motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Ja zmieniałam w konwertrze ale na avi, nie próbowałam na wmv.. ;) Musze zobaczyć. A skąd ty wgl masz ten filmik ?! :D no zmień na wmw, na pewno pójdzie, bo to format docelowy dla movie makera ups, ale wpadka:oops: :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 motyleqq napisał(a): ups, ale wpadka:oops: :evil_lol: taka mała hahaha :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):taka mała hahaha :evil_lol: chyba istnieją jakieś prawa autorskie, nie ? :diabloti: a te spiskują potajemniej, przede mną. :roll: Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):chyba istnieją jakieś prawa autorskie, nie ? :diabloti: a te spiskują potajemniej, przede mną. :roll: nie ma praw autorskich dla nas.:D:D a co to tajemnica jakaś ? :roll: :p Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):chyba istnieją jakieś prawa autorskie, nie ? :diabloti: a te spiskują potajemniej, przede mną. :roll: aj tam, bo nie było Cię... :evil_lol: lepiej mów czy Ci działa w końcu Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nie ma praw autorskich dla nas.:D:D a co to tajemnica jakaś ? :roll: :p tak, bo to wersja robocza. :oops: dla wszystkich to będzie, jak złoże jakoś, i ten pisałam ci że musze znowu nagrać, bo do dupy aparat ustawiłam. :roll: Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 motyleqq napisał(a):aj tam, bo nie było Cię... :evil_lol: lepiej mów czy Ci działa w końcu Musiałam w końcu z psem wyjść, ale spotkałam jego psiapsiółe to byliśmy godzine, zamarzłam. :D Nie wiem, jutro zobacze, bo będe musiała konwerter ściągnąć znowu, a to się strasznie długo przerabia pewnie. ;) Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) paulaa. napisał(a):Musiałam w końcu z psem wyjść, ale spotkałam jego psiapsiółe to byliśmy godzine, zamarzłam. :D Nie wiem, jutro zobacze, bo będe musiała konwerter ściągnąć znowu, a to się strasznie długo przerabia pewnie. ;) co Ty, chwilę tylko to trwało ;) masz panno zapchaną skrzynkę ;) a chciałam Ci napisać, żebyś trzymała kciuki, bo mam dziś rozmowę, od której zależy czy pojadę na obóz i tym samym czy będziesz miała opiekuna:cool3: Edited January 18, 2012 by motyleqq Quote
Aleksa. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Paulaa i motyleqq, ściągnęłam ten filmik z linku i u mnie w makerze działa bez problemu, a nic nie zmieniałam.;) ;) Quote
paulaa. Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 motyleqq napisał(a):co Ty, chwilę tylko to trwało ;) masz panno zapchaną skrzynkę ;) a chciałam Ci napisać, żebyś trzymała kciuki, bo mam dziś rozmowę, od której zależy czy pojadę na obóz i tym samym czy będziesz miała opiekuna:cool3: Aj, to trzymam mocno kciuki, dasz rade na pewno. :thumbs: Aleksandra95 napisał(a):Paulaa i motyleqq, ściągnęłam ten filmik z linku i u mnie w makerze działa bez problemu, a nic nie zmieniałam.;) ;) To ja już nie wiem, u cb to wszystko działa. :D Quote
Aleksa. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 hihi, jeszcze nie wiadomo, czy wszystko.:) ale sprawdzę dokładniej w domu, czy działa na pewno, bo to tak na szybko sprawdziłam.:diabloti: więc jeszcze się nie cieszmy:p Quote
motyleqq Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ale musi działać Pauli, a nie Tobie :D więc ona musi zmienić Quote
Aleksa. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 motyleqq napisał(a):ale musi działać Pauli, a nie Tobie :D więc ona musi zmienić ale chciałam jej napisać jaką mam wersje. :D Quote
paulaa. Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale chciałam jej napisać jaką mam wersje. :D Ale ci pisałam przecież wczoraj, że mam na kompie obie wersje i w żadnej się nie otwiera. :D Quote
Aleksa. Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 paulaa. napisał(a):Ale ci pisałam przecież wczoraj, że mam na kompie obie wersje i w żadnej się nie otwiera. :D Pewnie jest więcej niż dwie wersje ..;) dobra, nie to nie.:roll: Quote
motyleqq Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 właściwie, to można mieć jakąś starą albo najnowszą. najnowsza to chyba 2.6, i jeśli Paula przerobi pliki na wmv to już pójdzie :) Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Troszke fotek z dzisiejszego spacerku z motyleqq i Etną. :smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us doopki :-D Uploaded with ImageShack.us cdn Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 :mad: Uploaded with ImageShack.us agresorek. :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Czarnuchy. :mad: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Uploaded with ImageShack.us dama w dole. :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us I jak wygląda nasza nowa obroża od Corse, po dzisiejszych szaleństwach... :-( Kupić coś nowego tej cholerze. :angryy: Uploaded with ImageShack.us Edited January 19, 2012 by paulaa. Quote
motyleqq Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 obroża piękna ;) co się dziwić, jak te durnie uznały, że tarzanie się w ziemi jest extra ;) Quote
Soko Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Na zdjęciach kolorowo, a po powrocie.. do wanny! :P Quote
Recommended Posts