Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 KasiaJessy napisał(a):Nie źle!Moja umie ale nie jak Twój scooby haha, patrzcie kto wrócił.:evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 (edited) Czyli jak zawsze tylko ja mam problem, haha. :D Filmik na poprzedniej stronie ! Edited January 23, 2012 by paulaa. Quote
KasiaJessy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):haha, patrzcie kto wrócił.:evil_lol: Pytałam cb o zdanie? Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 KasiaJessy napisał(a):Pytałam cb o zdanie? i znowu zaczynasz....:D Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Przestańcie, bo znowu będzie spam na 5 stron. :D Quote
KasiaJessy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):i znowu zaczynasz....:D A po co sie czepiasz? No właśnie paula ona tylko za czepek szuka Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [quote name='KasiaJessy']A po co sie czepiasz? No właśnie paula ona tylko za czepek szuka fajnie się dowiadywać właśnie od ciebie :eviltong::evil_lol::razz::razz::razz: Quote
KasiaJessy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):fajnie się dowiadywać właśnie od ciebie :eviltong::evil_lol::razz::razz::razz: Ola,dziecko nie śmieć tematu Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ola,dziecko nie śmieć tematu :lol!::grin::grin::grin::grin::evilbat::megagrin::megagrin: uwierz jestem starsza od ciebie..:eviltong: skończę tylko dlatego, że to Pauli galeria, a nie dla ciebie:razz::lol!: Quote
KasiaJessy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a)::lol!::grin::grin::grin::grin::evilbat::megagrin::megagrin: uwierz jestem starsza od ciebie..:eviltong: skończę tylko dlatego, że to Pauli galeria, a nie dla ciebie:razz::lol!: A skąd miałam wiedzieć? To fajnie że nie musze się cały czas śmieć.Hehe.Ale ja sie cb boje.Skończ albo do moda. Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 KasiaJessy, następne powiadomienie poszło do moda.. mam nadzieje, że teraz już nie tylko zablokują twoją galerie, cierpliwość dogomaniaków ma granice.. ;) Quote
vaness Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 u nas też muzyka jest :eviltong: ładnie Scoob robi sztuczki :) :evil_lol: ciekawe czy bez nagrody by tak się starał :diabloti::diabloti: Quote
Kirinna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 fajny filmik, u mnie muzyka działa normalnie. o i ukłon:) i najlepsza sztuczka obrót, ja jak robie pokaz dla rodziny to też się obracam i fajnie to wygląda. a uczysz go komendy slalom czy ósemka? Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Robi slalom i ósemke, ale mamy na to tylko komende 'przejdź', w zależności od tego jak się ustawie, wie o co biega. Musze nagrać jeszcze coś sztuczkowego, bo to tylko część. :smile: Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Zaraz będzie nowy filmik nagrany przed chwilą, bo udało mi się nakłonić Scoobiego, żeby wszedł do łazienki... :roll: Przez jego paniczny strach przed łazienką, wgl nie możemy tam ćwiczyć, dlatego prosimy o wyrozumiałość bo to dopiero 2 sesja.. ;) Quote
Soko Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ale Ty masz chude nooogi! :O albo tak na filmiku się wydaje :D i też mam muzykę ;) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 super! czekam na filmik:multi::multi::multi: Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 vaness napisał(a):u nas też muzyka jest :eviltong: ładnie Scoob robi sztuczki :) :evil_lol: ciekawe czy bez nagrody by tak się starał :diabloti::diabloti: Tu akurat miałam kiepskie smaki, bo on normalnie robi slalom 2 razy szybciej. :D Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Soko napisał(a):Ale Ty masz chude nooogi! :O albo tak na filmiku się wydaje :D i też mam muzykę ;) bo ona w ogóle jest chuda.:D przydałoby jej się parę kilogramów.:D Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):bo ona w ogóle jest chuda.:D przydałoby jej się parę kilogramów.:D odezwał się grubas. :D To wina filmiku do najszczuplejszych nie należe, bo moja miłość do słodyczy jest porównywalna z tą do psa. :D Quote
taxelina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 ja slyszalam muzyczke :) czekam na drugi :) Quote
paulaa. Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Drugi obiecany filmik - fajna sztuczka, bo z klikerem pies pojmie to w 2min a śmiesznie to wygląda. :lol: Nie przejmujcie się moją beką w połowie filmiku, gdy Scooby wyjął jakieś wielkiee gacie babci z pralki hahahah. :evil_lol: [video=youtube;FOUs_vyUrS4]http://www.youtube.com/watch?v=FOUs_vyUrS4&feature=youtu.be[/video] Quote
Aleksa. Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 paulaa. napisał(a):odezwał się grubas. :D To wina filmiku do najszczuplejszych nie należe, bo moja miłość do słodyczy jest porównywalna z tą do psa. :D ta jasne filmiku hahah.:D no ja jestem troszkę grubsza.;) tez kocham słodycze.:loveu: hym, a Twojego psa coraz bardziej tez.:D nawet ostatnio mnie w rękę polizał i smaki jadł.:loveu: idziemy na konie.:evil_lol: ??:D Quote
Kirinna Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 paulaa. napisał(a):odezwał się grubas. :D To wina filmiku do najszczuplejszych nie należe, bo moja miłość do słodyczy jest porównywalna z tą do psa. :D o witam w klubie:) Quote
Recommended Posts