Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Boorze szumiący :loveu:

Wiem, że to nie ładnie, ale zazdraszczam talentu :)

a dizęęękowaać :loveu:
paulaa. napisał(a):
Łaa, dziękuje. Świetny jest. :loveu:

a proszę cie bardzo :p i miło że się podoba :p

Posted

A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :)

justa z obrazka na obrazek szokujesz mnie swym talentem :mad:
Czy byłabyś wstanie zrobić tak Nelke, może być trudniej, bo to kundel ? :eviltong:

Posted

[quote name='Collie']A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :)

Czy byłabyś wstanie zrobić tak Nelke, może być trudniej, bo to kundel ? :eviltong:

Etna też jest kundelkiem, a Justa narysowała ją mega pięknie!

Posted

[quote name='Collie']A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :)

a tam :p
nie dlaczego? trudniej moze byc ze względu na brak ofutrzonych łap :eviltong:

Posted

Troszke fotek z dziś...

Pan S. został uznany winnym za dzisiejsze wyżarcie chleba sprzed bloku przed badaniem usg, został ostatecznie zakagańcowany... :roll:

No co ? Przecież ja nic nie zrobiłem....

A tu widać jego zacną grzywe. :smile:

Reszta fotek potem, bo imageshack się buntuje coś z rozmiarem nie tak.. ;)

Posted

Nie będzie żadnego usg, Scooby przez samym wyjściem ściągnoł delicje, które przyniósł ii postawił na biurku mój równie inteligentny dziadek. Naprawde mam dość tego psa. :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

wiesz co...Brak mi slow...Pies powinien byc 24 godz na glodzie...Tak ciezko przypilnowac psa;/ Luz,olewaj tak dalej,niech sra krwia i zolcia...Powodzenia.Szkoda mi tego psa...Same delicje nie zaszkoda,to wglowodany szybko znikajace z zoladka.Nie odwoluj tego cholernego USG!!! Tym bardziej jesli macie je tak pozno...

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
wiesz co...Brak mi slow...Pies powinien byc 24 godz na glodzie...Tak ciezko przypilnowac psa;/ Luz,olewaj tak dalej,niech sra krwia i zolcia...Powodzenia.Szkoda mi tego psa...Same delicje nie zaszkoda,to wglowodany szybko znikajace z zoladka.Nie odwoluj tego cholernego USG!!! Tym bardziej jesli macie je tak pozno...

Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy:

Posted (edited)

wikikoniki napisał(a):
Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy:

Szczerze?Mam to w nosie...Moge byc niemila...Bede zawsze jesli widze brak dzialan wlasciciela...Tu chodzi o zdrowie i zycie psa a nie o bycie milym...

Edited by Cockermaniaczka
Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Szczerze?Mam to w nosie...Moge byc niemila...Bede zawsze jesli widze brak dzialan wlasciciela...Tu chodzi o zdrowie i zycie psa a nie o bycie milym...

Możesz być nie miła, tak jak ja moge przestać zwracać uwage na twoje posty, bo po co tracić nerwy na ludzi bawiących się ironią ?
Nie jestem dumna z tego, że to zrobił. Ale on tak robi codziennie i wątpie czy komukolwiek udałoby się tego psa oduczyć.
Bo patrząc z pozycji psa: 'Czemu mam nie brać skoro leży ?' i sam się nagradza w ten sposób. Może to działać z mniej inteligentnymi osobnikami, ale niestety, na mojego nie działa, przy mnie nie ruszy, wie że nie wolno, ale przy wszystkich innych czy gdy mnie nie ma, nie ma żadnych oporów i tylko czeka na tą chwile... xd
Szczególnie, że tylko ja go za to karce, inni potrafią nawet pochwalić. -,-

Posted

wikikoniki napisał(a):

dla mnie dziwne było zachowani Pauli na początku. "Nie pójdę do weta, bo nic mu nie pomaga, zresztą nie mam kasy, ale na obóz i nowe obróżki mam"
Tak to odbierałam, ale nie chciałam nic pisać.

Posted

Lucky. napisał(a):
dla mnie dziwne było zachowani Pauli na początku. "Nie pójdę do weta, bo nic mu nie pomaga, zresztą nie mam kasy, ale na obóz i nowe obróżki mam"
Tak to odbierałam, ale nie chciałam nic pisać.

Może dlatego, że za obóz płacą rodzice, a za weta, karme i wszystko inne dotyczące psa, ja ?