Lucky. Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 jak wyglądają te koszulki ? :D masz jakieś zdjęcie ? gratulacje :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Masz zdjęcie koszulki ? Bo aż mnie zaciekawiłaś :cool3: Quote
Illusion Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Fajny t-shirt :razz:. I jakie ciekawe pudełeczka na rozetki, nie widziałam jeszcze, żeby tak rozetki były zapakowane. Quote
betty_labrador Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 to teraz do koszulek serce na twarz gratis? :D :evil_lol: Quote
Kashdog Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='paulaa.'] przystojni włosi [/QUOTE] Gdzie Ty widziałaś tam przystojnych włochów :eviltong:? Co do ich komentarzy to rzeczywiście, były boskie. Jeden stwierdził, że Fifka z daleka wygląda jak border terrier. Nie wiem, z której strony, ale mniejsza o to :D I dzięki nim te zawody były takie przyjemniejsze, fajnie się patrzyło jak kibicują swoim, chodzą cały czas uśmiechnięci i piosenka, którą nucili kiedy stawali na pudle cały czas tkwi mi w głowie :lol: I oczywiście gratulacje raz jeszcze :)! Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Kashdog']Gdzie Ty widziałaś tam przystojnych włochów :eviltong:? Co do ich komentarzy to rzeczywiście, były boskie. Jeden stwierdził, że Fifka z daleka wygląda jak border terrier. Nie wiem, z której strony, ale mniejsza o to :D I dzięki nim te zawody były takie przyjemniejsze, fajnie się patrzyło jak kibicują swoim, chodzą cały czas uśmiechnięci i piosenka, którą nucili kiedy stawali na pudle cały czas tkwi mi w głowie :lol: I oczywiście gratulacje raz jeszcze :)![/QUOTE] a to Wy jesteście ;P Paula mi caly czas o jakiejs Fifce gadala a ja nie wiedzialam o kogo chodzi :lol: macie galerie?? zaraz was poszukam a przystojnych wlochow t otam serio nie bylo ;] Quote
Kashdog Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Victoria']a to Wy jesteście ;P Paula mi caly czas o jakiejs Fifce gadala a ja nie wiedzialam o kogo chodzi :lol: macie galerie?? zaraz was poszukam a przystojnych wlochow t otam serio nie bylo ;][/QUOTE] To my :D ! A co ona Ci takiego o Fifulcu mówiła :cool3:? Jak widziałaś galerii już nie prowadzę, może w wakacje wrócę jak będzie mi się nudzić :eviltong: Quote
Victoria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 np. "o patrz Fifka z dg" :lol: a ja nieogar nie wiedzialam o kogo chodzi :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 http://img196.imageshack.us/img196/5026/scoonagrody.jpg gratulacje!!! Quote
paulaa. Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Filmik z Agility0 , nie nagrała się niestety zrzutka na 1 hopce.. :roll: 3 miejsce ;) [video=youtube;JGddAMRrI8U]https://www.youtube.com/watch?v=JGddAMRrI8U[/video] resztę filmików będę miała po weekendzie ;) Kasia , nie powiesz chyba, że włoch , który pokazał nam kciuka gdy zobaczył nasze koszulki, nie był przystojny :eviltong: był boooski!!! :loveu: albo ja mam jakiś dziwny typ :lol: Quote
paulaa. Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 nikt nie zagląda ? :roll: zapomniałam powiedzieć, że dowiedziałam się o bardzo ciężkim przypadku spaniela w Straży dla Zwierząt, który strafił do nich niedawno z pseudo , praktycznie czeka tylko na uśpienie.. :shake: i postanowiłam chociaż spróbować z nim popracować jak się uda czasowo, bo niestety teraz czasu mam niewiele :roll: a tam procedury są bardzo ciężkie, nie można od tak po prostu przyjść i wyjść na spacer... tylko wszystko jest podzielone na dyżury :roll: w końcu od już prawie 3 lat żyję pod jednym dachem z wszechstronnie problemowym spanielem, od którego wielee się nauczyłam, a wiem że będę żałować, jeśli chociaż nie spróbuję.... jeśli oczywiście do tego czasu go już nie uśpią... :-( Quote
Sonka95 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 My zaglądamy :) Scooby jak zasuwa na filmiku :cool3: Quote
paulaa. Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 (edited) [quote name='motyleqq']a jakie problemy ma ten spaniel?[/QUOTE] podobno syndrom spanieli, ale ma mieć jeszcze konsultację z innym behawiorystom z zewnątrz, przed ostatecznym 'wyrokiem' ;) edit: jeszcze w temacie IABC, zapomniałam wspomnieć, że odkąd startujemy w zawodach wiecznie mamy jakieś przygody z wynikami :lol: I ile w Sopocie sytuacja była klarowna , bo mieliśmy same DIS-y :diabloti: to w Powsinie, Scoob mimo drugiego czasu i czystego biegu, został wpisany na 10 miejsce...duże było moje ździwienie, ale poszłam do sekretariatu i wszystko zostało szybko załatwione, został wpisany na 2 miejsce ;) na IABC natomiast Scoob zajął 2 miejsce, chociaż widziałam że pies na 1 miejscu strącił ostatnią tyczkę, a miał zapisany czysty przebieg... znowu był spacer do sekretariatu, żeby to sprawdzić, okazało się, że ktoś nie przepisał błędu z kartki i Scoob zajął zasłużone 1 miejsce ;) Edited June 8, 2013 by paulaa. Quote
paulaa. Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Dziś Scoob w końcu wyhasał się po lesie i.. (odpukać :diabloti:) na razie nowy środek na kleszcze super się sprawdza, mimo łażenia po chaszczach, zero kleszczy, nawet łażących ;) Quote
motyleqq Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 co tam mu zakropliłaś? ja ciągle znajduję wbite kleszcze, niby pojedyncze, no ale jednak :roll: Quote
Sonka95 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Sonia jak na razie miała tylko 3 kleszcze jak na taki ich wysyp ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 http://img196.imageshack.us/img196/5026/scoonagrody.jpg brawooooo :multi:;) Quote
paulaa. Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='motyleqq']co tam mu zakropliłaś? ja ciągle znajduję wbite kleszcze, niby pojedyncze, no ale jednak :roll: spot-on, taką nazwę dostałam od weta, niestety dokładnej firmy nie pamiętam, bo wyrzuciłam opakowanie.. ;) zapłaciłam całe 13 zł u weta, czyli jak na razie najtaniej jak za środek przeciw kleszczom, a jest najskuteczniejszy.. :lol: [quote name='Riven']Paula super Wam szło !!!! dziękuję, miło słyszeć :smile: [quote name='Sonka95']Sonia jak na razie miała tylko 3 kleszcze jak na taki ich wysyp ;) ja już nawet nie wiem ile Scoob miał od początku roku.. jakoś koło 10 :roll: więc mieliśmy na prawdę duużo szczęścia, że jeszcze żaden nie był zarażony.. [quote name='Klaudia&Aza']http://img196.imageshack.us/img196/5026/scoonagrody.jpg brawooooo :multi:;) dzięki :loveu: A jutro ruszamy na pokazy agility na Pikniku z okazji Dnia Dogoterapii, na Polach Mokotowskich :smile: więc pewnie wrócę z fotkami ;) Quote
Victoria Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='paulaa.']A jutro ruszamy na pokazy agility na Pikniku z okazji Dnia Dogoterapii, na Polach Mokotowskich :smile: więc pewnie wrócę z fotkami ;)[/QUOTE] nie byłabym taka pewna zdajesz sie na moją łaskę kochana :diabloti: Quote
paulaa. Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='Victoria']nie byłabym taka pewna zdajesz sie na moją łaskę kochana :diabloti:[/QUOTE] już se znalazłam zastępstwo :eviltong: po tym jak ktoś nam zrobił tylko 1 fotę na IABC :mad: znowu filmik... mam nadzieję, że nie macie już dość :lol: wszystkie trzy przebiegi z 1 dnia :smile: [video=youtube;jelVLDuf5vc]http://www.youtube.com/watch?v=jelVLDuf5vc[/video] Quote
Recommended Posts