Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):co to za psiak? z przytuliska.;) skoczny jak nie wiem co..:D nawet nade mna skoczył.:o haha.:D łapał frisbee i wgl.:D Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):z przytuliska.;) skoczny jak nie wiem co..:D nawet nade mna skoczył.:o haha.:D łapał frisbee i wgl.:D dlatego pytam, bo widzę, że lata :cool3: może we wrześniu jak, o ile w ogóle, będziemy brać psa, to do Was zawitamy wybrać :cool3: Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):dlatego pytam, bo widzę, że lata :cool3: może we wrześniu jak, o ile w ogóle, będziemy brać psa, to do Was zawitamy wybrać :cool3: hihi, on to świr walnięty skacze skacze skacze i tylko to.:) ale jest bardzo mądry naprawdę to przyznam .:D umie siad leżeć łapkę.. no prosić też by umiał jakbym ja umiała tego nauczyć bo raz zrobił.:diabloti: Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hihi, on to świr walnięty skacze skacze skacze i tylko to.:) ale jest bardzo mądry naprawdę to przyznam .:D umie siad leżeć łapkę.. no prosić też by umiał jakbym ja umiała tego nauczyć bo raz zrobił.:diabloti: gdyby to nie było tak daleko to bym pojeździła go poszkolić, wtedy pewnie łatwiej byłoby mu znaleźć dom... Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):gdyby to nie było tak daleko to bym pojeździła go poszkolić, wtedy pewnie łatwiej byłoby mu znaleźć dom... przydałoby mu sie to naprawdę, jemu potrzebna jest nauka...:) Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):przydałoby mu sie to naprawdę, jemu potrzebna jest nauka...:) szkoda że nie mam auta :placz: ode mnie tam do Was ponad godzinę, plus jeszcze pewnie sporo pieszo? gdzie bym musiała wysiąść autobusem? :D Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):dlatego pytam, bo widzę, że lata :cool3: może we wrześniu jak, o ile w ogóle, będziemy brać psa, to do Was zawitamy wybrać :cool3: wow, planujecie drugiego psa już we wrześniu ? Ten to by wam dom rozniósł, ja w życiu nie widziałam tak nad aktywnego psa, każdy przy nim wymięka. Prawie porwał mi kurtke jak na początku do niego wyszłam, byłby idealny do agility, frisbee, bardzo szybko łapie, 2 upomnienia i już nie skakał. :smile: Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):szkoda że nie mam auta :placz: ode mnie tam do Was ponad godzinę, plus jeszcze pewnie sporo pieszo? gdzie bym musiała wysiąść autobusem? :D ode mnie to 22 km... :( Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):wow, planujecie drugiego psa już we wrześniu ? Ten to by wam dom rozniósł, ja w życiu nie widziałam tak nad aktywnego psa, każdy przy nim wymięka. Prawie porwał mi kurtke jak na początku do niego wyszłam, byłby idealny do agility, frisbee, bardzo szybko łapie, 2 upomnienia i już nie skakał. :smile: jeśli moi rodzice kupią mieszkanie w Wawie, to tak :) Etna też taka jest jak się jej nie wybiega, nic dziwnego że się tak zachowuje. jest ONkowaty, więc i ONkowaty ma charakter... fajny pies Aleksandra95 napisał(a):ode mnie to 22 km... :( czyli w jakiej to miejscowości? Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 To jest koniec małej miejscowości Krusze Bill będzie szedł do adopcji tylko do domu, na dworze nie może być w przytulisku uciekał przez płot, rozwalił kojec...:/ Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To jest koniec małej miejscowości Krusze Bill będzie szedł do adopcji tylko do domu, na dworze nie może być w przytulisku uciekał przez płot, rozwalił kojec...:/ czyli jeszcze dalej :placz: wróć na fejsa, tam pogadamy :lol: Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 reklama szarpaków.:D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ewes Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Świetna reklama szarpaków :D widzę szarpak był rozchwytywany ;) http://img209.imageshack.us/img209/3976/dsc4580.jpg -> gdzie podziała się łapa? mój schroniskowy podopieczny z banerku też tak wysoko skacze, ale nie chce łapać frisbee :placz: Quote
vaness Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 no rzeczywiście wygląda jakby jednej łapki nie miał :) super wyszły zdjęcia ;) Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Najgorsze w szukaniu domku będzie to, że on chyba nie toleruje innych samców, gdy je atakował przez kraty był nie do ogarnięcia, a to jednak obcy pies więc ja też mogłam używać tylko głosu, nie działał. Nie wiem jak z sukami, ale z tego co widziałam raczej dominuje... :roll: Quote
Aleksa. Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):Najgorsze w szukaniu domku będzie to, że on chyba nie toleruje innych samców, gdy je atakował przez kraty był nie do ogarnięcia, a to jednak obcy pies więc ja też mogłam używać tylko głosu, nie działał. Nie wiem jak z sukami, ale z tego co widziałam raczej dominuje... :roll: Pisałam o tym z Aga, prawdopodobnie mogłoby to minąć po kastracji . a z dominacją suk to nie wiem, on młody jest, do zabawy je zaczepiał.:D Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Pisałam o tym z Aga, prawdopodobnie mogłoby to minąć po kastracji . a z dominacją suk to nie wiem, on młody jest, do zabawy je zaczepiał.:D No tej małej to mi było naprawde szkoda, a chwilami nie wyglądało na zabawe. :D Wydaje mi się, że to samo nie minie.. Gdyby tak było to bym już dawno Scoobiego wykastrowała. ;) Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):No tej małej to mi było naprawde szkoda, a chwilami nie wyglądało na zabawe. :D Wydaje mi się, że to samo nie minie.. Gdyby tak było to bym już dawno Scoobiego wykastrowała. ;) kastracja dużo zmienia, nie ma się co oszukiwać. burza hormonów maleje, to i agresja maleje. to młody pies, nie ma wyuczonej agresji Quote
Kirinna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Niesamowity jest ten pies. Dziwne że nie znalazł jeszcze domu Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):kastracja dużo zmienia, nie ma się co oszukiwać. burza hormonów maleje, to i agresja maleje. to młody pies, nie ma wyuczonej agresji napewno zmniejsza wpływ hormonów, ale wątpie czy bez pracy pies przestanie być agresywny. ;) Quote
motyleqq Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 paulaa. napisał(a):napewno zmniejsza wpływ hormonów, ale wątpie czy bez pracy pies przestanie być agresywny. ;) zależy z jakich powodów jest agresywny, jak wcześnie zostanie ciachnięty, i jak długo ta agresja postępuje Quote
paulaa. Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 motyleqq napisał(a):zależy z jakich powodów jest agresywny, jak wcześnie zostanie ciachnięty, i jak długo ta agresja postępuje wiesz co, wydaje mi się, że jemu akurat trzeba szukać domu na cito, bo inaczej będzie postępować. on jest tam po prostu maksymalnie sfrustrowany i to widać niestety. możliwe, że wybiegany przy nowych właścicielach będzie się inaczej zachowywał, ale pewności też nie ma.. ;) Quote
Recommended Posts