Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KasiaJessy']A po co sie czepiasz?
No właśnie paula ona tylko za czepek szuka
fajnie się dowiadywać właśnie od ciebie :eviltong::evil_lol::razz::razz::razz:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Ola,dziecko nie śmieć tematu

:lol!::grin::grin::grin::grin::evilbat::megagrin::megagrin: uwierz jestem starsza od ciebie..:eviltong:

skończę tylko dlatego, że to Pauli galeria, a nie dla ciebie:razz::lol!:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
:lol!::grin::grin::grin::grin::evilbat::megagrin::megagrin: uwierz jestem starsza od ciebie..:eviltong:

skończę tylko dlatego, że to Pauli galeria, a nie dla ciebie:razz::lol!:

A skąd miałam wiedzieć?
To fajnie że nie musze się cały czas śmieć.Hehe.Ale ja sie cb boje.Skończ albo do moda.

Posted

KasiaJessy, następne powiadomienie poszło do moda.. mam nadzieje, że teraz już nie tylko zablokują twoją galerie, cierpliwość dogomaniaków ma granice.. ;)

Posted

fajny filmik, u mnie muzyka działa normalnie.
o i ukłon:) i najlepsza sztuczka obrót, ja jak robie pokaz dla rodziny to też się obracam i fajnie to wygląda.
a uczysz go komendy slalom czy ósemka?

Posted

Robi slalom i ósemke, ale mamy na to tylko komende 'przejdź', w zależności od tego jak się ustawie, wie o co biega.
Musze nagrać jeszcze coś sztuczkowego, bo to tylko część. :smile:

Posted

Zaraz będzie nowy filmik nagrany przed chwilą, bo udało mi się nakłonić Scoobiego, żeby wszedł do łazienki... :roll: Przez jego paniczny strach przed łazienką, wgl nie możemy tam ćwiczyć, dlatego prosimy o wyrozumiałość bo to dopiero 2 sesja.. ;)

Posted

vaness napisał(a):
u nas też muzyka jest :eviltong:
ładnie Scoob robi sztuczki :) :evil_lol:
ciekawe czy bez nagrody by tak się starał :diabloti::diabloti:

Tu akurat miałam kiepskie smaki, bo on normalnie robi slalom 2 razy szybciej. :D

Posted

Soko napisał(a):
Ale Ty masz chude nooogi! :O albo tak na filmiku się wydaje :D i też mam muzykę ;)

bo ona w ogóle jest chuda.:D przydałoby jej się parę kilogramów.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
bo ona w ogóle jest chuda.:D przydałoby jej się parę kilogramów.:D

odezwał się grubas. :D

To wina filmiku do najszczuplejszych nie należe, bo moja miłość do słodyczy jest porównywalna z tą do psa. :D

Posted

Drugi obiecany filmik - fajna sztuczka, bo z klikerem pies pojmie to w 2min a śmiesznie to wygląda. :lol:
Nie przejmujcie się moją beką w połowie filmiku, gdy Scooby wyjął jakieś wielkiee gacie babci z pralki hahahah. :evil_lol:

[video=youtube;FOUs_vyUrS4]http://www.youtube.com/watch?v=FOUs_vyUrS4&feature=youtu.be[/video]

Posted

paulaa. napisał(a):

To wina filmiku do najszczuplejszych nie należe, bo moja miłość do słodyczy jest porównywalna z tą do psa. :D

ta jasne filmiku hahah.:D no ja jestem troszkę grubsza.;) tez kocham słodycze.:loveu: hym, a Twojego psa coraz bardziej tez.:D nawet ostatnio mnie w rękę polizał i smaki jadł.:loveu:
idziemy na konie.:evil_lol: ??:D

Posted

paulaa. napisał(a):

o witam w klubie:)