Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fantowa']O, to całkiem możliwe, że się spotkamy w Sopocie :eviltong:
Z tego co widziałam, to jeszcze wcześniej na IABC, tylko nie wiem w jakie dni będziecie :smile:
[quote name='Sonka95']To fajnie spędzisz 18 :) a na zawodach będziemy za was mocno trzymać kciuki :loveu:
dzięki :loveu:

Dzisiaj padam. Najpierw mokro-błotny trening, gdzie biegało się lekko mówiąc ciężko :lol:
Potem spacer po lesie, tym razem w towarzystwie przyjaciółki i beagla, więc zrobiliśmy 7,5km:
http://www.endomondo.com/workouts/163757450/8749797
I nikt nie narzekał, nie to co ojciec :diabloti: W wolnym tempie, bo niewygodnie się gada idą szybciej :lol:

Mam jakieś fotki, i filmik z podróży powrotnej. Później wrzucę ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsze fotki - oczywiście jakość powalająca :lol:

dzielni podróżnicy :smile:

I Scoob w autobusie ;)

I niestety chyba przez te weekendowe długie spacery gdy był duży wiatr, przeziębiłam się :placz: akurat teraz gdy ma być piękna pogoda w tygodniu.. :/

Posted

Wow, ale Scoob grzecznie siedzi i to jeszcze przy ulicy :)

Niby słońce jest, ale wiatr też niestety bardzo mocno wieje... Współczuję, ja nienawidzę być przeziębiona. :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']Z tego co widziałam, to jeszcze wcześniej na IABC, tylko nie wiem w jakie dni będziecie :smile:
[/QUOTE]

Niee, z IABC się wycofałam, tylko nie wiem, kiedy zaktualizują listę :eviltong:

Posted

Dzisiaj już czuję się dużo lepiej, jutro idę do szkoły. ;)
A dzisiaj , leniuchując, zrobiłam w końcu obiecany filmik :smile:
Niby się jeszcze przetwarza... ale mi już się wyświetla, więc wrzucam.

[video=youtube;7AJtEzSb2Io]http://www.youtube.com/watch?v=7AJtEzSb2Io[/video]

I ktoś może wie, jak to jest z tymi prawami autorskimi na YT ?
Bo ciągle przy filmikach pojawia mi się pomarańczowy trójkąt, z napisem, że 'film został zablokowany w niektórych krajach'.
Czyli nie można wstawiać żadnej muzyki z kompa ? :roll:

Posted

[quote name='Sonka95']może zmień muzykę i wtedy pójdzie ;)[/QUOTE]

kurczee , tylko ta muzyka mi się podoba :placz: a te dostępne na YT, są do bani, no ale jak nie będzie innego wyjścia, to wrzucę którąś z nich :roll:

a wy zgłaszacie się w końcu na Powsin ?? Zgłoście się do A0 :smile:

Posted

[quote name='paulaa.']kurczee , tylko ta muzyka mi się podoba :placz: a te dostępne na YT, są do bani, no ale jak nie będzie innego wyjścia, to wrzucę którąś z nich :roll:

a wy zgłaszacie się w końcu na Powsin ?? Zgłoście się do A0 :smile:[/QUOTE]

Ja bym od razu jechała , gdybym wiedziała , ze Sonia przejdzie przez tunel ... musimy się kiedy zgadać i przećwiczyć u was ten nas nieszczęsny tunel ;) bo Powsin to dopiero w kwietniu jest tak ?

Posted

[quote name='Sonka95']Ja bym od razu jechała , gdybym wiedziała , ze Sonia przejdzie przez tunel ... musimy się kiedy zgadać i przećwiczyć u was ten nas nieszczęsny tunel ;) bo Powsin to dopiero w kwietniu jest tak ?[/QUOTE]

To zgłaszajcie się szybko, bo miejsc już chyba prawie nie ma ;)

A tunel ogarniecie spokojnie, jest dużo czasu do kwietnia. Można nawet przećwiczyć przy okazji jakiegoś spacerku, bo moja działka jest 15 min ode mnie, a obok jest las ;)

Posted

Ale całuski słodkie :loveu:
Świetnie mu pasują te juliusy :) Pięknie w nich wygląda :loveu:
A tak w ogóle to Scoob z Basterem są bardzo podobni do siebie, jeśli chodzi o zachowanie. Baster też tak podchodzi i liże po pysku Trapera, a jak tak na tym filmiku skoczył na Ciebie to normalnie jakbym widziała rudego mojego. Niby takie błahostki i czynności, co każdy pies je robi, ale Twój i mój robią to identycznie :evil_lol: