Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='ajlii']Przepraszam, ale nadal nie rozumiem tych zwrotów i zaliczek, szczególnie że pojawiają się różne kwoty. Jestem dyskalkulikiem. Dlatego żeby było prościej - przelewam na konto Ellig 487 zł. To kwota zgromadzona do tej pory na moim koncie oraz koncie SPS do czwartku 21.07 - pomniejszona o wpłaty na Lenkę oraz 200 zł zwrotu zaliczki na transport do Leszna. Ellig - proszę, odlicz od niej to co dopłaciłaś do transportu do Leszna oraz ureguluj od razu z tych funduszy transport do Nowego Sącza (przynajmniej tyle ile się da). Pod koniec tygodnia będę miała informacje ile jeszcze pieniedzy wpłyneło na konto SPS - poproszę skarbnika by przelał je bezpośrednio do Ciebie. Czy sprawa transportu do Nowego Sącza jest pewna? Bo muszę w razie czego odpowiedzieć na ofertę ze starostwa tarnowskiego - w piątek miał być uzgadniany ewentualny termin. 320 + 100 = 420 zl czyli dla mnie 420zl to juz calosc bedzie uregulowana. Po dokonaniu wplaty wysle na maila potwierdzenia do ajlii. Quote
Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='ajlii'] Pod koniec tygodnia będę miała informacje ile jeszcze pieniedzy wpłyneło na konto SPS - poproszę skarbnika by przelał je bezpośrednio do Ciebie. Wspaniale to bede mogla podac na Fb i podziekowac za wplaty:) Czy sprawa transportu do Nowego Sącza jest pewna? Bo muszę w razie czego odpowiedzieć na ofertę ze starostwa tarnowskiego - w piątek miał być uzgadniany ewentualny termin. Tak na sobote :) Quote
Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 GochaP. Matko co za straszna historia! Zaraz po wypłacie zrobię przelew, cyt. FB Quote
ajlii Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='Ellig']320 + 100 = 420 zl czyli dla mnie 420zl to juz calosc bedzie uregulowana. Po dokonaniu wplaty wysle na maila potwierdzenia do ajlii. Dobrze, to już łapię powoli... Zmiany w rozliczeniu powinny wyglądać chyba więc tak: Wydatki szczeniaków: 300 zł - transport z Warszawy do Leszna 320 zł - transport z Warszawy do Nowego Sącza saldo szczeniaków: + 67 zł Zrobiłam już przelew - powinien do jutra dotrzeć. Quote
Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ELxxxxxxxeKONTO 40336921 Szczegóły wykonanej operacji Data operacji 25-07-2011 Data księgowania 25-07-2011 Numer operacji 2330 Rodzaj operacji PRZELEW ZEWNĘTRZNY WYCHODZĄCY Tytuł operacji DOPLATA DO TRANSPORTU Rachunek odbiorcy 30 1140 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nazwa/imię i nazwisko odbiorcy ALEKSANDRA R. Adres odbiorcy (ulica) Kod pocztowy, miejscowość odbiorcy Rachunek nadawcy 62 1140 xxxxxxxxxxxxxxxxx Nazwa/imię i nazwisko nadawcy ELxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Adres nadawcy (ulica) UL.xxxxxxxxxxxxxxxxx Kod pocztowy, miejscowość nadawcy xxxxxWARSZAWA Kwota operacji 100,00 PLN Quote
Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='ajlii']Dobrze, to już łapię powoli... Zmiany w rozliczeniu powinny wyglądać chyba więc tak: Wydatki szczeniaków: 300 zł - transport z Warszawy do Leszna 320 zł - transport z Warszawy do Nowego Sącza saldo szczeniaków: + 67 zł Zrobiłam już przelew - powinien do jutra dotrzeć. Wysłałam potwierdzenia obu przelewow na maila do ajlii.:) Quote
Ellig Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Ellig'] Ewa Gł. przelew poszedł.Na Felerke-sunie , dzisiaj!Cyt.FB [quote name='Ellig']GochaP. Matko co za straszna historia! Zaraz po wypłacie zrobię przelew, cyt. FB Zeby sie nie zgubily........... Quote
santino Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Ellig']Odlowiona matka -husky. [quote name='arabiansaneta']Ładna mamuśka! Ładna, ale jakże przeraźliwie smutna :( Trzymaj się maleńka, masz szansę na lepsze życie! Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ktos kiedys zabral jej dom, potem rodzila i tracila dzieci, teraz nie wie co dalej, patrzec nie moge na to jaka jest smutna:(:(:( Quote
santino Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ellig napisał(a):Ktos kiedys zabral jej dom, potem rodzila i tracila dzieci, teraz nie wie co dalej, patrzec nie moge na to jaka jest smutna:(:(:( Ellig, teraz będzie już jej tylko lepiej. Wkrótce zrozumie, że jej życie odwróciło się w dobrą stronę. Tej myśli się musimy trzymać, bo mi też ciężko patrzeć na zdjęcie jej smutnego pyszczka :( Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 santino napisał(a):Ellig, teraz będzie już jej tylko lepiej. Wkrótce zrozumie, że jej życie odwróciło się w dobrą stronę. Tej myśli się musimy trzymać, bo mi też ciężko patrzeć na zdjęcie jej smutnego pyszczka :( Na razie jest w klinice w Elwecie a jeszcze transport do Poznania, jeszcze nie wiem jakie bedzie miala jutro, robie co moge ale czy dam rade..........:( Quote
santino Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ellig napisał(a):Na razie jest w klinice w Elwecie a jeszcze transport do Poznania, jeszcze nie wiem jakie bedzie miala jutro, robie co moge ale czy dam rade..........:( Ellig, rozmawiałam z kmurdz, też będzie coś myśleć bo znajomych z poznania. Ma się wywiedzieć i dać znać. A powiedz mi czy to jest tak, że jest ktoś ewentualnie i nie ma kasy, czy w ogóle nie ma na razie nikogo kto mógłby ją zawieźć. Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 santino napisał(a):Ellig, rozmawiałam z kmurdz, też będzie coś myśleć bo znajomych z poznania. Ma się wywiedzieć i dać znać. A powiedz mi czy to jest tak, że jest ktoś ewentualnie i nie ma kasy, czy w ogóle nie ma na razie nikogo kto mógłby ją zawieźć. Suka jest na obserwacji w Elwecie. Dzisiaj ma rozmawiac z Azylem moja znajoma z SOS dla zwierzat, kiedy mozna matke zabrac i przewiesc do Poznania na razie nie ma 100 % deklaracji ,ze jest transport.I SOS tez nie ma pieniedzy bo jeszcze nie maja zgody na zbiorki. Quote
ajlii Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 A jak z kosztami pobytu matki w Elwecie? Pokryje je Azyl czy zrzucili na Marusię? Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Ellig']GochaP. Matko co za straszna historia! Zaraz po wypłacie zrobię przelew, cyt. FB [QUOTE=Ellig;. Ewa Ewa Gł. dorzucam się ,zaraz pójdzie przelew cyt z FB Quote
santino Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ellig napisał(a):Suka jest na obserwacji w Elwecie. Dzisiaj ma rozmawiac z Azylem moja znajoma z SOS dla zwierzat, kiedy mozna matke zabrac i przewiesc do Poznania na razie nie ma 100 % deklaracji ,ze jest transport.I SOS tez nie ma pieniedzy bo jeszcze nie maja zgody na zbiorki. Rozmawiałam z Karoliną - ona powiedziała,że jakby co to może się dorzucić do transportu. Ja nie dam rady :shake: Quote
ajlii Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dotarła przesyłka od p. Małgorzaty C: sucha karma chappi 500 g, puszka chappi 400 g, puszka pedigree junior 400 g, saszetka pedigree junior 100 g. Dziękuję w imieniu Lenki :)) Quote
ataK Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Miałam problemy z netem, mam nadzieję, że będzie już porządku. Ellig informowała mnie na bieżąco, więc czekam na Maluchy w sobotę :) Bardzo dziękuję Aleksandrze :) Dotarła przesyłka od Ellig - karma Eukanuba Puppy Small Breed (7,5kg) i gryzak Trixie. Bardzo dziękuję Ellig i proszę o wpisanie tego w rozliczeniach jako dar rzeczowy od Niej. Ajlii, pytałaś, czy założę dzie4wczynkom wątek, chyba będzie to niezbędne, bo tutaj robi się już chaos i nowe osoby mogą mieć kłopoty z doczytaniem, o co biega. Na razie niech wreszcie dojadą... Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 santino napisał(a):Rozmawiałam z Karoliną - ona powiedziała,że jakby co to może się dorzucić do transportu. Ja nie dam rady :shake: Ok, do mnie tez napisala, dziekuje:)Na razie nie wiemy ile mamy na koncie.............Stowarzyszenia. Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='ajlii']Czy dotarł już przelew 487 zł? ajlii przeciez napisalas ,ze rozumiesz ,ze ma byc wplacone 420 zl, nie nie dotarl.............420 zl , bo 320 +100= 420 zl Quote
ajlii Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Pisałam o tym wczoraj - że wysyłam całą kwotę którą dysponują szczeniaki. ajlii napisał(a):Przepraszam, ale nadal nie rozumiem tych zwrotów i zaliczek, szczególnie że pojawiają się różne kwoty. Jestem dyskalkulikiem. Dlatego żeby było prościej - przelewam na konto Ellig 487 zł. To kwota zgromadzona do tej pory na moim koncie oraz koncie SPS do czwartku 21.07 - pomniejszona o wpłaty na Lenkę oraz 200 zł zwrotu zaliczki na transport do Leszna. Ellig - proszę, odlicz od niej to co dopłaciłaś do transportu do Leszna oraz ureguluj od razu z tych funduszy transport do Nowego Sącza (przynajmniej tyle ile się da). Pod koniec tygodnia będę miała informacje ile jeszcze pieniedzy wpłyneło na konto SPS - poproszę skarbnika by przelał je bezpośrednio do Ciebie. Quote
Ellig Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Ellig']320 + 100 = 420 zl czyli dla mnie 420zl to juz calosc bedzie uregulowana. Po dokonaniu wplaty wysle na maila potwierdzenia do ajlii. Tu wyraznie napisalam i wyslalam wczoraj maila z wyciagami z konta na wyzej wymienione oplaty. post nr 376. Quote
Recommended Posts