paulaa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Dzisiejsze szaleństwa Scooba ze ślicznym szczeniaczkiem ON :loveu: [video=youtube;YtqOvJZdyUE]https://www.youtube.com/watch?v=YtqOvJZdyUE[/video] Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Świetne foty :) Zazdroszczę Wam tych spotkań. I gratuluję postępów ze Scoobym :) Ale on jest w Ciebie wpatrzony, Paula :loveu: Quote
Ana :) Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Super taki spacerek :) ekipa na zdjęciu rewelacyjna :) http://i3.fmix.pl/fmi623/fccc090d001a6a3551129c4b/zdjecie.jpg a to jest przesłodkie :loveu: Quote
Aleksa. Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A możesz dać link do filmiku? ;) teraz jestem na necie w komórce,a tu mi na dogo jakieś wtyczki blokuje :p Quote
paulaa. Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='Ty$ka']Świetne foty :) Zazdroszczę Wam tych spotkań. I gratuluję postępów ze Scoobym :) Ale on jest w Ciebie wpatrzony, Paula :loveu: Dzięki. :smile: Czasem mu się zdarza , miałam po prostu dobre smaki :lol: [quote name='Ana :)']Super taki spacerek :) ekipa na zdjęciu rewelacyjna :) http://i3.fmix.pl/fmi623/fccc090d001a6a3551129c4b/zdjecie.jpg a to jest przesłodkie :loveu: Ekipa była naprawdę super ;) Mi też się podoba :loveu: [quote name='Aleksandra95']A możesz dać link do filmiku? ;) teraz jestem na necie w komórce,a tu mi na dogo jakieś wtyczki blokuje :p http://www.youtube.com/watch?v=YtqOvJZdyUE&feature=player_embedded ;) Quote
Klaudia&Aza Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Ja też Wam po cichu zazdroszczę tych wspólnych spacerków ;) A że tak nie śmiało zapytam, przyjęli byście mnie tak bardziej w lato na wspólny spacerek, w zasadzie mam niedaleko do Warszawy tylko w naszych PKSy nie zawsze mile widziane są zwierzęta więc nie wiem czy któregoś dałabym radę zabrać ale z miłą chęcią poznałabym ciebie i Scooba;) http://i1.fmix.pl/fmi2439/d225129c000e891351129bfc/zdjecie.jpg Jaki skupiony :) Quote
trabeska Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Też bym chciała iść z Wami na spacerek :placz: I zobaczyć na żywo tego Twojego pięknego Scooba :loveu: A zdjęcia ze spacerku cudne! Scoob jest prześliczny ;) Quote
zygmaasia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ale Scooby wymiata, poczwarek przy nim wysiada :) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czemu jak Scooby biega, to Nana na rękach, a Duffel na smyczy(?) ? ;) Quote
Ewa&Duffel Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Czemu jak Scooby biega, to Nana na rękach, a Duffel na smyczy(?) ? ;) Nana sie boi dużych psów i reaguje na nie agresją,więc jest na rękach, a Duffel cały czas chciał na nią skakać, więc mu to uniemożliwiam ;) Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ewa&Duffel napisał(a):Nana sie boi dużych psów i reaguje na nie agresją,więc jest na rękach, a Duffel cały czas chciał na nią skakać, więc mu to uniemożliwiam ;) I wszystko jasne :) Quote
monika15 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 a gdzie wy macie snieg? :) zazdroszcze takich dogo spacerków:loveu: Quote
paulaa. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Ja też Wam po cichu zazdroszczę tych wspólnych spacerków ;) A że tak nie śmiało zapytam, przyjęli byście mnie tak bardziej w lato na wspólny spacerek, w zasadzie mam niedaleko do Warszawy tylko w naszych PKSy nie zawsze mile widziane są zwierzęta więc nie wiem czy któregoś dałabym radę zabrać ale z miłą chęcią poznałabym ciebie i Scooba;) http://i1.fmix.pl/fmi2439/d225129c000e891351129bfc/zdjecie.jpg Jaki skupiony :) Jasne, jak tylko będziecie chcieli to wpadajcie :smile: [quote name='trabeska']Też bym chciała iść z Wami na spacerek :placz: I zobaczyć na żywo tego Twojego pięknego Scooba :loveu: A zdjęcia ze spacerku cudne! Scoob jest prześliczny ;) No to zapraszamy na spacerek do Wa-wy :loveu: Dzięki ;) [quote name='zygmaasia']Ale Scooby wymiata, poczwarek przy nim wysiada :) Owczarek to jeszcze papiś był, więc nie miał szans :lol: [quote name='Aleksandra95']Czemu jak Scooby biega, to Nana na rękach, a Duffel na smyczy(?) ? ;) Ewa już odpowiedziała :smile: [quote name='monika15']a gdzie wy macie snieg? :) zazdroszcze takich dogo spacerków:loveu: Śniegu jest już dziś niestety dużo :placz: A miałam nadzieje, na w końcu normalny trening agi... :-( Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 U nas też śniegu napadało... fuuu :( Ja lubię zimę, ale w tym roku mam jej dość. Czemu ja do W-wy mam tak daleko? :( Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nasze psy po 6 mc (:o) jutro się zobaczą,pobawią i wybawią :loveu: Rany, odkąd się poznały,nigdy takiej przerwy od siebie nie miały, aż wstyd Paula! :D Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Nasze psy po 6 mc (:o) jutro się zobaczą,pobawią i wybawią :loveu: Rany, odkąd się poznały,nigdy takiej przerwy od siebie nie miały, aż wstyd Paula! :D W takim razie liczę na to, że nadrobicie te zaległości obfoceniem psów 8) Quote
paulaa. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Nasze psy po 6 mc (:o) jutro się zobaczą,pobawią i wybawią :loveu: Rany, odkąd się poznały,nigdy takiej przerwy od siebie nie miały, aż wstyd Paula! :D Mam nadzieje, że się wogóle poznają :lol: Bo to jednak kawał czasu Ty$ka napisał(a):W takim razie liczę na to, że nadrobicie te zaległości obfoceniem psów 8) Z obfoceniem będzie ciężko, bo jestem bez aparatu. :-( Za to na pewno będzie dużo filmików :smile: Mam nadzieje, że mój pies wytrzyma psychicznie te 3 dni , bo czekają go same długie podróże komunikacją, a ostatnio w Swingu był istny cyrk. Musiałam wysiąść i zaczekać na następny tramwaj, dzięki bogu był to już zwykły gruchot :lol: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ale mieliście fajny spacerek szkoda , ze my nie mogłyśmy :( ale na pewno nadrobimy wspólny spacerek puki Sonka nie ma cieczki ;) Quote
paulaa. Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Sonka95 napisał(a):Ale mieliście fajny spacerek szkoda , ze my nie mogłyśmy :( ale na pewno nadrobimy wspólny spacerek puki Sonka nie ma cieczki ;) No szkoda :-( Musimy koniecznie, bo jestem pokłócona z ojcem, a sama do lasu się boje chodzić :lol: Muszę w końcu kupić ten gaz pieprzowy Ola mam nadzieje, że Scoob jutro bardzo nie zmoknie. Bo zaczyna mu potem odpierdal** :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Nasze psy się nie poznają ? hahahah, dobre :D pójdziemy do naszego lasu, gdzie dore spuszcze, ale Ty ją łapiesz :evil_lol: mam nadzieję, że sąsiad nie będzie jeździł konno, bo byłaby wpadka :D no i że żadnych psów nie spotkamy :D a co najważniejsze wiedz, że ja nie znam tego lasu :D :diabloti: niech nie odwala :p od razu przy wejściu do domu mam ręcznik dla psów :diabloti: a jak nie, to ląduje w klatce z Ryśkiem :D a tak serio, mam nadzieję, że za bardzo nie nabrudzą, bo właśnie ogarnęłam w domu. :D Quote
Aleksa. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Paula nas nie lubi, bo się nie chwali, że u nas była.:placz: :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 (edited) Aleksandra95 napisał(a):Paula nas nie lubi, bo się nie chwali, że u nas była.:placz: :evil_lol: Rozszyfrowałaś mnie :evil_lol: Z nowinek :razz: - Mój pies w końcu nauczył się w miare normalnie poruszać komunikacją miejską :smile: - Byliśmy w odwiedzinach u cioci Oli , było super , rudzielec wrócił totalnie wymęczony :loveu: w końcu! - Dzisiaj musiałam pierwszy raz jechać autobusem na zajęcia z agi i się totalnie pogubiłam, znalezienie przystanku w Warszawie graniczny czasem z cudem, gdy jest ich 10 o tej samej nazwie blisko siebie, więc latałam wesoło na most i z powrotem, przesz co uciekł mi autobus, a następny przyjechał dopiero 35 minut później :grins: ja chcę na wieś :placz: Nie wspomnę o ciągłym wyciąganiu rąk ludzi do Scooba.... jakby tak trudno było zapytać ? :roll: A zaraz będzie surprise... :razz: Edited February 9, 2013 by paulaa. Quote
Aleksa. Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 i nie ma niespodzianki .:( czekamy nadal :lol: Quote
Sonka95 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ja to się zawszę wolę upewnić gdzie jest przystanek i wchodzę na mapkę google przed wyjazdem :evil_lol: ale często też mi się zdarza pojechać nie w tą stronę :diabloti: Czekamy na niespodziankę :D Quote
Illusion Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Najlepiej pytać przechodniów, czasem się zdarza, że idą w tym samym kierunku i od razu zaprowadzają na miejsce :lol:. Super, że Scooby zrobił postępy :). Quote
Recommended Posts