Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']
przystojni włosi [/QUOTE]
Gdzie Ty widziałaś tam przystojnych włochów :eviltong:?
Co do ich komentarzy to rzeczywiście, były boskie. Jeden stwierdził, że Fifka z daleka wygląda jak border terrier. Nie wiem, z której strony, ale mniejsza o to :D I dzięki nim te zawody były takie przyjemniejsze, fajnie się patrzyło jak kibicują swoim, chodzą cały czas uśmiechnięci i piosenka, którą nucili kiedy stawali na pudle cały czas tkwi mi w głowie :lol:
I oczywiście gratulacje raz jeszcze :)!

Posted

[quote name='Kashdog']Gdzie Ty widziałaś tam przystojnych włochów :eviltong:?
Co do ich komentarzy to rzeczywiście, były boskie. Jeden stwierdził, że Fifka z daleka wygląda jak border terrier. Nie wiem, z której strony, ale mniejsza o to :D I dzięki nim te zawody były takie przyjemniejsze, fajnie się patrzyło jak kibicują swoim, chodzą cały czas uśmiechnięci i piosenka, którą nucili kiedy stawali na pudle cały czas tkwi mi w głowie :lol:
I oczywiście gratulacje raz jeszcze :)![/QUOTE]

a to Wy jesteście ;P
Paula mi caly czas o jakiejs Fifce gadala a ja nie wiedzialam o kogo chodzi :lol:
macie galerie?? zaraz was poszukam
a przystojnych wlochow t otam serio nie bylo ;]

Posted

[quote name='Victoria']a to Wy jesteście ;P
Paula mi caly czas o jakiejs Fifce gadala a ja nie wiedzialam o kogo chodzi :lol:
macie galerie?? zaraz was poszukam
a przystojnych wlochow t otam serio nie bylo ;][/QUOTE]
To my :D !
A co ona Ci takiego o Fifulcu mówiła :cool3:?
Jak widziałaś galerii już nie prowadzę, może w wakacje wrócę jak będzie mi się nudzić :eviltong:

Posted

Filmik z Agility0 , nie nagrała się niestety zrzutka na 1 hopce.. :roll: 3 miejsce ;)

[video=youtube;JGddAMRrI8U]https://www.youtube.com/watch?v=JGddAMRrI8U[/video]

resztę filmików będę miała po weekendzie ;)

Kasia , nie powiesz chyba, że włoch , który pokazał nam kciuka gdy zobaczył nasze koszulki, nie był przystojny :eviltong: był boooski!!! :loveu: albo ja mam jakiś dziwny typ :lol:

Posted

nikt nie zagląda ? :roll:

zapomniałam powiedzieć, że dowiedziałam się o bardzo ciężkim przypadku spaniela w Straży dla Zwierząt, który strafił do nich niedawno z pseudo , praktycznie czeka tylko na uśpienie.. :shake: i postanowiłam chociaż spróbować z nim popracować jak się uda czasowo, bo niestety teraz czasu mam niewiele :roll: a tam procedury są bardzo ciężkie, nie można od tak po prostu przyjść i wyjść na spacer... tylko wszystko jest podzielone na dyżury :roll: w końcu od już prawie 3 lat żyję pod jednym dachem z wszechstronnie problemowym spanielem, od którego wielee się nauczyłam, a wiem że będę żałować, jeśli chociaż nie spróbuję.... jeśli oczywiście do tego czasu go już nie uśpią... :-(

Posted (edited)

[quote name='motyleqq']a jakie problemy ma ten spaniel?[/QUOTE]

podobno syndrom spanieli, ale ma mieć jeszcze konsultację z innym behawiorystom z zewnątrz, przed ostatecznym 'wyrokiem' ;)

edit:

jeszcze w temacie IABC, zapomniałam wspomnieć, że odkąd startujemy w zawodach wiecznie mamy jakieś przygody z wynikami :lol: I ile w Sopocie sytuacja była klarowna , bo mieliśmy same DIS-y :diabloti: to w Powsinie, Scoob mimo drugiego czasu i czystego biegu, został wpisany na 10 miejsce...duże było moje ździwienie, ale poszłam do sekretariatu i wszystko zostało szybko załatwione, został wpisany na 2 miejsce ;) na IABC natomiast Scoob zajął 2 miejsce, chociaż widziałam że pies na 1 miejscu strącił ostatnią tyczkę, a miał zapisany czysty przebieg... znowu był spacer do sekretariatu, żeby to sprawdzić, okazało się, że ktoś nie przepisał błędu z kartki i Scoob zajął zasłużone 1 miejsce ;)

Edited by paulaa.
Posted

Dziś Scoob w końcu wyhasał się po lesie i.. (odpukać :diabloti:) na razie nowy środek na kleszcze super się sprawdza, mimo łażenia po chaszczach, zero kleszczy, nawet łażących ;)

Posted

[quote name='motyleqq']co tam mu zakropliłaś? ja ciągle znajduję wbite kleszcze, niby pojedyncze, no ale jednak :roll:
spot-on, taką nazwę dostałam od weta, niestety dokładnej firmy nie pamiętam, bo wyrzuciłam opakowanie.. ;) zapłaciłam całe 13 zł u weta, czyli jak na razie najtaniej jak za środek przeciw kleszczom, a jest najskuteczniejszy.. :lol:
[quote name='Riven']Paula super Wam szło !!!!
dziękuję, miło słyszeć :smile:
[quote name='Sonka95']Sonia jak na razie miała tylko 3 kleszcze jak na taki ich wysyp ;)
ja już nawet nie wiem ile Scoob miał od początku roku.. jakoś koło 10 :roll: więc mieliśmy na prawdę duużo szczęścia, że jeszcze żaden nie był zarażony..
[quote name='Klaudia&Aza']http://img196.imageshack.us/img196/5026/scoonagrody.jpg brawooooo :multi:;)
dzięki :loveu:

A jutro ruszamy na pokazy agility na Pikniku z okazji Dnia Dogoterapii, na Polach Mokotowskich :smile: więc pewnie wrócę z fotkami ;)

Posted

[quote name='paulaa.']A jutro ruszamy na pokazy agility na Pikniku z okazji Dnia Dogoterapii, na Polach Mokotowskich :smile: więc pewnie wrócę z fotkami ;)[/QUOTE]
nie byłabym taka pewna
zdajesz sie na moją łaskę kochana :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']nie byłabym taka pewna
zdajesz sie na moją łaskę kochana :diabloti:[/QUOTE]

już se znalazłam zastępstwo :eviltong: po tym jak ktoś nam zrobił tylko 1 fotę na IABC :mad:

znowu filmik... mam nadzieję, że nie macie już dość :lol:
wszystkie trzy przebiegi z 1 dnia :smile:

[video=youtube;jelVLDuf5vc]http://www.youtube.com/watch?v=jelVLDuf5vc[/video]