Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciekawa jestem jak bedzie wygladal Scooby:lol:
koniecznie wstaw fotki!

swoja droga to mi osobiscie podobaja sie ostrzyzony na grzbiecie spaniele;)
pewnie dlatego, ze ogolnie wole psy krotkowlose;)
ta sunia wg mnie wyglada b. fajnie :)

Posted

Wygląda ok, ale jak bardzo niszczy włos...
Dlatego bym się na to nigdy nie zdecydowała ;)

Z resztą dla mnie było by to bez sensu, gdybym ogoliła Ruby tak jak jest zrobiona Lunka (choć ładnie wygląda). Bo na grzbiecie sierść ani trochę mi nie przeszkadza, jest krótka i nie robią się na niej kołtuny, nie przyczepiają śmieci itp. Najgorzej jest z sierścią na brzuchu i łapach. Czyli tam, gdzie ma zostawioną najdłuższą sierść ;)

Posted

Jak chcecie ciut Scoobiego, to jest tutaj przez chwilke w 0;45 :D Ale chwilke dosłownie. Żałuje, że nie mamy żadnej pamiątki. :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=QxpGFZNY_mE

Fotek nowej fryzurki jeszcze nie zrobiłam, nie miałam aparatu. ;) Jutro postaram się coś pstryknąć. Jeśli chodzi o relacje, jak na pierwszy raz i warunki pogodowe (ponad 30 stopni na słońcu) było super. Ździwiło mnie to, że bez problemu obyło się zdejmowanie obroży, bo nigdy tego nie ćwiczyliśmy, a raczej raz na treningu, gdzie wtedy mi zwiał, więc byłam w lekkim szoku. ;) Po tym weekendzie wiem nad czym musimy popracować, co doszlifować i ogólnie bardzo pozytywnie będe go wspominać, chociaż jestem spalona w paru miejscach, bo pogoda tragiczna jak na tak pracowity weekend. :roll:

No i zaczęłam żałować że nie trenujemy u Tomka Jakubowskiego, świetny trener, podziwiam go za cierpliwość i świetne podejście, takiego zapału do biegania z psem dawno nie miałam, jednak motywacja i podejście trenera dużo daje. Ale w daleeeekiej przyszłości nie ma opcji z borderem pójde do niego, nawet jak to będzie dopiero za 10 lat. bo w najbliższej przyszłości się raczej nie zapowiada, zresztą najpierw musze ogarnąć Scooba. :D

Posted

motyleqq napisał(a):
to czemu ze Scoobym do niego nie pójdziesz? ;)

Bo Scooby ma problemy z komunikacją to pierwsze, a po drugie, nie mam teraz tyle kasy...

Posted

paulaa. napisał(a):
Bo Scooby ma problemy z komunikacją to pierwsze, a po drugie, nie mam teraz tyle kasy...

a to jest ten klub DogCampus? no to fakt, drogo sobie śpiewają...

Posted

motyleqq napisał(a):
a to jest ten klub DogCampus? no to fakt, drogo sobie śpiewają...

Tak, DogCampus. Ceny niestety jak dla nas tragiczne, ale chyba zajęcia tam warte swojej ceny jak patrzyłam na wychowanków, no ale zajęcia są jeszcze chyba w tygodniu, więc po szkole na pewno bym nie wyrobiła przejechać całą Warszawe..

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tempo ma fajne, szkoda, że nie masz filmików z całych przebiegów, chętnie bym sobie obejrzała :)

Ja też bym chętnie obejrzała. :D Bo biec, a oglądać potem z boku to dwie różne rzeczy, można dużo własnych błędów wychwycić. ;)
westie_justa napisał(a):
a w baritusie ile placisz za kurs(?)

W Baritiusie płace za miesiąc, nie za kurs.

Posted

westie_justa napisał(a):
aaha, czyli co miesiac i tak w nieskończoność można tak?:lol:

Mi to bardzo odpowiada, wychodzi w przeliczeniu taniej i nie ma większych przerw między zajęciami na czym mi zależy. ;)