Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Mamy 2 na jakimś podwórkowym agility, podawałam tu kiedyś linki. Z klubu nic nie mamy bo zajęcia zaczynają się o po 19, więc nic już nie widać.. ;)

swoją drogą, to odpisali mi z Fortu :cool3: że zajęcia zaczną się 'wiosną, tzn jak tylko stopnieje śnieg' :cool3: czy to oznacza że osoby, które już tam ćwiczą, mają tak długą przerwę? aż nie wiem, czy się zapisywać w takim razie :shake: w końcu na stronie jest zapewnienie, że w brzydką pogodę zajęcia są na hali...

Posted

motyleqq napisał(a):
swoją drogą, to odpisali mi z Fortu :cool3: że zajęcia zaczną się 'wiosną, tzn jak tylko stopnieje śnieg' :cool3: czy to oznacza że osoby, które już tam ćwiczą, mają tak długą przerwę? aż nie wiem, czy się zapisywać w takim razie :shake: w końcu na stronie jest zapewnienie, że w brzydką pogodę zajęcia są na hali...

Jeśli tak będzie, to ja szukam innego klubu. Jak narazie czekam na wiadomość od Magdy, czy we wtorek będziemy mieli zajęcia, jak to było planowane przed świętami. Sorry, ale ja nie toleruje czegoś takiego, że hala tylko dla wybranych, bo wypożyczają chyba tylko dla klubowiczów. Mam już nawet jeden klub na oku, bliżej.. ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Jeśli tak będzie, to ja szukam innego klubu. Jak narazie czekam na wiadomość od Magdy, czy we wtorek będziemy mieli zajęcia, jak to było planowane przed świętami. Sorry, ale ja nie toleruje czegoś takiego, że hala tylko dla wybranych, bo wypożyczają chyba tylko dla klubowiczów. Mam już nawet jeden klub na oku, bliżej.. ;)

no to jeszcze lepiej, hala dla wybranych :shake: przecież to oczywiste, że taka przerwa nie robi dobrze ćwiczącym... kurde, ja mam do Fortu mega blisko, dlatego mi zależało :lol: a co masz na oku?

Posted

motyleqq napisał(a):
no to jeszcze lepiej, hala dla wybranych :shake: przecież to oczywiste, że taka przerwa nie robi dobrze ćwiczącym... kurde, ja mam do Fortu mega blisko, dlatego mi zależało :lol: a co masz na oku?

No mnie tym skutecznie zniechęcili, szczególnie że co innego słyszałam od trenerki byłych średniaków, ale nic nie mówie, bo nie jestem pewna czy oni mają treningi, ale klubowicze na pewno. ;) Tajemnica, bo się nadal rozglądam jeszcze, nic pewnego. Jak będe miała czekać znowu na ruszenie nowych zajęć następny miesiąc to już nie wiem, załamka normalnie...

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
tylko jedna ?:mad:

odezwała się, ty nawet jednej nie zrobiłaś. :P

Molowe napisał(a):
boże to spojrzenie jakbym moją Molly widziała :loveu:

spanielowe spojrzenia najlepsze. :loveu:

Posted

[quote name='Silky123']o jeja jakie spojrzenie. :loveu:
No. :loveu:

[quote name='Misia&Ruby']http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg
Jeeeej, jaki słodziak... :loveu:
Dziękujemy. :smile:

[quote name='motyleqq']tak patrzą tylko spaniele... gdybym miała spaniela, to byłby rozpieszczony i upasiony, bo te spojrzenia powalają :lol:
On tak działa na wszystkich, zawsze jak jemy coś to od wszystkich żebra tylko nie ode mnie, bo wie że ja się nie wyłamie, już babcia jednego psa spasła totalnie, że wygląda jak mała parówka. :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']dałam fotki a ty nawet nie zajrzałaś :(
Chyba jesteś nie na bierząco. :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jestem na bieżąco tu najpierw napisałam, a Ty za minute dodałaś u mnie post.:evil_lol:

Nieprawda, najpierw napisałam potem zobaczyłam. :D Byłam pierwsza i koniec.

Posted

paulaa. napisał(a):
Wszystko zależy od fizyki... :-(:-(

osz kurde właśnie, biologia.:placz: a ja notatek jeszcze nie zrobiłam i nie mam z czego się uczyć...wrr:(

ale jest postęp inna odpowiedź a nie "za daleko " :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
osz kurde właśnie, biologia.:placz: a ja notatek jeszcze nie zrobiłam i nie mam z czego się uczyć...wrr:(

ale jest postęp inna odpowiedź a nie "za daleko " :D

no kurde, a nie daleko ? jeszcze się ostatnio dowiedziałam że trzeba dojść 20min od przystanku więc wogóle mnie dobiłaś. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
no kurde, a nie daleko ? jeszcze się ostatnio dowiedziałam że trzeba dojść 20min od przystanku więc wogóle mnie dobiłaś. :D

przecież jechałaś samochodem.:D:D