magdyska25 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Oto mój model, który wczuł się bardzo w rolę i chętnie pomagał- nadzorował zdjęcia do bazarku (pewnie przez to, że poznał i polubił Lenkę): ZAPRASZAMY!!! KLIK!!! My popieramy sterylizację! Jeżeli Ty też- wejdź i przynajmniej pomóż w podrzucaniu! Quote
_Goldenek2 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Zapraszam na bazarek. Zbieramy na sterylkę goldenki http://www.dogomania.pl/threads/2201...PR-Złoty-Pies Quote
ataK Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='ajlii']Lenka pozdrawia :) To dla porównania Norka ;) Quote
magdyska25 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Widać, że siostry- podobieństwo w zabawach jest ;) Quote
ajlii Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 Ale z tą różnicą, że Norka jest "zagryzana", a Lena woli sama "zagryzać" :D Norka ma boskie brwi! Quote
ataK Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='ajlii']Norka ma boskie brwi![/QUOTE] Zgadzam się z Tobą ;) Quote
ajlii Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 A jak wielkościowo Norka? Lena waży 13 kg. Quote
magdyska25 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Ajlii- kiedy planowana sterylizacja Lenki? Uzbierało się parę groszy z mojego bazarku a że Gwiazdka już w DS i Właściciele opłacą Jej sterylizację to całość będzie dla Lenki. Ile liczycie? bo nie wiem, czy jeszcze mam zbierać rzeczy i robić bazarek czy z jednego się uzbierało. Edit: Więc z bazarku mamy 315,33 zł. dla Lenki na sterylizację :) Edited January 19, 2012 by magdyska25 uzupełnienie Quote
ajlii Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Wow! Magda, jesteś wielka! Dziękuję serdecznie w imieniu Lenki :)) Narazie sprawa sterylki jest zawieszona, bo Lenka nadal nie ma cieczki. Choć wiek by wskazywał na to, zaczynam się martwić :( Quote
magdyska25 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ajlii- proszę na pv przesłać swój nr konta + dane. Gdzieś zawieruszyłam a chce już zamknąć bazarek. Quote
ajlii Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Dziękuję - dziś wpłynęło 315, 33 zł od cioci Magdyski25 - na sterylkę Lenki :))) Odkładam pieniądze do czasu aż będą Lence potrzebne na zabieg... Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Trafiłam na wątek Lenki dzięki Panu Grzegorzowi któremu jesteśmy z Myszą2 bardzo bardzo wdzięczne za transport naszego staruszka Misia do Będzina :) Pan Grzegorz OGROMNIE nam pomógł a teraz my chcemy pomóc Lenusi :) Cioteczki mamy spadek po ONeczku Madoxie więc jeśli przyjmiecie pomoc jednorazową proszę o przesłanie numeru konta :) I jeszcze raz bardzo dziękujemy za POMOC bo dzięki tak szybckiej decyzji nasz Misiorek błyskawicznie znalazł sie z powrotem pod naszą opieką :) Quote
magdyska25 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Ajlii do 5-6.03 nie ma dostępu do internetu- albo bardzo słaby, także mogę podać zaraz nr konta i dane. Oczywiście bardzo dziękuje w imieniu i Ajlii i Jubu :) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='magdyska25']Ajlii do 5-6.03 nie ma dostępu do internetu- albo bardzo słaby, także mogę podać zaraz nr konta i dane. Oczywiście bardzo dziękuje w imieniu i Ajlii i Jubu :)[/QUOTE] Konto dostałam :) ślicznie dziękuję :) Poleciało dla Lenki 100 zł od cioteczek ze śląska ;) Quote
ajlii Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dziękuję serdecznie za wsparcie Lenki :))) Pannie bardzo fundusze się przydadzą, bo ma już cieczkę i zbiera na sterylkę, oraz wcześniej na badania krwi przed operacją. A tonie w długach :( Czy te 100 zł (już wpłynęło na moje konto) mam iść do skarpetki sterylkowej czy na spłatę długu za karmę? I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję w imieniu żółtej Lenki :) W tej chwili fundusze Lenki wyglądaja tak: dług jeszcze z lata -97,7 zł dług wobec Malibo57 -260 zł (zakup karmy wysokobiałkowej, gdy Lenka bardzo jej potrzebowała - a mnie nie było stać na jej zakup) odłożone na sterylkę i badania krwi + 315,33 zł Quote
Mysza2 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 ajlii napisał(a): Czy te 100 zł (już wpłynęło na moje konto) mam iść do skarpetki sterylkowej czy na spłatę długu za karmę? rozdysponujcie wg Waszego uznania. Cieszę się że mogłyśmy pomóc. Dużo zdrówka życzymy Lence i jej opiekunom:) Quote
ataK Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Lenka, pędź już do domku! Norka już u siebie :) Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ajlii napisał(a):Dziękuję serdecznie za wsparcie Lenki :))) Pannie bardzo fundusze się przydadzą, bo ma już cieczkę i zbiera na sterylkę, oraz wcześniej na badania krwi przed operacją. A tonie w długach :( Czy te 100 zł (już wpłynęło na moje konto) mam iść do skarpetki sterylkowej czy na spłatę długu za karmę? I jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję w imieniu żółtej Lenki :) W tej chwili fundusze Lenki wyglądaja tak: dług jeszcze z lata -97,7 zł dług wobec Malibo57 -260 zł (zakup karmy wysokobiałkowej, gdy Lenka bardzo jej potrzebowała - a mnie nie było stać na jej zakup) odłożone na sterylkę i badania krwi + 315,33 zł ( 100 zł ) spadek po Madoxie ...bardzo proszę o uzupełnienie tej wpłaty w rozliczeniu bo jej niestety nie widzę :(:(:( a nie chciałabym aby ktoś miał wątpliwości że Lenka je dostała w spadku ;) Z góry Dziękuję :) Quote
ajlii Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) Martika@Aischa napisał(a):( 100 zł ) spadek po Madoxie ...bardzo proszę o uzupełnienie tej wpłaty w rozliczeniu bo jej niestety nie widzę :(:(:( a nie chciałabym aby ktoś miał wątpliwości że Lenka je dostała w spadku ;) Z góry Dziękuję :) Faktycznie - nie ma na pierwszej stronie, jest tylko info na wątku o tej wpłacie. Zastanawiam czy nie wpisałam, czy też trafiło na moment gdy dogo straciło dwu-tygodniowy "dorobek". Zaraz uzupełnię rozliczenia, także o nowe długi :( Od ponad roku ją żywię, płacę za szczepienia, odrobaczenie, zabezpieczenie p/c pchłom i kleszczom. Nawet nie dopisuję tych wydatków do rozliczenia. Edited January 10, 2013 by ajlii Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ajlii napisał(a):Faktycznie - nie ma na pierwszej stronie, jest tylko info na wątku o tej wpłacie. Zastanawiam czy nie wpisałam, czy też trafiło na moment gdy dogo straciło dwu-tygodniowy "dorobek". Zaraz uzupełnię rozliczenia, także o nowe długi :( Od ponad roku ją żywię, płacę za szczepienia, odrobaczenie, zabezpieczenie p/c pchłom i kleszczom. Nawet nie dopisuję tych wydatków do rozliczenia. Była awaria w kwietniu więc pewnie wpis zniknął ...sama musiałam odtwarzać rozliczenia na wielu wątkach... Ślicznie dziękuję za uzupełnienie :) teraz nikt nie będzie miał wątpliwości że spadek dotarł :) Quote
ajlii Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='magdyska25']i jak Lenka się miewa?A dziękujemy :) Dobrze się miewa :) Zdrowa, wesoła i totalnie rozpuszczona przez inne psy i przez nas... Niestety, niszczycielskie stworzenie - wszystkie fotele, kanapy musi obedrzeć z obicia :/ I uważa że obroże to sprawa jednorazowa. Jeden spacer=jedna obroża zgubiona. Quote
Recommended Posts