paulaa. Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Nie no ok, ja służę pomocą.:loveu: Ty mi fotki dajesz Dory, ja Wam filmik zrobię :evil_lol: u mnie w galerii filmik z Tosia jak chcesz zobaczyć.;) właśnie nie mam z nim. :hmmmm: Widziałam i właśnie dlatego o tym pomyślałam, bo świetny jest! :smile: Ja nie umiem nawet fotek wstawiać, nie mówiąc o jakości po przerobieniu, żeby wgl widział. :D Ale zobacze jeszcze co mam. Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 paulaa. napisał(a):Widziałam i właśnie dlatego o tym pomyślałam, bo świetny jest! :smile: Ja nie umiem nawet fotek wstawiać, nie mówiąc o jakości po przerobieniu, żeby wgl widział. :D Ale zobacze jeszcze co mam. wiesz co, jakość po zapisaniu filmiku zawsze niestety się pogarsza..:( dobraaa, dawaj coś.:evil_lol: to może dzisiaj zrobię, a i tak będzie się z 2 godz. ładował....... :( maila znasz.:diabloti: Quote
paulaa. Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 o bosz, przejżałam te krótkie filmiki Scooba z komórki i upewniłam się w tym, że mój pies jest nienormalny. :evil_lol: kiedyś zmontuje i wstawie, może na jego 2 urodziny. :cool3: Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 paulaa. napisał(a):o bosz, przejżałam te krótkie filmiki Scooba z komórki i upewniłam się w tym, że mój pies jest nienormalny. :evil_lol: kiedyś zmontuje i wstawie, może na jego 2 urodziny. :cool3: oj dawaj noo. :D Quote
paulaa. Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):oj dawaj noo. :D nie chce mi się tego montować. :D zaczęłam obrabiać, ale czy ktoś wgl jeszcze chce filmik ? :cool3: Edited March 9, 2012 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 paulaa. napisał(a):nie chce mi się tego montować. :D zaczęłam obrabiać, ale czy ktoś wgl jeszcze chce filmik ? :cool3: chcemy ! :D pomóc Ci, czy dasz radę zrobić ? jeśli pomóc to dawaj na fb.;) Quote
paulaa. Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):chcemy ! :D pomóc Ci, czy dasz radę zrobić ? jeśli pomóc to dawaj na fb.;) Jednak nie zrobie, bo jak zmieniam na ten WMV, to się o połowe filmiki skracają, a AVI wgl nie widzi, więc już sama nie wiem. -,- Quote
Aleksa. Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 paulaa. napisał(a):Jednak nie zrobie, bo jak zmieniam na ten WMV, to się o połowe filmiki skracają, a AVI wgl nie widzi, więc już sama nie wiem. -,- to się cholerka jasna pytam, czy Ci zrobić ? :D napiszesz jak chcesz, wybierzesz muzyke i zrobie.;) ale jeśli nie to spoko. :p Quote
paulaa. Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to się cholerka jasna pytam, czy Ci zrobić ? :D napiszesz jak chcesz, wybierzesz muzyke i zrobie.;) ale jeśli nie to spoko. :p oj, no bo ty nie wiesz jak ja chce to zrobić, w sensie gdzie poucinać i wgl. :D chociaż wiem, że zrobiłabyś to sto razy lepiej, ale ciężko mi to wyjaśnić. :P Quote
Aleksa. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 paulaa. napisał(a):oj, no bo ty nie wiesz jak ja chce to zrobić, w sensie gdzie poucinać i wgl. :D chociaż wiem, że zrobiłabyś to sto razy lepiej, ale ciężko mi to wyjaśnić. :P to nie. ;) . Quote
Aleksa. Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='motyleqq']skąd masz taki fajowy bannerek? http://www.dogomania.pl/threads/223800-GRAFIKA-na-zam%C3%B3wienie tu dzieewczyna robi.;) Quote
pina_collie Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Kurde no, ja ubóstwiam spaniele nie mogę mu się oprzeć!! ;) Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Dora się stęskniła za Scoobym :-( :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Paula, ale się agilitujecie w tym roku :) Zazdraszczam :) Czekam na foty ( najbardziej te z toru, ale zwykłe domowe teeż mogą być :eviltong:) Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Dopiero wróciliśmy ze spaceru, nie mam siły odpisywać narazie... Udusze tego psa, wytarzał się w czymś co jechało gorzej niż najgorsze gówno, 30min kąpania wszystkimi szamponami jakie mam, popsikanie dezadorantem a i tak całe mieszkanie i pies śmierdzi. :angryy::angryy: Quote
Natalia&Cody Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ja chcę zdjęcia z toru! :lmaa: :diabloti: paulaa. napisał(a):Dopiero wróciliśmy ze spaceru, nie mam siły odpisywać narazie... Udusze tego psa, wytarzał się w czymś co jechało gorzej niż najgorsze gówno, 30min kąpania wszystkimi szamponami jakie mam, popsikanie dezadorantem a i tak całe mieszkanie i pies śmierdzi. :angryy::angryy: Przypomniało mi się teraz jak Cody się kiedyś w czymś dziwnym i śmierdzącym niż qpa...Jak to wkurza, ale niestety dla psów to jest normalne zachowanie,a nam nie pozostaję nic jak tylko wytrzymać 20-30 minut na umycie psa z tego czegoś.:angryy::angryy: Quote
Aleksa. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 paulaa. napisał(a):Dopiero wróciliśmy ze spaceru, nie mam siły odpisywać narazie... Udusze tego psa, wytarzał się w czymś co jechało gorzej niż najgorsze gówno, 30min kąpania wszystkimi szamponami jakie mam, popsikanie dezadorantem a i tak całe mieszkanie i pies śmierdzi. :angryy::angryy: miałam tak tydzień temu.... nie zazdroszczę... :( tak, fotki z toru chcemy :) Quote
wikikoniki Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A mój pies się nie tarza, nie włazi do wody :D Chociaż Max i owszem ;( Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Jakie fotki z torku ? Zajęcia dopiero od czw, swoją drogą Fort przesadził z tą przerwą, mogliśmy się nauczyć w tym czasie drugie tyle.. :roll: Zresztą nawet jak się zaczną, to nie ma nam kto robić. :-( Druga sprawa, że jak narazie to wtedy już było zupełnie ciemno.. Co do agilitowania..... Jestem wściekła! Prawdopodobnie jednak nie pojedziemy na DCAC, bo mój 'kochany tatuś' strzelił na mnie focha i nie chciał zrobić przelewu na zaliczke, ogólnie jestem w świetnym chumorze teraz. :angryy::angryy::angryy: Mam nadzieje, że da się to jakoś odkręcić, jak nie to go ukatrupie normalnie... Ma ktoś może konto z wawy ? :cool3: Pieniądze moge oddać na już, tylko nie mam konta... Quote
kajkoowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 paulaa. napisał(a):Jakie fotki z torku ? Zajęcia dopiero od czw, swoją drogą Fort przesadził z tą przerwą, mogliśmy się nauczyć w tym czasie drugie tyle.. :roll: Zresztą nawet jak się zaczną, to nie ma nam kto robić. :-( Druga sprawa, że jak narazie to wtedy już było zupełnie ciemno.. Takie, które będziesz miała :diabloti: Wiem, że zajęcia jeszcze nie ruszyły, ale ja już czekam :diabloti: Quote
paulaa. Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Kaja10014 napisał(a):Takie, które będziesz miała :diabloti: Wiem, że zajęcia jeszcze nie ruszyły, ale ja już czekam :diabloti: oki, może kogoś namówie żeby coś zrobił jak tak czekacie. :D ale chyba wole filmik jak już się uda. co wolicie, filmik czy fotki ? :cool3: Quote
Recommended Posts