Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie było mnie troche, a tu tyle postów naleciało. :smile:
Czy moge prosić osoby, które też się wybierają, żeby pomogły nam się ogarnąć na miejscu ? W sensie co gdzie, jak i wgl. :P I będe bardzoo wdzięczna za filmiki i fotki, sama też będe robić. :smile:
Ja nigdy ani nie byłam, ani nawet nie widziałam zawodów agi, więc każda pomoc mile widziana, żebym nagle się nie obudziła jak już nasz bieg będzie. :D I musimy poćwiczyć ściąganie obroży..
Klaudia - dzięki za filmik. :D

Posted

Paula. Pamoetaj tez, ze Scoob bedzie startowal jako jeden z oatatnich, bo S na koncu alfabetu, takze zobaczysz jak inni beda biegacc i pomyslisz na co musisz uwazac...

Mi sie ostatnio snilo, ze wygralam Ltto i przeprowadzilam sie do nowej szkoly a tam spotkalam Ciebie :D

Posted

Collie napisał(a):
Ooo to ja powodzenia Wam życzę, poradzicie sobie :D.
A filmik mnie rozwalił :lol:
Ja chyba najgorszy problem miałabym z zapamiętaniem toru.

Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;)

Posted

Collie napisał(a):
Ooo to ja powodzenia Wam życzę, poradzicie sobie :D.
A filmik mnie rozwalił :lol:
Ja chyba najgorszy problem miałabym z zapamiętaniem toru.

Tego się właśnie boje, bo ja miałam problemy jak mieliśmy 5 przeszkód haha. I wlatywałam na swojego psa. :D
Dobra, trudno. Będziemy pierwszą parą, która zaliczyła same DIS-y. :D
wikikoniki napisał(a):
Paula. Pamoetaj tez, ze Scoob bedzie startowal jako jeden z oatatnich, bo S na koncu alfabetu, takze zobaczysz jak inni beda biegacc i pomyslisz na co musisz uwazac...

Mi sie ostatnio snilo, ze wygralam Ltto i przeprowadzilam sie do nowej szkoly a tam spotkalam Ciebie :D

No mam nadzieje, że troche podpatrze, dobrze mieć psa na S. :smile: hihi
Bo sama nie zaplanuje jak mam go prowadzić, jak narazie zawsze robiła to instruktorka. :P

Hahaha, spoko. :D

westie_justa napisał(a):
Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;)

Niby tak, ale jak zawsze wcześniej ktoś ci pokazywał jak pokonać dany torek, i do zapamiętania było po zaledwie pare przeszkód, to łatwo nie będzie. :P Szczególnie, że na zajęciach jeszcze nie mieliśmy żadnych strefówek... dlatego wizyty na PM obowiązkowo, bo inaczej będzie porażka..

Myślicie, że bardzo głupio by to wyglądał, gybym kiedyś zabrała tunel i pare hopek na PM, tam koło palisady rozstawiła ? :D
No kurde, bo ćwiczenie samej palisady to nie to samo, a tam przynajmniej miejsce jest.

I mam 2 dylemat. Najchętniej to by ze mną cała rodzina jechała. -,- A nie wiem czy nawet tate brać, bo już kiedyś tak było, że Scooby mi zwiał do niego sprzed startem, bo tata mu się kojarzy tylko z jednym 'żarciem za darmo'...

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To pojadę zamiast Twojego taty .:D weź tunel, myślę że to nikomu nie będzie tam przeszkadzało.:)

Musze kiedyś wziąć przez semi, ale to na jakiś dogomaniacki spacer raczej, bo samej to mi się nie chce, głupio tak. :P

Hahah, jasne, ale dam ci mój aparat. :smile: Tata i tak mnie będzie zawoził, bo tam chyba nic nie jeździ, ale zobacze jeszcze jak Scooby się będzie zachowywał przy nim... ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Musze kiedyś wziąć przez semi, ale to na jakiś dogomaniacki spacer raczej, bo samej to mi się nie chce, głupio tak. :P

Hahah, jasne, ale dam ci mój aparat. :smile: Tata i tak mnie będzie zawoził, bo tam chyba nic nie jeździ, ale zobacze jeszcze jak Scooby się będzie zachowywał przy nim... ;)

nie umiem robić zdjęć w ruchu.:D chyba, że poćwicze na PM, to Ci potowarzyszę np. za tydzien ?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
nie umiem robić zdjęć w ruchu.:D chyba, że poćwicze na PM, to Ci potowarzyszę np. za tydzien ?

Oki, nie jest to takie trudne, chociaż przy moim AF, też nie takie łatwe, bo pewnie na większości i tak ostrości nie złapie. ;c
Chyba, że filmik nagrasz. :smile:

No, oki. Może jeszcze kogoś się zbierze i wtedy bym wzieła te przeszkody, a raczej namówiła tate, żeby mi je dowiózł. :smile: Chociaż on twierdzi, że to wiocha... :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Oki, nie jest to takie trudne, chociaż przy moim AF, też nie takie łatwe, bo pewnie na większości i tak ostrości nie złapie. ;c

No, oki. Może jeszcze kogoś się zbierze i wtedy bym wzieła te przeszkody, a raczej namówiła tate, żeby mi je dowiózł. :smile: Chociaż on twierdzi, że to wiocha... :D

wiesz, ten aparat co Ty masz miałam raz w ręku.:D hahah:D prawie nic nie wyszło.:D koleżanki canonem coś mi wychodzi.:lol:

Posted

[quote name='westie_justa']Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;)
Wiem, wiem, ale na pewno kolejność bym pomyliła :D
[quote name='paulaa.']Tego się właśnie boje, bo ja miałam problemy jak mieliśmy 5 przeszkód haha. I wlatywałam na swojego psa. :D
Dobra, trudno. Będziemy pierwszą parą, która zaliczyła same DIS-y. :D

Jak nie spróbujecie to się nie przekonacie, nawet jak będą DIS-y to co tam :evil_lol:

edit.
Taki dłuższy ostatnio oglądałam filmik, nawet 'najlepsi' się mylą :)
http://www.youtube.com/watch?v=U42Vf89MBxI&list=LLpj_a3gwraBSfHEaUR2hYog&index=3&feature=plpp_video

Posted

paulaa. napisał(a):

Żartujesz :p?
Robiłam twoim aparatem na obozie i dla mnie miodzio, szybko ostrość ustawia :P

My jednak do Powsina nie jedziemy :(
Stwierdziłam, że za dużo przesiadek i bym się pogubiła, a rodzice mnie nie zawiozą -,-

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
a może fotki ? :)

Fotki będą, bo zaraz jedziemy na PM. :smile:

Aleksandrossa napisał(a):
Żartujesz :p?
Robiłam twoim aparatem na obozie i dla mnie miodzio, szybko ostrość ustawia :P

My jednak do Powsina nie jedziemy :(
Stwierdziłam, że za dużo przesiadek i bym się pogubiła, a rodzice mnie nie zawiozą -,-

To nie wiem jak robiłaś. :P Jakbyś zobaczyła zdjęcia w moim aparacie z biegu, to 7/10 wychodzi nie ostrych, w sensie pies rozmazany, tło idealna ostrość..:roll:
Może ja jestem jakaś nieumiejętna albo nie wiem. :D

Szkoda, że nie jedziecie. :-( My jedziemy samochodem, tata pewnie by się zgodził zabrać was z centralnego.. Gorzej czy psy by się nie pozagryzały..:roll: Ale Scooby ostatnio żadko reaguje na zaczepki, chyba że już naprawde nie lubi jakiegoś psa.

Posted (edited)

[quote name='vaness']to wtedy czekamy :)
[quote name='Aleksandra95']super :) .

Już jestem, ale fotek prawie nie mam. Przejże jeszcze, było tyle ludzi i psów jak nigdy, nie miałam czasu nawet na wyciągnięcie aparatu, ale może coś z toru znajde. ;)

I mam jakiś mega krótki filmik, gdzie widać jak nam pięknie nie wychodzą strefy. :D
[quote name='westie_justa']ejj to jutro nie bedziesz na PM?
Nie, raczej nie. Jutro tata nie dał by rady mnie podwieźć. ;)

fotki :smile:

Uploaded with ImageShack.us

Edited by paulaa.
Posted

Też macie problem ze strefami? My niby umiemy, ale nie wiedzieć dlaczego, z jednej strony palisady nigdy (a w każdym razie rzadko) nam nie wychodzi.. :D