Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macia napisał(a):
Ja bym poprosiła, jeśli jest taka możliwość o zostawienie witaminek dla moich chłopaków dla K. Zawsze się przydadzą, jak nie dla jednych, to innych psiaków. U mnie wszystko jest, a szkoda żeby tylko miejsce zajmowały.

Dziekuje Macia!:)

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę, że pisałyśmy równocześnie :lol:. Ja i tak z chłopakami pojadę w poniedziałek/wtorek do wetów i z nimi będę ustalać co dalej i jaki jest w stosunku do ich ew. leczenia plan.

Posted

Ellig napisał(a):

Macia napisał(a):
Widzę, że pisałyśmy równocześnie :lol:. Ja i tak z chłopakami pojadę w poniedziałek/wtorek do wetów i z nimi będę ustalać co dalej i jaki jest w stosunku do ich ew. leczenia plan.

Tak jest bardzo rozsadnie:)

Posted

Dzisiaj od godz. 9:00 trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!!
Transport Warszawa-Leszno- Warszawa ( 820 km)plus oplaty za jazde autostrada tylko za 200zl wykona Aleksandra R. z FB, serdecznie dziekuje Olu!

Ola przekaze tez karme dla psiakow u K.
Zaraz wyruszaja, rozmawialam z Olą :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Eluniu - wspaniała akcja na FB. Tyle wpłat - tylko dzięki Tobie. Super!

Dobrze by było, aby konto Stowarz. było sprawdzane codziennie. Ja wiem, że to więcej pracy itd, ale ludzie z FB są to najczęściej osoby, które nie siedzą na DGM i chciałyby, aby ich wpłaty były od razu odnotowane. A nam to pozwoli panować nad sytuacją finansową i będziemy na bieżąco. Ot tak, napisałam swoje zdanie.

Posted

Niestety, skarbnik nie będzie sprawdzał konta codziennie. Powiedziała że może rozliczać akcję szczeniaków na takich samych zasadach jak wszystkie inne realizowane przez Stowarzyszenie - czyli raz w tygodniu. Natomiast nie ma problemu w przypadku pilnego przelewu, to może zrobić w razie potrzeby poza dniem swojej pracy dla Stowarzyszenia.

Posted

[quote name='ajlii']Niestety, skarbnik nie będzie sprawdzał konta codziennie. Powiedziała że może rozliczać akcję szczeniaków na takich samych zasadach jak wszystkie inne realizowane przez Stowarzyszenie - czyli raz w tygodniu. Natomiast nie ma problemu w przypadku pilnego przelewu, to może zrobić w razie potrzeby poza dniem swojej pracy dla Stowarzyszenia.

A co właściwie dzieje się z mamusią tychże? Miała jechać, o ile pamiętam, do Poznania?

Posted

ataK napisał(a):
A co właściwie dzieje się z mamusią tychże? Miała jechać, o ile pamiętam, do Poznania?

Biega nadal po lesie. K. czasem ją widuje, próbuje oswoić. Próby łapania nawet w kilka osób nie powiodły się. Zwracała się o pomoc do wielu organizacji działających w tych okolicach, które dysponują odpowiednim sprzętem, ale żadna nie chce pomóc.
Jeśli chcesz coś więcej się dowiedzieć, to musisz bezpośrednio pytać K. - prosiła by do niej odsyłać zainteresowanych losem i ewentualną pomocą dla suni.

Posted

Chlopaki Czupurek i Feler sa juz w domu tymczasowym w Lesznie w woj.welkopolskim.Serdecznie dziekujemy za "ulgowy" transport maluchów Aleksandrze R.:)♥

Feler ma zaropiale oko i jest pewny siebie, Czupurek na razie jest przerazony:)

Posted

Czupurek to ta świnka morska? :) Dobrze by było założyć im oddzielny wątek zanim się wszystko pomiesza. 3 DT i jeszcze mama-husky - nikt tego nie ogarnie :)
Żal tylko tej bidy, co sama została, ale jak już trafi to ataK zostanie jej wynagrodzone to pewnie z naddatkiem.

Posted

wadercia napisał(a):
jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:)

Lenka już teraz chętnie poprosi o ogłoszenia :) Fotki mamy.

Posted

wadercia napisał(a):
jak jakies ogloszenia beda potrzeben dla maluchow to proszesmialo do mnie pisac:)

Dziękujemy, na pewno chętnie skorzystamy :)

Posted

wadercia napisał(a):
to poprosze tylko tekst i zdjecia i we wtorek/srode zrobie Lence ogloszecznia :)

Dziękuję :)))

Czy są jakieś wytyczne co do tekstu? (np. ilość znaków, treść itp). Spróbuję coś sklecić i Ci wyślę.