ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witam... śliczny Scoobiś :) również chętnie obejrzę foty z lasu ;) Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 tia, wrobiłam się w wstawianie fotek.:diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
motyleqq Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 oo mój brzydal ;) ale mam agresywnego psa :evil_lol: zaraz ukradnę i wrzucę do siebie :cool3: Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec :siara: Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 tia.... nie ma to jak spacer w lesie ze spanieluchem jesienną porą... całe błoto na psie, albo raczej cały pies w błocie ;) Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 http://img17.imageshack.us/img17/7096/las2b.jpg jak on by tak na mnie się patrzył, to bym mu na wszystko pozwalała.:diabloti: http://img600.imageshack.us/img600/9489/las3f.jpg wyszedł jak szczeniaczek.:loveu: fajnie się ganiają. Scooby, brudas.:lol: Etna, ładna dziewczyna.:) Quote
motyleqq Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ewes napisał(a):tia.... nie ma to jak spacer w lesie ze spanieluchem jesienną porą... całe błoto na psie, albo raczej cały pies w błocie ;) tja, zwłaszcza że psy się poszły wykąpać ;) Scooby wyglądał jak potwór z bagien:evil_lol: Quote
Molowe Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Własnie miałam pytać dlaczego Scooby jest cały mokry pozwalasz kąpać mu się przy tej temperaturze ???? :crazyeye: http://img828.imageshack.us/img828/8269/74128818.jpg psiaki chyba się nie za bardzo polubiły ??? :cool3: Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 moja Delosława też ostatnio poszła się wykąpać... ona jak zwietrzy kawałek wody to nic jej nie zatrzyma... nawet temperatura, a tym bardziej ludź ;) Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='Molowe']Własnie miałam pytać dlaczego Scooby jest cały mokry pozwalasz kąpać mu się przy tej temperaturze ???? :crazyeye: http://img828.imageshack.us/img828/8269/74128818.jpg psiaki chyba się nie za bardzo polubiły ??? :cool3: Nie pozwalam, ale Etna go zaprowadziła do stawu a on skorzystał, nie zdążyłam nawet dobiec. :smile: Polubiły, szaleństwo było niezłe, a na fotkach to wygląda jak podczas walki. :D Quote
motyleqq Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Molowe']Własnie miałam pytać dlaczego Scooby jest cały mokry pozwalasz kąpać mu się przy tej temperaturze ???? :crazyeye: http://img828.imageshack.us/img828/8269/74128818.jpg psiaki chyba się nie za bardzo polubiły ??? :cool3: sam sobie pozwolił :D tzn jak dla mnie, to wina Etny, ona poszła się tam napić, bo wiedziała że tam jest woda. a skoro ona poszła, to on też, a że tam pływają kaczki... :evil_lol: jak widać mój pies jest zły i agresywny :evil_lol: Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 ewes napisał(a):moja Delosława też ostatnio poszła się wykąpać... ona jak zwietrzy kawałek wody to nic jej nie zatrzyma... nawet temperatura, a tym bardziej ludź ;) Mój też żadnej wody nie odpuści, dlatego teraz musze uważać bo te mrozy przerażające, a ostatnie czego mi teraz brakuje to psa z przeziębionym pęcherzem i tak po prawie każdym spacerze musze go kąpać, jest tak wilgotno jakoś... :D Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 paulaa. napisał(a):Mój też żadnej wody nie odpuści, dlatego teraz musze uważać bo te mrozy przerażające, a ostatnie czego mi teraz brakuje to psa z przeziębionym pęcherzem i tak po prawie każdym spacerze musze go kąpać, jest tak wilgotno jakoś... :D taki urok jesiennej pogody :) motyleqq napisał(a):sam sobie pozwolił :D tzn jak dla mnie, to wina Etny, ona poszła się tam napić, bo wiedziała że tam jest woda. a skoro ona poszła, to on też, a że tam pływają kaczki... :evil_lol: jak widać mój pies jest zły i agresywny :evil_lol: i sprowadza na złą stronę ;) Quote
Molowe Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 to fajnie że się polubiły moja na każdym zdjęciu na którym bawi się z psem też wygląda tak jakby z nim walczyła :evil_lol: A z tą woda to uważaj bo o zapalenie pęcherza faktycznie nietrudno moja już kicha chociaż nigdzie się nie kąpała i nawet jeszcze śniegu nie ma :roll: Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 motyleqq napisał(a):sam sobie pozwolił :D tzn jak dla mnie, to wina Etny, ona poszła się tam napić, bo wiedziała że tam jest woda. a skoro ona poszła, to on też, a że tam pływają kaczki... :evil_lol: jak widać mój pies jest zły i agresywny :evil_lol: Z Etny taki agresor jak z mojego psa czyścioszek. :evil_lol: Ja nie zapomne napadu głupawki Scoobiego w lesie jak zaczepiał Etne i biegał w kółko. :D Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Molowe napisał(a):to fajnie że się polubiły moja na każdym zdjęciu na którym bawi się z psem też wygląda tak jakby z nim walczyła :evil_lol: A z tą woda to uważaj bo o zapalenie pęcherza faktycznie nietrudno moja już kicha chociaż nigdzie się nie kąpała i nawet jeszcze śniegu nie ma :roll: Scooby też tak zawsze wychodzi. :D A ja staram się uważać, ostatnio york znajomych złapał właśnie zapalenie pęcheża chociaż się nie kąpał, tylko przez te mrozy i muszą latać z nim co chwile na dwór, dlatego akurat o tym wspomniałam. ;) Quote
Lucky. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 ale brudasek :loveu: megi też ostatnio w lesie głupawka w lesie złapała, i latała w kółko :D Quote
motyleqq Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 paulaa. napisał(a):Ja nie zapomne napadu głupawki Scoobiego w lesie jak zaczepiał Etne i biegał w kółko. :D no... :D ona zła na niego za akcję z patykiem, a ten biega i skacze jak szalony :D Quote
ewes Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 motyleqq napisał(a):no... :D ona zła na niego za akcję z patykiem, a ten biega i skacze jak szalony :D focha strzeliła... :D a może grała niedostępną? :cool3: Quote
Recommended Posts