Yuveza Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Molowe']westie_justa zależy do czego będzie używać bo jeżeli jako azyl w domu dla psa to metalowa ok ale jeżeli jako transporter to słabo to widzę za ciężkie nie poręczne my miałyśmy plastikowy teraz mam zamiar kupić materiałowy i ok :) znaczy przede wszystkim ma być to jej miejsce i głównie chodzi tu op obóz, żeby tam mogła sobie spokojnie siedzieć, w domu pewnie tez by tak bnyło skoro juz ją kupie, dlatego tez chciałam metalową, jesli kiedys bedzie potrzebna na jakies zawody(?) to mysle ze nie byłoby problemu, bo jechałabym samochodem, a klatka byłaby uzywana tylko na miejscu ;) Quote
lenka13 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja kupuję klatkę ze względu na obóz, jak już kupię to będę jej też używać w domu :) Wziełabym materiałową, bo jeśli kiedyś może byśmy poszli na szkolenie to też by nam się przydała :) Quote
Molowe Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 jeśli tak to u Was dobra będzie metalowa :) u Pauli się raczej nie sprawdzi bo jak do pociągu itd. Quote
paulaa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 My bierzemy materiałową, ale to tak naprawde indywidualny wybór, bo ceny chyba nawet w miare podobne, chociaż nie wiem bo nie orientowałam się w cenach metalowych. Nam jest jeszcze potrzebna na zajęcia agi, więc metalowa totalnie odpada, ale jeśli tylko na obóz i do domu, to i metalowa się super sprawdzi.. ;) Quote
Molowe Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 a jaką Wy bierzecie pytam tak z ciekawości bo też się zastanawiam nad kupnem ? :) Quote
paulaa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Molowe napisał(a):a jaką Wy bierzecie pytam tak z ciekawości bo też się zastanawiam nad kupnem ? :) Jeszcze szukamy, ale raczej z allegro coś weźmiemy. ;) Widziałam kiedyś jeden producent miał fajne i solidne i w miare cena, ale teraz za cholere nie moge tego znaleźć. :roll: Jak znajde to podrzuce linka. ;) Quote
Molowe Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 oki dzieki :) ja się zastanawiam nad tym http://allegro.pl/ferplast-holiday-2-4-6-8-10-transporter-torba-i2090137152.html ale jeszcze nie wiem muszę poszukać ten widziałam w realu i jest bardzo fajny Quote
paulaa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Molowe']oki dzieki :) ja się zastanawiam nad tym http://allegro.pl/ferplast-holiday-2-4-6-8-10-transporter-torba-i2090137152.html ale jeszcze nie wiem muszę poszukać ten widziałam w realu i jest bardzo fajny Na zdjęciach wydaje się mało solidny, ale na żywo nie widziałam, więc nie wiem tak naprawde. Tylko dla nas niestety 300zł troche sporo.. :roll: Quote
Aleksa. Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ktoś tu miał się matematyki uczyć.:siara: Quote
Kirinna Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):ktoś tu miał się matematyki uczyć.:siara: o matematyka! jak ja ją kocham:diabloti:jest taka prosta i logiczna:shake: a co jakiś sprawdzian nadchodzi? A jak tam Scooby?polepszylo mu się chociaż trochę? Edited February 9, 2012 by Kirinna Quote
paulaa. Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ktoś tu miał się matematyki uczyć.:siara: Nie dobijaj mnie. :D Quote
motyleqq Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ktoś tu miał się matematyki uczyć.:siara: kurde, i kto to mówi... Quote
Aleksa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 motyleqq napisał(a):kurde, i kto to mówi... ja się uczyłam.:D to była przerwa po kąpieli. :D Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Dawno tu nie było mojego kłapoucha, same dyskusje. :diabloti: Więc daje jakieś domowe z dzisiaj, po zabawie obróbką, niekoniecznie udaną. :D Najpierw pochwalimy się kubraczkiem, który dzisiaj do nas przyszedł, od Taks. Świetna robota, idealne wykonanie w każdym calu, cieplutki milutki, super. :smile: Tylko na zdjęciu dziwnie się w przodu ułożył, chociaż rozmiar idealny. Model jak zawsze wniebowzięty z sesji. :evil_lol: (jakość beznadziejna, wiem.. ) Uploaded with ImageShack.us Prosimyyy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odpoczywamy... Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Smutasek. :loveu: I na koniec walka z rządzą jedzenia. :lol: (jedzenie jest na łapce, jeśli ktoś nie widzi. :D ) Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Suuuper fotki :D Ja też coś muszę skombinować z Maxem... albo Neską... albo razem. Ale jak jej się ciecz skończy :) Quote
Karolina. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://img46.imageshack.us/img46/5003/dsc5584kopia.jpg Ah, to hipnotyzowanie smakołyka, skąd ja to znam :lol: Ubranko super! Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Kirinna napisał(a):A poprawiło mu się? Niestety, zero poprawy, coraz gorsze kupy... Quote
Karro Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Kubraczek bardzo fajny :) Scooby świetnie wygląda jak prosi :) Oj, nie dobrze że nie ma poprawy. Zdrowia! Quote
Molowe Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Scooby jest piękny :loveu: nie próbujecie zrobić coś z tym jego żołądkiem ??? przecież on się już tyle czasu męczy nie wiem jakieś badania zmiana weta skoro obecny nie potrafi pomóc nie wiem cokolwiek :( Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Molowe napisał(a):Scooby jest piękny :loveu: nie próbujecie zrobić coś z tym jego żołądkiem ??? przecież on się już tyle czasu męczy nie wiem jakieś badania zmiana weta skoro obecny nie potrafi pomóc nie wiem cokolwiek :( Dostaje ciągle nowe leki, ale nic nie pomaga. Jutro zamierzam iść do innego weta, ale zobaczymy jak będzie, bo leki które obecnie bierze i tak przekłamują wyniki badań, więc badania odpadają.. Quote
Molowe Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 to może jeżeli obecne leki mu nie pomagają to powinnaś je odstawić ? bez sensu je dawać skoro i taki nie ma poprawy albo odstawić i zrobić badania bo z tego co pamiętam wet był przekonany bez badań co mu jest a jednak to nie jest to skoro Scooby dalej się męczy... Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Molowe napisał(a):to może jeżeli obecne leki mu nie pomagają to powinnaś je odstawić ? bez sensu je dawać skoro i taki nie ma poprawy albo odstawić i zrobić badania bo z tego co pamiętam wet był przekonany bez badań co mu jest a jednak to nie jest to skoro Scooby dalej się męczy... Bierzemy je dopiero od 5dni, każdego miałam nadzieje, że jednak będzie lepiej, bo po 1 dniu ciężko o efekty, ale teraz sama nie wiem. Jutro przed wizytą mu nie podam, poczekam co tamten wet powie.. ;) Quote
Molowe Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 po pierwszym faktycznie trudno się spodziewać jakiejś kolosalnej poprawy ale po 5 ?!?! powinno już dawno być trochę lepiej a jest jeszcze gorzej... Quote
Recommended Posts