Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wiesz najpierw dobrze jest wychowac porzadnie jednego psa bo drugi przejmie nawet te zle nawyki :razz: ja np ciesze sie ze sherry umie siad-zostan to moze tak siedziec dopoki milka nie zje swojej porcji albo w innych sytuacjach. do tego milka bedzie mogla sie nauczyc ze jak wolam to ma przyjsv bo sherry to umie.

Tylko, że Scooby zupełnie inaczej zachowuje się przy innym psie, zostaje u nas jack russel czasem nawet na ponad tydzień i podoba mi się to, jak Scooby wtedy się zachowuje, jak oboje za mną chodzą po domu i nie nudzi się. :smile: A na dworze pilnuje bardziej mnie i chodzi za Maxem. Chociaż on to akurat zły przykład, bo jest strasznie agresywny w stosunku do innych psów, nawet suk, więc czasami na spacerach był cyrk..

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Tylko, że Scooby zupełnie inaczej zachowuje się przy innym psie, zostaje u nas jack russel czasem nawet na ponad tydzień i podoba mi się to, jak Scooby wtedy się zachowuje, jak oboje za mną chodzą po domu i nie nudzi się. :smile: A na dworze pilnuje bardziej mnie i chodzi za Maxem. Chociaż on to akurat zły przykład, bo jest strasznie agresywny w stosunku do innych psów, nawet suk, więc czasami na spacerach był cyrk..

mój by nowego psa zamęczył , ciężki charakter .... pod każdym względem :D

Posted

vaness napisał(a):
mój by nowego psa zamęczył , ciężki charakter .... pod każdym względem :D

No ja na pewno kiedyś będe miała 2 psa, najwyżej zrobie rodzicom niespodzianke, bo gdy już nie będe mogła trenować ze Scoobym, kupie bordera, a jak narazie przy moim kudłaczu nabieram doświadczenia. ;) Bez agility już nie wytrzymam, za bardzo jestem w to wkręcona. :smile: Scooby na szczęście w domu jest z tych, co ustępują, więc nie powinno być problemu..

Posted

paulaa. napisał(a):
No ja na pewno kiedyś będe miała 2 psa, najwyżej zrobie rodzicom niespodzianke, bo gdy już nie będe mogła trenować ze Scoobym, kupie bordera, a jak narazie przy moim kudłaczu nabieram doświadczenia. ;) Bez agility już nie wytrzymam, za bardzo jestem w to wkręcona. :smile: Scooby na szczęście w domu jest z tych, co ustępują, więc nie powinno być problemu..

do nas jak przyjdzie pies kuzynki ( jego najlepszy kompan do zabaw - jak są razem u babci ) to Toffik się sieczy , chce się bawić itp . , ale jak tylko dojdzie do jego misek , czy legowiska to od razu się obrażony kładzie i patrzy tymi ślepiami :)
lub też jest bardzo nachalny, nie chce odpuścić myśli , że pies będzie się wciąż z nim bawił ..

Posted

Przynosze jeszcze pare fotek mojego ulubieńca z przytuliska, który podrapał mi całe ręce, ale i tak go uwielbiam. :D :loveu:

PS. To cudo jest do adopcji ! :razz:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ja do tej pory mam rany po nim.:(

ja też, cholera mała z niego, ale jak potem mi wtedy prawie usnął na kolanach, to przez chwile pomyślałam, że bez niego nie wracam do domu. :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
ja też, cholera mała z niego, ale jak potem mi wtedy prawie usnął na kolanach, to przez chwile pomyślałam, że bez niego nie wracam do domu. :smile:

trzeba było pakować do plecaka, a w domu pokazać.:diabloti: że znalazłaś na spacerze.:evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
trzeba było pakować do plecaka, a w domu pokazać.:diabloti: że znalazłaś na spacerze.:evil_lol:

sam się pakował do torby na aparat jak miałyśmy iść, wiedział co się święci. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
sam się pakował do torby na aparat jak miałyśmy iść, wiedział co się święci. :D

trzeba było korzystać, haha :D cwaniak mały.:p

ale w szaliku wygląda boskoo.:loveu: kupię mu czerwoną obróżkę normalnie, a może chustkę ?:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
taaa, a jak ja spali ? :diabloti: Paula, pamiętasz ? :D to wariat jest.:p

hahahaha, pamiętam. :D boże, w życiu nie widziałam takiego stukniętego kota. :smile:

Posted

paulaa. napisał(a):
hahahaha, pamiętam. :D boże, w życiu nie widziałam takiego stukniętego kota. :smile:

już widziałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::grins::shiny: a tak kacper latał za lolkiem :painting::evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
już widziałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::grins::shiny: a tak kacper latał za lolkiem :painting::evil_lol:

On nawet z Selą tak latał. :D