Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewes napisał(a):
tia.... nie ma to jak spacer w lesie ze spanieluchem jesienną porą... całe błoto na psie, albo raczej cały pies w błocie ;)

tja, zwłaszcza że psy się poszły wykąpać ;) Scooby wyglądał jak potwór z bagien:evil_lol:

Posted

moja Delosława też ostatnio poszła się wykąpać... ona jak zwietrzy kawałek wody to nic jej nie zatrzyma... nawet temperatura, a tym bardziej ludź ;)

Posted

[quote name='Molowe']Własnie miałam pytać dlaczego Scooby jest cały mokry pozwalasz kąpać mu się przy tej temperaturze ???? :crazyeye:

http://img828.imageshack.us/img828/8269/74128818.jpg psiaki chyba się nie za bardzo polubiły ??? :cool3:

Nie pozwalam, ale Etna go zaprowadziła do stawu a on skorzystał, nie zdążyłam nawet dobiec. :smile:
Polubiły, szaleństwo było niezłe, a na fotkach to wygląda jak podczas walki. :D

Posted

[quote name='Molowe']Własnie miałam pytać dlaczego Scooby jest cały mokry pozwalasz kąpać mu się przy tej temperaturze ???? :crazyeye:

http://img828.imageshack.us/img828/8269/74128818.jpg psiaki chyba się nie za bardzo polubiły ??? :cool3:

sam sobie pozwolił :D tzn jak dla mnie, to wina Etny, ona poszła się tam napić, bo wiedziała że tam jest woda. a skoro ona poszła, to on też, a że tam pływają kaczki... :evil_lol:

jak widać mój pies jest zły i agresywny :evil_lol:

Posted

ewes napisał(a):
moja Delosława też ostatnio poszła się wykąpać... ona jak zwietrzy kawałek wody to nic jej nie zatrzyma... nawet temperatura, a tym bardziej ludź ;)

Mój też żadnej wody nie odpuści, dlatego teraz musze uważać bo te mrozy przerażające, a ostatnie czego mi teraz brakuje to psa z przeziębionym pęcherzem i tak po prawie każdym spacerze musze go kąpać, jest tak wilgotno jakoś... :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Mój też żadnej wody nie odpuści, dlatego teraz musze uważać bo te mrozy przerażające, a ostatnie czego mi teraz brakuje to psa z przeziębionym pęcherzem i tak po prawie każdym spacerze musze go kąpać, jest tak wilgotno jakoś... :D

taki urok jesiennej pogody :)

motyleqq napisał(a):
sam sobie pozwolił :D tzn jak dla mnie, to wina Etny, ona poszła się tam napić, bo wiedziała że tam jest woda. a skoro ona poszła, to on też, a że tam pływają kaczki... :evil_lol:

i sprowadza na złą stronę ;)

Posted

to fajnie że się polubiły moja na każdym zdjęciu na którym bawi się z psem też wygląda tak jakby z nim walczyła :evil_lol:

A z tą woda to uważaj bo o zapalenie pęcherza faktycznie nietrudno moja już kicha chociaż nigdzie się nie kąpała i nawet jeszcze śniegu nie ma :roll:

Posted

motyleqq napisał(a):

Z Etny taki agresor jak z mojego psa czyścioszek. :evil_lol: Ja nie zapomne napadu głupawki Scoobiego w lesie jak zaczepiał Etne i biegał w kółko. :D

Posted

Molowe napisał(a):
to fajnie że się polubiły moja na każdym zdjęciu na którym bawi się z psem też wygląda tak jakby z nim walczyła :evil_lol:

A z tą woda to uważaj bo o zapalenie pęcherza faktycznie nietrudno moja już kicha chociaż nigdzie się nie kąpała i nawet jeszcze śniegu nie ma :roll:

Scooby też tak zawsze wychodzi. :D A ja staram się uważać, ostatnio york znajomych złapał właśnie zapalenie pęcheża chociaż się nie kąpał, tylko przez te mrozy i muszą latać z nim co chwile na dwór, dlatego akurat o tym wspomniałam. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja nie zapomne napadu głupawki Scoobiego w lesie jak zaczepiał Etne i biegał w kółko. :D

no... :D ona zła na niego za akcję z patykiem, a ten biega i skacze jak szalony :D

Posted

motyleqq napisał(a):
no... :D ona zła na niego za akcję z patykiem, a ten biega i skacze jak szalony :D

focha strzeliła... :D
a może grała niedostępną? :cool3: