Kirinna Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Ty$ka napisał(a):Advantix właśnie teraz będziemy próbować. Tylko dziwne, że Fiprex na koty działa, a na psa już nie... ja potraktowałam J. wiekszą ilosćia fiprexu niz powinnam bo akurat w sklepie nie mieli a ja potrzebowałąm na już bo znalazłam 3 kleszcze, troche mi się za duzo wylało, ale teraz nie ma zadnego a jak jest to ginie moze za mało? Quote
paulaa. Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Scoob ;) Trzymajcie kciuki, żeby w sobotę nie padało.. To będzie dużo fotek! :smile: Mamy semi z Moniką Rylską ;) Quote
Sonka95 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Trzymam kciuki :loveu: http://img16.imageshack.us/img16/1317/scooob22.jpg Quote
lenka13 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 http://img16.imageshack.us/img16/1317/scooob22.jpg fajne :) Gratki aparatu.. Licze, że kiedyś Fabi wpadnie Ci w obiektyw ;) Quote
paulaa. Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Nie wierzę , że już za tydzień Puchar Ras :-o Jedziemy niestety bez żadnych ambicji, bo Scoob przeżywa obecnie okres zupełnego wypalenia :roll: na działce jest bosko, na treningach tragicznie xd ale liczę chociaż na fajne wspomnienia i czyste przebiegi , jeśli pan rudy czegoś nie odwali albo nie strzeli focha przed startem :grins: co jest niestety bardzo prawdopodobne, tempem też mu się nie chce biegać maksymalnym bo po co, lepiej się poślimaczyć przy ludziach, żeby popylać na zadupiu na działce :mad: (relacje na bieżąco będą tu: https://www.facebook.com/spanielscooby ;) ) Quote
Kirinna Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='paulaa.']Nie wierzę , że już za tydzień Puchar Ras :-o Jedziemy niestety bez żadnych ambicji, bo Scoob przeżywa obecnie okres zupełnego wypalenia :roll: na działce jest bosko, na treningach tragicznie xd ale liczę chociaż na fajne wspomnienia i czyste przebiegi , jeśli pan rudy czegoś nie odwali albo nie strzeli focha przed startem :grins: co jest niestety bardzo prawdopodobne, tempem też mu się nie chce biegać maksymalnym bo po co, lepiej się poślimaczyć przy ludziach, żeby popylać na zadupiu na działce :mad: (relacje na bieżąco będą tu: https://www.facebook.com/spanielscooby ;) ) to nie cwiczcie na działce:diabloti: Quote
paulaa. Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Kirinna napisał(a):to nie cwiczcie na działce:diabloti: nie mieliśmy ostatnio wyboru, bo przez Kozienice nie było mnie stać na treningi i musiałam sobie odpuścić miesiąc , bo byłam zadłużona :lol: więc start za tydzień to jedna wielka niewiadoma :D ale nie przejmuję się, pocieszam się że 'ostatni będą pierwszymi' gdy się rude bydle nawróci ;) będzie to moja pierwsza w życiu noc pod namiotem, zresztą Scooba też, więc i tak czuję, że to będzie przygoda życia :evil_lol: współczuję osobom w namiotach obok, z moim panikarstwem i nadwrażliwością Scooba na wszelkie odgłosy, na co reaguje darciem ryja, dosyć donośnym :diabloti: Quote
Victoria Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='paulaa.']nie mieliśmy ostatnio wyboru, bo przez Kozienice nie było mnie stać na treningi i musiałam sobie odpuścić miesiąc , bo byłam zadłużona :lol: więc start za tydzień to jedna wielka niewiadoma :D ale nie przejmuję się, pocieszam się że 'ostatni będą pierwszymi' gdy się rude bydle nawróci ;) będzie to moja pierwsza w życiu noc pod namiotem, zresztą Scooba też, więc i tak czuję, że to będzie przygoda życia :evil_lol: współczuję osobom w namiotach obok, z moim panikarstwem i nadwrażliwością Scooba na wszelkie odgłosy, na co reaguje darciem ryja, dosyć donośnym :diabloti: kórego nawet nie masz :eviltong: Quote
paulaa. Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Victoria napisał(a):kórego nawet nie masz :eviltong: oj tam oj tam :diabloti: zawsze można zbudowac szałas , w końcu to wiocha xd Quote
Victoria Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 paulaa. napisał(a):oj tam oj tam :diabloti: zawsze można zbudowac szałas , w końcu to wiocha xd no ja już dawno mówiłam :razz: Quote
Sonka95 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 A na ile dni jedziecie na zawody ? Bo tam to chyba kilka dni się dzieje :cool3: Quote
paulaa. Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Sonka95 napisał(a):A na ile dni jedziecie na zawody ? Bo tam to chyba kilka dni się dzieje :cool3: Jesteśmy zgłoszeni na 3 dni ;) Ale jeszcze nie wiadomo, czy zostaniemy na trzeci Quote
paulaa. Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 (edited) [quote name='betty_labrador']I jak ? będą fotki? :D bo padało :lol:[/QUOTE] nie mam, bo nie było treningu :lol: na Bielanach lało przez całą noc, aż do 10-11 rano :roll: wszystko dosłownie pływa... poprawiła się pogoda, więc jedziemy przynajmniej na 2 trening... może jakieś fotki wyjdą :eviltong: ciekawa jestem czy nowy wynalazek do szarpania podziała na Scooba na treningu. bo w domu sprawdził się boskoo :lol: Edited May 25, 2013 by paulaa. Quote
Kirinna Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='paulaa.']nie mam, bo nie było treningu :lol: na Bielanach lało przez całą noc, aż do 10-11 rano :roll: wszystko dosłownie pływa... poprawiła się pogoda, więc jedziemy przynajmniej na 2 trening... może jakieś fotki wyjdą :eviltong: ciekawa jestem czy nowy wynalazek do szarpania podziała na Scooba na treningu. bo w domu sprawdził się boskoo :lol:[/QUOTE] a co to za wynalazek?:) Quote
Victoria Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='Kirinna']a co to za wynalazek?:)[/QUOTE] sukienka lalki barbie :diabloti: Quote
paulaa. Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 (edited) [quote name='Victoria']sukienka lalki barbie :diabloti: [quote name='betty_labrador']hahah albo spodnie Kena :lol: w domu działało, nie śmiać się :lol: nie moja wina, że ten pies się prawie niczym nie chce szarpać i jak już coś takiego znajdę to cieszę się jak dziecko, a że akurat padło na sukienkę balową barbie, to nie moja wina :diabloti: b&w i jak chcecie fotki z semi, to musicie mi doradzić :smile: mam Photoshop CS5 i CS6 i nie wiem czemu żaden z nich nie chce otworzyć RAW-ów z nowego aparatu... :shake: a w Picasa wyświetlają się strasznie wybielone ( zupełnie inne niż gdy wyświetlałam w aparacie) , nie wiem czemu ona tak przemienia RAW-y :roll: edit: ogarnełam już, chociaż TROSZECZKĘ (:evil_lol:) mi to zajęło, ściągnęłam na kompa milion niepotrzebnych programów, ale będą fotki z semi. na razie mam tylko dzielnego yorczka , czyli Lusiak: Edited May 26, 2013 by paulaa. Quote
paulaa. Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Kashdog']Napisz coś więcej jak było na semi :)[/QUOTE] dzisiaj idziemy na drugą część, żeby nadrobić za poranny trening , który wczoraj przepadł przez ulewę i będzie dłuższa relacja ;) Quote
motyleqq Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ciekawe czemu masz sukienki lalek w domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts