Yuveza Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Kaja10014 napisał(a):Boorze szumiący :loveu: Wiem, że to nie ładnie, ale zazdraszczam talentu :) a dizęęękowaać :loveu: paulaa. napisał(a):Łaa, dziękuje. Świetny jest. :loveu: a proszę cie bardzo :p i miło że się podoba :p Quote
Qeeriefire Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :) justa z obrazka na obrazek szokujesz mnie swym talentem :mad: Czy byłabyś wstanie zrobić tak Nelke, może być trudniej, bo to kundel ? :eviltong: Quote
motyleqq Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Collie']A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :) justa z obrazka na obrazek szokujesz mnie swym talentem :mad: Czy byłabyś wstanie zrobić tak Nelke, może być trudniej, bo to kundel ? :eviltong: Etna też jest kundelkiem, a Justa narysowała ją mega pięknie! Quote
Yuveza Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Collie']A ja się zjawiam i życzę w pełni powrotu do zdrowia dla Scooby'ego :) justa z obrazka na obrazek szokujesz mnie swym talentem :mad: Czy byłabyś wstanie zrobić tak Nelke, może być trudniej, bo to kundel ? :eviltong: a tam :p nie dlaczego? trudniej moze byc ze względu na brak ofutrzonych łap :eviltong: Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 westie_justa napisał(a):a tam :p nie dlaczego? trudniej moze byc ze względu na brak ofutrzonych łap :eviltong: A moje? :razz: Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 świetny Scooby. :loveu: Justyna, a pamiętasz o naszym zamówieniu? :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Troszke fotek z dziś... Pan S. został uznany winnym za dzisiejsze wyżarcie chleba sprzed bloku przed badaniem usg, został ostatecznie zakagańcowany... :roll: No co ? Przecież ja nic nie zrobiłem.... A tu widać jego zacną grzywe. :smile: Reszta fotek potem, bo imageshack się buntuje coś z rozmiarem nie tak.. ;) Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Słodki pan S. :loveu: A na usg dopiero idziecie ? Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 wikikoniki napisał(a):Słodki pan S. :loveu: A na usg dopiero idziecie ? Tak idzemy, ale na dopiske, więc możliwe, że dostaniemy się dopiero w okolicach 24.... Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Dopiero 24? ;/ Paula, a Wy frisbujecie?(bo już nie wiem teraz) :p Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Nie będzie żadnego usg, Scooby przez samym wyjściem ściągnoł delicje, które przyniósł ii postawił na biurku mój równie inteligentny dziadek. Naprawde mam dość tego psa. :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Natalia&Cody Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Kurde, a ja myślałam, że ten mój zgred to żarłok. Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nie martw się... Moja zrobiłaby tak samo... Quote
Cockermaniaczka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wiesz co...Brak mi slow...Pies powinien byc 24 godz na glodzie...Tak ciezko przypilnowac psa;/ Luz,olewaj tak dalej,niech sra krwia i zolcia...Powodzenia.Szkoda mi tego psa...Same delicje nie zaszkoda,to wglowodany szybko znikajace z zoladka.Nie odwoluj tego cholernego USG!!! Tym bardziej jesli macie je tak pozno... Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):wiesz co...Brak mi slow...Pies powinien byc 24 godz na glodzie...Tak ciezko przypilnowac psa;/ Luz,olewaj tak dalej,niech sra krwia i zolcia...Powodzenia.Szkoda mi tego psa...Same delicje nie zaszkoda,to wglowodany szybko znikajace z zoladka.Nie odwoluj tego cholernego USG!!! Tym bardziej jesli macie je tak pozno... Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy: Quote
Aleksa. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wikikoniki napisał(a):Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy: ale ma racje...;) pies choruje i trzeba go pilnować Quote
wikikoniki Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale ma racje...;) pies choruje i trzeba go pilnować Ale nie trzeba być tak wrednym w stylu 'brak mi słów' albo czegoś co pisała na innym wątku Quote
Marta_Ares Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 z tego co czytam to Scooby już ponad 4 tygodnie choruje... coś się dzieje i trzeba to jak najszybciej sprawdzić. Quote
Molowe Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wikikoniki w tej sytuacji nie chodzi o bycie miłym bo jeżeli chodzi o zdrowie i dobro psa to wszystko inne przynajmniej dla mnie jest nieważne :) Quote
Cockermaniaczka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 (edited) wikikoniki napisał(a):Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy: Szczerze?Mam to w nosie...Moge byc niemila...Bede zawsze jesli widze brak dzialan wlasciciela...Tu chodzi o zdrowie i zycie psa a nie o bycie milym... Edited February 13, 2012 by Cockermaniaczka Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):Szczerze?Mam to w nosie...Moge byc niemila...Bede zawsze jesli widze brak dzialan wlasciciela...Tu chodzi o zdrowie i zycie psa a nie o bycie milym... Możesz być nie miła, tak jak ja moge przestać zwracać uwage na twoje posty, bo po co tracić nerwy na ludzi bawiących się ironią ? Nie jestem dumna z tego, że to zrobił. Ale on tak robi codziennie i wątpie czy komukolwiek udałoby się tego psa oduczyć. Bo patrząc z pozycji psa: 'Czemu mam nie brać skoro leży ?' i sam się nagradza w ten sposób. Może to działać z mniej inteligentnymi osobnikami, ale niestety, na mojego nie działa, przy mnie nie ruszy, wie że nie wolno, ale przy wszystkich innych czy gdy mnie nie ma, nie ma żadnych oporów i tylko czeka na tą chwile... xd Szczególnie, że tylko ja go za to karce, inni potrafią nawet pochwalić. -,- Quote
Lucky. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wikikoniki napisał(a):Wiesz co, na początku nie było tak źle ale teraz to już jesteś serio niemiła :angryy: dla mnie dziwne było zachowani Pauli na początku. "Nie pójdę do weta, bo nic mu nie pomaga, zresztą nie mam kasy, ale na obóz i nowe obróżki mam" Tak to odbierałam, ale nie chciałam nic pisać. Quote
paulaa. Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Lucky. napisał(a):dla mnie dziwne było zachowani Pauli na początku. "Nie pójdę do weta, bo nic mu nie pomaga, zresztą nie mam kasy, ale na obóz i nowe obróżki mam" Tak to odbierałam, ale nie chciałam nic pisać. Może dlatego, że za obóz płacą rodzice, a za weta, karme i wszystko inne dotyczące psa, ja ? Quote
Recommended Posts