Aleksa. Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Brawo! Zawsze mówiłam, że Scooby jest najlepszy!;) Quote
taxelina Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Gratulacje!! Idzie Wam coraz lepiej! :loveu: Quote
paulaa. Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Angi napisał(a):Gratuluję ;) dzięki! Aleksandra95 napisał(a):Brawo! Zawsze mówiłam, że Scooby jest najlepszy!;) dzięki! no wiadomo :lol::loveu: deer_1987 napisał(a):Gratulacje!! Idzie Wam coraz lepiej! :loveu: dzięki :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nic dziwnego, że pańcia ze Scoobiego dumna :) Gratki :loveu: Masz filmiki ze startów? ;) Quote
Sonka95 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Gratulacje :) :) a właśnie macie jakieś filmiki :cool3: ? Quote
paulaa. Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 (edited) Ty$ka napisał(a):Nic dziwnego, że pańcia ze Scoobiego dumna :) Gratki :loveu: Masz filmiki ze startów? ;) Sonka95 napisał(a):Gratulacje :) :) a właśnie macie jakieś filmiki :cool3: ? coś mam ;) ale oczywiście mam szczęście, bo zostały nagrane w większości te nieudane przebiegi, a nie te czyste :roll: potem wstawię, na razie zaległe fotki , bo trochę się tego nazbierało... ;) Edited August 16, 2013 by paulaa. Quote
taxelina Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 http://img823.imageshack.us/img823/2351/mc7s.jpg lubie lesne klimaty :loveu: Quote
monika15 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 http://img823.imageshack.us/img823/2351/mc7s.jpg piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Boskie są :loveu: I ten bokeh :O rewelka :D A jakie szkło użyłaś do tych zdjęć? Quote
Gezowa Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Zaglądamy przez przypadek, bo wszystko co "sportowe" i nie jest borderem - przyciąga mój wzrok :diabloti: Byłam ciekawa jak sobie biegacie, więc wynalazłam stary filmik: http://www.youtube.com/watch?v=sXnLawyKrJg (bo to wy, prawda? :lol:) i od razu mi się narzuciło pytanie: jak długo ćwiczycie? Wg. mnie jest naprawdę super... Jak wygląda praca z tym złotym przystojniakiem? Były jakieś problemy? Często się wyłamywał, czy raczej 100% skupiony na Pańci? :) Pytam, bo jestem ciekawa jak pracują psy z innych grup na agi, i bardziej niż przebiegi na zawodach interesują mnie treningi... U nas znaczna większość jest pastuchów i ja jedna z chartem się wrąbałam + jeszcze koleżanka z shibą... pomimo, że każdy z tych psów ma inny charakter, to jednak widoki mam dość monotonne :diabloti: paulaa. napisał(a):coś mam ;-) ale oczywiście mam szczęście, bo zostały nagrane w większości te nieudane przebiegi, a nie te czyste :roll: Mam to samo szczęście... :evil_lol: Ale to jakiś plus - przynajmniej widzisz co zrobiłaś źle i dlaczego pies tak ci pobiegł ;) Quote
betty_labrador Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 czesc :) jakie ładne zdjęcia :) :loveu: szczególnie to pierwsze :) do gratulacji sie dołączam :) Quote
paulaa. Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 deer_1987 napisał(a):http://img823.imageshack.us/img823/2351/mc7s.jpg lubie lesne klimaty :loveu: ja też ;) dobrze zrbione leśne foty są magiczne, mi jeszcze duużo brakuje, ale się staram :D monika15 napisał(a):http://img823.imageshack.us/img823/2351/mc7s.jpg piękne:loveu::loveu::loveu: dzięki :loveu: Ty$ka napisał(a):Boskie są :loveu: I ten bokeh :O rewelka :D A jakie szkło użyłaś do tych zdjęć? dzięki :loveu: Nikuś 50 1.8, kupiłam na początku wakacji i jestem baardzo zadowolona z tego szkła ;) Gezowa napisał(a):Zaglądamy przez przypadek, bo wszystko co "sportowe" i nie jest borderem - przyciąga mój wzrok :diabloti: Byłam ciekawa jak sobie biegacie, więc wynalazłam stary filmik: http://www.youtube.com/watch?v=sXnLawyKrJg (bo to wy, prawda? :lol:) i od razu mi się narzuciło pytanie: jak długo ćwiczycie? Wg. mnie jest naprawdę super... Jak wygląda praca z tym złotym przystojniakiem? Były jakieś problemy? Często się wyłamywał, czy raczej 100% skupiony na Pańci? :) Pytam, bo jestem ciekawa jak pracują psy z innych grup na agi, i bardziej niż przebiegi na zawodach interesują mnie treningi... U nas znaczna większość jest pastuchów i ja jedna z chartem się wrąbałam + jeszcze koleżanka z shibą... pomimo, że każdy z tych psów ma inny charakter, to jednak widoki mam dość monotonne :diabloti: Mam to samo szczęście... :evil_lol: Ale to jakiś plus - przynajmniej widzisz co zrobiłaś źle i dlaczego pies tak ci pobiegł ;) Co zrobić, jesteśmy oryginalni. :smile: Jakaś wariatka, chce inwestować w spaniela, zamiast kupić sobie bc :diabloti: Tak, to my ;) Chociaż jeszcze nieogarnięci zupełnie :eviltong: Trenujemy już nie całe 2 lata, ale z dużymi przerwami ;) Scoobson pracuje super. Zawsze przy pracy dawał z siebie 200%, ma super skupienie, zawsze jest chętny do pracy, bo jest nakręcony na żarcie i na piłki. Jedynym problemem było (i jeszcze jest) oddawanie piłek, ale jest to w stu procentach mój błąd, bo nauczyłam go że nagrodą jest sam łup, a nie zabawa ze mną.. Ale pracujemy nad tym i są coraz lepsze efekty. Jeśli chodzi o samo agi, to Scoob od początku to pokochał, w sumie tylko przez to, że sprawiało mu to taki fun, zaczęłam z nim na poważnie trenować.. aż w końcu sama się wkręciłam i nie wyobrażam sobie innego sportu dla siebie :loveu: Ja chodzę do specyficznego klubu, bo dominują kundelki ew sheltie, prt, aussie, wyżeł :D betty_labrador napisał(a):czesc :) jakie ładne zdjęcia :) :loveu: szczególnie to pierwsze :) do gratulacji sie dołączam :) dzięki! :) Quote
Ty$ka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 50tka włąśnie podobno jest fajna i uniwersalna dość ;) A to Nikon d300? 8) Quote
taxelina Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 masz jasny obiektyw to tak duzo Ci nie brakuje :p Quote
paulaa. Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Ty$ka napisał(a):50tka włąśnie podobno jest fajna i uniwersalna dość ;) A to Nikon d300? 8) No jest, dzięki szybkiemu AF nadaje się i do sportu i do statyki ;) Nikon d7100 ;) deer_1987 napisał(a):masz jasny obiektyw to tak duzo Ci nie brakuje :p doświadczenia :eviltong: dopiero teraz staram się kombinować z kadrami, obróbką itp. ;) Quote
Klaudia&Aza Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 A jaki masz do niego obiektyw, fajne zdjęcia rysuję. Rozglądam się za jakimś tańszym tele i ciągle mam dylemat. Quote
paulaa. Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):A jaki masz do niego obiektyw, fajne zdjęcia rysuję. Rozglądam się za jakimś tańszym tele i ciągle mam dylemat. te zdjęcia były akurat robione 50-tką ;) super-produkcja w toku :diabloti: możecie się spodziewać niebawem filmiku ;) Quote
Gezowa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 paulaa. napisał(a):te zdjęcia były akurat robione 50-tką ;) super-produkcja w toku :diabloti: możecie się spodziewać niebawem filmiku ;) Super! Chcę więcej spaniela! :D Mam do tej rasy sentyment, sama miałam suczkę w typie spaniela, która właściwie mnie wychowywała przez całe 13 lat swojego życia :) Ja też mam zamiar skleić coś fajnego, tylko czekam aż wezmę w łapki mojego długo wyczekiwanego canona... Jeszcze 2-3 tygodnie, a czuję się jakbym czekała na szczeniaczka :diabloti: Quote
paulaa. Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Gezowa napisał(a):Super! Chcę więcej spaniela! :D Mam do tej rasy sentyment, sama miałam suczkę w typie spaniela, która właściwie mnie wychowywała przez całe 13 lat swojego życia :) Ja też mam zamiar skleić coś fajnego, tylko czekam aż wezmę w łapki mojego długo wyczekiwanego canona... Jeszcze 2-3 tygodnie, a czuję się jakbym czekała na szczeniaczka :diabloti: Znam to czekanie aż za dobrze, też musiałam się sporo naczekać na Nikusia :smile: A jaki Canon ? ;) Filmik jednak będzie nieco później :eviltong: Miał być niespodziewanką z okazji 100 lajków na fanpejdżu, a że dużo osób z dogo tam jest, to będę wredna i nie zrobię przed premiery na dogo :smile: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Jak Ci się z 7100 pracuje? Bo czaję sie na ten model i nie wiem czy warto dopłacać, czy dla laika 5100 będzie wystarczający ? Quote
Gezowa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Wiesz co, canon eos 550D odpowiada mi zupełnie pod względem cenowym oraz jakościowym, dla amatora będzie w sam raz :) Do tego jakiś lepszy tele i myślę, że będzie dobry zestaw na początek. Oj no weź, to "tylko" 8 lajków... :diabloti: Quote
Luzia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 może ja lajknę żeby przyśpieszyć? Tylko nie wiem gdzie :lol: Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 https://www.facebook.com/spanielscooby?fref=ts tu :grins: Quote
Recommended Posts