Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nie no ok, ja służę pomocą.:loveu: Ty mi fotki dajesz Dory, ja Wam filmik zrobię :evil_lol: u mnie w galerii filmik z Tosia jak chcesz zobaczyć.;)

właśnie nie mam z nim. :hmmmm:

Widziałam i właśnie dlatego o tym pomyślałam, bo świetny jest! :smile:
Ja nie umiem nawet fotek wstawiać, nie mówiąc o jakości po przerobieniu, żeby wgl widział. :D Ale zobacze jeszcze co mam.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Widziałam i właśnie dlatego o tym pomyślałam, bo świetny jest! :smile:
Ja nie umiem nawet fotek wstawiać, nie mówiąc o jakości po przerobieniu, żeby wgl widział. :D Ale zobacze jeszcze co mam.

wiesz co, jakość po zapisaniu filmiku zawsze niestety się pogarsza..:( dobraaa, dawaj coś.:evil_lol: to może dzisiaj zrobię, a i tak będzie się z 2 godz. ładował....... :( maila znasz.:diabloti:

Posted

o bosz, przejżałam te krótkie filmiki Scooba z komórki i upewniłam się w tym, że mój pies jest nienormalny. :evil_lol: kiedyś zmontuje i wstawie, może na jego 2 urodziny. :cool3:

Posted

paulaa. napisał(a):
o bosz, przejżałam te krótkie filmiki Scooba z komórki i upewniłam się w tym, że mój pies jest nienormalny. :evil_lol: kiedyś zmontuje i wstawie, może na jego 2 urodziny. :cool3:

oj dawaj noo. :D

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
oj dawaj noo. :D

nie chce mi się tego montować. :D

zaczęłam obrabiać, ale czy ktoś wgl jeszcze chce filmik ? :cool3:

Edited by paulaa.
Posted

paulaa. napisał(a):
nie chce mi się tego montować. :D

zaczęłam obrabiać, ale czy ktoś wgl jeszcze chce filmik ? :cool3:

chcemy ! :D pomóc Ci, czy dasz radę zrobić ? jeśli pomóc to dawaj na fb.;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
chcemy ! :D pomóc Ci, czy dasz radę zrobić ? jeśli pomóc to dawaj na fb.;)

Jednak nie zrobie, bo jak zmieniam na ten WMV, to się o połowe filmiki skracają, a AVI wgl nie widzi, więc już sama nie wiem. -,-

Posted

paulaa. napisał(a):
Jednak nie zrobie, bo jak zmieniam na ten WMV, to się o połowe filmiki skracają, a AVI wgl nie widzi, więc już sama nie wiem. -,-

to się cholerka jasna pytam, czy Ci zrobić ? :D napiszesz jak chcesz, wybierzesz muzyke i zrobie.;)
ale jeśli nie to spoko. :p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to się cholerka jasna pytam, czy Ci zrobić ? :D napiszesz jak chcesz, wybierzesz muzyke i zrobie.;)
ale jeśli nie to spoko. :p

oj, no bo ty nie wiesz jak ja chce to zrobić, w sensie gdzie poucinać i wgl. :D
chociaż wiem, że zrobiłabyś to sto razy lepiej, ale ciężko mi to wyjaśnić. :P

Posted

paulaa. napisał(a):
oj, no bo ty nie wiesz jak ja chce to zrobić, w sensie gdzie poucinać i wgl. :D
chociaż wiem, że zrobiłabyś to sto razy lepiej, ale ciężko mi to wyjaśnić. :P

to nie. ;) .

Posted

Dopiero wróciliśmy ze spaceru, nie mam siły odpisywać narazie...
Udusze tego psa, wytarzał się w czymś co jechało gorzej niż najgorsze gówno, 30min kąpania wszystkimi szamponami jakie mam, popsikanie dezadorantem a i tak całe mieszkanie i pies śmierdzi. :angryy::angryy:

Posted

Ja chcę zdjęcia z toru! :lmaa: :diabloti:

paulaa. napisał(a):
Udusze tego psa, wytarzał się w czymś co jechało gorzej niż najgorsze gówno, 30min kąpania wszystkimi szamponami jakie mam, popsikanie dezadorantem a i tak całe mieszkanie i pies śmierdzi. :angryy::angryy:

Przypomniało mi się teraz jak Cody się kiedyś w czymś dziwnym i śmierdzącym niż qpa...Jak to wkurza, ale niestety dla psów to jest normalne zachowanie,a nam nie pozostaję nic jak tylko wytrzymać 20-30 minut na umycie psa z tego czegoś.:angryy::angryy:

Posted

paulaa. napisał(a):

miałam tak tydzień temu.... nie zazdroszczę... :(

tak, fotki z toru chcemy :)

Posted

Jakie fotki z torku ? Zajęcia dopiero od czw, swoją drogą Fort przesadził z tą przerwą, mogliśmy się nauczyć w tym czasie drugie tyle.. :roll:
Zresztą nawet jak się zaczną, to nie ma nam kto robić. :-( Druga sprawa, że jak narazie to wtedy już było zupełnie ciemno..

Co do agilitowania..... Jestem wściekła! Prawdopodobnie jednak nie pojedziemy na DCAC, bo mój 'kochany tatuś' strzelił na mnie focha i nie chciał zrobić przelewu na zaliczke, ogólnie jestem w świetnym chumorze teraz. :angryy::angryy::angryy: Mam nadzieje, że da się to jakoś odkręcić, jak nie to go ukatrupie normalnie... Ma ktoś może konto z wawy ? :cool3: Pieniądze moge oddać na już, tylko nie mam konta...

Posted

paulaa. napisał(a):
Jakie fotki z torku ? Zajęcia dopiero od czw, swoją drogą Fort przesadził z tą przerwą, mogliśmy się nauczyć w tym czasie drugie tyle.. :roll:
Zresztą nawet jak się zaczną, to nie ma nam kto robić. :-( Druga sprawa, że jak narazie to wtedy już było zupełnie ciemno..

Takie, które będziesz miała :diabloti: Wiem, że zajęcia jeszcze nie ruszyły, ale ja już czekam :diabloti:

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Takie, które będziesz miała :diabloti: Wiem, że zajęcia jeszcze nie ruszyły, ale ja już czekam :diabloti:

oki, może kogoś namówie żeby coś zrobił jak tak czekacie. :D ale chyba wole filmik jak już się uda. co wolicie, filmik czy fotki ? :cool3: