Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonka95']Super dzisiaj biegaliście :cool3: pierwszy raz was dzisiaj widziałam na żywo , bo zawsze to tylko na filmikach :)

Nawet została zrobiona fotka ;)

dzięki za fotkę! :loveu:

no dziś akurat Scoob się nie popisał, bo na wejściu, gdy miał biec z Kasią, poszedł sobie wąchać i zupełnie nie był zainteresowany bieganiem :mad: potem na szczęście się 'włączył', ale już był zdechlakiem przez pogodę :lol:

Posted

O ooo biegu Scooba z Kasią to nie widziałam , bo potem poszliśmy nad stawik , żeby się wykąpała Sonka ;) Bieganie w takim słońcu to dla psów był duży wysiłek ...

Posted

[quote name='Sonka95']O ooo biegu Scooba z Kasią to nie widziałam , bo potem poszliśmy nad stawik , żeby się wykąpała Sonka ;) Bieganie w takim słońcu to dla psów był duży wysiłek ...[/QUOTE]
bo tego biegu nie było xd
hahaha ale nagrode i tak mamy :diabloti:

Paula wrzucaj te wszystkie nieostre foty :razz:

Posted

[quote name='Victoria']bo tego biegu nie było xd
hahaha ale nagrode i tak mamy :diabloti:

Paula wrzucaj te wszystkie nieostre foty :razz:
będą, ale na razie muszę się ze wszystkimi obrobić zaległymi, w tym tyg przez poprawy kompletnie nie miałam czasu -,-

tylko jedna na zachętę ;) w końcu doczekaliśmy się skoszenia trawy, bo już mieliśmy łąkę za osiedlem :roll:

Posted (edited)

fafelek :lol:

przepalone :roll: ale warunki były wtedy ciężkie.. jakieś 34 stopnie i mocne słońce -,-

A już w poniedziałek ruszamy na OBÓZ! :loveu:
I mam pytanie...Scoob niestety na obozach/semi/zawodach, ogólnie przy noclegu w obcym miejscu, nie chce mi już zostawać sam. Wcześniej nie było większych problemów.. :roll: Zostawanie w klatce też nie zdaje egzaminu. Co mogę zrobić ? W Kozienicach, gdy już naprawdę musiałam pójść do sklepu, a nie mogłam go przyczepić pod nim, bo biegało tam mnóstwo bezdomniaków, od razu drapał drzwi, piszcząc i szczekając, jakby chciał je rozwalić. Musiałam go przywiązać do kaloryfera :diabloti: Jednak przez całą drogę, wyobrażałam sobie jak zaplącze się w smycz i się połamie, więc chyba nie jest to najlepsze rozwiązanie, ale na inne nie mam pomysłu... Nie mam kasy na płacenie za drzwi w hotelu :roll:
W domu nie ma i nie było nigdy problemów z zostawaniem...

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='cockermaister']Śliczny rudzielec :loveu::loveu::loveu:

zazdroszcze obozu :cool3:

zapraszam do nas :)
dzięki :smile:
wpadnę ;)
[quote name='Victoria']hahaha balkon xd
zamkniesz go do lusiowej klatki, ona nie ma problemów z zostawaniem w obcym miejscu :diabloti:
do Lusiowej klatki nie wejdzie mu nawet ogon :diabloti:
[quote name='Ana :)']http://imageshack.us/a/img585/7360/jh4q.jpg boski tu jest :D
dzięki :smile:

Pewnie już ostatnie fotki przed obozem ;)

i moje ulubione z dziś :smile:

Posted

[quote name='trabeska']http://imageshack.us/a/img10/5633/8npc.jpg Rudy dostał z buta w pysk i poleciaaaaaał... :diabloti:
I w sumie nie dziwię się, że ulubione, to musiał być fajny widok :evil_lol:

Wybacz, ale nie mogłam się powstrzymać od takiego komentarza :lol:

hahaha, po tym komentarzu zobaczyłam, że faktycznie to tak wygląda, zresztą moja mina mówi tu 'giń' :lol:
kurczę, wydało się, że na spacerach kopię swojego psa :evil_lol:

c.d
sztuczka z pokazywaniem języka w końcu do czegoś się przydaje ;)

wstydź się!

Posted

Angi napisał(a):
Siema Paula!
Wszystkiego naaajlepsiego! Dużo zdrówka, szczęścia, radości z agi i spełnienia wszystkich twoich marzeń! :loveu:

Tak, wiem od Kasi :grins:

dzięki! :smile: Kasia kabel :diabloti:

Scoob dziś kończy 3 latka!!!:multi:

Nie mam pojęcia kiedy ten czas zleciał.. mam wrażenie, że jeszcze wczoraj wracałam w nocy z wesela, z papisiem pod pachą :lol: Nadal jest moją kochaną ciapcią i chociaż miewamy swoje lepsze i gorsze momenty to nie mogłam sobie wymarzyć lepszego psa :loveu:

Urodzinowy filmik wkrótce! :cool3:

Posted

Ana :) napisał(a):
Wszystkiego Najlepszego :)

Carey napisał(a):
Sto lat!
I strasznie podoba mi się zdjęcie z języczkiem. <3

deer_1987 napisał(a):
Gratulacje za wyniki w agility!

dzięki! :loveu:
Victoria napisał(a):
jakby nie ja to i tak zobaczyłaby na fb :P