Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='Kirinna']aleksandra95 zmieniłaś zdjęcie? zmieniłam, zmieniłam.;) Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zawsze w wakacje możesz na polach sobie treningi zrobić hihi.:) tylko, że nie mam obok siebie za bardzo pól. :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):tylko, że nie mam obok siebie za bardzo pól. :D miałam na myśli PM, ale takie to są u mnie.:diabloti: Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):miałam na myśli PM, ale takie to są u mnie.:diabloti: Ale to na PM nie można nazwać torem haha. :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):Ale to na PM nie można nazwać torem haha. :D jak kaski się nie ma, to i tak dla kogoś to dużo. Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jak kaski się nie ma, to i tak dla kogoś to dużo. a jak się nie ma opiekuna ? ;< Quote
KasiaJessy Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zmieniłam, zmieniłam.;) Ładny,ładny:) Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):a jak się nie ma opiekuna ? ;< mnie to nie dotyczy, bo nawet kasy nie mam, a to ważniejsze.;) Kasia, dziękuję.:) Quote
motyleqq Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):a jak się nie ma opiekuna ? ;< ja opiekunem mogę być, ale nie na mini obozie o cenie normalnego obozu. dla mnie to troszkę przesada ;) a ten ACDC, mogę więcej info? :P Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='motyleqq']ja opiekunem mogę być, ale nie na mini obozie o cenie normalnego obozu. dla mnie to troszkę przesada ;) a ten ACDC, mogę więcej info? :P Tu masz link: http://www.facebook.com/events/292645737421759/DCAC obóz ;) Zapowiada się super, bo cena w miare i instruktorzy nieźli. :smile: Quote
motyleqq Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 [quote name='paulaa.']Tu masz link: http://www.facebook.com/events/292645737421759/DCAC obóz ;) Zapowiada się super, bo cena w miare i instruktorzy nieźli. :smile: nad morzem, extra! ja się na to piszę, jakby co mogę być opiekunem :D Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 motyleqq napisał(a):nad morzem, extra! ja się na to piszę, jakby co mogę być opiekunem :D wow, to fajnie.dzięki!! :smile: jak się wgl załapie, bo jest masa chętnych, będe czatować na zgłoszenia. :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 rzeczywiście cena lepsza, osiem dni.. gdybym nie jechała do Londynu, to bym mogła, a tak to nie wiem, zresztą tez opiekuna bym nie miała..:p Quote
motyleqq Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):wow, to fajnie.dzięki!! :smile: jak się wgl załapie, bo jest masa chętnych, będe czatować na zgłoszenia. :D no niestety, chyba tak jest ze wszystkimi tymi obozami:roll: ale nad morzem to bardzo fajnie, podoba mi się :lol: Quote
motyleqq Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):rzeczywiście cena lepsza, osiem dni.. gdybym nie jechała do Londynu, to bym mogła, a tak to nie wiem, zresztą tez opiekuna bym nie miała..:p zawsze można poszukać opiekuna wśród osób na fejsie :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 motyleqq napisał(a):zawsze można poszukać opiekuna wśród osób na fejsie :D kurcze zobaczyłam, że wyjazd do londynu mam pod koniec lutego..:/ z kasa kurde, to wszystko ta kasa.:( zreszta jechać tak żeby jechać, a nie będę znała nikogo, z obca osoba w domku, nie wyobrażam sobie tego.:roll: pogadam z rodzicami.:D pójdę do pracy, haha.:D Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):kurcze zobaczyłam, że wyjazd do londynu mam pod koniec lutego..:/ z kasa kurde, to wszystko ta kasa.:( zreszta jechać tak żeby jechać, a nie będę znała nikogo, z obca osoba w domku, nie wyobrażam sobie tego.:roll: pogadam z rodzicami.:D pójdę do pracy, haha.:D a nas ? :smile: chyba, że się nie przyznajesz, że mnie znasz haha. :D a ja mam zamiar jechać na 2 turnusy jak by się udało, więc szukanie opiekuna na fejsie i tak mnie chyba nie ominie haha. :D chyba, że motyleqq też chcecie na 2 jechać ? :P ps. mówie ci oni mają takie metody, że nawet leniuchy przekonają do agility, widziałam na własne oczy. :D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):a nas ? :smile: chyba, że się nie przyznajesz, że mnie znasz haha. :D a ja mam zamiar jechać na 2 turnusy jak by się udało, więc szukanie opiekuna na fejsie i tak mnie chyba nie ominie haha. :D chyba, że motyleqq też chcecie na 2 jechać ? :P haha, przyznaje, przyznaje.:D Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):haha, przyznaje, przyznaje.:D To zbieraj kase i błagaj rodziców. :P Ja będe musiała nieźle błagać o transport tam... Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):To zbieraj kase i błagaj rodziców. :P Ja będe musiała nieźle błagać o transport tam... na razie nie mam co błagać, bo oni nie maja nic przeciwko, tylko kasa i tylko to.;) a byś była ze mną w domku ? :D Quote
paulaa. Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):na razie nie mam co błagać, bo oni nie maja nic przeciwko, tylko kasa i tylko to.;) a byś była ze mną w domku ? :D pokoje/ domki 2/3/4/6 osobowe. W każdym pokoju/domku jest łazienka z prysznicem, toaleta. Więc wszyscy się pomieścimy, jak pojedziesz. :P Ale musisz się szybko decydować, bo zapisy w lutym. Ale chodziło mi, że rodziców o kase ubłagaj, mnie samą też by nie było na niego stać. :D Quote
Yuveza Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 o fajne, ja pokazywalam inny ale tez nad morzem ;) ale ludzie chyba tez Ci sami... zaaraz to ten sam:D no to motyleqq to bylo u mnie w watku przeciez :eviltong: ale dobrze ze w lutym dopiero otwieraja zgloszenia.... tylko... opiekun :( Quote
Kirinna Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jak by ktos fajny jechał tez bym pojechała, kurcze kończe 18 pod koniec sierpnia nie wiem czy to uznaja:) Jesli tak moge byc kogos opiekunem a jak to jest z zapisami? Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 paulaa. napisał(a):pokoje/ domki 2/3/4/6 osobowe. W każdym pokoju/domku jest łazienka z prysznicem, toaleta. Więc wszyscy się pomieścimy, jak pojedziesz. :P Ale musisz się szybko decydować, bo zapisy w lutym. Ale chodziło mi, że rodziców o kase ubłagaj, mnie samą też by nie było na niego stać. :D nie pakuje się w takie ciasne domi, łatwo o konflikt między psami.;) reszta gdy same miałyby zostać.:D Quote
Aleksa. Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Kirinna napisał(a):jak by ktos fajny jechał tez bym pojechała, kurcze kończe 18 pod koniec sierpnia nie wiem czy to uznaja:) Jesli tak moge byc kogos opiekunem a jak to jest z zapisami? mogłabyś być moim, ale ja nie wiem jak u mnie z kasą.:D Quote
Recommended Posts