Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']westie_justa zależy do czego będzie używać bo jeżeli jako azyl w domu dla psa to metalowa ok ale jeżeli jako transporter to słabo to widzę za ciężkie nie poręczne my miałyśmy plastikowy teraz mam zamiar kupić materiałowy i ok :)
znaczy przede wszystkim ma być to jej miejsce i głównie chodzi tu op obóz, żeby tam mogła sobie spokojnie siedzieć, w domu pewnie tez by tak bnyło skoro juz ją kupie, dlatego tez chciałam metalową, jesli kiedys bedzie potrzebna na jakies zawody(?) to mysle ze nie byłoby problemu, bo jechałabym samochodem, a klatka byłaby uzywana tylko na miejscu ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja kupuję klatkę ze względu na obóz, jak już kupię to będę jej też używać w domu :) Wziełabym materiałową, bo jeśli kiedyś może byśmy poszli na szkolenie to też by nam się przydała :)

Posted

My bierzemy materiałową, ale to tak naprawde indywidualny wybór, bo ceny chyba nawet w miare podobne, chociaż nie wiem bo nie orientowałam się w cenach metalowych. Nam jest jeszcze potrzebna na zajęcia agi, więc metalowa totalnie odpada, ale jeśli tylko na obóz i do domu, to i metalowa się super sprawdzi.. ;)

Posted

Molowe napisał(a):
a jaką Wy bierzecie pytam tak z ciekawości bo też się zastanawiam nad kupnem ? :)

Jeszcze szukamy, ale raczej z allegro coś weźmiemy. ;) Widziałam kiedyś jeden producent miał fajne i solidne i w miare cena, ale teraz za cholere nie moge tego znaleźć. :roll:
Jak znajde to podrzuce linka. ;)

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
ktoś tu miał się matematyki uczyć.:siara:

o matematyka! jak ja ją kocham:diabloti:jest taka prosta i logiczna:shake:
a co jakiś sprawdzian nadchodzi?

A jak tam Scooby?polepszylo mu się chociaż trochę?

Edited by Kirinna
Posted

Dawno tu nie było mojego kłapoucha, same dyskusje. :diabloti:
Więc daje jakieś domowe z dzisiaj, po zabawie obróbką, niekoniecznie udaną. :D

Najpierw pochwalimy się kubraczkiem, który dzisiaj do nas przyszedł, od Taks.
Świetna robota, idealne wykonanie w każdym calu, cieplutki milutki, super. :smile:
Tylko na zdjęciu dziwnie się w przodu ułożył, chociaż rozmiar idealny.
Model jak zawsze wniebowzięty z sesji. :evil_lol: (jakość beznadziejna, wiem.. )

Uploaded with ImageShack.us

Prosimyyy

Odpoczywamy...

Posted

Scooby jest piękny :loveu: nie próbujecie zrobić coś z tym jego żołądkiem ??? przecież on się już tyle czasu męczy nie wiem jakieś badania zmiana weta skoro obecny nie potrafi pomóc nie wiem cokolwiek :(

Posted

Molowe napisał(a):
Scooby jest piękny :loveu: nie próbujecie zrobić coś z tym jego żołądkiem ??? przecież on się już tyle czasu męczy nie wiem jakieś badania zmiana weta skoro obecny nie potrafi pomóc nie wiem cokolwiek :(

Dostaje ciągle nowe leki, ale nic nie pomaga. Jutro zamierzam iść do innego weta, ale zobaczymy jak będzie, bo leki które obecnie bierze i tak przekłamują wyniki badań, więc badania odpadają..

Posted

to może jeżeli obecne leki mu nie pomagają to powinnaś je odstawić ? bez sensu je dawać skoro i taki nie ma poprawy albo odstawić i zrobić badania bo z tego co pamiętam wet był przekonany bez badań co mu jest a jednak to nie jest to skoro Scooby dalej się męczy...

Posted

Molowe napisał(a):
to może jeżeli obecne leki mu nie pomagają to powinnaś je odstawić ? bez sensu je dawać skoro i taki nie ma poprawy albo odstawić i zrobić badania bo z tego co pamiętam wet był przekonany bez badań co mu jest a jednak to nie jest to skoro Scooby dalej się męczy...

Bierzemy je dopiero od 5dni, każdego miałam nadzieje, że jednak będzie lepiej, bo po 1 dniu ciężko o efekty, ale teraz sama nie wiem. Jutro przed wizytą mu nie podam, poczekam co tamten wet powie.. ;)