Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Problem w tym, że w Movie Maker filmiki z mojego Nikona się nie otwierają! :D

u mnie z canona się otwierają, a w różnym formacie z Moniką nagrywamy.:D

Posted

paulaa. napisał(a):
Problem w tym, że w Movie Maker filmiki z mojego Nikona się nie otwierają! :D

ściągnij sobie nowszą wersję, powinno pójść :) mi też się dzisiaj nie chciał otworzyć, tzn movie maker twierdził że to sam dźwięk :D ściągnęłam nową wersję i działa

Posted

Ściągnełam nowszą wersje Movie Makera i jeszcze jakieś 4 inne programy, zapełniłam sobie tym dysk, a i tak nie działa. Nie wiem czy to coś z tymi filmami, czy ja jestem taka ciemna. :D

Posted

Paula03 napisał(a):
Mi też z aparatu (Nikon) filmu nie działają w tym programie, muszę je najpierw zmieniać na np. format avi :)

Ja jak zmieniłam na avi, to mi się wyświetlało, że to dźwięk. :D

Posted (edited)

motyleqq napisał(a):
czekam na filmik ;)

edit: Jakiś błąd ciągle wyskakuje chociaż wziełam najkrótszy, pisze , że plik jest za duży, bo przkracza 25 MB. :-(

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='paulaa.']edit: Jakiś błąd ciągle wyskakuje chociaż wziełam najkrótszy, pisze , że plik jest za duży, bo przkracza 25 MB. :-(

masz jakąś głupią pocztę:D ale to nic, wejdz tu

Posted

dobra, obczaiłam to. ściągnęłam konwerter do filmów i zmieniłam rozszerzenie na .wmv. bez tego w ogóle nie mogłam obejrzeć tego filmiku, w żadnym programie :razz: no i taki zmieniony już się otworzył w Windows Movie Maker 2.6

Posted (edited)

hmm, to ciekawe, czy u mnie by poszło..:)

edit. poszło bez problemu, potem mogę zobaczyć, czy w tym movie maker pójdzie. :p ale żeby zobaczyć filmik problemu nie miałam.;)

Edited by Aleksandra95
Posted

motyleqq napisał(a):
dobra, obczaiłam to. ściągnęłam konwerter do filmów i zmieniłam rozszerzenie na .wmv. bez tego w ogóle nie mogłam obejrzeć tego filmiku, w żadnym programie :razz: no i taki zmieniony już się otworzył w Windows Movie Maker 2.6

Ja zmieniałam w konwertrze ale na avi, nie próbowałam na wmv.. ;) Musze zobaczyć.
Aleksandra95 napisał(a):
hmm, to ciekawe, czy u mnie by poszło..:)

edit. poszło bez problemu, potem mogę zobaczyć, czy w tym movie maker pójdzie. :p ale żeby zobaczyć filmik problemu nie miałam.;)

A skąd ty wgl masz ten filmik ?! :D