Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ale będą zdjęcia :siara:

A jak w ogóle było? ;]

Jak było ? Jeśli chodzi o pogodę...to tragicznie :shake: Ulewa i zimno. Dlatego tym bardziej jestem dumna z rudzielca, bo naprawdę się starał , mimo okropnego błota :smile: No i atmosfera i ludzie byli fantastyczni :loveu:

Wyniki :grins::

Agility 0 - 1 miejsce/10
Tuneliada 0 - 1 miejsce/13
Jumping 0 - 2 miejsce/11

Nasz pierwszy sukces... gdy za pierwszym razem zobaczyłam tablicę, to 10 razy sprawdzałam, za nim to do mnie doszło :lol: Już się przyzwyczaiłam do naszych ciągłych porażek. xd szczególnie, że dzień wcześniej Scoob miał zawiechę i na treningu skończyłam wcześniej, po czym oznajmiłam wszystkim, że po Pucharze kończymy z agility :lol:
Dostaliśmy masę nagród, przez co nie mogłam się zabrać do domu :D
2 x Karma Purina Dog Chow Active 3kg
2 x Frisbee Dog Chow
2 x saszetki, bryloczki
krem do łapek.
duuuże posłanie dla psa :smile:
poduszkę, poszewkę i komplet smycz + obroża

za to nie dostaliśmy żadnej rozetki ani pucharku :roll: a szkoda, bo rok temu były rozetki

jak dostanę fotki Scooba z nagrodami to wrzucę :smile:

Posted

Ojej to gratulacje wyników i super posłuszeństwa Scoobiego :)

I fajne prezenty :cool3: jak ja startowalam kiedys w zawodach agi, to nie bylo takich fajnych prezentow -choc czasem bylo miejsce w pierwszej 10 :P

My też miałysmy z Ola tam byc ale pogoda.. :roll:

zdjecia prosimy :razz:

Posted

dziękuję wszystkim za gratulacje :loveu:
ale mimo, że cieszę się z sukcesu, to czeka nas duuużo pracy przed poważniejszymi zawodami ;) bo wciąż jest milion rzeczy do podszlifowania i nie jestem nigdy do końca zadowolona z przebiegów :roll: ale i tak jesteśmy za dobrej drodze... nie jest to 3x DIS :lol:

i małe odświeżenie galerii...
mimo, że majówkę spędzamy aktywnie, dzisiaj cały dzień leniuchowaliśmy na działce. :smile:
w tym tygodniu planuję jeszcze jazdę na rowerze ze Scoobem, moje marzenie od dawna... zobaczymy co z tego wyjdzie. trzymajcie kciuki :lol: próba jazdy z nim za rolkach zakończyła się 5 minut po wyjściu z bloku.. 2 glebami, w tym przy drugiej przedarciem ulubionych spodni :roll:

nasz mini-torek na działce :smile:

Posted

Tak, zupełna samoróbka ;) No oprócz tunelu oczywiście, aż takich zdolności manualnych nie mam :D

Dostałam nagranie z A0 na Zawodach Treningowych Freex, jak ktoś ma ochotę obejrzeć ;)

[video=youtube;ByjGh8nt1VE]http://www.youtube.com/watch?v=ByjGh8nt1VE&feature=youtu.be[/video]

Nie ma to jak poprawianie sobie grzywki i nie ogarnięcie, że pies już wybiegł z tunelu </3 :evil_lol: Dlatego na następnych zawodach, już na sto procent będzie upięta, chociaż nie wiem jak to przeżyję, bo nie upinałam jej od chyba dobrych 8 lat :D

Posted

zajebisty macie torek, eh ale bym chciała mieć taki kawałek działeczki żeby sobie tam postawic :P co prawda na naszym szkoleniu jest niby tunel, koło i trójkąt, ale to wszystko niewymiarowe i dla psa który nic nie umie to nie bardzo da się czegokolwiek nauczyć :(
Co do grzywki, to totalnie rozumiem, sama nie upinam wogóle włosów i na wystawach mam problem bo już psa nie widze jak biegam :D muszę na następną związać, będzie mi mega przykro :((