Ty$ka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ale będą zdjęcia :siara: A jak w ogóle było? ;] Quote
paulaa. Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Ty$ka napisał(a):Ale będą zdjęcia :siara: A jak w ogóle było? ;] Jak było ? Jeśli chodzi o pogodę...to tragicznie :shake: Ulewa i zimno. Dlatego tym bardziej jestem dumna z rudzielca, bo naprawdę się starał , mimo okropnego błota :smile: No i atmosfera i ludzie byli fantastyczni :loveu: Wyniki :grins:: Agility 0 - 1 miejsce/10 Tuneliada 0 - 1 miejsce/13 Jumping 0 - 2 miejsce/11 Nasz pierwszy sukces... gdy za pierwszym razem zobaczyłam tablicę, to 10 razy sprawdzałam, za nim to do mnie doszło :lol: Już się przyzwyczaiłam do naszych ciągłych porażek. xd szczególnie, że dzień wcześniej Scoob miał zawiechę i na treningu skończyłam wcześniej, po czym oznajmiłam wszystkim, że po Pucharze kończymy z agility :lol: Dostaliśmy masę nagród, przez co nie mogłam się zabrać do domu :D 2 x Karma Purina Dog Chow Active 3kg 2 x Frisbee Dog Chow 2 x saszetki, bryloczki krem do łapek. duuuże posłanie dla psa :smile: poduszkę, poszewkę i komplet smycz + obroża za to nie dostaliśmy żadnej rozetki ani pucharku :roll: a szkoda, bo rok temu były rozetki jak dostanę fotki Scooba z nagrodami to wrzucę :smile: Quote
betty_labrador Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ojej to gratulacje wyników i super posłuszeństwa Scoobiego :) I fajne prezenty :cool3: jak ja startowalam kiedys w zawodach agi, to nie bylo takich fajnych prezentow -choc czasem bylo miejsce w pierwszej 10 :P My też miałysmy z Ola tam byc ale pogoda.. :roll: zdjecia prosimy :razz: Quote
lenka13 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja mam nagrane jakieś Wasze przebiegi ;) Świetnie Wam poszło ! Quote
paulaa. Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 dziękujemy :smile: pierwsze fotki z Powsina: Quote
Kashdog Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Wielkie gratulacje :) Teraz jakieś filmiki by się przydały :) Quote
Sonka95 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Jesteście świetni :cool3: a nagrody tez fajne :) Jeszcze raz gratulacje :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Gratulacjeeee ;) Fajnie, że pomimo złej pogody dobrze Wam poszło :) A nagrody też ciekawe :eviltong: Quote
trabeska Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 I ja nie będę oryginalna: gratulacje! :lol: Świetnie Wam poszło :) I fajne nagrody dostaliście ;) Quote
paulaa. Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu: ale mimo, że cieszę się z sukcesu, to czeka nas duuużo pracy przed poważniejszymi zawodami ;) bo wciąż jest milion rzeczy do podszlifowania i nie jestem nigdy do końca zadowolona z przebiegów :roll: ale i tak jesteśmy za dobrej drodze... nie jest to 3x DIS :lol: i małe odświeżenie galerii... mimo, że majówkę spędzamy aktywnie, dzisiaj cały dzień leniuchowaliśmy na działce. :smile: w tym tygodniu planuję jeszcze jazdę na rowerze ze Scoobem, moje marzenie od dawna... zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciuki :lol: próba jazdy z nim za rolkach zakończyła się 5 minut po wyjściu z bloku.. 2 glebami, w tym przy drugiej przedarciem ulubionych spodni :roll: nasz mini-torek na działce :smile: Quote
paulaa. Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Tak, zupełna samoróbka ;) No oprócz tunelu oczywiście, aż takich zdolności manualnych nie mam :D Dostałam nagranie z A0 na Zawodach Treningowych Freex, jak ktoś ma ochotę obejrzeć ;) [video=youtube;ByjGh8nt1VE]http://www.youtube.com/watch?v=ByjGh8nt1VE&feature=youtu.be[/video] Nie ma to jak poprawianie sobie grzywki i nie ogarnięcie, że pies już wybiegł z tunelu </3 :evil_lol: Dlatego na następnych zawodach, już na sto procent będzie upięta, chociaż nie wiem jak to przeżyję, bo nie upinałam jej od chyba dobrych 8 lat :D Quote
Ty$ka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Nie marudź tak :PPP Widać, że świetny z Was team :) Quote
szalej Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 zajebisty macie torek, eh ale bym chciała mieć taki kawałek działeczki żeby sobie tam postawic :P co prawda na naszym szkoleniu jest niby tunel, koło i trójkąt, ale to wszystko niewymiarowe i dla psa który nic nie umie to nie bardzo da się czegokolwiek nauczyć :( Co do grzywki, to totalnie rozumiem, sama nie upinam wogóle włosów i na wystawach mam problem bo już psa nie widze jak biegam :D muszę na następną związać, będzie mi mega przykro :(( Quote
Izabela124. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Też nie lubię upinania włosów/grzywki. Bardzo rzadko to robię :D Quote
paulaa. Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Informuję, że prawdopodobnie znowu do naszej galerii zawitają zdjęcia :smile: Mam nowe lustro! :loveu: I jestem nim zachwycona.... Quote
Illusion Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 No to wrzucaj fotki, a nie się chwalisz! :eviltong: Quote
Recommended Posts