paulaa. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Aleksandra95 napisał(a):haha, przynajmniej mu cieplej. :lol: Taak i przynosi góry piachu i błota do domu. :smile: Quote
Aleksa. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 paulaa. napisał(a):Taak i przynosi góry piachu i błota do domu. :smile: oj tam oj tam. :lol: czepiasz się. :p Quote
paulaa. Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Uważajcie na swoje psy! Ja się przeraziłam, przed chwilą mój Scooby się powiesił na sznurku od żaluzii. On uwielbia wyglądać przez okno, ale nie miałam zielonego pojęcia, że taki cieniutki sznurek może wgl jakieś niebezpieczeństwo stanowić. Dzięki bogu, że byłam w domu bo nie wiem jak by się to skończyło. A raczej wiem, śmiercią.. :-( Bo on nawet nie piszczał poprostu wisiał na tym sznurku z przerażoną miną, a ja z jeszcze bardziej przerażoną jak go zobaczyłam zaczęłam szybko odbplątywać, co nie było łatwe bo wisiał za łóżkiem w powietrzu. :shake: Pisze to, żeby ostrzec. Ja teraz przejże cały dom i będe dmuchać na zimne, po tym widoku... Quote
Aleksa. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 paulaa. napisał(a):Uważajcie na swoje psy! Ja się przeraziłam, przed chwilą mój Scooby się powiesił na sznurku od żaluzii. On uwielbia wyglądać przez okno, ale nie miałam zielonego pojęcia, że taki cieniutki sznurek może wgl jakieś niebezpieczeństwo stanowić. Dzięki bogu, że byłam w domu bo nie wiem jak by się to skończyło. A raczej wiem, śmiercią.. :-( Bo on nawet nie piszczał poprostu wisiał na tym sznurku z przerażoną miną, a ja z jeszcze bardziej przerażoną jak go zobaczyłam zaczęłam szybko odbplątywać, co nie było łatwe bo wisiał za łóżkiem w powietrzu. :shake: Pisze to, żeby ostrzec. Ja teraz przejże cały dom i będe dmuchać na zimne, po tym widoku... JESSUUUU.. dobrze, że w domu byłaś Quote
Aleksa. Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 co tam u Was słychać ?:loveu: wczoraj u mnie była Karina z Flo i powiedziałam,że chciałabyś się z nami na spacer wybrać.. :lol: jest jak najbardziej za, a jak powiedziałam, że masz lustrzankę i fotki w biegu w końcu by wyszły to w ogóle była zachwycona :lol: hmmm, to jak :p ? Quote
paulaa. Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Wiesz, że ja chętnie tylko te dojazdy i jeszcze nadal podziębiona jestem. Jak wreszcie odzyskam głos to ta niedziela, tylko jakoś wcześnie, żebym po nocy do domu nie wracała bo to kawał drogi. :smile: Quote
Aleksa. Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 paulaa. napisał(a):Wiesz, że ja chętnie tylko te dojazdy i jeszcze nadal podziębiona jestem. Jak wreszcie odzyskam głos to ta niedziela, tylko jakoś wcześnie, żebym po nocy do domu nie wracała bo to kawał drogi. :smile: Kurcze, ona w ten weekend pracuje. :( sama rozmyślam,czy nie wziąć Flo na cały dzień do siebie. :) Ogólnie te by chciała Cię prosić o fotki w zime w lesie . :D ale zobaczymy, bo może moja koleżanka wpadnie ma bliżej. :p hmm, jeśli chcesz, to na przykład w grudniu możecie do mnie przyjechać na weekend,jeśli macie ochotę.. bo wiem, że te dojazdy męczące. Karina mówi, że jak my się jakoś już w zime umówimy, to żeby dać jej znać,bo bierze wtedy wolne. :lol: więc wiesz, to będą dłuuuugie spacery,ale jakie wspomnienia.:lol: huhu. :D Quote
paulaa. Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Informuje, że jutro pewnie będą fotki, bo zamierzam zrobić Scoobowi porządną wyprawe do lasu, żeby się wyhasał i wgl. :smile: Żałuje tylko że nie ma fotek z agility, bo idzie nam suuper. Tylko niestety o godz. 20 jest już zupełnie ciemno... A ostatnio Scooby mnie rozwalił, gdy zrobił przyczajke jak border i ruszył z całej pety przez komendą, ale mu wybaczyłam i się zaczęłam z niego ryć. Przynajmniej widze jaki się robi narwany na te przeszkody, na torze to zupełnie inny pies. :smile: Quote
Aleksa. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 paulaa. napisał(a):Informuje, że jutro pewnie będą fotki, bo zamierzam zrobić Scoobowi porządną wyprawe do lasu, żeby się wyhasał i wgl. :smile: Żałuje tylko że nie ma fotek z agility, bo idzie nam suuper. Tylko niestety o godz. 20 jest już zupełnie ciemno... A ostatnio Scooby mnie rozwalił, gdy zrobił przyczajke jak border i ruszył z całej pety przez komendą, ale mu wybaczyłam i się zaczęłam z niego ryć. Przynajmniej widze jaki się robi narwany na te przeszkody, na torze to zupełnie inny pies. :smile: ale Wam fajnie.:lol: no, ale nie odpisała na wcześniejszy post.:( Quote
paulaa. Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Aleksandra95 napisał(a): no, ale nie odpisała na wcześniejszy post.:( A co mam odpisać ? Do zimy jeszcze dużo czasu, do grudnia się zobaczy, zgadamy się jakoś na FB. ;) Chciaż ja takie długie wyprawy preferuje raczej jak jest cieplej, a ty chcesz w grudniu, hah. zamarznee. :smile: Quote
Aleksa. Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 paulaa. napisał(a):A co mam odpisać ? Do zimy jeszcze dużo czasu, do grudnia się zobaczy, zgadamy się jakoś na FB. ;) Chciaż ja takie długie wyprawy preferuje raczej jak jest cieplej, a ty chcesz w grudniu, hah. zamarznee. :smile: jejku już myśłałam, że się obraziłaś za coś. :( a można na to wiele odpisać,czy wgl odpowiada Ci ten pomysł itp. :) Ja tez wolę ciepłe dni. :lol: pomyśl,w zimę szybciej ciemno się robi, to krótsze spacery. :p Quote
Aleksa. Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 nie wiem jak Wy, ale ja foty poproszę:lol: Quote
paulaa. Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Dzisiaj mieliśmy spacerek w lesie, to zdecydowanie ulubione miejsce Scoobiego. :smile: Jedna fotka na zachęte, reszta będzie potem: Wiem, że ciemne, ale ja w tym widze jakąś jesienną magie, nie chciałam psuć przerabianiem. :roll: Quote
taxelina Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Mi sie bardzo podoba tylko czekam na reszte :loveu: Quote
Lucky. Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 to chyba nie tylko Megi uwielbia las :) w parku tak nie biega, w parku jak jest na smyczy to idzie przy nodze, a jak ją puszczę - istne szaleństwo :) czekam na więcej zdjęć. Quote
motyleqq Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 wpadam do Was, żeby jutro Was rozpoznać :cool3: skoro Scooby lubi las, to z Parku Moczydło jest 5min drogi do Lasku na Kole, mały bo mały, ale las :) Quote
drachena Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cuuudny <3 Będe wpadać :D Zazdroszczę wam posiadania w okolicy lasu ;) Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 nom, więc czekam.. jak zawsze. :loveu: Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):nom, więc czekam.. jak zawsze. :loveu: cierpliwości, cierpliwości. :D Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 paulaa. napisał(a):cierpliwości, cierpliwości. :D ehh, dawaj szybciej. :D strasznie powoli ci to idzie. ;) Quote
paulaa. Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ehh, dawaj szybciej. :D strasznie powoli ci to idzie. ;) wiem, ale imageshack nie przyśpiesze, szykuje się aż 30 zdjęć!!! :D Quote
Aleksa. Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 paulaa. napisał(a):wiem, ale imageshack nie przyśpiesze, szykuje się aż 30 zdjęć!!! :D ohohoh, to chodź na fb :D Quote
Recommended Posts