Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulaa.']Już nie mogę się doczekać :smile: No i miałam nadzieje, że uda mi się pofocić już wcześniej na zawodach treningowych Freex, lub w Powsinie, a tak niestety się nie uda. Może chociaż trafi do mnie przed IABC. :roll:
Padło na dalszego następcę d90, czyli d7100 :loveu:[/QUOTE]
No to tylko pozazdrościć, chociaż ja na swojego też wcale nie narzekam:lol: Bierzesz same body?
Wytrwałości w czekaniu, pamiętam jak sama nie mogłam się doczekać chwili zakupu.eh:loveu: a czekałam na lustro dość długo:lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='puchu']Ile płaciłaś za piłki Hoko?[/QUOTE]
za Hoko Funny 63, 3,10zł ;)
[quote name='betty_labrador']hahaha pomyliłaś niufka z dzikiem? :lol:

Rety jaka kolekcja obróż :P[/QUOTE]
oj tam oj taam :D można się pomylić, wyglądał prawie jak dzik :lol: wielkie, czarne byle
[quote name='Klaudia&Aza']No to tylko pozazdrościć, chociaż ja na swojego też wcale nie narzekam:lol: Bierzesz same body?
Wytrwałości w czekaniu, pamiętam jak sama nie mogłam się doczekać chwili zakupu.eh:loveu: a czekałam na lustro dość długo:lol:[/QUOTE]

Raczej same body, 70-200 już czeka na podpięcie :smile: i mam zamiar dokupić 50 ;)

Posted

[quote name='Victoria']ta kurde ostatnio mówiła ze ma jedną smycz :lol:[/QUOTE]

Sama się ździwiłam, bo nosimy praktycznie tylko 1 i automat :D ale teraz je wygrzebałam i będziemy dobierać do kompletu , lans po całości na agi :eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='paulaa.']za Hoko Funny 63, 3,10zł ;) [/QUOTE]
3 piłki za 10 zł? Za ile byłą wysyłka?

[quote name='paulaa.']Sama się ździwiłam, bo nosimy praktycznie tylko 1 i automat :D ale teraz je wygrzebałam i będziemy dobierać do kompletu , lans po całości na agi :eviltong::diabloti:[/QUOTE] To może czas na specjalny komplet na treningi/zawody? :razz:

Posted

[quote name='betty_labrador']ja mam 3 obroze i uwazam ze za duzo :P[/QUOTE]
Ja mam jedną i tak samo uważam, bo jej nie używam :lol: Resztę obroży porozdawałam, tej nikt nie chce - a taka ładna, oczojebny róż :lol:
Natomiast szelek mam 3 pary i trochę mi mało :lol:

Posted

Odświeżam troszkę galerię, niestety teraz w szkole jest taki nawał , że nie wyrabiam :roll:

Dzisiaj pierwszy , naprawdę wiosenny dzień, ciepło i sucho! :lol: A my rozpoczęliśmy wiosenny sezon, iście agilitowo!

Zawody Treningowe Freex, a potem jeszcze trening na placu :smile:
Wróciłam totalnie padnięta zresztą tak jak pies.. ale bardzo zadowolona!
Jak na psa, który przez jakieś 3 miesiące nie widział przeszkód, jedynie slalom, Scoob naprawdę świetnie sobie poradził! No moooże tempo było mocno średnie jak na niego, ale i to dopracujemy ;)

J0 1 podejście - Ucieczka przed startem , bo niestety pańcia nie przyzwyczaiła piesia do zdejmowania obroży przed startem i po zdjęciu, spylił + Miszczowski DIS :evil_lol: w 100% moja wina... odwróciłam się o wiele za szybko i nie skoczył 1 hopki. :lol: dalej czysto.
J0 2 podejście - czysto
A0 - czysto , tylko nie zatrzymał się na kładkowej strefie, ale ją zaliczył. i tak jestem dumna, że na palisadzie zrobił strefę, chociaż nie widział jej taki kawał czasu. :smile:

Jutro Dzień Treningowy, mam nadzieje, że wrócę z tak samo pozytywnym nastawieniem. :smile:

Filmiki będą wkrótce, jak je dostanę xd

Posted

Dziękujemy wszystkim! :smile:

Na razie filmik z najgorszego przebiegu, bo tylko taki posiadam :diabloti:
[video=youtube;fN4PbkNT9tE]https://www.youtube.com/watch?v=fN4PbkNT9tE[/video]

Posted

Piesek się spisał super, ale o pańci nie można tego powiedzieć :diabloti: za każdym razem jak to oglądam , to załamuje mnie ta ślepa zmiana... :roll: masakra ile czasu się traci na takich pierdołach, agility to cholernie dokładny sport. Ale dzięki Bogu na takich filmikach widzę swoje błędu i wiem co poprawić ;)

Posted

No zdjęcie z obrożami wymiata.
A Body ja mam D80, jeszcze ciągnie.
To kiedy aparacik będziesz trzymać w łapkach ??? :loveu:
Też nie mogłam się doczekać, aż lusterko sobie kupię. Dawno temu to było.
I już uradowana, bo mam cacko w domu, a następnego dnia zawody - bieg mikołajkowy na 10 km. Mąż z kumplem startowali.
I co ? Pierdoła saska, mąż mój, bo nie ja, wsadził na chama akumulator, a to cymbały w sklepie się kopnęli. No i wyjść nie chciała. Ani go wcisnąć, ani wycisnąć, a lusterko nie działa. I tyle miałam z D80 radości, że zamiast pstrykać nim fotki na zawodach, to fociłam starą cyfrówką :angryy: i jeszcze ganiać po sklepie musiałam, żeby mi pomogli to dziadostwo wyjąć z aparatu.

Posted

Bolsbokser napisał(a):
No zdjęcie z obrożami wymiata.
A Body ja mam D80, jeszcze ciągnie.
To kiedy aparacik będziesz trzymać w łapkach ??? :loveu:
Też nie mogłam się doczekać, aż lusterko sobie kupię. Dawno temu to było.
I już uradowana, bo mam cacko w domu, a następnego dnia zawody - bieg mikołajkowy na 10 km. Mąż z kumplem startowali.
I co ? Pierdoła saska, mąż mój, bo nie ja, wsadził na chama akumulator, a to cymbały w sklepie się kopnęli. No i wyjść nie chciała. Ani go wcisnąć, ani wycisnąć, a lusterko nie działa. I tyle miałam z D80 radości, że zamiast pstrykać nim fotki na zawodach, to fociłam starą cyfrówką :angryy: i jeszcze ganiać po sklepie musiałam, żeby mi pomogli to dziadostwo wyjąć z aparatu.

Mam nadzieję, że zawita do mnie już w czerwcu. Maksymalnie na początku lipca. :smile:
Ja z mojego pierwszego lustra (D3100) aż tak bardzo się nie cieszyłam, bo byłam kompletnie zielona :lol: i używałam go jak cyfrówki na początku.
A teraz już nie mogę się doczekać tego przestawiania na nowe lustro, nowych funkcji, możliwości itp itd :smile:

Jak ktoś ma ochotę obejrzeć coś nudnego, to zapraszam :diabloti:

[video=youtube;TzM9Q4xPTeY]https://www.youtube.com/watch?v=TzM9Q4xPTeY[/video]

Posted

Wróciliśmy zupełnie padnięci z Powsina.... :smile:

Filmików niestety nie będzie, bo jedna bardzo ogarnięta osoba z dogo zamiast nas nagrać, nie wiem jakim cudem zrobiła zdjęcia kamerą.... :mad: