Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Rozmawialam z Macia wszystko w porzadku , niedziela aktualna:) Quote
Macia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ania bez problemu przetrzyma szczeniaki do mojego powrotu. Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Czy dałoby się podliczyć/ oszacować finanse - co jest, co jest w drodze? Można poprosić Kundelkową Skarbonkę, ale nie moge się połapać, na czym stoicie. Na FB chyba trochę się ruszyło. I ten transport do Leszna za ile jest? Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Macia napisał(a):Ania bez problemu przetrzyma szczeniaki do mojego powrotu. Wspaniale, jutro wiecej napiszemy jak bedzie lepszy kontakt. Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mmd napisał(a):Joannę już raz wykorzystaliśmy, przywiozła niewidomego Jurysia do Łodzi. Dziekuje mmd:) Ja juz padam, dobranoc:) Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mmd napisał(a):Czy dałoby się podliczyć/ oszacować finanse - co jest, co jest w drodze? Można poprosić Kundelkową Skarbonkę, ale nie moge się połapać, na czym stoicie. Na FB chyba trochę się ruszyło. I ten transport do Leszna za ile jest? Za zwrot kosztow czyli 200 zl z oplata za autostrade za przejazd do Łodzi i z powrotem za darmo. Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mmd napisał(a):Czy dałoby się podliczyć/ oszacować finanse - co jest, co jest w drodze? Można poprosić Kundelkową Skarbonkę, ale nie moge się połapać, na czym stoicie. Na FB chyba trochę się ruszyło. I ten transport do Leszna za ile jest? Tak trzeba to zrobic :) Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kasia napisala:"Dotarla dzisiaj przesylka od Ellig: dla szczeniakow BENTO KRONEN HAPPY LIFE JUNIOR 10 kg i doroslych psow Karma dla Psa Crunchy Basic Menu 40 kg oraz 12 puszek CLASSIC DOG • KURCZAK I INDYK • 1230 g Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Ellig']Anna Opala wlasnie kupuje witaminy wiec od razy wysle na podany adres! [quote name='Ellig']" Jesteśmy już po rozmowie tel , Oferujemy pomoc, bo wiem jak dzielna jest dziewczyna, która psy przygarnęła.Pomóżmy, bo jest potrzeba i karmy i wszystkiego co się da.Ze swojej strony także pomożemy. Podajcie jakieś konto, może choć po 5 zł, 10 zł uzbieramy jakąś kwotę na bieżące potrzeby.Trzeba się dzielić.My możemy pomóc w resocjalizacji suczki i bierzemy to na siebie razem z jej pobytem.Oto nasza deklaracja, bo wiem , że bywało różnie.Jesteśmy w kontakcie.M. podaj konto, każdy chętnie wpłaci za dobre serce i empatię." cytat z FB. [quote name='Ellig']"Niosę Pomoc Podajcie numer konta, wyślę coś na szczeniaki. Oby im się udało!" cyt. FB [quote name='Ellig']Alina S. Przelewy dla Lenki i jej rodzenstwa juz poszly:) cyt. z FB [quote name='Ewa Marta']Boże, jaka ulga!!!! Jeśłi chodzi o moją wpłatę, to decydujcie, czy ważniejsze jest dorzucenie do transportu, czy szczepienie maluchów. W razie czego 1/4 niech zostanie u Lenki a 75 zł może pójść na transport. [quote name='Ellig']IwonaK. napisał(a): „Wysyłam 50 zł, tylko tak mogę pomóc. Trzymam kciuki za nowe domki dla psiaków.” [quote name='Ellig']Niosę Pomoc Słuchajcie, to jak przyjdzie kasa ode mnie, zabierzcie ją na paliwo !:)cyt.FB Veronika K. Pani E., na jaki nr konta mozna przeslac cos dla szczeniakow? Niewiele ale cos moge przeslac, moze zawsze pomoze.. na benzyne. cyt. FB [quote name='Ellig']Cyt, FB Veronika K. przelalam 50 zl bo tyle moge na razie, ale udostepnie- moze sie ktos znajdzie jeszcze chetny do pomocy! Anna O.ok, witaminy kupione, na adres prosto do pani K../ z wczoraj z godziny 21/ [quote name='Ellig']Cyt. FB Cen Cia wpłaciłam coś i od siebie, wysle karmę [quote name='mmd']Czy dałoby się podliczyć/ oszacować finanse - co jest, co jest w drodze? Można poprosić Kundelkową Skarbonkę, ale nie moge się połapać, na czym stoicie. Na FB chyba trochę się ruszyło. I ten transport do Leszna za ile jest? Na razie tyle................:) Quote
_Goldenek2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ela.... i wszystkie dziewczyny - jesteście wielkie :) Quote
santino Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Ellig']Na razie tyle................:) Ogłaszam wszem i wobec że Ellig jest aniołem!!!! Najprawdziwszym!!! :lilangel: Quote
Ewa Marta Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='santino']Ogłaszam wszem i wobec że Ellig jest aniołem!!!! Najprawdziwszym!!! :lilangel: Często to jej powtarzam:-) Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Poprosiłam Kundelkową Skarbonkę o pomoc w opłaceniu transportu. Myślę, że będzie dobrze. Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Pomyślcie, czy nie da się tego wykorzystać. Transport na niedzielę z Warszawy do Tarnowa, brakuje tylko z 70 km do Nowego Sącza. [quote name='jurmar98']W niedzielę prawdopodobnie będę jechał z Warszawy do Tarnowa, w godzinach rannych. [quote name='jurmar98']Z tym,że raniutko jutro wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do komputera.mój nr telefonu 605 788 694. [quote name='mmd']Może dałoby się połączyć z transportem dla szczeniaczki z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/211093-Cztery-szczeniaki-UTOPIONE...-dramat-pozosta%C5%82ych...-Kto-pomo%C5%BCe-z%C5%82apa%C4%87-ich-matk%C4%99/page7 - dołożymy się, a wyjdzie taniej [quote name='jurmar98']Nie ma mowy o taniej ,bo nigdy nie biorę pieniędzy za transport.Jest inna kwestia.Muszę by w Tarnowie najpóźniej o 11.30.Łączenie transportu spowodowałoby ,ze musiałbym odpowiednio wczesniej ,czyli ok. 4.00 rano wyjechac z Żyrardowa (wiozę mamę do W-wy,a potem jadę do Tarnowa).Poza tym 2 psy z czego jeden wielki w osobówce z jednym kierowcą to trochę za dużo. [quote name='tu_ania_tu']ja juz poinformowałam smsem, ze nie skorzystam niestety - sunia nie jest gotowa jeszcze do drogi ... i tym sposobem byłby za free spory kawał. Choroba, szkoda to tracić... Quote
santino Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='mmd']Poprosiłam Kundelkową Skarbonkę o pomoc w opłaceniu transportu. Myślę, że będzie dobrze. Nocne aniołki się widzę uaktywniły :):):) ps. w tajemnicy powiem, że mmd to też anioł :lilangel: [quote name='mmd']Pomyślcie, czy nie da się tego wykorzystać. Transport na niedzielę z Warszawy do Tarnowa, brakuje tylko z 70 km do Nowego Sącza. ... i tym sposobem byłby za free spory kawał. Choroba, szkoda to tracić... Kurde, kurde.... Może dałoby radę coś z tego tarnowa... Napiszę jutro na fb, bo teraz muszę już spadać do domu... Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jakby co, to ten transport już tylko pod telefonem jest teraz, ale wkleiłam. Może ataK ma możliwość podjechania do Tarnowa za zwrotem kosztów paliwa? To naprawdę by wiele rozwiązało. Myślcie grupowo od rana, bo ja rano raczej nie myślę tylko śpię ;) Quote
ataK Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mmd napisał(a):Jakby co, to ten transport już tylko pod telefonem jest teraz, ale wkleiłam. Może ataK ma możliwość podjechania do Tarnowa za zwrotem kosztów paliwa? To naprawdę by wiele rozwiązało. Myślcie grupowo od rana, bo ja rano raczej nie myślę tylko śpię ;) Ja nie mam samochodu :( Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 To może by najpierw zadzwonić do tego miłego pana który nic nie wie, że knujemy ;) a później założyć wątek na transportowym? Może ktoś się napatoczy... A może popisać do osób z okolicy, ktoś musi mieć samochód. Dziś jest środa, jeszcze można coś zwojować. Quote
ataK Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Tutaj znam tylko Szami, ale ona ma na głowie faceta z 24 psami, z czego 15 suk do sterylki i zdaje się, że najbliższe weekendy będzie spędzać łowiąc to półdzikie stado... Popytam jeszcze psiarzy spoza dogo, ale raczej mało prawdopodobne, żeby się ktoś zlitował. Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 To od drugiej strony :) Tarnów (wygrzebałam najbardziej aktywnych i po 2 czerwca): _Aga_ San_(jagodowa:) OlaLola Sarunia-Niunia tisane Renata N RUTA93 Coś mi świta, że Ruta93 przewoziła kiedyś psiaka. Quote
mysza 1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ajlii, nie wiesz czy moja paczka z karmą dla szczeniąt, psów dorosłych i witaminami dotarła? Coś niebywałego w Krakvecie, trwa to chyba tydzień. Dostałam juz fakturę ale nie mam info czy to poszło... Quote
Ewa Marta Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dziewczyny, pisałam już wcześniej, że z mojej stówy 25 dostaje Luna, a pozostałe 75 mogą iść na transport. Wpłaciłam na szczepienia, ale ailii pisała, że wirusówki będa miały zrobione w pakiecie sterylkowym. Quote
Ewa Marta Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 mysza 1 napisał(a):Ajlii, nie wiesz czy moja paczka z karmą dla szczeniąt, psów dorosłych i witaminami dotarła? Coś niebywałego w Krakvecie, trwa to chyba tydzień. Dostałam juz fakturę ale nie mam info czy to poszło... Kilka postów wcześniej pisała, że dotarło:-) Wyszczególniała wszystkie puszki animondy, karmę dla dzieciaków, dla psow dorosłych i witaminki 90 tabl:-) Quote
mysza 1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ewa Marta napisał(a):Kilka postów wcześniej pisała, że dotarło:-) Wyszczególniała wszystkie puszki animondy, karmę dla dzieciaków, dla psow dorosłych i witaminki 90 tabl:-) Ojej, tyle tu postów, że nie zauważyłam, juz chciałam jutro znowu dzwonić do Krakvetu, jestem z nimi w stanie wojny ;) Dzięki. Quote
Recommended Posts