Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Felerka nie jest felerna bo ma dom!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Dziekuje, Rodzinie Aleksandry, wspanialym ludziom u ktorych dom znalazl juz nie jeden psiak. Felerka zostala zaadoptowana :loveu::loveu::loveu:Od razu wziela ja pod swoje skrzydla 12 letnia suka, ktora jest u Cioci,Oli. Teraz Aleksandra jest juz na trasie do Nowego Sącza!!!!!!:multi::multi::multi:
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:

To chyba dobrze, że nawarczała na siostrzyczkę :)
Biedulina, gdyby nie Kasia, zamiast w domku z ludźmi, spędziłaby całe życie na łańcuchu.

Posted

ataK napisał(a):
Właśnie dzwoniła Aleksandra, jest już w Nowym Sączu, moje dzieciaki wyszły jej wypatrywać.

Razem pisałysmy :) Już miałam kij wyciągnąć :)

Posted

No to ja na miłe zakończenie dnia też mam wiadomość. Oba moje chłopaki już w nowych domach!! Trafili do jednej rodziny. Będą mieszkać osobno, ale blisko i będą mieć kontakt częsty. Wspaniały dom, nowi właściciele zachwyceni, Otis podbił ich serca. Oczywiście będą mieszkać w domu! Na razie tyle.

Posted

Macia napisał(a):
No to ja na miłe zakończenie dnia też mam wiadomość. Oba moje chłopaki już w nowych domach!! Trafili do jednej rodziny. Będą mieszkać osobno, ale blisko i będą mieć kontakt częsty. Wspaniały dom, nowi właściciele zachwyceni, Otis podbił ich serca. Oczywiście będą mieszkać w domu! Na razie tyle.

Cudownie czyli mieszkaja w Lesznie?:)Mozemy liczyc na jakies zdjecia?:)Gratulacje Macia! Chlopaki powodzenia!:)

Posted

Super, że wszystko dobrze się układa :) I że zarówno Felerka, jak i chłopaki Macii znalazły już domki. Mam nadzieję że Lenka i Rotka też będą miały tyle szczęścia.

Macia - podpisałaś swoją umowę adopcyjną? Potrzebuję jej kopii - chłopaki były wciągniete do ewidencji SPS i muszę mieć podkładkę.

Lenka od kilku dni ma fazę na psocenie. Zjada buty, obgryza co się da. Rozpruła brzegi kanapy. Mała paskuda ;)

Posted

Ja tak na szybko. Zdjęć nie udało mi się zrobić, bo Malutka ciągle w ruchu... Moje stadko przyjęło ją przyjaźnie, nieco boi się Bastera, bo on chodzi w kołnierzu. Z Myszką ładnie się bawi, Nelkę trochę denerwuje, jako że Nelka jest raczej flegmatyczką ;) Dzieciaki zaczęły na Małą wołać Norka i tak chyba na razie zostanie :) W drodze podobno kłopotów nie było, raz tylko pawika puściła... Ogólnie jest słodka i prześmieszna :) Obawiałam się, jak sobie da radę ze schodami, bo w domu schodów jest sporo, ale daje sobie radę. Reszta jutro :)
Macia, gratulacje :)

Posted

ataK napisał(a):
Ja tak na szybko. Zdjęć nie udało mi się zrobić, bo Malutka ciągle w ruchu... Moje stadko przyjęło ją przyjaźnie, nieco boi się Bastera, bo on chodzi w kołnierzu. Z Myszką ładnie się bawi, Nelkę trochę denerwuje, jako że Nelka jest raczej flegmatyczką ;) Dzieciaki zaczęły na Małą wołać Norka i tak chyba na razie zostanie :) W drodze podobno kłopotów nie było, raz tylko pawika puściła... Ogólnie jest słodka i prześmieszna :) Obawiałam się, jak sobie da radę ze schodami, bo w domu schodów jest sporo, ale daje sobie radę. Reszta jutro :)
Macia, gratulacje :)

Dziekujemy za relacje:)

Posted

Razem z Norką (Rotką) przyjechała karma - prawie 10 kg (prawie, bo trochę dziewczyny odsypały Felerce na pierwsze dni) i witaminki :) Bardzo proszę o zaznaczenie tego jako dary rzeczowe, bardzo dziękuję :)
Aleksandra dzisiaj pobiła rekordy prędkości, wyjechała z Sącza około 9.30, a już o 15.00 była w domu :crazyeye:

Posted

Witam serdecznie, mam prosbe o sprawdzenie wplat na koncie SPS, poniewaz musze zamknac wydarzenie na FB, konczy sie termin a jeszcze kilka osob czeka na potwierdzenie wplat.Ola to jest blyskawica:)Ale to jednak prawie 6 godzin jazdy.

Posted

Skończył mi się transfer. Dokupiłam, ale jeśli znów się skończy to będę odcieta od internetu do piątku.

Prośbę o sprawdzenie konta SPS przekażę skarbnikowi.
Na moim koncie nie pojawiły się żadne nowe wpłaty.

W tej chwili saldo szczeniaków to 182 zł.
Z tej sumy można by zwrócić Marusi 80 zł. Co do reszty: czy mają być odłożone na transport matki husky czy przelane na konto AtaK na szczepienia i ew. leczenie Rotki?

AtaK - czy zakładasz Rotce nowy temat? I od kogo jest ta karma (to nowy dar rzeczowy dla szczeniaków?).

Posted

To jest juz wpisana karma w darach rzeczowych:dla szczeniakow BENTO KRONEN HAPPY LIFE JUNIOR 10 kg.To jest karma ode mnie , ktora przyjechala razem z Norka/Rotka od Marusi.Juz nie trzeba nic wpisywac:)

Ostatnie wplaty z FB byly tylko na SPS....

Na transport matki husky i jej pobyt w azylu nie trzeba pieniedzy, wszystko ustalone.

Posted

Oczywiście temat założę, jak tylko się zbiorę ;) Ellig, dziękuję serdecznie za tę karmę :) Wczytałam się w post dotyczący darów i chyba za witaminki dziękuję Mysza1 ;)

Posted

[quote name='ataK']Oczywiście temat założę, jak tylko się zbiorę ;) Ellig, dziękuję serdecznie za tę karmę :) Wczytałam się w post dotyczący darów i chyba za witaminki dziękuję Mysza1 ;)

Witaminy przyjechaly od Anna O. z FB - 4 pudełka z witaminami dla juniorów:)