taxelina Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ale tu nagadane :diabloti: http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg jaki wzrok... Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='deer_1987']ale tu nagadane :diabloti: http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg jaki wzrok... pfff, u Was zawsze więcej.:D:D Quote
cockermaister Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg jak kot z shreka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kirinna Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Jak by co na forum agility są inf. O kosmicznym obozie:) Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Kirinna napisał(a):Jak by co na forum agility są inf. O kosmicznym obozie:) Widziałam przed sekundką i jeszcze bardziej się ciesze, bo wydaje się super, mam nadzieje się załapać na ten 1 turnus, pojechałabym na 2, ale termin kiepski..:roll: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):Widziałam przed sekundką i jeszcze bardziej się ciesze, bo wydaje się super, mam nadzieje się załapać na ten 1 turnus, pojechałabym na 2, ale termin kiepski..:roll: Paula, wejdź na fb lub czyść skrzynkę, bo ja tu w sprawie obozu :mad: Quote
necianeta89 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 a ja mam skromne pytanie za 100 pkt. Jak nauczyć psa do wyskoku za dyskiem? Za piłką mi skacze, cud, miód i orzeszki, a jak rzuce dysk to czeka aż spadnie. Hm. Quote
vaness Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 necianeta89 napisał(a):a ja mam skromne pytanie za 100 pkt. Jak nauczyć psa do wyskoku za dyskiem? Za piłką mi skacze, cud, miód i orzeszki, a jak rzuce dysk to czeka aż spadnie. Hm. dołączam się do pytania :diabloti: mój biegnie w momencie gdy ja biegnę po dysk a tak to stoi i czeka ... Quote
paulaa. Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 A ja nie wiem, bo my jesteśmy na etapie nakręcania na dysk i rollerów. ;) Powiem tylko, że to chyba zależy od psa i stopnia nakręcenia, bo w schroniku był ON, który dysku chyba w życiu nie widział, ale tak kocha zabawki, że od razu łapał w locie... ;) Quote
necianeta89 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='paulaa.']A ja nie wiem, bo my jesteśmy na etapie nakręcania na dysk i rollerów. ;) Powiem tylko, że to chyba zależy od psa i stopnia nakręcenia, bo w schroniku był ON, który dysku chyba w życiu nie widział, ale tak kocha zabawki, że od razu łapał w locie... ;)[/QUOTE] a no, ja się zasugerowałam właśnie tym zdjęciem ;) więc myślałam, że zapytam. Mój jest nakręcony na wszystko co rzucam. Za wszystkim skacze, tylko nie za tym cholernym dyskiem :P dzisiaj to nawet za zamarzniętą na kość piłką która została przypadkiem w ogrodzie. hm,, ;) Quote
vaness Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 no to mój raczej się nie nauczy :D chyba że razem z dyskiem będę rzucała paróweczkę:cool3: Quote
Aleksa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='vaness']no to mój raczej się nie nauczy :D chyba że razem z dyskiem będę rzucała paróweczkę:cool3:[/QUOTE] może za wysoko mu rzucasz ? spróbuj troszkę niżej.. ;) Quote
Soko Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Na początku rzuty niskie, na niecały metr, sama zabawa w chwytanie dysku odpowiednio, a także hm "turlanie" go po dysku, roller się to nazywa (chyba) ;p Scooby ma piękne umaszczenie, strasznie wam go zazdroszczę:D Quote
vaness Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Soko']Na początku rzuty niskie, na niecały metr, sama zabawa w chwytanie dysku odpowiednio, a także hm "turlanie" go po dysku, roller się to nazywa (chyba) ;p:D[/QUOTE] spróbujemy :diabloti: tylko jak zrobi się trochę cieplej :razz: najlepiej niech już wiosna przyjdzie ;) Quote
Karro Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jakie spojrzenie :evil_lol: Pozdrawiamy :) Quote
paulaa. Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Soko napisał(a):Na początku rzuty niskie, na niecały metr, sama zabawa w chwytanie dysku odpowiednio, a także hm "turlanie" go po dysku, roller się to nazywa (chyba) ;p Scooby ma piękne umaszczenie, strasznie wam go zazdroszczę:D Też je lubie. ;) Chociaż jak był mały to kiepsko to wyglądało i mało brakowało a bym go nie wzieła. :D A u nas cisza...bo chorujemy. :roll: Krótko mówiąc, Scooby ma od ok.2 tygodni okropne biegunki, bije rekordy w ilości zrobionych kup, nie nadążam ze sprzątaniem, nie przejmowałam się bo on ogólnie ma delikatny żołądek...ale dzisiaj zobaczyłam na macie po powrocie okropną śluzowatą kupe z czymś czerwonym, galareta okropna, że się przestraszyłam... Jak narazie nie wiadomo co mu jest, wstępnie dostał antybiotyk i jakieś sterydy.. Gdy nie przejdzie biegunka będzie trzeba zrobić krew i zdjęcie żeby zobaczyć jak tam nasza wątroba i żołądek wygląda. Jednak mam nadzieje, że to coś jednorazowego. :roll: Trzymajcie kciuki, czeka nas chodzenie codziennie do weta na zastrzyki, a raczej wciąganie go tam na siłe.. :mad: + plus jak na razie głodówka, nad czy on najbardziej ubolewa i ciągle przynosi mi swoją miske pod nogi. :D Quote
ewes Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 biedny Scooby :( trzymajcie się jakoś... szybkiego powrotu do zdrowia Scoobiemu :) paulaa. Ty też się trzymaj, bo teraz masz duuuużo roboty :roll::evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Dziękujemy. :loveu: Przyda się zarówno jemu jak i mi.. :roll::lol: Quote
Recommended Posts