Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cockermaister']Śliczny Scooby <3

powodzenia :)

zapraszam do nas :)[/QUOTE]
dzięki ;)

[quote name='Ana :)']pływający Scoob :loveu:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='Victoria']gdzie jedziecie ja sie pytam :P

serio pierwszy raz pociągiem?? :razz:[/QUOTE]
Jednak pierwszego razu nie było, bo ojciec się uparł że nas zawiezie samochodem i tak jechaliśmy w mega tłoku... 6 osób plus pies :p
a byliśmy w Siedlcach ;)
[quote name='Ty$ka']Mokry Scoob :loveu: Zazdroszczę Wam możliwości ochłodzenia się w wodzie. U nas bajoro kawał drogi jest :([/QUOTE]
To było na obozie ;) U nas nie ma takich miejsc, jak już jest gdzie popływać, to woda jest czarna i pływa pełno śmieci :lol: ew jest mnóstwo ludzi

Posted

[quote name='deer_1987']Bardzo ladne zdjecia :loveu:[/QUOTE]
dzięki :loveu:
[quote name='betty_labrador']czesc :D

przyszłam popodziwiać super zdjecia :) ale fajnie szaleje trzylatek :D jeszcze dlugo chyba bedzie miał te swoje ADHD :D
TY robiłaś foty?[/QUOTE]
mam nadzieję :D
tak, wsio moje ;) oczywiście oprócz 2 ostatnich na których jestem.
[quote name='Victoria']za duzo zdjec komp sie tnie :P[/QUOTE]
cieszcie się, że są :eviltong:
[quote name='Molowe']Moja też skończyła 3 lata w maju a w ogóle po niej tego nie widać nadal zachowuje się jak szczeniak :loveu:[/QUOTE]
To tak jak Scoob, widać spaniele tak mają :smile:
[quote name='BBeta']Zdjęcia fajne, ale za duże, przynajmniej niektóre ;)[/QUOTE]
Wiem, spróbuję to poprawić ;) Wrzucałam je razem na imageshack i nie mam pojęcia czemu jedne zmieniły rozmiar, a inne nie... :roll:

Posted

Zajebiszcze focie :loveu:
Widzę, że sprzęt się sprawdza :PPP

Szalony Scoob. :D
Wspólne bardzo fajne, choć S. wybrał tarzanie niż pozowanie :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Zajebiszcze focie :loveu:
Widzę, że sprzęt się sprawdza :PPP

Szalony Scoob. :D
Wspólne bardzo fajne, choć S. wybrał tarzanie niż pozowanie :lol:[/QUOTE]
dzięki! :smile: sprawdza się super ;) nie zamieniłabym na żaden inny
[quote name='Izabela124.']Fajne fotki, widać, że spacerek udany :)[/QUOTE]
dzięki, bardzo udany ;)

Posted

Ale ciiiisza....

A my w niedzielę idziemy edukować się na semi z Iwoną Gołąb :cool3: A zaraz potem w środę albo czwartek wyjeżdżamy do Gdańska, gdzie oprócz Sopockich zawodów, zamierzamy przez tydzień leżeć plackiem na plaży :lol:

Więc pewnie fotek i filmików nie zabraknie po powrocie ;)

Posted

[quote name='deer_1987']super!! i powodzenia :loveu:[/QUOTE]

dzięki :loveu:

W niedzielę byliśmy na semi z Iwoną.
Było naprawdę super. :smile: Dużo nowych, cennych rad. I prac domowych, chociaż mam jeszcze pełno zaległych z obozu z Tomkiem. Oj będzie nad czym pracować :lol: Ale seminaria to jednak coś, co daje największego kopa do działania więc już się czaję na kolejne, chociaż moje ogarnięcie było tragiczne w niedziele :D
Scoob jak to Scoob, nadal jest problem z piłkami i przy wyższych temperaturach siada tempo, ale i tak byłam zadowolona z jego pracy. I po tym semi mogę zdecydowanie powiedzieć, że żaden pies nie ma takich pomysłów przy kombinowaniu jak cocker :evil_lol: to co wyprawiał przy hopce postawionej przy tunelu chyba nie zapomnę do końca życia :D
Niestety fotek i filmików brak... ;)

Mały spaślak :diabloti: w końcu wyszorowany i przygotowany na jutrzejszą dłuugą podróż :smile:
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/4313/dqel.jpg[/IMG]

Posted

Jaki szczurek. :D I mam pytanie. Czy sierść Scoobiego na grzbiecie i ogólnie na całym tułowiu jest twarda, czy miękka taka jak na głowie?

Posted

Carey napisał(a):
Jaki szczurek. :D I mam pytanie. Czy sierść Scoobiego na grzbiecie i ogólnie na całym tułowiu jest twarda, czy miękka taka jak na głowie?

Scoob akurat jest wyjątkowo łysym spanielem na głowie :lol: ale sierść na grzbiecie jest bardziej twarda, chociaż wciąż aksamitna gdy się go głaszcze, tamta bardziej 'puchowa' ;) no i ta linieje, bardzo mało ale jednak, tamta wcale.

cockermaister napisał(a):
Śliczny szczurek :loveu:
zazdroszczę Wam seminariów :)

a mam takie pytanie:
Co jaki czas czeszesz Scoobiego?

U Scooba po strzyżeniu do czesania są w sumie tylko uszy, je muszę czesać co 1-2 dni ;) Wcześniej to zaniedbałam z lenistwa, narobiło mu się mnóstwo dredów i musiałam mu wyciąć połowę sierści z uszu :lol:
Ty$ka napisał(a):
Super, że seminarium sę podobało :)

Milego wypadu życzymy :D

dzięki! :)

Wczoraj późnym wieczorem wróciliśmy z Gdańska.
Dla Scooba był to bardzo emocjonujący wyjazd :smile: Na starówce miał pełen socjal , bo trwał Jarmark Dominikański, pełno ludzi... skrzypków, akordeonistów, luuudzi, dzieci pchających ręce, muzyki...itp. itd. Jestem z niego strasznie dumna, spisał się na medal , za każdym wypadem na starówkę ;) Przeżył też pierwsze podróże pociągiem , najpierw SKM'ką jakieś 15min na Bałtyckie Zawody Agility w obie strony, w oba dni. Potem aż 6h pociągiem do Warszawy, resztą bardzo bałam się tej podróży :roll: Na szczęście Scoob znowu spisał się na medal ;)

Na zawodach pierwszego dnia zastała nas tragiczna pogoda :roll: Przez cały dzień lało...miałam tylko przemoczone adidasy, więcej się ślizgałam niż biegłam, za to Scoobowi wcale nie przeszkadzało to w zwolnieniu tempa, stąd znowu nadisowaliśmy :eviltong:

JI0 - DIS
JII0 - 1 miejsce
A0 - DIS
łączna (JII i A0) - dis

Drugiego dnia za to było bardzo cieplutko i biegało się super ;) Torki były ambitne jak na zeróweczki, ale to był super trening przed Openami ;)

JI0 - 1 odmowa (5 pkt)
JII0 - 1 miejsce
A0 - 2 miejsce
łączna (JII i A0) - 1 miejsce!!! :loveu: i śliczny pucharek

zebraliśmy mnóstwo pochwał, szczególnie od sędziego i jestem strasznie zadowolona z rudzielca :loveu: teraz pozostaje tylko ogarnąć slalom do września, który leży jak na razie.. :roll: