paulaa. Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='Victoria']a ty ile fot nam zrobilas?? :razz:[/QUOTE] nie moja wina, że tata zabrał mi aparat... nie miałam nawet jak wam zrobić :p Quote
Sonka95 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Super dzisiaj biegaliście :cool3: pierwszy raz was dzisiaj widziałam na żywo , bo zawsze to tylko na filmikach :) Nawet została zrobiona fotka ;) http://img196.imageshack.us/img196/352/wdyo.jpg Quote
paulaa. Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='Sonka95']Super dzisiaj biegaliście :cool3: pierwszy raz was dzisiaj widziałam na żywo , bo zawsze to tylko na filmikach :) Nawet została zrobiona fotka ;) dzięki za fotkę! :loveu: no dziś akurat Scoob się nie popisał, bo na wejściu, gdy miał biec z Kasią, poszedł sobie wąchać i zupełnie nie był zainteresowany bieganiem :mad: potem na szczęście się 'włączył', ale już był zdechlakiem przez pogodę :lol: Quote
Sonka95 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 O ooo biegu Scooba z Kasią to nie widziałam , bo potem poszliśmy nad stawik , żeby się wykąpała Sonka ;) Bieganie w takim słońcu to dla psów był duży wysiłek ... Quote
Victoria Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Sonka95']O ooo biegu Scooba z Kasią to nie widziałam , bo potem poszliśmy nad stawik , żeby się wykąpała Sonka ;) Bieganie w takim słońcu to dla psów był duży wysiłek ...[/QUOTE] bo tego biegu nie było xd hahaha ale nagrode i tak mamy :diabloti: Paula wrzucaj te wszystkie nieostre foty :razz: Quote
paulaa. Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 [quote name='Victoria']bo tego biegu nie było xd hahaha ale nagrode i tak mamy :diabloti: Paula wrzucaj te wszystkie nieostre foty :razz: będą, ale na razie muszę się ze wszystkimi obrobić zaległymi, w tym tyg przez poprawy kompletnie nie miałam czasu -,- tylko jedna na zachętę ;) w końcu doczekaliśmy się skoszenia trawy, bo już mieliśmy łąkę za osiedlem :roll: Quote
paulaa. Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Reszta fotek :smile: mało brakowało :diabloti: Quote
Kirinna Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='paulaa.']Reszta fotek :smile: mało brakowało :diabloti: :crazyeye: świetne Quote
paulaa. Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 (edited) fafelek :lol: przepalone :roll: ale warunki były wtedy ciężkie.. jakieś 34 stopnie i mocne słońce -,- A już w poniedziałek ruszamy na OBÓZ! :loveu: I mam pytanie...Scoob niestety na obozach/semi/zawodach, ogólnie przy noclegu w obcym miejscu, nie chce mi już zostawać sam. Wcześniej nie było większych problemów.. :roll: Zostawanie w klatce też nie zdaje egzaminu. Co mogę zrobić ? W Kozienicach, gdy już naprawdę musiałam pójść do sklepu, a nie mogłam go przyczepić pod nim, bo biegało tam mnóstwo bezdomniaków, od razu drapał drzwi, piszcząc i szczekając, jakby chciał je rozwalić. Musiałam go przywiązać do kaloryfera :diabloti: Jednak przez całą drogę, wyobrażałam sobie jak zaplącze się w smycz i się połamie, więc chyba nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale na inne nie mam pomysłu... Nie mam kasy na płacenie za drzwi w hotelu :roll: W domu nie ma i nie było nigdy problemów z zostawaniem... Edited June 26, 2013 by paulaa. Quote
cockermaister Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Śliczny rudzielec :loveu::loveu::loveu: zazdroszcze obozu :cool3: zapraszam do nas :) Quote
Victoria Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 hahaha balkon xd zamkniesz go do lusiowej klatki, ona nie ma problemów z zostawaniem w obcym miejscu :diabloti: Quote
Ana :) Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 http://imageshack.us/a/img585/7360/jh4q.jpg boski tu jest :D Quote
paulaa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='cockermaister']Śliczny rudzielec :loveu::loveu::loveu: zazdroszcze obozu :cool3: zapraszam do nas :) dzięki :smile: wpadnę ;) [quote name='Victoria']hahaha balkon xd zamkniesz go do lusiowej klatki, ona nie ma problemów z zostawaniem w obcym miejscu :diabloti: do Lusiowej klatki nie wejdzie mu nawet ogon :diabloti: [quote name='Ana :)']http://imageshack.us/a/img585/7360/jh4q.jpg boski tu jest :D dzięki :smile: Pewnie już ostatnie fotki przed obozem ;) i moje ulubione z dziś :smile: Quote
trabeska Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 (edited) http://imageshack.us/a/img10/5633/8npc.jpg Rudy dostał z buta w pysk i poleciaaaaaał... :diabloti: I w sumie nie dziwię się, że ulubione, to musiał być fajny widok :evil_lol: Wybacz, ale nie mogłam się powstrzymać od takiego komentarza :lol: Edited June 27, 2013 by trabeska Quote
paulaa. Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 [quote name='trabeska']http://imageshack.us/a/img10/5633/8npc.jpg Rudy dostał z buta w pysk i poleciaaaaaał... :diabloti: I w sumie nie dziwię się, że ulubione, to musiał być fajny widok :evil_lol: Wybacz, ale nie mogłam się powstrzymać od takiego komentarza :lol: hahaha, po tym komentarzu zobaczyłam, że faktycznie to tak wygląda, zresztą moja mina mówi tu 'giń' :lol: kurczę, wydało się, że na spacerach kopię swojego psa :evil_lol: c.d sztuczka z pokazywaniem języka w końcu do czegoś się przydaje ;) wstydź się! Quote
trabeska Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 paulaa. napisał(a):kurczę, wydało się, że na spacerach kopię swojego psa :evil_lol: Nie Ty jedna... :evil_lol: :lol: Quote
angineuuka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Siema Paula! Wszystkiego naaajlepsiego! Dużo zdrówka, szczęścia, radości z agi i spełnienia wszystkich twoich marzeń! :loveu: Tak, wiem od Kasi :grins: Quote
paulaa. Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Angi napisał(a):Siema Paula! Wszystkiego naaajlepsiego! Dużo zdrówka, szczęścia, radości z agi i spełnienia wszystkich twoich marzeń! :loveu: Tak, wiem od Kasi :grins: dzięki! :smile: Kasia kabel :diabloti: Scoob dziś kończy 3 latka!!!:multi: Nie mam pojęcia kiedy ten czas zleciał.. mam wrażenie, że jeszcze wczoraj wracałam w nocy z wesela, z papisiem pod pachą :lol: Nadal jest moją kochaną ciapcią i chociaż miewamy swoje lepsze i gorsze momenty to nie mogłam sobie wymarzyć lepszego psa :loveu: Urodzinowy filmik wkrótce! :cool3: Quote
Carey Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Sto lat! I strasznie podoba mi się zdjęcie z języczkiem. <3 Quote
paulaa. Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Ana :) napisał(a):Wszystkiego Najlepszego :) Carey napisał(a):Sto lat! I strasznie podoba mi się zdjęcie z języczkiem. <3 deer_1987 napisał(a):Gratulacje za wyniki w agility! dzięki! :loveu: Victoria napisał(a):jakby nie ja to i tak zobaczyłaby na fb :P ee, no niekoniecznie :eviltong: Illusion napisał(a):Wszystkiego najlepszego! :multi: dzięki :smile: Scoob w swoim raju :smile: Quote
Recommended Posts