paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Wiesz najpierw dobrze jest wychowac porzadnie jednego psa bo drugi przejmie nawet te zle nawyki :razz: ja np ciesze sie ze sherry umie siad-zostan to moze tak siedziec dopoki milka nie zje swojej porcji albo w innych sytuacjach. do tego milka bedzie mogla sie nauczyc ze jak wolam to ma przyjsv bo sherry to umie. Tylko, że Scooby zupełnie inaczej zachowuje się przy innym psie, zostaje u nas jack russel czasem nawet na ponad tydzień i podoba mi się to, jak Scooby wtedy się zachowuje, jak oboje za mną chodzą po domu i nie nudzi się. :smile: A na dworze pilnuje bardziej mnie i chodzi za Maxem. Chociaż on to akurat zły przykład, bo jest strasznie agresywny w stosunku do innych psów, nawet suk, więc czasami na spacerach był cyrk.. Quote
KasiaJessy Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Widzę avantarek zmieniony :p:loveu:ładny;) Quote
vaness Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):Tylko, że Scooby zupełnie inaczej zachowuje się przy innym psie, zostaje u nas jack russel czasem nawet na ponad tydzień i podoba mi się to, jak Scooby wtedy się zachowuje, jak oboje za mną chodzą po domu i nie nudzi się. :smile: A na dworze pilnuje bardziej mnie i chodzi za Maxem. Chociaż on to akurat zły przykład, bo jest strasznie agresywny w stosunku do innych psów, nawet suk, więc czasami na spacerach był cyrk.. mój by nowego psa zamęczył , ciężki charakter .... pod każdym względem :D Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 vaness napisał(a):mój by nowego psa zamęczył , ciężki charakter .... pod każdym względem :D No ja na pewno kiedyś będe miała 2 psa, najwyżej zrobie rodzicom niespodzianke, bo gdy już nie będe mogła trenować ze Scoobym, kupie bordera, a jak narazie przy moim kudłaczu nabieram doświadczenia. ;) Bez agility już nie wytrzymam, za bardzo jestem w to wkręcona. :smile: Scooby na szczęście w domu jest z tych, co ustępują, więc nie powinno być problemu.. Quote
vaness Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):No ja na pewno kiedyś będe miała 2 psa, najwyżej zrobie rodzicom niespodzianke, bo gdy już nie będe mogła trenować ze Scoobym, kupie bordera, a jak narazie przy moim kudłaczu nabieram doświadczenia. ;) Bez agility już nie wytrzymam, za bardzo jestem w to wkręcona. :smile: Scooby na szczęście w domu jest z tych, co ustępują, więc nie powinno być problemu.. do nas jak przyjdzie pies kuzynki ( jego najlepszy kompan do zabaw - jak są razem u babci ) to Toffik się sieczy , chce się bawić itp . , ale jak tylko dojdzie do jego misek , czy legowiska to od razu się obrażony kładzie i patrzy tymi ślepiami :) lub też jest bardzo nachalny, nie chce odpuścić myśli , że pies będzie się wciąż z nim bawił .. Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Przynosze jeszcze pare fotek mojego ulubieńca z przytuliska, który podrapał mi całe ręce, ale i tak go uwielbiam. :D :loveu: PS. To cudo jest do adopcji ! :razz: Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ja do tej pory mam rany po nim.:( ja też, cholera mała z niego, ale jak potem mi wtedy prawie usnął na kolanach, to przez chwile pomyślałam, że bez niego nie wracam do domu. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paulaa. napisał(a):ja też, cholera mała z niego, ale jak potem mi wtedy prawie usnął na kolanach, to przez chwile pomyślałam, że bez niego nie wracam do domu. :smile: trzeba było pakować do plecaka, a w domu pokazać.:diabloti: że znalazłaś na spacerze.:evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):trzeba było pakować do plecaka, a w domu pokazać.:diabloti: że znalazłaś na spacerze.:evil_lol: sam się pakował do torby na aparat jak miałyśmy iść, wiedział co się święci. :D Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paulaa. napisał(a):sam się pakował do torby na aparat jak miałyśmy iść, wiedział co się święci. :D trzeba było korzystać, haha :D cwaniak mały.:p ale w szaliku wygląda boskoo.:loveu: kupię mu czerwoną obróżkę normalnie, a może chustkę ?:D Quote
łamAga Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Jeju jaki on kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 vaness napisał(a):obróżkę :) taaa, a jak ja spali ? :diabloti: Paula, pamiętasz ? :D to wariat jest.:p Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):taaa, a jak ja spali ? :diabloti: Paula, pamiętasz ? :D to wariat jest.:p hahahaha, pamiętam. :D boże, w życiu nie widziałam takiego stukniętego kota. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 paulaa. napisał(a):hahahaha, pamiętam. :D boże, w życiu nie widziałam takiego stukniętego kota. :smile: już widziałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::grins::shiny: a tak kacper latał za lolkiem :painting::evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Aleksandra95 napisał(a):już widziałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::grins::shiny: a tak kacper latał za lolkiem :painting::evil_lol: On nawet z Selą tak latał. :D Quote
Aleksa. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='paulaa.']On nawet z Selą tak latał. :D aj tam, szczegół. :D muzyka była dobra Quote
Lucky. Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Takie kochane te psiaki. Ten Onek świetny musi być :loveu: A kiedy będą zdjęcia Scoobiego ? :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 http://img836.imageshack.us/img836/3925/dsc5333r.jpg zakochałam się w tym spojrzeniu :) Macie może jakieś filmiki z agilitowania? Quote
Recommended Posts