Ellig Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Macia napisał(a):Ja bym poprosiła, jeśli jest taka możliwość o zostawienie witaminek dla moich chłopaków dla K. Zawsze się przydadzą, jak nie dla jednych, to innych psiaków. U mnie wszystko jest, a szkoda żeby tylko miejsce zajmowały. Dziekuje Macia!:) Quote
Macia Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Widzę, że pisałyśmy równocześnie :lol:. Ja i tak z chłopakami pojadę w poniedziałek/wtorek do wetów i z nimi będę ustalać co dalej i jaki jest w stosunku do ich ew. leczenia plan. Quote
Ellig Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Ellig']Gotowe do wpisu:) Dary rzeczowe: Anna O. 4 op. witamin dla szczeniaków Quote
Ellig Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ellig napisał(a): Macia napisał(a):Widzę, że pisałyśmy równocześnie :lol:. Ja i tak z chłopakami pojadę w poniedziałek/wtorek do wetów i z nimi będę ustalać co dalej i jaki jest w stosunku do ich ew. leczenia plan. Tak jest bardzo rozsadnie:) Quote
obraczus87 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Nadrobiłam zaległości. Super, że wszystko się układa. Quote
Noemi1 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ale dawno mnie tu nie było, a tu takie wieści. Bardzo się cieszę :) Quote
Ellig Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dzisiaj od godz. 9:00 trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!! Transport Warszawa-Leszno- Warszawa ( 820 km)plus oplaty za jazde autostrada tylko za 200zl wykona Aleksandra R. z FB, serdecznie dziekuje Olu! Ola przekaze tez karme dla psiakow u K. Zaraz wyruszaja, rozmawialam z Olą :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
obraczus87 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Eluniu - wspaniała akcja na FB. Tyle wpłat - tylko dzięki Tobie. Super! Dobrze by było, aby konto Stowarz. było sprawdzane codziennie. Ja wiem, że to więcej pracy itd, ale ludzie z FB są to najczęściej osoby, które nie siedzą na DGM i chciałyby, aby ich wpłaty były od razu odnotowane. A nam to pozwoli panować nad sytuacją finansową i będziemy na bieżąco. Ot tak, napisałam swoje zdanie. Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Macia - daj znać jak chłopaki dotrą do Ciebie ;) Obraczus - na sprawdzanie konta stowarzyszenia nie mam wpływu. A wszelkie naciski mogą spowodować że stracimy możliwość wogóle korzystania z niego i z uprzejmości skabnika. Mogę tylko przekazać taką prośbę. Kilka nowych fotek Lenki: https://picasaweb.google.com/106740573589182334352/LenkaNOWE?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLbKy4HNupqCsAE&feat=directlink Quote
obraczus87 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 To w takim razie przekaż taką prośbę - dziękuję :) Lenka - cudowna :) Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Niestety, skarbnik nie będzie sprawdzał konta codziennie. Powiedziała że może rozliczać akcję szczeniaków na takich samych zasadach jak wszystkie inne realizowane przez Stowarzyszenie - czyli raz w tygodniu. Natomiast nie ma problemu w przypadku pilnego przelewu, to może zrobić w razie potrzeby poza dniem swojej pracy dla Stowarzyszenia. Quote
ataK Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='ajlii']Niestety, skarbnik nie będzie sprawdzał konta codziennie. Powiedziała że może rozliczać akcję szczeniaków na takich samych zasadach jak wszystkie inne realizowane przez Stowarzyszenie - czyli raz w tygodniu. Natomiast nie ma problemu w przypadku pilnego przelewu, to może zrobić w razie potrzeby poza dniem swojej pracy dla Stowarzyszenia. A co właściwie dzieje się z mamusią tychże? Miała jechać, o ile pamiętam, do Poznania? Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 ataK napisał(a):A co właściwie dzieje się z mamusią tychże? Miała jechać, o ile pamiętam, do Poznania? Biega nadal po lesie. K. czasem ją widuje, próbuje oswoić. Próby łapania nawet w kilka osób nie powiodły się. Zwracała się o pomoc do wielu organizacji działających w tych okolicach, które dysponują odpowiednim sprzętem, ale żadna nie chce pomóc. Jeśli chcesz coś więcej się dowiedzieć, to musisz bezpośrednio pytać K. - prosiła by do niej odsyłać zainteresowanych losem i ewentualną pomocą dla suni. Quote
Ellig Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Chlopaki Czupurek i Feler sa juz w domu tymczasowym w Lesznie w woj.welkopolskim.Serdecznie dziekujemy za "ulgowy" transport maluchów Aleksandrze R.:)♥ Feler ma zaropiale oko i jest pewny siebie, Czupurek na razie jest przerazony:) Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Jak dobrze :))) Czekałam na taką wiadomość :)) Mam nadzieję że chłopaki nie narozrabiały za bardzo w samochodzie. Quote
ataK Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dobrze, że chłopaki bezpieczne :) Trzymaj się Malutka... Quote
mmd Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Czupurek to ta świnka morska? :) Dobrze by było założyć im oddzielny wątek zanim się wszystko pomiesza. 3 DT i jeszcze mama-husky - nikt tego nie ogarnie :) Żal tylko tej bidy, co sama została, ale jak już trafi to ataK zostanie jej wynagrodzone to pewnie z naddatkiem. Quote
Wadercia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:) Quote
Ellig Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 ataK napisał(a):Dobrze, że chłopaki bezpieczne :) Trzymaj się Malutka...Trzymaj sie, juz niedlugo bedziesz w kochajacym domu. Quote
Ellig Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wadercia napisał(a):jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:) Dziekujemy bardzo:) Quote
Ellig Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 mmd napisał(a):Czupurek to ta świnka morska? :) Dokladnie tak:) Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 wadercia napisał(a):jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:) Lenka już teraz chętnie poprosi o ogłoszenia :) Fotki mamy. Quote
ataK Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 wadercia napisał(a):jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:) Dziękujemy, na pewno chętnie skorzystamy :) Quote
Wadercia Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 to poprosze tylko tekst i zdjecia i we wtorek/srode zrobie Lence ogloszecznia :) Quote
ajlii Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 wadercia napisał(a):to poprosze tylko tekst i zdjecia i we wtorek/srode zrobie Lence ogloszecznia :) Dziękuję :))) Czy są jakieś wytyczne co do tekstu? (np. ilość znaków, treść itp). Spróbuję coś sklecić i Ci wyślę. Quote
Recommended Posts