Natalia&Cody Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Jejciu! Jaki Scooby jest słodki! Pozazdrościć takiego pięknego i mądrego Cockerka. :loveu: Pozdrawiamy! Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Silky123 napisał(a):Jejciu! Jaki Scooby jest słodki! Pozazdrościć takiego pięknego i mądrego Cockerka. :loveu: Pozdrawiamy! dziękujemy. :loveu: Fotek niestety brak, pogoda daje w kość porządnie. Z newsów: - Narazie żadko go puszczam, ćwiczymy odwoływanie na automacie, coraz lepiej nam to wychodzi. Ale zdecydowanie lepiej w stosunku do psów które zna, niż tych nowych. - Dzisiaj rano zaatakował nas kundel, biegający luzem ciągle z panem, następnym razem postrasze go Straża Miejską, bo to już nie pierwszy raz.... A pan nawet na spacery smyczy nie zabiera... :angryy: - Dzisiaj jade z tatą kupić jakieś rurki pcv, niestety narwana ze mnie osoba i nie wytrzymam miesiąca bez agility. :smile: będziemy kombinować z torkiem u babci, chociaż tam ledwo co się zmieści. :roll: Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Trzeba uważać na takie psy...U mnie tak samo:-( Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a jutro będziesz na PM? myśmy się z Justyną na 12 umówiły :) Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Fajne on ma imię:)''Scooby Doo''Skubi Duu'' Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 KasiaJessy napisał(a):Fajne on ma imię:)''Scooby Doo''Skubi Duu'' bo jest fajny, to ma fajne imie. :D Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 motyleqq napisał(a):a jutro będziesz na PM? myśmy się z Justyną na 12 umówiły :) Raczej nie, rozchorowałam się i takie dalekie wyprawy nie dla mnie teraz. :-( Quote
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):bo jest fajny, to ma fajne imie. :D Tak!Pierwsza się nie z czaiłam że to znaczy Skubi duu a później dopiero;) Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Dziękujemy. :cool3: A to było moje pierwsze skojarzenie jak go zobaczyłam, miało być to imie tymczasowe, jak nie znajde lepszego, ale w końcu zostało. :cool1: I myśle, że pasuje. :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 paulaa. napisał(a):Raczej nie, rozchorowałam się i takie dalekie wyprawy nie dla mnie teraz. :-( weź nie pierdziel.:diabloti: jestem bardziej chora a bym pojechała. :lol: Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):weź nie pierdziel.:diabloti: jestem bardziej chora a bym pojechała. :lol: to jedź. :smile: Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Mamy jakieś fotki, ale pan model się tak kręcił, że wyszły jak wyszły. :D Uploaded with ImageShack.us A co to jest ? Uploaded with ImageShack.us Dumna ruda bestia. :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 paulaa. napisał(a):to jedź. :smile: sama nie jadę. a co z jego uszami ? ;) takie inne iż wcześniej.:D Quote
paulaa. Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):sama nie jadę. a co z jego uszami ? ;) takie inne iż wcześniej.:D nie będziesz tam sama przecież. :smile: zresztą zobacze, jak uda mi się tate zaciągnąć żeby mnie podwiózł to może się uda. ;) Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 paulaa. napisał(a):nie będziesz tam sama przecież. :smile: zresztą zobacze, jak uda mi się tate zaciągnąć żeby mnie podwiózł to może się uda. ;) musiałabym dzisiaj jeszcze wiedzieć, a ni dopiero jutro. :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 motyleqq napisał(a):oj laski, jechać! :D znaczy ja pisałam, że jeśli już, to bez psiska ;) Quote
motyleqq Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):znaczy ja pisałam, że jeśli już, to bez psiska ;) no jak uważasz:) Quote
Yuveza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jechac jechać, biblioteka narodowa 12:00 :diabloti: Quote
Recommended Posts