motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):wiesz co, wydaje mi się, że jemu akurat trzeba szukać domu na cito, bo inaczej będzie postępować. on jest tam po prostu maksymalnie sfrustrowany i to widać niestety. możliwe, że wybiegany przy nowych właścicielach będzie się inaczej zachowywał, ale pewności też nie ma.. ;) będzie się zachowywał zupełnie inaczej ;) ale niekoniecznie w kwestii relacji z psami. Paula, bądźmy szczere, każdy pies potrzebuje domu jak najszybciej... :( Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):będzie się zachowywał zupełnie inaczej ;) ale niekoniecznie w kwestii relacji z psami. Paula, bądźmy szczere, każdy pies potrzebuje domu jak najszybciej... :( zgadzam się, ale w jego przypadku każdy miesiąc zwłoki to mniejsza szansa na dom, bo gdy ludzie zobaczą 'młody, roczny energiczny psiak', to szybciej znajdzie domek. takie są niestety realia, tym bardziej, że jego agresja może się jeszcze pogłębiać, a wtedy szanse automatycznie maleją... Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):zgadzam się, ale w jego przypadku każdy miesiąc zwłoki to mniejsza szansa na dom, bo gdy ludzie zobaczą 'młody, roczny energiczny psiak', to szybciej znajdzie domek. takie są niestety realia, tym bardziej, że jego agresja może się jeszcze pogłębiać, a wtedy szanse automatycznie maleją... no cóż, ja zaplanowałam wizyty u niego, z przyjemnością z nim popracuje. jak będzie znał trochę komend i generalnie będzie posłuszny, to zwiększą się szanse Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Lolek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Pralinka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Benek i Sela vel. Kulka. :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To jest Sela vel kulka.:D Haha, dobra i tak dużo imion zapamiętałam. :D Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Benio to moja miłość!! jest mega słodki!! Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):Haha, dobra i tak dużo imion zapamiętałam. :D nom.:D . Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Juniorek :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 (edited) Nasze plany, z których jeszcze niestety nie wiadomo czy coś wyjdzie na 2012: maj- mini obóz agility z Tomkiem Jakubowskim - czekam na odp czy jakiś opiekun się znajdzie. lipiec - kosmiczny obóz Freexy sierpień - Letni Obóz Agility DCAC W tym czasie oczywiście treningi w grupie średniaków w KA Fort. Zapowiada się pracowity rok z kudłatym. :smile: ps. z naszym odwołaniem coraz lepiej, mam na niego nowy patent - gwizdanie. :smile: Edited January 26, 2012 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 już się tak nie chwal tym wyjazdami.:diabloti::evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Aleksandra95 napisał(a):już się tak nie chwal tym wyjazdami.:diabloti::evil_lol: a po co jest galeria ? o wszystkim pisze. :P nie tylko o naszych porażkach. :D Quote
motyleqq Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 w sprawie tych planów, to ja mam dziś rozmowę :evil_lol: Quote
Karro Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zdjęcia psiaków z przytuliska już są to czekam na Scoobiego teraz :):) Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 motyleqq napisał(a):w sprawie tych planów, to ja mam dziś rozmowę :evil_lol: to mnie dobiłaś, teraz się będe denerwować , trzymam kciuki, żeby tym razem już się udało! :smile: bo na szukanie opiekuna mam raczej niewiele czasu. :D Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 http://img710.imageshack.us/img710/1011/benekikulka.jpg jakie fajny mikrusy :diabloti: Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='deer_1987']http://img710.imageshack.us/img710/1011/benekikulka.jpg jakie fajny mikrusy :diabloti: są do adocji. :razz: [quote name='understandme']Zdjęcia psiaków z przytuliska już są to czekam na Scoobiego teraz :):) będzie i Scooby, ale zaraz idziemy do weta, biedak jeszcze nie wie co się święci. :smile: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):są do adocji. :razz: Mi starcza dwa psy :) Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 deer_1987 napisał(a):Mi starcza dwa psy :) mi też by starczyły, ale tata się nie zgadza niestety. chciałam go wczoraj zaciągnąć, żeby je zobaczył ale się nie dało niestety.. :smile: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 paulaa. napisał(a):mi też by starczyły, ale tata się nie zgadza niestety. chciałam go wczoraj zaciągnąć, żeby je zobaczył ale się nie dało niestety.. :smile: Wiesz najpierw dobrze jest wychowac porzadnie jednego psa bo drugi przejmie nawet te zle nawyki :razz: ja np ciesze sie ze sherry umie siad-zostan to moze tak siedziec dopoki milka nie zje swojej porcji albo w innych sytuacjach. do tego milka bedzie mogla sie nauczyc ze jak wolam to ma przyjsv bo sherry to umie. Quote
Recommended Posts