Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
A gdzie zdjecie w samej wodzie? :D

będą niebawem razem z resztą. :razz: ale mam mnóstwoooo fotek do przejrzenia i obrobienia z obozu, więc trochę mi to zajmie ;)
Carey napisał(a):
Molo poprawnie wykonało zadanie. Scooby wygląda na tym zdjęciu świetnie!

dzięki, też mi się tu podoba :smile:
Victoria napisał(a):
taak a mina to potwierdza :lol:

oj tam, to jego skupiona mina, bo miałam piłkę między nogami :lol: następnym razem będę musiała opracować mocowanie jej na głowie, żeby wzrok miał skierowany w obiektyw :P
Ana :) napisał(a):
http://img534.imageshack.us/img534/4596/5vr2.jpg ;)
gdzie nie wejdę to pływające psy tylko oczywiście mi się musiało trafić jakieś beztalencie :evil_lol:

cockermaister napisał(a):
Piękny mokry Scoob <3

nie tyko tobie moja Lu nie umie pływać :P uczę ją bo ona macha tymi łapkami jak oszalała i nie płynie tylko cuduje :P

Scoob akurat problemów z wodą nigdy nie miał. To była miłość od pierwszego wejrzenia :lol: Ale po obozie zauważyliśmy z tatą, że 2 razy szybciej pływa, ćwiczenia czynią mistrza, gdy na obozie musiał zasuwać, bo 3 inne psy razem z nim płynęły po 1 piłkę :evil_lol:

Posted

[QUOTE=cockermaister;

nie tyko tobie moja Lu nie umie pływać :P uczę ją bo ona macha tymi łapkami jak oszalała i nie płynie tylko cuduje :P

Hah to owszem umie pływać ale i tak nie chce do wody włazić :D wejdzie tylko tak żeby łapy ledwo co zamoczyć i koniec oferma jedna :shake::diabloti:

Posted

[quote name='Kirinna']Paula na jakiej wysokosci Scooby skacze?
na zawodach czy na treningach

Scoob skacze na razie na niskich M-kach, czyli tych zerówkowych.
https://lh5.googleusercontent.com/-HgpJLmKJ25Q/UeGhZIHYJDI/AAAAAAAAA74/2T4LXbl7nWY/w758-h439-no/DSC_1385.jpg
Open'owe wysokości Mediumów, to 5 dziurka na tej hopce (myślę, że to koło 40cm ).. my skakaliśmy na obozie na 3-ciej. I szczerze mówiąc dopiero na obozie dowiedziałam się, że aż tak będę musiała podnieść hopki, a jako że Scoob na ostatnich zawodach w upał, strasznie zrzucał, to obawiam się że Sopot stanie jeszcze pod znakiem zerówek, bo slalom też nie jest ogarnięty przez brak regularnych treningów :roll: a we wrześniu debiucik ( zresztą podwójny :lol: ).

Posted

[quote name='paulaa.']Scoob skacze na razie na niskich M-kach, czyli tych zerówkowych.
https://lh5.googleusercontent.com/-HgpJLmKJ25Q/UeGhZIHYJDI/AAAAAAAAA74/2T4LXbl7nWY/w758-h439-no/DSC_1385.jpg
Open'owe wysokości Mediumów, to 5 dziurka na tej hopce (myślę, że to koło 40cm ).. my skakaliśmy na obozie na 3-ciej. I szczerze mówiąc dopiero na obozie dowiedziałam się, że aż tak będę musiała podnieść hopki, a jako że Scoob na ostatnich zawodach w upał, strasznie zrzucał, to obawiam się że Sopot stanie jeszcze pod znakiem zerówek, bo slalom też nie jest ogarnięty przez brak regularnych treningów :roll: a we wrześniu debiucik ( zresztą podwójny :lol: ).

Junior wszędzie skacze na M ale openowych i no właśnie patrze na tą wysokosc, porównuje i jakaś niska mi sie wydaje, a Scobb i Junior w koncu są podobni wzrostem;)

powodzenia we wrześniu:)

Posted

[quote name='Kirinna']Junior wszędzie skacze na M ale openowych i no właśnie patrze na tą wysokosc, porównuje i jakaś niska mi sie wydaje, a Scobb i Junior w koncu są podobni wzrostem;)

powodzenia we wrześniu:)[/QUOTE]
Ze Scoobem w sumie popełniłam ten błąd, że na każdym semi i zajęciach, chciałam te niższe, bo strasznie bałam się o stawy.. i teraz mam, psa zrzucającego tyczki, więc nie polecam :lol: zresztą Scoob i Junior są podobni wzrostem, ale Junior jest dużo bardziej skoczny, ma do tego lepszą budowę, Scoob to kluska, najlepszy jest w sprincie do tunelu, za to hopki go spowalniają bo wymaga to od niego dużo więcej wysiłku ;)

a kiedy wasz debiut w zerówkach ? :cool3:

Posted

[quote name='paulaa.']Ze Scoobem w sumie popełniłam ten błąd, że na każdym semi i zajęciach, chciałam te niższe, bo strasznie bałam się o stawy.. i teraz mam, psa zrzucającego tyczki, więc nie polecam :lol: zresztą Scoob i Junior są podobni wzrostem, ale Junior jest dużo bardziej skoczny, ma do tego lepszą budowę, Scoob to kluska, najlepszy jest w sprincie do tunelu, za to hopki go spowalniają bo wymaga to od niego dużo więcej wysiłku ;)

a kiedy wasz debiut w zerówkach ? :cool3:

Junior łądnie skacze, za to bardzo wysoko..... i traci przez i czas i siłe i nie jest jakoś bardzo szybko tak jak Ssobb:) https://lh6.googleusercontent.com/-MH5ffWL_AVk/UdcJxcO1L-I/AAAAAAAAOfg/igfGr2aAzeU/s720/IMG_1347a.JPG

nasz debiut, hmm nie mam pojęcia, nie mam gdzie trenować regularnie, Magda Ł. powiedziałą ze spokojnie w zerówkach juz mozemy wystartować, ale ja się boje ze junior ucieknie mi z toru;)