Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']O teraz to filmik widzę :)

A Scooby to uwielbia całować Bonnie i nie tylko ją :loveu:[/QUOTE]
Scooby niestety uwielbia całować wszystkie suki, i często tym je odstrasza :evil_lol: Ale co zrobić, oryginalny pies z niego...
[quote name='trabeska']Ale całuski słodkie :loveu:
Świetnie mu pasują te juliusy :) Pięknie w nich wygląda :loveu:
A tak w ogóle to Scoob z Basterem są bardzo podobni do siebie, jeśli chodzi o zachowanie. Baster też tak podchodzi i liże po pysku Trapera, a jak tak na tym filmiku skoczył na Ciebie to normalnie jakbym widziała rudego mojego. Niby takie błahostki i czynności, co każdy pies je robi, ale Twój i mój robią to identycznie :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki, to moje ulubione szelki :loveu:
Scoob liże tak większość psów na osiedlu , które już zna :lol: Niestety większość za tym nie przepada...
Ale byłam bardzo ciekawa, czy jest wyjątkiem czy inne spaniele też tak robią :smile: Jednak chyba z kłapołuchych największe lizusy :lol:
Tam akurat skoczył na moją koleżankę , ja nagrywałam, ale zawsze to robi podczas jazdy ;)

Ja zauważyłam, że psy tej samej rasy najfajniej się ze sobą bawią , bo są tak cholernie do siebie podobne i mają prawie identyczny styl zabawy :loveu: Niestety rzadko spotykam obok siebie spaniele :roll:

[quote name='szalej']na zdjeciu jak scooby pieknie tanczy <3[/QUOTE]
jedna z jego ulubionych komend :smile:

Coby wykorzystać fajną pogodę i to, że w końcu lepiej się czuję, zaraz wyruszamy na 'Mini Trening' :eviltong:
Czyli tylko ciasne skręty na bramce i tunel, ale zawsze coś :smile: Może uda się coś nagrać
Beagle dzisiaj pierwszy raz zobaczy tunel , ciekawa jestem reakcji :lol: Zresztą przechodzących ludzi również, bo jest ich tam niestety sporo :evil_lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']
Dzięki, to moje ulubione szelki :loveu:
Scoob liże tak większość psów na osiedlu , które już zna :lol: Niestety większość za tym nie przepada...
Ale byłam bardzo ciekawa, czy jest wyjątkiem czy inne spaniele też tak robią :smile: Jednak chyba z kłapołuchych największe lizusy :lol:
Tam akurat skoczył na moją koleżankę , ja nagrywałam, ale zawsze to robi podczas jazdy ;)

Ja zauważyłam, że psy tej samej rasy najfajniej się ze sobą bawią , bo są tak cholernie do siebie podobne i mają prawie identyczny styl zabawy :loveu: Niestety rzadko spotykam obok siebie spaniele :roll:
[/QUOTE]

Traper też zbytnio nie lubi jak rudy go tak liże.
U mnie na wiosce nie ma żadnego spaniela (ale to dlatego, że mieszka tu tylko 7 osób :evil_lol: i 4 psy, łącznie z moimi) ale w sąsiedniej wsi są chyba dwa. Moje psy nie przepadają za innymi psami niestety. :roll: Bawią się tylko z psami myśliwych i z psami moich dziadków ;) Ale staram się to zmienić i widzę poprawę. :) Kiedyś nie było mowy żeby Traper przebywał koło innego psa, a teraz bawi się z psami myśliwych :)

Posted

Bardzo sympatyczne filmiki :)

Hehe... nigdy na żywo nie miałam okazji oglądać liżących sobie pyski psów. Bo u nas wszelkie próby kończą się psią awanturą :siara:

Posted

[quote name='Ty$ka']Bardzo sympatyczne filmiki :)

Hehe... nigdy na żywo nie miałam okazji oglądać liżących sobie pyski psów. Bo u nas wszelkie próby kończą się psią awanturą :siara:

[quote name='lucky23']Fajny ten Scooby :)
Dziękujemy za odwiedzinki! :smile:

Mam jakieś fotki, nic specjalnego, ale zawsze :lol:

Scoob nawet śpi z ulubioną piłką :diabloti:

I moja ruda ulubienica z osiedla :loveu:

I z moją drugą ulubienicą z osiedla - Super Trio :smile:

Posted

[quote name='Ty$ka']Rudzielce się spotkały :lol: :D
Rudę jest piękne :loveu::eviltong:
[quote name='trabeska']Hejka :)
Fajne foty, a co ta duża ma między oczami? Tak jakoś dziwnie wygląda :lol:
Tylko bez skojarzeń haha :lol: Bo właśnie ogarnęłam, jaki to na zdjęciu ma kształt, jakby była oryginalnym wnętrem, ale to suka :evil_lol:
A to są guzki od kagańca, który kiedyś jej niefortunnie pańcia zakładała do weterynarza. Potem suka to tarła, coraz bardziej się podrażaniało i rosło..ale w niczym jej to nie przeszkadza, zwykła narośl ;)
[quote name='zygmaasia']Witamy, całą rodziną dziś 3 razy całuśny filmik oglądaliśmy, Scooby jest niesamowity :)
Cieszę się , że się filmik podoba :smile:
[quote name='Izabela124.']http://imageshack.us/a/img255/3416/imag0319s.jpg oryginalna poduszka :D
zdecydowanie :D

Posted

paulaa. napisał(a):
Tylko bez skojarzeń haha :lol: Bo właśnie ogarnęłam, jaki to na zdjęciu ma kształt, jakby była oryginalnym wnętrem, ale to suka :evil_lol:
A to są guzki od kagańca, który kiedyś jej niefortunnie pańcia zakładała do weterynarza. Potem suka to tarła, coraz bardziej się podrażaniało i rosło..ale w niczym jej to nie przeszkadza, zwykła narośl ;)

Haha, nie o to mi chodziło :lol: Tylko właśnie myślałam, że jej się może coś stało, czy coś... ;)
Ale bardzo ładna psina, pasuje do Twojego rudego :)

Posted

[quote name='paulaa.']http://www.endomondo.com/workouts/165788039/8749797

Dzisiejszy spacer, 12,19 km :smile: Jak na masakryczne warunki pogodowe, to uważam, że całkiem nieźle :lol:
W końcu mam z kim spacerować , więc odkrywam swój las, i jest naprawdę piękny. Dotychczas z tatą tylko wchodziłam do lasu, pies latał jak oszalały , wybiegał się , i wracaliśmy po paru metrach :roll::eviltong:

Podziwiam was w taką pogodę ;) my to po godzinie wróciłyśmy po spacerku i ręce to lodowate miałam :roll:

Posted (edited)

[quote name='Sonka95']Podziwiam was w taką pogodę ;) my to po godzinie wróciłyśmy po spacerku i ręce to lodowate miałam :roll:
Gdy szliśmy nie było tak źle. ;) Gorzej było, gdy się okazało, że strasznie żadko jeżdżą autobusy w weekendy i musiałyśmy sterczeć na przystanku przez 20min.. :shake:

Moi twardziele z dzisiejszego spacerku , ich pogoda nawet nie ruszyła :lol: Szaleństwa były jak nigdy :D Scooby w tym wszystkim wpadł na drzewo i myślałam, że zawału dostanę :evil_lol: sierota nigdy nie patrzy gdzie biegnie podczas zabawy

Edited by paulaa.
Posted

motyleqq napisał(a):
Scooby to ma zawsze taką zmartwioną minę, jakby wszystkie troski świata były na jego głowie :lol:

No urodzonym modelem, to on zdecydowanie nie jest :diabloti: dla niego siedzenie w miejscu nawet przez chwilę, jest jak kara :lol:
Victoria napisał(a):
a ja znów nie mam dostępu :eviltong:

Już powinno być okej :smile:

Jak jest ktoś chętny na 'Całuśnego Scooba vol.2' , to mam filmik jak napastował Cavisia :evil_lol: