paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Zuzia&Snoopy']http://img836.imageshack.us/img836/3925/dsc5333r.jpg zakochałam się w tym spojrzeniu :) Macie może jakieś filmiki z agilitowania? Mamy 2 na jakimś podwórkowym agility, podawałam tu kiedyś linki. Z klubu nic nie mamy bo zajęcia zaczynają się o po 19, więc nic już nie widać.. ;) Quote
motyleqq Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):Mamy 2 na jakimś podwórkowym agility, podawałam tu kiedyś linki. Z klubu nic nie mamy bo zajęcia zaczynają się o po 19, więc nic już nie widać.. ;) swoją drogą, to odpisali mi z Fortu :cool3: że zajęcia zaczną się 'wiosną, tzn jak tylko stopnieje śnieg' :cool3: czy to oznacza że osoby, które już tam ćwiczą, mają tak długą przerwę? aż nie wiem, czy się zapisywać w takim razie :shake: w końcu na stronie jest zapewnienie, że w brzydką pogodę zajęcia są na hali... Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 motyleqq napisał(a):swoją drogą, to odpisali mi z Fortu :cool3: że zajęcia zaczną się 'wiosną, tzn jak tylko stopnieje śnieg' :cool3: czy to oznacza że osoby, które już tam ćwiczą, mają tak długą przerwę? aż nie wiem, czy się zapisywać w takim razie :shake: w końcu na stronie jest zapewnienie, że w brzydką pogodę zajęcia są na hali... Jeśli tak będzie, to ja szukam innego klubu. Jak narazie czekam na wiadomość od Magdy, czy we wtorek będziemy mieli zajęcia, jak to było planowane przed świętami. Sorry, ale ja nie toleruje czegoś takiego, że hala tylko dla wybranych, bo wypożyczają chyba tylko dla klubowiczów. Mam już nawet jeden klub na oku, bliżej.. ;) Quote
motyleqq Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):Jeśli tak będzie, to ja szukam innego klubu. Jak narazie czekam na wiadomość od Magdy, czy we wtorek będziemy mieli zajęcia, jak to było planowane przed świętami. Sorry, ale ja nie toleruje czegoś takiego, że hala tylko dla wybranych, bo wypożyczają chyba tylko dla klubowiczów. Mam już nawet jeden klub na oku, bliżej.. ;) no to jeszcze lepiej, hala dla wybranych :shake: przecież to oczywiste, że taka przerwa nie robi dobrze ćwiczącym... kurde, ja mam do Fortu mega blisko, dlatego mi zależało :lol: a co masz na oku? Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 motyleqq napisał(a):no to jeszcze lepiej, hala dla wybranych :shake: przecież to oczywiste, że taka przerwa nie robi dobrze ćwiczącym... kurde, ja mam do Fortu mega blisko, dlatego mi zależało :lol: a co masz na oku? No mnie tym skutecznie zniechęcili, szczególnie że co innego słyszałam od trenerki byłych średniaków, ale nic nie mówie, bo nie jestem pewna czy oni mają treningi, ale klubowicze na pewno. ;) Tajemnica, bo się nadal rozglądam jeszcze, nic pewnego. Jak będe miała czekać znowu na ruszenie nowych zajęć następny miesiąc to już nie wiem, załamka normalnie... Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 pogania innych o fotki, a sama nie daje.:mad: Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):pogania innych o fotki, a sama nie daje.:mad: wczoraj były przecież. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):wczoraj były przecież. :evil_lol: To scooby zamienił się w kota ? :hmmmm: Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Żebyście o nas nie zapomnieli, daje fotke zrobioną przed 2 minutami. :smile: '- Ile jeszcze będziesz siedziała przed kompem ? Rzuć mi piłeczke. :roll:' Quote
Molowe Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 boże to spojrzenie jakbym moją Molly widziała :loveu: Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tylko jedna ?:mad: odezwała się, ty nawet jednej nie zrobiłaś. :P Molowe napisał(a):boże to spojrzenie jakbym moją Molly widziała :loveu: spanielowe spojrzenia najlepsze. :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):odezwała się, ty nawet jednej nie zrobiłaś. :P zaraz dam, ale nie nowe.:siara::p Quote
Misia&Ruby Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg Jeeeej, jaki słodziak... :loveu: Quote
motyleqq Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 tak patrzą tylko spaniele... gdybym miała spaniela, to byłby rozpieszczony i upasiony, bo te spojrzenia powalają :lol: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 dałam fotki a ty nawet nie zajrzałaś :( Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Silky123']o jeja jakie spojrzenie. :loveu: No. :loveu: [quote name='Misia&Ruby']http://img267.imageshack.us/img267/6747/dsc5549p.jpg Jeeeej, jaki słodziak... :loveu: Dziękujemy. :smile: [quote name='motyleqq']tak patrzą tylko spaniele... gdybym miała spaniela, to byłby rozpieszczony i upasiony, bo te spojrzenia powalają :lol: On tak działa na wszystkich, zawsze jak jemy coś to od wszystkich żebra tylko nie ode mnie, bo wie że ja się nie wyłamie, już babcia jednego psa spasła totalnie, że wygląda jak mała parówka. :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']dałam fotki a ty nawet nie zajrzałaś :( Chyba jesteś nie na bierząco. :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 jestem na bieżąco tu najpierw napisałam, a Ty za minute dodałaś u mnie post.:evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jestem na bieżąco tu najpierw napisałam, a Ty za minute dodałaś u mnie post.:evil_lol: Nieprawda, najpierw napisałam potem zobaczyłam. :D Byłam pierwsza i koniec. Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):Nieprawda, najpierw napisałam potem zobaczyłam. :D Byłam pierwsza i koniec. tak, tak wmawiaj sobie.:D kiedy przyjeżdżacie do nas ?:evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tak, tak wmawiaj sobie.:D kiedy przyjeżdżacie do nas ?:evil_lol: Wszystko zależy od fizyki... :-(:-( Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):Wszystko zależy od fizyki... :-(:-( osz kurde właśnie, biologia.:placz: a ja notatek jeszcze nie zrobiłam i nie mam z czego się uczyć...wrr:( ale jest postęp inna odpowiedź a nie "za daleko " :D Quote
paulaa. Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Aleksandra95 napisał(a):osz kurde właśnie, biologia.:placz: a ja notatek jeszcze nie zrobiłam i nie mam z czego się uczyć...wrr:( ale jest postęp inna odpowiedź a nie "za daleko " :D no kurde, a nie daleko ? jeszcze się ostatnio dowiedziałam że trzeba dojść 20min od przystanku więc wogóle mnie dobiłaś. :D Quote
Aleksa. Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 paulaa. napisał(a):no kurde, a nie daleko ? jeszcze się ostatnio dowiedziałam że trzeba dojść 20min od przystanku więc wogóle mnie dobiłaś. :D przecież jechałaś samochodem.:D:D Quote
Recommended Posts