Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Świetne foty :) Zazdroszczę Wam tych spotkań. I gratuluję postępów ze Scoobym :)

Ale on jest w Ciebie wpatrzony, Paula :loveu:
Dzięki. :smile:

Czasem mu się zdarza , miałam po prostu dobre smaki :lol:
[quote name='Ana :)']Super taki spacerek :) ekipa na zdjęciu rewelacyjna :)
http://i3.fmix.pl/fmi623/fccc090d001a6a3551129c4b/zdjecie.jpg a to jest przesłodkie :loveu:
Ekipa była naprawdę super ;)
Mi też się podoba :loveu:
[quote name='Aleksandra95']A możesz dać link do filmiku? ;) teraz jestem na necie w komórce,a tu mi na dogo jakieś wtyczki blokuje :p

http://www.youtube.com/watch?v=YtqOvJZdyUE&feature=player_embedded ;)

Posted

Ja też Wam po cichu zazdroszczę tych wspólnych spacerków ;) A że tak nie śmiało zapytam, przyjęli byście mnie tak bardziej w lato na wspólny spacerek, w zasadzie mam niedaleko do Warszawy tylko w naszych PKSy nie zawsze mile widziane są zwierzęta więc nie wiem czy któregoś dałabym radę zabrać ale z miłą chęcią poznałabym ciebie i Scooba;)

http://i1.fmix.pl/fmi2439/d225129c000e891351129bfc/zdjecie.jpg Jaki skupiony :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Czemu jak Scooby biega, to Nana na rękach, a Duffel na smyczy(?) ? ;)

Nana sie boi dużych psów i reaguje na nie agresją,więc jest na rękach, a Duffel cały czas chciał na nią skakać, więc mu to uniemożliwiam ;)

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Nana sie boi dużych psów i reaguje na nie agresją,więc jest na rękach, a Duffel cały czas chciał na nią skakać, więc mu to uniemożliwiam ;)

I wszystko jasne :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Ja też Wam po cichu zazdroszczę tych wspólnych spacerków ;) A że tak nie śmiało zapytam, przyjęli byście mnie tak bardziej w lato na wspólny spacerek, w zasadzie mam niedaleko do Warszawy tylko w naszych PKSy nie zawsze mile widziane są zwierzęta więc nie wiem czy któregoś dałabym radę zabrać ale z miłą chęcią poznałabym ciebie i Scooba;)

http://i1.fmix.pl/fmi2439/d225129c000e891351129bfc/zdjecie.jpg Jaki skupiony :)
Jasne, jak tylko będziecie chcieli to wpadajcie :smile:
[quote name='trabeska']Też bym chciała iść z Wami na spacerek :placz:
I zobaczyć na żywo tego Twojego pięknego Scooba :loveu:
A zdjęcia ze spacerku cudne! Scoob jest prześliczny ;)
No to zapraszamy na spacerek do Wa-wy :loveu:
Dzięki ;)
[quote name='zygmaasia']Ale Scooby wymiata, poczwarek przy nim wysiada :)
Owczarek to jeszcze papiś był, więc nie miał szans :lol:
[quote name='Aleksandra95']Czemu jak Scooby biega, to Nana na rękach, a Duffel na smyczy(?) ? ;)
Ewa już odpowiedziała :smile:
[quote name='monika15']a gdzie wy macie snieg? :)
zazdroszcze takich dogo spacerków:loveu:
Śniegu jest już dziś niestety dużo :placz: A miałam nadzieje, na w końcu normalny trening agi... :-(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nasze psy po 6 mc (:o) jutro się zobaczą,pobawią i wybawią :loveu: Rany, odkąd się poznały,nigdy takiej przerwy od siebie nie miały, aż wstyd Paula! :D

W takim razie liczę na to, że nadrobicie te zaległości obfoceniem psów 8)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Nasze psy po 6 mc (:o) jutro się zobaczą,pobawią i wybawią :loveu: Rany, odkąd się poznały,nigdy takiej przerwy od siebie nie miały, aż wstyd Paula! :D

Mam nadzieje, że się wogóle poznają :lol: Bo to jednak kawał czasu
Ty$ka napisał(a):
W takim razie liczę na to, że nadrobicie te zaległości obfoceniem psów 8)

Z obfoceniem będzie ciężko, bo jestem bez aparatu. :-(
Za to na pewno będzie dużo filmików :smile:

Mam nadzieje, że mój pies wytrzyma psychicznie te 3 dni , bo czekają go same długie podróże komunikacją, a ostatnio w Swingu był istny cyrk. Musiałam wysiąść i zaczekać na następny tramwaj, dzięki bogu był to już zwykły gruchot :lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Ale mieliście fajny spacerek szkoda , ze my nie mogłyśmy :( ale na pewno nadrobimy wspólny spacerek puki Sonka nie ma cieczki ;)

No szkoda :-( Musimy koniecznie, bo jestem pokłócona z ojcem, a sama do lasu się boje chodzić :lol: Muszę w końcu kupić ten gaz pieprzowy

Ola mam nadzieje, że Scoob jutro bardzo nie zmoknie. Bo zaczyna mu potem odpierdal** :evil_lol:

Posted

Nasze psy się nie poznają ? hahahah, dobre :D pójdziemy do naszego lasu, gdzie dore spuszcze, ale Ty ją łapiesz :evil_lol: mam nadzieję, że sąsiad nie będzie jeździł konno, bo byłaby wpadka :D no i że żadnych psów nie spotkamy :D a co najważniejsze wiedz, że ja nie znam tego lasu :D :diabloti:

niech nie odwala :p od razu przy wejściu do domu mam ręcznik dla psów :diabloti: a jak nie, to ląduje w klatce z Ryśkiem :D a tak serio, mam nadzieję, że za bardzo nie nabrudzą, bo właśnie ogarnęłam w domu. :D

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
Paula nas nie lubi, bo się nie chwali, że u nas była.:placz: :evil_lol:

Rozszyfrowałaś mnie :evil_lol:

Z nowinek :razz:
- Mój pies w końcu nauczył się w miare normalnie poruszać komunikacją miejską :smile:
- Byliśmy w odwiedzinach u cioci Oli , było super , rudzielec wrócił totalnie wymęczony :loveu: w końcu!
- Dzisiaj musiałam pierwszy raz jechać autobusem na zajęcia z agi i się totalnie pogubiłam, znalezienie przystanku w Warszawie graniczny czasem z cudem, gdy jest ich 10 o tej samej nazwie blisko siebie, więc latałam wesoło na most i z powrotem, przesz co uciekł mi autobus, a następny przyjechał dopiero 35 minut później :grins: ja chcę na wieś :placz:
Nie wspomnę o ciągłym wyciąganiu rąk ludzi do Scooba.... jakby tak trudno było zapytać ? :roll:

A zaraz będzie surprise... :razz:

Edited by paulaa.
Posted

Ja to się zawszę wolę upewnić gdzie jest przystanek i wchodzę na mapkę google przed wyjazdem :evil_lol: ale często też mi się zdarza pojechać nie w tą stronę :diabloti:

Czekamy na niespodziankę :D