motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 pewnie ściemnia i nie ma nic do montowania :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 motyleqq napisał(a):pewnie ściemnia i nie ma nic do montowania :evil_lol: to było do wcześniejszych filmików. :D ale pewnie tak :evil_lol::evil_lol: :D Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Problem w tym, że w Movie Maker filmiki z mojego Nikona się nie otwierają! :D Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Problem w tym, że w Movie Maker filmiki z mojego Nikona się nie otwierają! :D u mnie z canona się otwierają, a w różnym formacie z Moniką nagrywamy.:D Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Problem w tym, że w Movie Maker filmiki z mojego Nikona się nie otwierają! :D ściągnij sobie nowszą wersję, powinno pójść :) mi też się dzisiaj nie chciał otworzyć, tzn movie maker twierdził że to sam dźwięk :D ściągnęłam nową wersję i działa Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Ściągnełam nowszą wersje Movie Makera i jeszcze jakieś 4 inne programy, zapełniłam sobie tym dysk, a i tak nie działa. Nie wiem czy to coś z tymi filmami, czy ja jestem taka ciemna. :D Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 :D jak chcesz, to podeślij mi jeden, zobaczę czy się u mnie odpali m0tyleqq@wp.pl Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='motyleqq']:D jak chcesz, to podeślij mi jeden, zobaczę czy się u mnie odpali m0tyleqq@wp.pl okej, zaraz podeśle coś krótkiego. ;) Quote
Paula03 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Mi też z aparatu (Nikon) filmu nie działają w tym programie, muszę je najpierw zmieniać na np. format avi :) Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Paula03 napisał(a):Mi też z aparatu (Nikon) filmu nie działają w tym programie, muszę je najpierw zmieniać na np. format avi :) Ja jak zmieniłam na avi, to mi się wyświetlało, że to dźwięk. :D Quote
Paula03 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Ja jak zmieniłam na avi, to mi się wyświetlało, że to dźwięk. :D To ja już nie wiem :D Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 (edited) motyleqq napisał(a):czekam na filmik ;) edit: Jakiś błąd ciągle wyskakuje chociaż wziełam najkrótszy, pisze , że plik jest za duży, bo przkracza 25 MB. :-( Edited January 17, 2012 by paulaa. Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='paulaa.']edit: Jakiś błąd ciągle wyskakuje chociaż wziełam najkrótszy, pisze , że plik jest za duży, bo przkracza 25 MB. :-( masz jakąś głupią pocztę:D ale to nic, wejdz tu Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='motyleqq']masz jakąś głupią pocztę:D ale to nic, wejdz tu gmail, jak na razie był niezawodny. :P Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):gmail, jak na razie był niezawodny. :P na wp masz chyba do 100 mb. :D jak się nie mylę. :p Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 był i nagle zawiódł:eviltong: mniejsza z tym, prześlij przez to co Ci dałam :) Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Już się wysyła. ;) ok, ale to chyba linka będziesz musiała mi zapodać :D to na priv możesz Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 motyleqq napisał(a):ok, ale to chyba linka będziesz musiała mi zapodać :D to na priv możesz Okej, chociaż to strasznie długo idzie.. Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 paulaa. napisał(a):Okej, chociaż to strasznie długo idzie.. mam czas, poczekam:cool3: Quote
motyleqq Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 dobra, obczaiłam to. ściągnęłam konwerter do filmów i zmieniłam rozszerzenie na .wmv. bez tego w ogóle nie mogłam obejrzeć tego filmiku, w żadnym programie :razz: no i taki zmieniony już się otworzył w Windows Movie Maker 2.6 Quote
Aleksa. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) hmm, to ciekawe, czy u mnie by poszło..:) edit. poszło bez problemu, potem mogę zobaczyć, czy w tym movie maker pójdzie. :p ale żeby zobaczyć filmik problemu nie miałam.;) Edited January 17, 2012 by Aleksandra95 Quote
paulaa. Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 motyleqq napisał(a):dobra, obczaiłam to. ściągnęłam konwerter do filmów i zmieniłam rozszerzenie na .wmv. bez tego w ogóle nie mogłam obejrzeć tego filmiku, w żadnym programie :razz: no i taki zmieniony już się otworzył w Windows Movie Maker 2.6 Ja zmieniałam w konwertrze ale na avi, nie próbowałam na wmv.. ;) Musze zobaczyć. Aleksandra95 napisał(a):hmm, to ciekawe, czy u mnie by poszło..:) edit. poszło bez problemu, potem mogę zobaczyć, czy w tym movie maker pójdzie. :p ale żeby zobaczyć filmik problemu nie miałam.;) A skąd ty wgl masz ten filmik ?! :D Quote
Recommended Posts