Ellig Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ewa Marta napisał(a):Hurrraaaaa!!!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
ataK Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No takie adopcje, to ja rozumiem :) Wspaniałe wieści :) Quote
mmd Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ellig napisał(a):Felerka nie jest felerna bo ma dom!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:Dziekuje, Rodzinie Aleksandry, wspanialym ludziom u ktorych dom znalazl juz nie jeden psiak. Felerka zostala zaadoptowana :loveu::loveu::loveu:Od razu wziela ja pod swoje skrzydla 12 letnia suka, ktora jest u Cioci,Oli. Teraz Aleksandra jest juz na trasie do Nowego Sącza!!!!!!:multi::multi::multi: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: To chyba dobrze, że nawarczała na siostrzyczkę :) Biedulina, gdyby nie Kasia, zamiast w domku z ludźmi, spędziłaby całe życie na łańcuchu. Quote
_Goldenek2 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Fantastyczne rzeczy dzieją się na tym wątku :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ataK Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Właśnie dzwoniła Aleksandra, jest już w Nowym Sączu, moje dzieciaki wyszły jej wypatrywać. Quote
mmd Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No wszystko fajnie, ale dojechały te dziewczyny? ;) Quote
mmd Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ataK napisał(a):Właśnie dzwoniła Aleksandra, jest już w Nowym Sączu, moje dzieciaki wyszły jej wypatrywać. Razem pisałysmy :) Już miałam kij wyciągnąć :) Quote
Ellig Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Dziewczyny dojechaly, szczegoly jutro:)Dobranoc! Quote
Macia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 No to ja na miłe zakończenie dnia też mam wiadomość. Oba moje chłopaki już w nowych domach!! Trafili do jednej rodziny. Będą mieszkać osobno, ale blisko i będą mieć kontakt częsty. Wspaniały dom, nowi właściciele zachwyceni, Otis podbił ich serca. Oczywiście będą mieszkać w domu! Na razie tyle. Quote
Ellig Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Macia napisał(a):No to ja na miłe zakończenie dnia też mam wiadomość. Oba moje chłopaki już w nowych domach!! Trafili do jednej rodziny. Będą mieszkać osobno, ale blisko i będą mieć kontakt częsty. Wspaniały dom, nowi właściciele zachwyceni, Otis podbił ich serca. Oczywiście będą mieszkać w domu! Na razie tyle. Cudownie czyli mieszkaja w Lesznie?:)Mozemy liczyc na jakies zdjecia?:)Gratulacje Macia! Chlopaki powodzenia!:) Quote
ajlii Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Super, że wszystko dobrze się układa :) I że zarówno Felerka, jak i chłopaki Macii znalazły już domki. Mam nadzieję że Lenka i Rotka też będą miały tyle szczęścia. Macia - podpisałaś swoją umowę adopcyjną? Potrzebuję jej kopii - chłopaki były wciągniete do ewidencji SPS i muszę mieć podkładkę. Lenka od kilku dni ma fazę na psocenie. Zjada buty, obgryza co się da. Rozpruła brzegi kanapy. Mała paskuda ;) Quote
mmd Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 O masz :) Ale ekspres. Macia, chyba dali popalić :diabloti: żartuję oczywiście Quote
ataK Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Ja tak na szybko. Zdjęć nie udało mi się zrobić, bo Malutka ciągle w ruchu... Moje stadko przyjęło ją przyjaźnie, nieco boi się Bastera, bo on chodzi w kołnierzu. Z Myszką ładnie się bawi, Nelkę trochę denerwuje, jako że Nelka jest raczej flegmatyczką ;) Dzieciaki zaczęły na Małą wołać Norka i tak chyba na razie zostanie :) W drodze podobno kłopotów nie było, raz tylko pawika puściła... Ogólnie jest słodka i prześmieszna :) Obawiałam się, jak sobie da radę ze schodami, bo w domu schodów jest sporo, ale daje sobie radę. Reszta jutro :) Macia, gratulacje :) Quote
Ellig Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 ataK napisał(a):Ja tak na szybko. Zdjęć nie udało mi się zrobić, bo Malutka ciągle w ruchu... Moje stadko przyjęło ją przyjaźnie, nieco boi się Bastera, bo on chodzi w kołnierzu. Z Myszką ładnie się bawi, Nelkę trochę denerwuje, jako że Nelka jest raczej flegmatyczką ;) Dzieciaki zaczęły na Małą wołać Norka i tak chyba na razie zostanie :) W drodze podobno kłopotów nie było, raz tylko pawika puściła... Ogólnie jest słodka i prześmieszna :) Obawiałam się, jak sobie da radę ze schodami, bo w domu schodów jest sporo, ale daje sobie radę. Reszta jutro :) Macia, gratulacje :) Dziekujemy za relacje:) Quote
Ewa Marta Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 NIe do uwierzenia jak szybko udało się adpotować już 3 psiaki:-) Oby dwóm pozostałym i ich mamie też się tak udało! Quote
ataK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Razem z Norką (Rotką) przyjechała karma - prawie 10 kg (prawie, bo trochę dziewczyny odsypały Felerce na pierwsze dni) i witaminki :) Bardzo proszę o zaznaczenie tego jako dary rzeczowe, bardzo dziękuję :) Aleksandra dzisiaj pobiła rekordy prędkości, wyjechała z Sącza około 9.30, a już o 15.00 była w domu :crazyeye: Quote
Ellig Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam serdecznie, mam prosbe o sprawdzenie wplat na koncie SPS, poniewaz musze zamknac wydarzenie na FB, konczy sie termin a jeszcze kilka osob czeka na potwierdzenie wplat.Ola to jest blyskawica:)Ale to jednak prawie 6 godzin jazdy. Quote
ajlii Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Skończył mi się transfer. Dokupiłam, ale jeśli znów się skończy to będę odcieta od internetu do piątku. Prośbę o sprawdzenie konta SPS przekażę skarbnikowi. Na moim koncie nie pojawiły się żadne nowe wpłaty. W tej chwili saldo szczeniaków to 182 zł. Z tej sumy można by zwrócić Marusi 80 zł. Co do reszty: czy mają być odłożone na transport matki husky czy przelane na konto AtaK na szczepienia i ew. leczenie Rotki? AtaK - czy zakładasz Rotce nowy temat? I od kogo jest ta karma (to nowy dar rzeczowy dla szczeniaków?). Quote
Ellig Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 To jest juz wpisana karma w darach rzeczowych:dla szczeniakow BENTO KRONEN HAPPY LIFE JUNIOR 10 kg.To jest karma ode mnie , ktora przyjechala razem z Norka/Rotka od Marusi.Juz nie trzeba nic wpisywac:) Ostatnie wplaty z FB byly tylko na SPS.... Na transport matki husky i jej pobyt w azylu nie trzeba pieniedzy, wszystko ustalone. Quote
ataK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Oczywiście temat założę, jak tylko się zbiorę ;) Ellig, dziękuję serdecznie za tę karmę :) Wczytałam się w post dotyczący darów i chyba za witaminki dziękuję Mysza1 ;) Quote
Ellig Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='ataK']Oczywiście temat założę, jak tylko się zbiorę ;) Ellig, dziękuję serdecznie za tę karmę :) Wczytałam się w post dotyczący darów i chyba za witaminki dziękuję Mysza1 ;) Witaminy przyjechaly od Anna O. z FB - 4 pudełka z witaminami dla juniorów:) Quote
Recommended Posts