Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soko napisał(a):
Też macie problem ze strefami? My niby umiemy, ale nie wiedzieć dlaczego, z jednej strony palisady nigdy (a w każdym razie rzadko) nam nie wychodzi.. :D

My dopiero zaczynamy nauke stref. Wydawało mi się to banalne, niestety takie nie jest. :D Najgorzej jest przy wbieganiu, bo w pędzie, prawie zawsze omija strefe, przy zbieganiu coraz lepiej, ale też kiepsko, zobaczymy jak będzie.
Szkoda, że na zajęciach jeszcze stref nie mamy, bo na PM, ciut daleko. ;c

Posted

Silky123 napisał(a):
Super. :loveu: :loveu:
Pozazdrościć, że macie taki torek otwarty. :D

E tam, nie ma czego. Ten torek jest beznadziejny, tak naprawde do użytku nadaje się tylko palisada i może ze 2 hopki, które są niestety i tak stałe.. I jeszcze jest pełno szkła. -,- Chciałabym żeby wreszcie zrobili jakiś torek z prawdziwego zdarzenia w wawie..

Aleksandra95 napisał(a):
filmiku nie widze.:mad:

Bo uciąć siebie nie umiem. -,-na zdjęciach było ciut łatwiej. :P

Posted

paulaa. napisał(a):
To nie wiem jak robiłaś. :P Jakbyś zobaczyła zdjęcia w moim aparacie z biegu, to 7/10 wychodzi nie ostrych, w sensie pies rozmazany, tło idealna ostrość..:roll:
Może ja jestem jakaś nieumiejętna albo nie wiem. :D

Albo zle ustawiasz, podaj przykladowe ustawienia aparatu przy takich zdjeciach :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Albo zle ustawiasz, podaj przykladowe ustawienia aparatu przy takich zdjeciach :)

Ustawienia, w sensie, że co ? :D Przestawiam na sport i tyle. :P

Posted

paulaa. napisał(a):
Ustawienia, w sensie, że co ? :D Przestawiam na sport i tyle. :P

Czas i F :) nie dziwne sport nie nadaje sie do konca do zdjec w ruchu duzop lepiej na manual :)

Posted

Zapamiętywanie toru, hahahaha XD
Zawody 18.02 w Skrzeszewie, idę dumna na tor, sadzam psa, chcę już startować, a sędzia mi pokazuje, że start z drugiej strony :evil_lol:
Ale dało się(3 miejsce :evil_lol:), coś mi się przed startem we łbie pomieszało, w trakcie biegu ogarniałam co gdzie jest :D

Posted

paulaa. napisał(a):
My dopiero zaczynamy nauke stref. Wydawało mi się to banalne, niestety takie nie jest. :D Najgorzej jest przy wbieganiu, bo w pędzie, prawie zawsze omija strefe, przy zbieganiu coraz lepiej, ale też kiepsko, zobaczymy jak będzie.
Szkoda, że na zajęciach jeszcze stref nie mamy, bo na PM, ciut daleko. ;c

Też stref jeszcze nie mamy "zrobionych", tzn. na razie wprowadzenie do 2on2off, z targetem.
ALE! jutro mamy trening ze strefówkami <3
A dzisiaj było ogarnianie koła, bo na pokazach Fanciak zaprezentował, że przez koło skakać można na różne sposoby ^^