Aleksa. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 oooo, skoro jesteście kawałek na filmiku, to kurde ktoś musi mieć Was nagranych.:diabloti: Quote
paulaa. Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Aleksandra95 napisał(a):oooo, skoro jesteście kawałek na filmiku, to kurde ktoś musi mieć Was nagranych.:diabloti: No mam nadzieje właśnie, to film złożony przez Judyte, może ma nas troche więcej, napisałam do niej na agilityinfo i czekam narazie, oby oby. Ty chyba masz do niej kontakt ? Zapytaj, bo umieram z ciekawości. :P Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ja mam waszą tuneliadę nagraną ale trochę to potrwa zanim wrzucę ;) Quote
Aleksa. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):ja mam waszą tuneliadę nagraną ale trochę to potrwa zanim wrzucę ;) o super, super.:D :D bedzie Scoob ! :D Quote
paulaa. Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):ja mam waszą tuneliadę nagraną ale trochę to potrwa zanim wrzucę ;) Wow, super ważne, że wgl nagrane. :multi: Dzięki! :loveu: Będę mogła się pośmiać ze swojego prowadzenia i błędów. :D Quote
motyleqq Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):ja mam waszą tuneliadę nagraną ale trochę to potrwa zanim wrzucę ;) Zuzia ma dużo do zrobienia :evil_lol: Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 motyleqq napisał(a):Zuzia ma dużo do zrobienia :evil_lol: oj taaaak a taka ładna pogoda jest że przed komputerem się nie chce siedzieć :diabloti: Quote
motyleqq Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):oj taaaak a taka ładna pogoda jest że przed komputerem się nie chce siedzieć :diabloti: siedź, póki listy nie wyślesz :evil_lol: Quote
Natalia&Cody Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Taak! Zobaczymy Scoobyego w akcji! Łiii! :D Czekamy na te filmiki... EDIT: Czy to, aby nie jest Scooby? :) Edited May 4, 2012 by Natalia&Cody Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Taak! Zobaczymy Scoobyego w akcji! Łiii! :D Czekamy na te filmiki... EDIT: Czy to, aby nie jest Scooby? :) Scooby, Scooby! Dzięki!!:loveu::loveu: Zresztą był jedynym startującym cockerem więc napewno on. :lol: Widać jego piękne brudne łapy, po kąpielach błotnych, bo w Powsinie są rewelacyjne bajorka, które Scoob musiał od razu wypróbować. :roll::diabloti: A skąd te fotki ? :cool3: Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 paulaa. napisał(a):Scooby, Scooby! Dzięki!!:loveu::loveu: Zresztą był jedynym startującym cockerem więc napewno on. :lol: Widać jego piękne brudne łapy, po kąpielach błotnych, bo w Powsinie są rewelacyjne bajorka, które Scoob musiał od razu wypróbować. :roll::diabloti: A skąd te fotki ? :cool3: Haha :D Na facebooku DogCampus dodał ;) Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Od razu na tych zdjęciach wyżej widać jego nowy fryz. :cool3: Który zresztą uwielbiam i przy których chyba zostaniemy. :loveu: I mam pare fotek z wczoraj. :smile: Bo już mega dawno żadnych nie było, miałam brak 'weny'. To najpierw troche naszych nowości. :cool3: Które było cholernie trudno złapać na zdjęciu, ale tak jest jak ma się psa z takimi uszami.. Spicy! (3cm) Uploaded with ImageShack.us Day on Bahama. (3cm) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I Dublin Dog, w warunkach dla niego stworzonych. :lol: :loveu: Jest mega wygodnie gdy pies dużo pływa i nie musze się martwić o to, że obroża odbarwi mu sierść, albo będzie schła pare godzin. :roll: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ale bajeranckie macie te obroże. :loveu: Ja właśnie myślałam czy by nie zainwestować w dublin doga, rozumiem, że się sprawdza? :D Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 I jeszcze troche tam jakiś wodnych... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I ogólnie doszłam do wniosku, że przy moim psie suki z cieczką to jest nic... To co się działo wczoraj przy wykastrowanym starszym labradorze, to dopiero była jazda... Pogoń za psem przez pół Pól Mokotowskich, bo pies nagle po 10min od kiedy pies odszedł przypomniał sobie o nim i gnał przed siebie jak głupi (dureń ma niestety cholernie dobry węch. xd) gdy jest tłum ludzi i darcie japy... Tak, polecam każdemu. Można w pare sekund ośmieszyć się przed tłumem, szczególnie gdy jak już dolecisz zdyszana pies nadal będzie przed tobą spieprzał i robił uniki. :roll: Chyba już więcej sama się nie wybiore, bo aparat prawie zaliczył wode, gdy łapałam rzeczy w locie i biegłam. -,- Jedyny plus, że strefy dopracowaliśmy i zatrzymywane mamy już prawie idealnie opracowane, ale chyba jednak spróbuje go przekierować na zbiegane. Eh, jestem niezdecydowanym człowiekiem. xd Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Ale bajeranckie macie te obroże. :loveu: Ja właśnie myślałam czy by nie zainwestować w dublin doga, rozumiem, że się sprawdza? :D Sprawdza się, sprawdza. Jeśli chodzi o wykonanie, chyba najsolidniejsza z naszych obroży, a mamy ich sporo. :P Ja bym nigdy nie dała 80zł za obroże, nasza jest odkupiona od Marta_Ares, trafiliśmy na okazje. :smile: Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ah te wodne zdjęcia :loveu: Wiem co czujesz...ile razy tak mi pies uciekł do suczki, że ja się dre na całe osiedle, a on gna przed siebie. Na szczęście zawsze leciał do suń, które zna, a ja znam ich właściciela/właścicielkę to zawsze mi go złapać pomogli, albo spuszczali swojego i się ganiali. ;p Najgorzej było jak się rzucił na amstaffa, bo warczał na jego najlepszą kumpele...co za psy. :shake: Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 a to na PM bylas tylko Ty z psem? bo widze że w zbiorniku już woda, wybralybysmy sie tez:) Quote
Natalia&Cody Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 paulaa. napisał(a):Sprawdza się, sprawdza. Jeśli chodzi o wykonanie, chyba najsolidniejsza z naszych obroży, a mamy ich sporo. :P Ja bym nigdy nie dała 80zł za obroże, nasza jest odkupiona od Marta_Ares, trafiliśmy na okazje. :smile: To super. Ja chyba też na jakąś taką okazje poczekam :D Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Ah te wodne zdjęcia :loveu: Wiem co czujesz...ile razy tak mi pies uciekł do suczki, że ja się dre na całe osiedle, a on gna przed siebie. Na szczęście zawsze leciał do suń, które zna, a ja znam ich właściciela/właścicielkę to zawsze mi go złapać pomogli, albo spuszczali swojego i się ganiali. ;p Najgorzej było jak się rzucił na amstaffa, bo warczał na jego najlepszą kumpele...co za psy. :shake: Taki już chyba urok samczyków, ja to już nawet nie licze ile pogoni zaliczyłam, bo kumpeli też nigdy nie odpuści. :diabloti: westie_justa napisał(a):a to na PM bylas tylko Ty z psem? bo widze że w zbiorniku już woda, wybralybysmy sie tez:) Taak sama, bo to była spontaniczna decyzja, coś mnie naszło, że gorąco to go wezme, bo w końcu nie szliśmy z kotem do weta, no i piątek to tyle ludzi i psów nie było przy wodzie, było fajnie, tak w miare spokojnie. Chociaż rowerów i ludzi bez psów całkiem sporo. A woda super do pływania, teraz to prawdziwe Pola Mokotowskie. :loveu: Quote
ewes Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Scooby ślicznie się w wodzie prezentuje :) http://img405.imageshack.us/img405/4576/dayonbahama2.jpg obroża cudna :) Quote
paulaa. Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):w końcu fotki.:) ladne obróżki.:loveu: Dzięki. :smile: I apropo to ta piłka o której ci pisałam. Tylko niestety u nas już nie piszczy. ;c Quote
Aleksa. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 paulaa. napisał(a):Dzięki. :smile: I apropo to ta piłka o której ci pisałam. Tylko niestety u nas już nie piszczy. ;c własnie się domyśliłam.:D oo szkoda.:( Quote
Recommended Posts