_lol: NIEDŁUGO POSTARAM SIE O ZDJECIA MALTECZKI W NOWYM DOMKU..;-)) Quote
beka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hurrrraaaa, następny piesio w nowym domku. Który następny? Quote
anouk92 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ela gratuluje udanej akcji!!!:loveu: Myślę że Malta będzie miała fajny domek - ważne że blisko i zawszze można podjechać na kawę;) Mam nadzieję że to Cię zachęci to dalszej pomocy takim sierotką. Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 anouk, mnie nie ma co zachęcać- to nie pierwszy zwierz w moim zyciu.. i w tym roku.. ale ciesze sie ze poznałam "podobnych" mi nieobojetnych na los zwierząt..;-)) zawsze łatwiej i sprawniej jak sie ma taka obstawę.. i wsparcie. teraz mam kolejny problem na głowie.. BOCIAN!! ,który nieodlecial..nie wiem czy dogomania to wlasciwy adres, ani nieumiem zalozyc nowego watku.. ale czy ktos wie gdzie prosić o pomoc w sprawie bociana???? Ptasi Azyl niezbyt skory do pomocy-juz dzwonilam 2 razy.. Quote
anouk92 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 elainfo napisał(a):anouk, mnie nie ma co zachęcać- to nie pierwszy zwierz w moim zyciu.. i w tym roku.. ale ciesze sie ze poznałam "podobnych" mi nieobojetnych na los zwierząt..;-)) zawsze łatwiej i sprawniej jak sie ma taka obstawę.. i wsparcie. teraz mam kolejny problem na głowie.. BOCIAN!! ,który nieodlecial..nie wiem czy dogomania to wlasciwy adres, ani nieumiem zalozyc nowego watku.. ale czy ktos wie gdzie prosić o pomoc w sprawie bociana???? Ptasi Azyl niezbyt skory do pomocy-juz dzwonilam 2 razy.. O rany:crazyeye: nie mam pojęcia kto się może zająć bocianem. Może zadzwoń do zoo - tam powinni wiedzieć co robić:shake: A i zmień tytuł że Malta już w nowym domu. Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no własnie Ptasi Azyl jest w ZOO - ale oni raczej Spławiaja mnie... TYTułu nieumiem zmienić :shake: , niech to zrobi kto inny...;-)) moze zdrojka?? niewiem ktokolwiek.. Quote
morisowa Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :multi: :multi: :multi: temat może zmienić tylko zdrojka, bo ona założyła wątek A tego bociana gdzie masz? on jest zdrowy czy jakiś połamany? spytam koleżankę, może coś poradzi. Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bocian jest za Tłuszczem- raczej zdrowy. Prawdopodobnie był najmłodszy i najsłabszy z lęgu i nie odlecial z reszta.. . chodzi sobie po polach od ponad 2 m-cy ciągle jeszcze znajduje jakies pozywienie.. ale jak spadnie snieg- to klapa.. do tego wole niemysleć jak by go jakies psy dopadły...Jutro przyblize gdzie dokładnie jest bociek.. moja kolezanka z pracy mi ciągle o nim opowiada, podobno i w telewizji była ta sprawa ale juz dawno wszystko ucichło i wszyscy zapomnieli .. Quote
elainfo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Może zadzwoń do zoo - tam powinni wiedzieć co robić:shake: A i zmień tytuł że Malta już w nowym domu.[/quote] Anouk wyslałam ci maila.. na dogo..;-) Quote
zdrojka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Ela i reszta, jesteście wielkie :klacz: :bigcool: Tytuł zmieniony. Quote
rudaa1 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 SUUUPER wieści, jak ja kocham takie historie z Happy End-em:cool2::laola::laola::laola::laola: Quote
Tigraa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Strasznie sie ciesze ale radze Wam kontrolowac dom od czasu do czasu.Tyle ostatnio nieudanych adopcji ze az czlowiek sie boi wyadoptowac psa. Quote
invictus hilaritas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 zeby tylko taki domek reksiowi znalesc :megagrin: Quote
rudaa1 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 invictus hilaritas napisał(a):zeby tylko taki domek reksiowi znalesc :megagrin: ooo to jest super dobra myśl:roll: Quote
elainfo Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 rozmawiałam z nowym państwem Sunieczki .. podobo jest ok.. sa bardzo zadowoleni .. poznaja sie nawzajem.. Malcia wciaga miche w 1 min. a potem ja wylizuje przez kolejnych5 min.hahaha.. jeden z kotów juz sie z nia oswoił , nie ucieka nie stroszy sie .. tylko Sunia jeszcze woli omijac je szerokim łukiem udajac ,ze ich wogóle absolutnie niewidzi..;-))ma zakupiona specjalna karmę..RC.. chodzi elegancko na spacerki.. była juz spuszczana że smyczy..( ale ona sie pilnuje..wiem jak sama ja wyprowadzałam..;-))) a jak chce wyjść na spacer to przynosi buta w pysku:razz: .. sama słodycz.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jestem zaproszona na kawke aby zobaczyć jak Malta przeobraza sie w dorodna psice z tego chucherka.... Quote
zdrojka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Ela, poprosimy o fotki, jak da radę... Super, że dałaś się tu wciągnąć :multi: Quote
anouk92 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 No no super wieści!!!! Oby tak dalej!:multi: Fotki, fotki!!! Quote
elainfo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 morisowa napisał(a)::multi: :multi: :multi: temat może zmienić tylko zdrojka, bo ona założyła wątek A tego bociana gdzie masz? on jest zdrowy czy jakiś połamany? spytam koleżankę, może coś poradzi. hej Morisowa,.. pytałaś moze koleżanki cos moze jak z tym bocianem..?? kto moglby pomóc? Quote
elainfo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 anouk92 napisał(a):No no super wieści!!!! Oby tak dalej!:multi: Fotki, fotki!!! nie martw sie fotki będa na pewno;-) Quote
elainfo Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 noi masz babo placek...telefon od mojej mamy- piekna łagodna sunka od dwóch dni blaka sie po osiedlu i spi na garazach.. jest taka milusińska, lagodna, sliczna...biedna.. wiec zamiast z pracy do domu jade zaraz pedem do Zielonki do rodziców zobaczyc to cudo... zrobie fotki.. Jacek mnie zabije...;-((( pomocy!!!anouk?? Quote
zdrojka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 No i masz ci los, znowu bidulka :shake: Ty masz chyba jakieś szczęście / pecha do nich... Albo może one do Ciebie :cool3: Podnosimy! Jak będziesz cos wiedzieć, to może nowy wątek? Uprasza się przenieść ten wątek. Ale jak to zrobić? :oops: Quote
elainfo Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 hmm... no własnie jak tu sie otwiera nowy watek???czy ktos wie ?Sunca jest przemilasna.. strasznie łagodniuska, wylizala mi wczoraj cała twarz i podała łapke na przywitanie!! ale jest cała w kleszczch , wykreciłysmy jejwczoraj z Anouk -chyba z10 szt. MEGAwielkich.. ale ma ich jeszcze ze 2 x tyle. dzis zabieram ja doweta na badanie krwii przeciwko bebeszii i USG czy przypadkiem nie jest zaciążona(poki co nie widac golym okiem..)hmm wkleiłabym zdjeciaale NOWY WATEK POTRZEBNY:oops: a ja nieumiem.. Quote
Recommended Posts