Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Advantix właśnie teraz będziemy próbować. Tylko dziwne, że Fiprex na koty działa, a na psa już nie...

ja potraktowałam J. wiekszą ilosćia fiprexu niz powinnam bo akurat w sklepie nie mieli a ja potrzebowałąm na już bo znalazłam 3 kleszcze, troche mi się za duzo wylało, ale teraz nie ma zadnego a jak jest to ginie
moze za mało?

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wierzę , że już za tydzień Puchar Ras :-o
Jedziemy niestety bez żadnych ambicji, bo Scoob przeżywa obecnie okres zupełnego wypalenia :roll: na działce jest bosko, na treningach tragicznie xd ale liczę chociaż na fajne wspomnienia i czyste przebiegi , jeśli pan rudy czegoś nie odwali albo nie strzeli focha przed startem :grins: co jest niestety bardzo prawdopodobne, tempem też mu się nie chce biegać maksymalnym bo po co, lepiej się poślimaczyć przy ludziach, żeby popylać na zadupiu na działce :mad: (relacje na bieżąco będą tu: https://www.facebook.com/spanielscooby ;) )

Posted

[quote name='paulaa.']Nie wierzę , że już za tydzień Puchar Ras :-o
Jedziemy niestety bez żadnych ambicji, bo Scoob przeżywa obecnie okres zupełnego wypalenia :roll: na działce jest bosko, na treningach tragicznie xd ale liczę chociaż na fajne wspomnienia i czyste przebiegi , jeśli pan rudy czegoś nie odwali albo nie strzeli focha przed startem :grins: co jest niestety bardzo prawdopodobne, tempem też mu się nie chce biegać maksymalnym bo po co, lepiej się poślimaczyć przy ludziach, żeby popylać na zadupiu na działce :mad: (relacje na bieżąco będą tu: https://www.facebook.com/spanielscooby ;) )

to nie cwiczcie na działce:diabloti:

Posted

Kirinna napisał(a):
to nie cwiczcie na działce:diabloti:

nie mieliśmy ostatnio wyboru, bo przez Kozienice nie było mnie stać na treningi i musiałam sobie odpuścić miesiąc , bo byłam zadłużona :lol: więc start za tydzień to jedna wielka niewiadoma :D ale nie przejmuję się, pocieszam się że 'ostatni będą pierwszymi' gdy się rude bydle nawróci ;)
będzie to moja pierwsza w życiu noc pod namiotem, zresztą Scooba też, więc i tak czuję, że to będzie przygoda życia :evil_lol: współczuję osobom w namiotach obok, z moim panikarstwem i nadwrażliwością Scooba na wszelkie odgłosy, na co reaguje darciem ryja, dosyć donośnym :diabloti:

Posted

[quote name='paulaa.']nie mieliśmy ostatnio wyboru, bo przez Kozienice nie było mnie stać na treningi i musiałam sobie odpuścić miesiąc , bo byłam zadłużona :lol: więc start za tydzień to jedna wielka niewiadoma :D ale nie przejmuję się, pocieszam się że 'ostatni będą pierwszymi' gdy się rude bydle nawróci ;)
będzie to moja pierwsza w życiu noc pod namiotem, zresztą Scooba też, więc i tak czuję, że to będzie przygoda życia :evil_lol: współczuję osobom w namiotach obok, z moim panikarstwem i nadwrażliwością Scooba na wszelkie odgłosy, na co reaguje darciem ryja, dosyć donośnym :diabloti:
kórego nawet nie masz :eviltong:

Posted

Sonka95 napisał(a):
A na ile dni jedziecie na zawody ? Bo tam to chyba kilka dni się dzieje :cool3:

Jesteśmy zgłoszeni na 3 dni ;) Ale jeszcze nie wiadomo, czy zostaniemy na trzeci

Posted (edited)

[quote name='betty_labrador']I jak ? będą fotki? :D bo padało :lol:[/QUOTE]

nie mam, bo nie było treningu :lol: na Bielanach lało przez całą noc, aż do 10-11 rano :roll: wszystko dosłownie pływa...

poprawiła się pogoda, więc jedziemy przynajmniej na 2 trening... może jakieś fotki wyjdą :eviltong:
ciekawa jestem czy nowy wynalazek do szarpania podziała na Scooba na treningu. bo w domu sprawdził się boskoo :lol:

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='paulaa.']nie mam, bo nie było treningu :lol: na Bielanach lało przez całą noc, aż do 10-11 rano :roll: wszystko dosłownie pływa...

poprawiła się pogoda, więc jedziemy przynajmniej na 2 trening... może jakieś fotki wyjdą :eviltong:
ciekawa jestem czy nowy wynalazek do szarpania podziała na Scooba na treningu. bo w domu sprawdził się boskoo :lol:[/QUOTE]

a co to za wynalazek?:)

Posted (edited)

[quote name='Victoria']sukienka lalki barbie :diabloti:

[quote name='betty_labrador']hahah albo spodnie Kena :lol:
w domu działało, nie śmiać się :lol: nie moja wina, że ten pies się prawie niczym nie chce szarpać i jak już coś takiego znajdę to cieszę się jak dziecko, a że akurat padło na sukienkę balową barbie, to nie moja wina :diabloti:

b&w

i jak chcecie fotki z semi, to musicie mi doradzić :smile: mam Photoshop CS5 i CS6 i nie wiem czemu żaden z nich nie chce otworzyć RAW-ów z nowego aparatu... :shake: a w Picasa wyświetlają się strasznie wybielone ( zupełnie inne niż gdy wyświetlałam w aparacie) , nie wiem czemu ona tak przemienia RAW-y :roll:

edit: ogarnełam już, chociaż TROSZECZKĘ (:evil_lol:) mi to zajęło, ściągnęłam na kompa milion niepotrzebnych programów, ale będą fotki z semi. na razie mam tylko dzielnego yorczka , czyli Lusiak:

Edited by paulaa.
Posted

[quote name='Kashdog']Napisz coś więcej jak było na semi :)[/QUOTE]

dzisiaj idziemy na drugą część, żeby nadrobić za poranny trening , który wczoraj przepadł przez ulewę i będzie dłuższa relacja ;)