Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

motyleqq napisał(a):
ja to nie znoszę wątróbki, nie zjadłabym :D ale Etna surowej wątróby też za bardzo nie je, chociaż pewnie ciastka by zjadła ;)

Ja lubiłam wątróbkę, odkąd nie miałam jej surowej w rękach, a potem jeszcze przepuszczonej przez maszynke. fuuj. :D
Ale spróbować z ciekawości musiałam. :smile:

Posted

Mojemu też robiłam takie cistakowe coś z wątróbki i mu bardzo smakowała. Z resztą jak wszystko co ugotuje, usmaże itp. Wydaję mi się, że robiłam nawet te same co Ty, bo tak samo wyglądały. :p
A z tym filmikiem to do roboty! :)

Posted

vaness napisał(a):
no ja też wątróbki bym nie skosztowała ;) ale za to Toff jest wszystkożerny chłop :D

Scooby też wszystkożerny i dlatego musze go wiecznie pilnować na spacerach. :roll:
ewes napisał(a):
podsumuje to jednym słowem... fuuuuj :D

Oj tam, oj tam. :diabloti: najważniejsze że kundliszom smakuje.

Silky123 napisał(a):
Mojemu też robiłam takie cistakowe coś z wątróbki i mu bardzo smakowała. Z resztą jak wszystko co ugotuje, usmaże itp. Wydaję mi się, że robiłam nawet te same co Ty, bo tak samo wyglądały. :p
A z tym filmikiem to do roboty! :)

Możliwe, bo przepis brałam z dogo. :smile: Tylko dałam więcej wątróbki, dlatego takie ciemne.
Te domowe filmiki nagrywane samemu są tragiczne, nikomu nie będzie się chciało tego oglądać. :D

Posted

Oj dobra, dobra sklece coś. Ale jutro mam zamiar jeszcze ponagrywać nowe rzeczy, bo w ferie doszło nam co nieco, gdy mam czas to wreszcie moge zacząć z nim pracować z czego on jest bardzo zadowolony. ;)

Posted

Obiecany filmik, czyli moje pierwsze próby tego typu twórczości.
Scooby - sztuczki, podstawy.
Miała być muzyczka, ale coś schrzaniłam jak zawsze. :roll:
[video=youtube;BgkY9p6SUjs]http://www.youtube.com/watch?v=BgkY9p6SUjs[/video]

ps. nie powiedziałabym, żeby to była jedna z naszych lepszych sesji, ale nie jest źle. :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Super filmik :multi:

jaki masz fajny mieciutki dywan :evil_lol:

Scooby slicznie wykonuje komendy :loveu:

dziękujemy. :loveu:
dywan jest fajny, dopóki nie trzeba z niego cokolwiek sprzątać po psie, wtedy jest tragediaaa, wszystko wchodzi w ten włos. :roll:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jak to nie ma ? włączam filmik i normalnie jest z muzyką.:D wszystko jest okej.;)

a u mnie jak odtwarzam jest normalnie mój głos... nie wiem czemu, skoro u was jest muzyka...

Posted

paulaa. napisał(a):
a u mnie jak odtwarzam jest normalnie mój głos... nie wiem czemu, skoro u was jest muzyka...

ale odtwarzasz już na yt i jest Twój głos, czy na komputerze ?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale odtwarzasz już na yt i jest Twój głos, czy na komputerze ?

tu normalnie, przez ten link, czy to co wstawiłam na wątek, nie wiem czemu tak jest. bo muzyke wstawiałam w edycji na yt.

Posted

paulaa. napisał(a):
tu normalnie, przez ten link, czy to co wstawiłam na wątek, nie wiem czemu tak jest. bo muzyke wstawiałam w edycji na yt.

hmm, no nie wiem zobaczymy jak u innych będzie .;)