Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
a jak się nie ma opiekuna ? ;<

ja opiekunem mogę być, ale nie na mini obozie o cenie normalnego obozu. dla mnie to troszkę przesada ;) a ten ACDC, mogę więcej info? :P

Posted

motyleqq napisał(a):
nad morzem, extra! ja się na to piszę, jakby co mogę być opiekunem :D

wow, to fajnie.dzięki!! :smile: jak się wgl załapie, bo jest masa chętnych, będe czatować na zgłoszenia. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
wow, to fajnie.dzięki!! :smile: jak się wgl załapie, bo jest masa chętnych, będe czatować na zgłoszenia. :D

no niestety, chyba tak jest ze wszystkimi tymi obozami:roll: ale nad morzem to bardzo fajnie, podoba mi się :lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
rzeczywiście cena lepsza, osiem dni..

gdybym nie jechała do Londynu, to bym mogła, a tak to nie wiem, zresztą tez opiekuna bym nie miała..:p

zawsze można poszukać opiekuna wśród osób na fejsie :D

Posted

motyleqq napisał(a):
zawsze można poszukać opiekuna wśród osób na fejsie :D

kurcze zobaczyłam, że wyjazd do londynu mam pod koniec lutego..:/

z kasa kurde, to wszystko ta kasa.:( zreszta jechać tak żeby jechać, a nie będę znała nikogo, z obca osoba w domku, nie wyobrażam sobie tego.:roll:
pogadam z rodzicami.:D pójdę do pracy, haha.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
kurcze zobaczyłam, że wyjazd do londynu mam pod koniec lutego..:/

z kasa kurde, to wszystko ta kasa.:( zreszta jechać tak żeby jechać, a nie będę znała nikogo, z obca osoba w domku, nie wyobrażam sobie tego.:roll:
pogadam z rodzicami.:D pójdę do pracy, haha.:D

a nas ? :smile: chyba, że się nie przyznajesz, że mnie znasz haha. :D
a ja mam zamiar jechać na 2 turnusy jak by się udało, więc szukanie opiekuna na fejsie i tak mnie chyba nie ominie haha. :D
chyba, że motyleqq też chcecie na 2 jechać ? :P

ps. mówie ci oni mają takie metody, że nawet leniuchy przekonają do agility, widziałam na własne oczy. :D

Posted

paulaa. napisał(a):
a nas ? :smile: chyba, że się nie przyznajesz, że mnie znasz haha. :D
a ja mam zamiar jechać na 2 turnusy jak by się udało, więc szukanie opiekuna na fejsie i tak mnie chyba nie ominie haha. :D
chyba, że motyleqq też chcecie na 2 jechać ? :P

haha, przyznaje, przyznaje.:D

Posted

paulaa. napisał(a):
To zbieraj kase i błagaj rodziców. :P Ja będe musiała nieźle błagać o transport tam...

na razie nie mam co błagać, bo oni nie maja nic przeciwko, tylko kasa i tylko to.;)

a byś była ze mną w domku ? :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
na razie nie mam co błagać, bo oni nie maja nic przeciwko, tylko kasa i tylko to.;)

a byś była ze mną w domku ? :D

pokoje/ domki 2/3/4/6 osobowe. W każdym pokoju/domku jest łazienka z prysznicem, toaleta.
Więc wszyscy się pomieścimy, jak pojedziesz. :P Ale musisz się szybko decydować, bo zapisy w lutym. Ale chodziło mi, że rodziców o kase ubłagaj, mnie samą też by nie było na niego stać. :D

Posted

o fajne, ja pokazywalam inny ale tez nad morzem ;) ale ludzie chyba tez Ci sami... zaaraz to ten sam:D no to motyleqq to bylo u mnie w watku przeciez :eviltong:
ale dobrze ze w lutym dopiero otwieraja zgloszenia.... tylko... opiekun :(

Posted

jak by ktos fajny jechał tez bym pojechała, kurcze kończe 18 pod koniec sierpnia nie wiem czy to uznaja:)
Jesli tak moge byc kogos opiekunem
a jak to jest z zapisami?

Posted

paulaa. napisał(a):
pokoje/ domki 2/3/4/6 osobowe. W każdym pokoju/domku jest łazienka z prysznicem, toaleta.
Więc wszyscy się pomieścimy, jak pojedziesz. :P Ale musisz się szybko decydować, bo zapisy w lutym. Ale chodziło mi, że rodziców o kase ubłagaj, mnie samą też by nie było na niego stać. :D

nie pakuje się w takie ciasne domi, łatwo o konflikt między psami.;) reszta gdy same miałyby zostać.:D

Posted

Kirinna napisał(a):
jak by ktos fajny jechał tez bym pojechała, kurcze kończe 18 pod koniec sierpnia nie wiem czy to uznaja:)
Jesli tak moge byc kogos opiekunem
a jak to jest z zapisami?

mogłabyś być moim, ale ja nie wiem jak u mnie z kasą.:D