Marta_Ares Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 mogę prosić link do wątku ze szczegółami ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 http://www.agilityinfo. fora.pl/imprezy-agilitowe,99/29-04-2012-treningowe-zawody-agility-dogcampus-powsin,1963.html i tu http://www.facebook.com/events/140821889365919/ Quote
Fantowa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Paula, bez stresu, na treningowych to masz taki przedsmak tych oficjalnych :) Myli się każdy, potem pozostaje analizować na filmikach :D Tak na rozweselenie, oglądam już któryś raz: http://www.youtube.com/watch?v=4Boo8a7J-ok&feature=share Quote
Aleksa. Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Klaudia.']Paula, bez stresu, na treningowych to masz taki przedsmak tych oficjalnych :) Myli się każdy, potem pozostaje analizować na filmikach :D Tak na rozweselenie, oglądam już któryś raz: http://www.youtube.com/watch?v=4Boo8a7J-ok&feature=share padłam ahahahahahahahaha :D:D Quote
kopra Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Aleksandra95 napisał(a):padłam ahahahahahahahaha :D:D ja też :D :D Quote
motyleqq Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 robienie kupy w trakcie biegu- spoko:lol: ale ten pudel co go zawiesiło na slalomie powalił mnie totalnie :lol: Quote
paulaa. Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Nie było mnie troche, a tu tyle postów naleciało. :smile: Czy moge prosić osoby, które też się wybierają, żeby pomogły nam się ogarnąć na miejscu ? W sensie co gdzie, jak i wgl. :P I będe bardzoo wdzięczna za filmiki i fotki, sama też będe robić. :smile: Ja nigdy ani nie byłam, ani nawet nie widziałam zawodów agi, więc każda pomoc mile widziana, żebym nagle się nie obudziła jak już nasz bieg będzie. :D I musimy poćwiczyć ściąganie obroży.. Klaudia - dzięki za filmik. :D Quote
Qeeriefire Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ooo to ja powodzenia Wam życzę, poradzicie sobie :D. A filmik mnie rozwalił :lol: Ja chyba najgorszy problem miałabym z zapamiętaniem toru. Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Paula. Pamoetaj tez, ze Scoob bedzie startowal jako jeden z oatatnich, bo S na koncu alfabetu, takze zobaczysz jak inni beda biegacc i pomyslisz na co musisz uwazac... Mi sie ostatnio snilo, ze wygralam Ltto i przeprowadzilam sie do nowej szkoly a tam spotkalam Ciebie :D Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Collie napisał(a):Ooo to ja powodzenia Wam życzę, poradzicie sobie :D. A filmik mnie rozwalił :lol: Ja chyba najgorszy problem miałabym z zapamiętaniem toru. Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;) Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Collie napisał(a):Ooo to ja powodzenia Wam życzę, poradzicie sobie :D. A filmik mnie rozwalił :lol: Ja chyba najgorszy problem miałabym z zapamiętaniem toru. Tego się właśnie boje, bo ja miałam problemy jak mieliśmy 5 przeszkód haha. I wlatywałam na swojego psa. :D Dobra, trudno. Będziemy pierwszą parą, która zaliczyła same DIS-y. :D wikikoniki napisał(a):Paula. Pamoetaj tez, ze Scoob bedzie startowal jako jeden z oatatnich, bo S na koncu alfabetu, takze zobaczysz jak inni beda biegacc i pomyslisz na co musisz uwazac... Mi sie ostatnio snilo, ze wygralam Ltto i przeprowadzilam sie do nowej szkoly a tam spotkalam Ciebie :D No mam nadzieje, że troche podpatrze, dobrze mieć psa na S. :smile: hihi Bo sama nie zaplanuje jak mam go prowadzić, jak narazie zawsze robiła to instruktorka. :P Hahaha, spoko. :D westie_justa napisał(a):Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;) Niby tak, ale jak zawsze wcześniej ktoś ci pokazywał jak pokonać dany torek, i do zapamiętania było po zaledwie pare przeszkód, to łatwo nie będzie. :P Szczególnie, że na zajęciach jeszcze nie mieliśmy żadnych strefówek... dlatego wizyty na PM obowiązkowo, bo inaczej będzie porażka.. Myślicie, że bardzo głupio by to wyglądał, gybym kiedyś zabrała tunel i pare hopek na PM, tam koło palisady rozstawiła ? :D No kurde, bo ćwiczenie samej palisady to nie to samo, a tam przynajmniej miejsce jest. I mam 2 dylemat. Najchętniej to by ze mną cała rodzina jechała. -,- A nie wiem czy nawet tate brać, bo już kiedyś tak było, że Scooby mi zwiał do niego sprzed startem, bo tata mu się kojarzy tylko z jednym 'żarciem za darmo'... Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To pojadę zamiast Twojego taty .:D weź tunel, myślę że to nikomu nie będzie tam przeszkadzało.:) Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To pojadę zamiast Twojego taty .:D weź tunel, myślę że to nikomu nie będzie tam przeszkadzało.:) Musze kiedyś wziąć przez semi, ale to na jakiś dogomaniacki spacer raczej, bo samej to mi się nie chce, głupio tak. :P Hahah, jasne, ale dam ci mój aparat. :smile: Tata i tak mnie będzie zawoził, bo tam chyba nic nie jeździ, ale zobacze jeszcze jak Scooby się będzie zachowywał przy nim... ;) Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 paulaa. napisał(a):Musze kiedyś wziąć przez semi, ale to na jakiś dogomaniacki spacer raczej, bo samej to mi się nie chce, głupio tak. :P Hahah, jasne, ale dam ci mój aparat. :smile: Tata i tak mnie będzie zawoził, bo tam chyba nic nie jeździ, ale zobacze jeszcze jak Scooby się będzie zachowywał przy nim... ;) nie umiem robić zdjęć w ruchu.:D chyba, że poćwicze na PM, to Ci potowarzyszę np. za tydzien ? Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nie umiem robić zdjęć w ruchu.:D chyba, że poćwicze na PM, to Ci potowarzyszę np. za tydzien ? Oki, nie jest to takie trudne, chociaż przy moim AF, też nie takie łatwe, bo pewnie na większości i tak ostrości nie złapie. ;c Chyba, że filmik nagrasz. :smile: No, oki. Może jeszcze kogoś się zbierze i wtedy bym wzieła te przeszkody, a raczej namówiła tate, żeby mi je dowiózł. :smile: Chociaż on twierdzi, że to wiocha... :D Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 paulaa. napisał(a):Oki, nie jest to takie trudne, chociaż przy moim AF, też nie takie łatwe, bo pewnie na większości i tak ostrości nie złapie. ;c Chyba, że filmik nagrasz. :smile: No, oki. Może jeszcze kogoś się zbierze i wtedy bym wzieła te przeszkody, a raczej namówiła tate, żeby mi je dowiózł. :smile: Chociaż on twierdzi, że to wiocha... :D wiesz, ten aparat co Ty masz miałam raz w ręku.:D hahah:D prawie nic nie wyszło.:D koleżanki canonem coś mi wychodzi.:lol: Quote
Qeeriefire Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 [quote name='westie_justa']Przed startem jest zapoznanie sie z torem, ale i tak wszystko jest ponumerowane;) Wiem, wiem, ale na pewno kolejność bym pomyliła :D [quote name='paulaa.']Tego się właśnie boje, bo ja miałam problemy jak mieliśmy 5 przeszkód haha. I wlatywałam na swojego psa. :D Dobra, trudno. Będziemy pierwszą parą, która zaliczyła same DIS-y. :D Jak nie spróbujecie to się nie przekonacie, nawet jak będą DIS-y to co tam :evil_lol: edit. Taki dłuższy ostatnio oglądałam filmik, nawet 'najlepsi' się mylą :) http://www.youtube.com/watch?v=U42Vf89MBxI&list=LLpj_a3gwraBSfHEaUR2hYog&index=3&feature=plpp_video Quote
Aleksandrossa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 paulaa. napisał(a):Oki, nie jest to takie trudne, chociaż przy moim AF, też nie takie łatwe, bo pewnie na większości i tak ostrości nie złapie. ;c Chyba, że filmik nagrasz. :smile: Żartujesz :p? Robiłam twoim aparatem na obozie i dla mnie miodzio, szybko ostrość ustawia :P My jednak do Powsina nie jedziemy :( Stwierdziłam, że za dużo przesiadek i bym się pogubiła, a rodzice mnie nie zawiozą -,- Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a może fotki ? :) Fotki będą, bo zaraz jedziemy na PM. :smile: Aleksandrossa napisał(a):Żartujesz :p? Robiłam twoim aparatem na obozie i dla mnie miodzio, szybko ostrość ustawia :P My jednak do Powsina nie jedziemy :( Stwierdziłam, że za dużo przesiadek i bym się pogubiła, a rodzice mnie nie zawiozą -,- To nie wiem jak robiłaś. :P Jakbyś zobaczyła zdjęcia w moim aparacie z biegu, to 7/10 wychodzi nie ostrych, w sensie pies rozmazany, tło idealna ostrość..:roll: Może ja jestem jakaś nieumiejętna albo nie wiem. :D Szkoda, że nie jedziecie. :-( My jedziemy samochodem, tata pewnie by się zgodził zabrać was z centralnego.. Gorzej czy psy by się nie pozagryzały..:roll: Ale Scooby ostatnio żadko reaguje na zaczepki, chyba że już naprawde nie lubi jakiegoś psa. Quote
Aleksa. Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 paulaa. napisał(a):Fotki będą, bo zaraz jedziemy na PM. :smile: super :) . Quote
paulaa. Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) [quote name='vaness']to wtedy czekamy :) [quote name='Aleksandra95']super :) . Już jestem, ale fotek prawie nie mam. Przejże jeszcze, było tyle ludzi i psów jak nigdy, nie miałam czasu nawet na wyciągnięcie aparatu, ale może coś z toru znajde. ;) I mam jakiś mega krótki filmik, gdzie widać jak nam pięknie nie wychodzą strefy. :D [quote name='westie_justa']ejj to jutro nie bedziesz na PM? Nie, raczej nie. Jutro tata nie dał by rady mnie podwieźć. ;) fotki :smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 17, 2012 by paulaa. Quote
Soko Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Też macie problem ze strefami? My niby umiemy, ale nie wiedzieć dlaczego, z jednej strony palisady nigdy (a w każdym razie rzadko) nam nie wychodzi.. :D Quote
Recommended Posts