obraczus87 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ellig napisał(a):Czy poszly juz numery konta? Nie dostalam :) Quote
santino Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ellig napisał(a):Gdzie wyslac bo pw na dogo nie odbiera wiadomosci , mailem tez nie moge bo wraca:) Ellig, wyślij do mnie ja przekażę Karolinie Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 santino napisał(a):Ellig, wyślij do mnie ja przekażę Karolinie Juz przeslalam przez FB, dziekuje:) Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 obraczus87 napisał(a):Nie dostalam :)Juz..........Wysylam:) Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 WiosnaA napisał(a):Jestem na zaproszenie Ellig,ale później poczytam.Wiosenko, dziekuje:) Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 W srode dojedzie karma dla rodzenstwa Lenki i dla ich towarzyszy sucha kama i puszki, jestem po rozmowie z wybawicielka szczeniakow i musze powiedziec ,ze jest to wyjatkowa osoba i bardzo mi smutno:( Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 https://www.facebook.com/event.php?eid=104269603004604 wydarzenie na FB Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 TERESA BORCZ napisał(a):Zapisuję wątek, poczytam w całości/ Dziekuje bardzo, ze jestes:) Quote
mari23 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 santino napisał(a):Dziewczyny, napiszcie do mari23 - ona swojego czasu oferowała leki dla Rudego, ale na szczęście nie trzeba. Pisała wtedy o wątrobowych, ale na pw napisała mi też że jakby inne trzeba było to może się postarać załatwić i wysłać. Może mogłaby jakoś pomóc... edit: dobra -zresztą sama przecież mogę napisać ;) dam znać jak się odezwie. jestem :) santino do mnie napisała i zgłaszam się do pomocy - jeśli da się kupić "ludzkie" preparaty - mogę je załatwić i wysłać, tylko podajcie nazwy leków mam w domu suczkę z 2 małymi córeczkami (porzucone 19 czerwca ) też zabiedzone mocno, jedna niestety świeżo po dekapitacji główki kości udowej :( więc i "moim" jakieś preparaty pd razu zastosuję, jak już będę wiedziała, jakie a te "Wasze" szczeniaczki.... ech, brak słów ! wciąż nowe i nowe biedy :( Quote
Macia Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Mój tymczas już w DS. Dzisiaj lub jutro (w zależności kiedy wrócą rodzice) będziemy rozmawiać o szczeniakach. Od tego zależy czy i ile ew. psiaków bierzemy. Jak będę coś wiedzieć dam znać. Quote
santino Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Macia napisał(a):Mój tymczas już w DS. Dzisiaj lub jutro (w zależności kiedy wrócą rodzice) będziemy rozmawiać o szczeniakach. Od tego zależy czy i ile ew. psiaków bierzemy. Jak będę coś wiedzieć dam znać. Trzymam kciuki za pomyślne rozmowy z rodzicami! Quote
Ellig Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='mari23']jestem :) santino do mnie napisała i zgłaszam się do pomocy - jeśli da się kupić "ludzkie" preparaty - mogę je załatwić i wysłać, tylko podajcie nazwy leków mam w domu suczkę z 2 małymi córeczkami (porzucone 19 czerwca ) też zabiedzone mocno, jedna niestety świeżo po dekapitacji główki kości udowej :( więc i "moim" jakieś preparaty pd razu zastosuję, jak już będę wiedziała, jakie a te "Wasze" szczeniaczki.... ech, brak słów ! wciąż nowe i nowe biedy :( Dziekujemy!:) Postaram sie poszukac, nie znam odpowiednikow. http://www.vetamigo.pl/Dolfos_junior_1_kg_tabletek-40.html np taki jest zalecany...... Quote
santino Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ellig napisał(a):Dobranoc, pracuje od 5...............:) Kolorowych!!!!! Quote
ajlii Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Jestem już na wątku.... dziękuję Wam bardzo, bardzo serdecznie :)))) Za pomoc dla Lenki oraz jej rodzeństwa i reszty bid mieszkających wśród których mieszkają Feler, Czupurek i Rotka. Ellig - jesteś niezastąpiona! Dziękuję Ci serdecznie :))))) Lena jest niesamowita po prostu! Uprawia dzikie zabawy, np, gonitwy we 3 psy po domu, w których bierze udział także mój prawie 9-letni (!) Kazan :) Ciotce Iskrze pcha głowę do pyska, ciotkę Julkę gryzie po nogach, wuja Kazia traktuje jako podpórkę do wspinania się... Wysłałam dziś fotkę weterynarzowi, który ją oglądał prawie tydzien temu - mówi że urosła bardzo :)) Napewno wydłużają się jej łapska... ciekawe czy staną uszy? Napewno ma smieszne plamy innego rodzaju sierści, np. na karku czy głowie. I naprawdę jest bardzo fajna :) Oraz bardzo grzeczna i w mig rozumie czego nie wolno jej ruszać... Komuś kto ją pokocha da mnóstwo radości... Quote
ajlii Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Dla ciotek na dobranoc - Lenka bawiąca się na trawie :) https://picasaweb.google.com/106740573589182334352/LenkaNOWE?authkey=Gv1sRgCLbKy4HNupqCsAE# Quote
Ewa Marta Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Macia napisał(a):Mój tymczas już w DS. Dzisiaj lub jutro (w zależności kiedy wrócą rodzice) będziemy rozmawiać o szczeniakach. Od tego zależy czy i ile ew. psiaków bierzemy. Jak będę coś wiedzieć dam znać. NIe zostawiajcie tylko jednego tam, gdzie jest! Lepiej już chyba zostawić dwa, bo jedna bida w tej norze pod domem nawet nie będzie miała się do kogo przytulić:-( Quote
WiosnaA Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ewa Marta napisał(a):NIe zostawiajcie tylko jednego tam, gdzie jest! Lepiej już chyba zostawić dwa, bo jedna bida w tej norze pod domem nawet nie będzie miała się do kogo przytulić:-( Też tak myślę...nie będzie wiedział dlaczego samiutki został:-(. Skromny grosik prześlę maluszkom,ale dopiero we środę.Poproszę o nr.konta na pw. Quote
Ellig Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [FONT=Arial][FONT=Arial]ajlii potrzebuje na cito pelen numer konta z adresem banku-oddzialu czyli jeszcze Swift i BIC, proszę jak najszybciej ok.?[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] Quote
Ellig Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 WiosnaA napisał(a):Też tak myślę...nie będzie wiedział dlaczego samiutki został:-(. Skromny grosik prześlę maluszkom,ale dopiero we środę.Poproszę o nr.konta na pw. Aniu, dziekuje, moze to jest przykre ale trzeba ratowac ile tylko mozna, one nie maja szansy................. Quote
Ellig Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='ajlii']Dla ciotek na dobranoc - Lenka bawiąca się na trawie :) https://picasaweb.google.com/106740573589182334352/LenkaNOWE?authkey=Gv1sRgCLbKy4HNupqCsAE# Quote
Ellig Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ajlii oczysc skrzynke pocztowa na dogo, nie moge wyslac wiadomosci............ Quote
Macia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jeszcze nic nie wiem, ale jeśli chodzi o ilość szczeniaków to gdyby były mniejsze zabrałabym wszystkie. Miewałam już 3 naraz, ale te są już spore, one nie ważą 3, 4 kg. Nie chciałabym zostawić tam jednego, ale nie wiem co lepsze. Zabrać dwa jeśli miałabym możliwość i nimi się zająć czy tylko jednego, żeby dwa pozostałe nie czuły się samotnie. Szkoda by było tego jednego, ale dwa u mnie na pewno zostaną doprowadzone do porządku i znajdą DS. Właśnie jadę do telewizji, potem kilka innych spraw i będę rozmawiać. Dostosuję się oczywiście do tego jakie jest wasze zdanie, ale myślę, że w takiej dramatycznej sytuacji gdy nie ma nawet widoków na inny DT trzeba ratować ile się da. Quote
Ewa Marta Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Macia napisał(a):Jeszcze nic nie wiem, ale jeśli chodzi o ilość szczeniaków to gdyby były mniejsze zabrałabym wszystkie. Miewałam już 3 naraz, ale te są już spore, one nie ważą 3, 4 kg. Nie chciałabym zostawić tam jednego, ale nie wiem co lepsze. Zabrać dwa jeśli miałabym możliwość i nimi się zająć czy tylko jednego, żeby dwa pozostałe nie czuły się samotnie. Szkoda by było tego jednego, ale dwa u mnie na pewno zostaną doprowadzone do porządku i znajdą DS. Właśnie jadę do telewizji, potem kilka innych spraw i będę rozmawiać. Dostosuję się oczywiście do tego jakie jest wasze zdanie, ale myślę, że w takiej dramatycznej sytuacji gdy nie ma nawet widoków na inny DT trzeba ratować ile się da. Pewnie masz rację, mnie tylko serce pęka, że zostanie tam ta jedna bidula:-( Nie mam żadnej szansy na zabranie go, ale może z tych uzbieranych pieniędzy dałoby się go zabrać do jakiegoś hoteliku w pobliżu i wtedy szybko szukać domu? Co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts