Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 mysza 1 napisał(a):Ojej, tyle tu postów, że nie zauważyłam, juz chciałam jutro znowu dzwonić do Krakvetu, jestem z nimi w stanie wojny ;) Dzięki. W poscie rozliczeniowym jest informacja.:) Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 mmd napisał(a):Poprosiłam Kundelkową Skarbonkę o pomoc w opłaceniu transportu. Myślę, że będzie dobrze. Dziekuje mmd:) Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Arleta P. z FB, wplace 50 zl w poniedzialek..............znam Arlete wplaci na pewno. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ewa Gł. do przelewu dołączam głaski dla piesków na drogę do lepszego życia cyt. z FB Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Prosze o sprawdzanie wszystkich podanych kont i paypala i przkazywanie mi na bierzaco jakie sa wplaty to wazne duzo osob z Fb zrobilo przelewy juz musza byc na koncie. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Na dogo ktos robil bazarki butelkowe na benzyne moze wiecie kto, bardzo by sie taki tutaj przydal. Quote
santino Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Ellig']Nie jestem w stanie umowic 4 osob, kiedy co chwila sa inne preferencje. Mam tylo nadzieje ,ze Aleksandra nie wycofa sie z przelozonego na niedziele transportu wszystkich psiakow do Łodzi a potem z Łodzi 2 do Leszna. Nie moge od wczoraj skontaktowac sie z K. wiedziala ,ze dzisiaj ma jechac Rotka bo tak w koncu zdecydowala ajlii, potem nastepowaly kolejne zmiany ze strony ajlii z powaznych powodow itd. wykonalam 1000 telefonow jestem zadluzona i zakladam 200 zl na transport chlopakow z Lodz-Leszno-Lodz. Jezeli ktokolwiek moze dodzwonic sie do K. to prosze informujcie Ja ,ze transport jest w niedziele a nie dzisiaj. Ja wyczerpalam juz wszystkie mozliwosci kontaktu. Kochana jesteś wielka!!! Chciałam Wam powiedzieć o ofercie którą znalazłam: http://www.mydeal.pl/warszawa/box/2666/0/ Może warto kupić taki kupon - zawsze to taniej na karmę, a można wykorzystać do listopada aż Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 santino oczywiscie ze warto, tylko prosze pamietajcie, zeby nie kupowac suchych karm na wage i jak otwieracie sucha karme to potem trzeba przechowywac ja w szczelnie zamknietym pojemniku bo inaczej mozna zaszkodzic zwierzakowi. taka otwarta karma staje sie siedliskiem , bakterii , roztoczy i traci swoje wartosci bo jak gabka lapie wilgoc.... Udalo mi sie skontaktowac z K. Juz wie ze psiaki pojada w niedziele i bedzie dzwonila do Aleksandry:) Quote
obraczus87 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='mmd']Czy dałoby się podliczyć/ oszacować finanse - co jest, co jest w drodze? Można poprosić Kundelkową Skarbonkę, ale nie moge się połapać, na czym stoicie. Na FB chyba trochę się ruszyło. I ten transport do Leszna za ile jest? [quote name='santino']Kochana jesteś wielka!!! Chciałam Wam powiedzieć o ofercie którą znalazłam: http://www.mydeal.pl/warszawa/box/2666/0/ Może warto kupić taki kupon - zawsze to taniej na karmę, a można wykorzystać do listopada aż Często korzystam z usług tego sklepu www.swiatkarm.pl Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ajlii policzyla transport do Nowego Sacza - 360 zl Do Leszna - 300 zl Ja zakladam z pozyczonych pieniedzy 200 zl na transport do Leszna do zwrotu jak tylko uda sie uzbierac pieniadze. Na dzisiaj wiemy ,ze na 100% mamy 75 zl na koncie od Ewy Marty, w drodze 2x50 zl i mozliwe ,ze w poniedzialek wysle jeszcze 50 zl jedna osoba innych kwot nie znam bo byly deklaracje ,ze np." wplacam". ajlii musi sprawdzic stan wszystkich kont.Wczoraj nic wiecej nie bylo po za tym co w 1 poscie. Quote
WiosnaA Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Wpłaciłam grosik maluszkom na drogę do lepszego życia:) Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='WiosnaA']Wpłaciłam grosik maluszkom na drogę do lepszego życia:) Wiosenko, dziekujemy z calego serca:):buzi: Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Akcja na Facebook-u [FONT=Arial]An D.- dorzuciłam, ale mało, bo dużo akcji pomocowych było... Trzymam kciuki, bardzo za powodzenie w odłowieniu suni...[/FONT] [FONT=Arial]Ewa G.- do przelewu dołączam głaski dla piesków na drogę do lepszego życia[/FONT] [FONT=Arial]Anna W.-poszła wpłata ![/FONT] [FONT=Arial]Niosę Pomoc-Słuchaj, to jak przyjdzie kasa ode mnie, zabierz ją na paliwo[/FONT] [FONT=Arial]Cen Cia- wpłaciłam coś i od siebie, chciałabym wysłać karmę, na jaki adres?[/FONT] [FONT=Arial]/podalam adres ajlii/[/FONT] [FONT=Arial]Iwona K.- Wysyłam 50 zł, tylko tak mogę pomóc. Trzymam kciuki za nowe domki dla psiaków.[/FONT] [FONT=Arial]Sos Dla Zwierząt[/FONT] [FONT=Arial]Jesteśmy już po rozmowie tel , Oferujemy pomoc, bo wiem jak dzielna jest dziewczyna, która psy przygarnęła.Pomóżmy, bo jest potrzeba i karmy i wszystkiego co się da.Ze swojej strony także pomożemy. Podajcie jakieś konto, może choć po 5 zł, 10 zł uzbieramy jakąś kwotę na bieżące potrzeby.Trzeba się dzielić.My możemy pomóc w resocjalizacji suczki i bierzemy to na siebie razem z jej pobytem.Oto nasza deklaracja, bo wiem , że bywało różnie.Jesteśmy w kontakcie.Maja podaj konto, każdy chętnie wpłaci za dobre serce i empatię.[/FONT] [FONT=Arial]Anna O.- witaminki, kupione i wyslane[/FONT] [FONT=Arial]Veronika K.[/FONT][FONT=Arial]-przelalam 50 zl bo tyle moge na razie.[/FONT] [FONT=Arial]Agnieszka Sz.[/FONT][FONT=Arial]- 100zł[/FONT] [FONT=Arial]Arleta P.[/FONT][FONT=Arial]- [/FONT][FONT=Arial]50 zl[/FONT][FONT=Arial]wysylam w poniedziałek[/FONT] [FONT=Arial]Karolina M.[/FONT][FONT=Arial]- [/FONT][FONT=Arial]przeslę ?[/FONT] Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 obraczus87 napisał(a):Eluniu, super akcja na FB!!!! :) Marta dziekuje bardzo!Wczoraj bylam bliska zawalu, burza i nie moglam odpowiadac , dzwonilam tyle razy ,ze rachunek za telefon bedzie gigantyczny , bylaby lepsza ale ten transport strasznie drogi, mam nadzieje ze sie uzbiera chociaz 400zl na ten dojazd do Nowego Sacza :) A jeszcze moj dlug i potem lapanie suki-matki.......... Czesc osob z FB wyslala pieniadze juz w poniedzialek i we wtorek , musza byc na koncie, bardzo prosze o sprawdzanie, wiem ,ze byla burza ale trzeba sprawdzac 2 razy dziennie , rano i wieczorem. Jak przyjda jakies dary to tez prosze o informacje. Quote
obraczus87 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Ellig napisał(a):Marta dziekuje bardzo!Wczoraj bylam bliska zawalu, burza i nie moglam odpowiadac , dzwonilam tyle razy ,ze rachunek za telefon bedzie gigantyczny , bylaby lepsza ale ten transport strasznie drogi, mam nadzieje ze sie uzbiera chociaz 400zl na ten dojazd do Nowego Sacza :) A jeszcze moj dlug i potem lapanie suki-matki.......... Czesc osob z FB wyslala pieniadze juz w poniedzialek i we wtorek , musza byc na koncie, bardzo prosze o sprawdzanie, wiem ,ze byla burza ale trzeba sprawdzac 2 razy dziennie , rano i wieczorem. Jak przyjda jakies dary to tez prosze o informacje. Kochana, będzie dobrze - zobaczysz. Nie takie rzeczy sie udawąło zrobić. :) Quote
2411magdalenka Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 witam Ciotki szalejące na wątku :) świetna koordynacja i cel bliski - jesteście wspaniałe Ciotki!!! [*] dla maluchów którym się nie udało :( Quote
ajlii Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Moje konto i PP sprawdzam regularnie. Na PP nic nie wpłynęło. Na moje konto doszła wpłata: 50 zł od Weronika K. "dla szczeniaków na benzyne" Poproszę skarbnika SPS o sprawdzenie konta. W tej chwili mamy więc na transport chłopaków do Leszna 150 zł (100 zł od Ewa Marta i 50 zł o Weronika K.). Brakuje jeszcze 50 zł, żeby Ellig nie musiała zakładać. Jeśli dojdą wpłaty na konto SPS do soboty, to mogę przekazać przy odbiorze Rotki, całą sumę osobie wiozącej chłopców dalej. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ajlii te pieniadze sa na transport do Nowego Sacza a dla mnie oddacie jak dojda wszystkie wplaty. Veronika wplacala wczoraj!!!!!!!wiec na koncie Stowarzszenia musza byc pieniadze. Po za tym w poniedzialek i we wtorek podawalam Twoje konto, wiec powinno byc wiecej, moze nie napisali w tytule ze dla szczeniakow dlatego wyslalam Tobie mailem liste nazwisk, ktore wplacaly pieniadze. Quote
ajlii Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Dzwoniłam do skarbnika SPS - jest w pociągu, wieczorem jak dotrze na miejsce, wejdzie na sieć i sprawdzi konto. Na moim koncie nie ma żadnych innych wpłat - prócz tych o których pisałam. Oprócz nich przyszła do mnie tylko jedna wpłata dla innego psa (starannie opisana) i nic poza tym, żadnych nie opisanych przelewów. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 kolejna wplata z FB [FONT=Arial]MaŁgorzata Ż. Poszły przelewem wczoraj /20 lipca/ konto Stowarzyszenia[/FONT] Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 2411magdalenka napisał(a):witam Ciotki szalejące na wątku :) świetna koordynacja i cel bliski - jesteście wspaniałe Ciotki!!! dla maluchów którym się nie udało :( Dziekujemy bardzo.............. Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='Ellig']Akcja na Facebook-u [FONT=Arial]An D.- dorzuciłam, ale mało, bo dużo akcji pomocowych było... Trzymam kciuki, bardzo za powodzenie w odłowieniu suni...[/FONT] [FONT=Arial]Ewa G.- do przelewu dołączam głaski dla piesków na drogę do lepszego życia[/FONT] [FONT=Arial]Anna W.-poszła wpłata ![/FONT] [FONT=Arial]Niosę Pomoc-Słuchaj, to jak przyjdzie kasa ode mnie, zabierz ją na paliwo[/FONT] [FONT=Arial]Cen Cia- wpłaciłam coś i od siebie, chciałabym wysłać karmę, na jaki adres?[/FONT] [FONT=Arial]/podalam adres ajlii/[/FONT] [FONT=Arial]Iwona K.- Wysyłam 50 zł, tylko tak mogę pomóc. Trzymam kciuki za nowe domki dla psiaków.[/FONT] [FONT=Arial]Sos Dla Zwierząt[/FONT] [FONT=Arial]Jesteśmy już po rozmowie tel , Oferujemy pomoc, bo wiem jak dzielna jest dziewczyna, która psy przygarnęła.Pomóżmy, bo jest potrzeba i karmy i wszystkiego co się da.Ze swojej strony także pomożemy. Podajcie jakieś konto, może choć po 5 zł, 10 zł uzbieramy jakąś kwotę na bieżące potrzeby.Trzeba się dzielić.My możemy pomóc w resocjalizacji suczki i bierzemy to na siebie razem z jej pobytem.Oto nasza deklaracja, bo wiem , że bywało różnie.Jesteśmy w kontakcie.Maja podaj konto, każdy chętnie wpłaci za dobre serce i empatię.[/FONT] [FONT=Arial]Anna O.- witaminki, kupione i wyslane[/FONT] [FONT=Arial]Veronika K.[/FONT][FONT=Arial]-przelalam 50 zl bo tyle moge na razie.[/FONT] [FONT=Arial]Agnieszka Sz.[/FONT][FONT=Arial]- 100zł[/FONT] [FONT=Arial]Arleta P.[/FONT][FONT=Arial]- [/FONT][FONT=Arial]50 zl[/FONT][FONT=Arial]wysylam w poniedziałek[/FONT] [FONT=Arial]Karolina M.[/FONT][FONT=Arial]- [/FONT][FONT=Arial]przeslę ?[/FONT] kolejna wplata z FB [FONT=Arial]MaŁgorzata Ż.- Poszły przelewem wczoraj /20 lipca/ konto Stowarzyszenia [/FONT]Alina S. Przelewy dla Lenki i jej rodzenstwa juz poszly /18-19 lipca/ Quote
Ellig Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Macia napisał(a):Ania bez problemu przetrzyma szczeniaki do mojego powrotu. Bardzo prosze skontaktowac sie z Aleksandra:)Najlepiej dzisiaj, wszystko ustalic. Czy jest szansa,zeby ktos chociaz do Poznania po chlopakow podjechal, dziewczyna inaczej musi zrobic 700 km? Quote
Recommended Posts