motyleqq Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Aleksandrossa']Gdybym miała gdzie ćwiczyć z psem, miała pewność że mi nie zwieje przy pierwszej okazji to bez zastanowienia bym się zapisała z nim :lol:[/QUOTE] to przyjeżdżaj do mnie na podwórko ćwiczyć, jak już zorganizuję sobie torek(na wiosnę) :cool3: pół godzinki w pociągu i jesteście :cool3: Quote
betty_labrador Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Co do zdrowego jedzenia to wiem ze niełatwo sie przestawić trzeba albo mieć silna wolę albo najlepiej motywacje jakąś na tyle silną że odepchnie Cie od jedzenia niezdrowego-ktorre mimo wszystko smakuje super ;) Ja tą motywację znalazlam i sie udalo. Teraz nawet nie bardzo moge patrzec na czekolade itp. Dostalam kilka dni temu wafelka w czekoladzie...i do tej pory lezy na półce i wolałam zjeść jabłko czy banana. Zdjecia fajne nawet wyszly- nie takie gnioty jak je zwiesz ;) Quote
paulaa. Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Aga, no właśnie sama nie chce :D bo bym się zgłosiła na ten dzień tematyczny :smile: Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='paulaa.']Aga, no właśnie sama nie chce :D bo bym się zgłosiła na ten dzień tematyczny :smile:[/QUOTE] my będziemy na tym pierwszym dniu, już się zgłosiłam, to też możesz się zgłaszać :cool3: Quote
paulaa. Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='motyleqq']my będziemy na tym pierwszym dniu, już się zgłosiłam, to też możesz się zgłaszać :cool3:[/QUOTE] ok ;) 10 znaków Quote
paulaa. Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Zgłoszeni na cały dzień, zobaczymy czy się dostaliśmy czy rezerwowa :razz: Fajne, że tyle znajomych będzie :loveu: Możliwe, że do tego czasu jednak będzie już nowe lustro :cool3: Tylko nadal nie mogę się zdecydować :roll: Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ja się zgłosiłam, jak tylko dały formularz :evil_lol: a co do wyboru aparatu-współczuję. ja nie znoszę mojego, ale gdybym miała wybierać, to chyba nigdy bym się nie zdecydowała ;) dlatego podkradam aparat tacie :evil_lol: Quote
paulaa. Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='motyleqq']ja się zgłosiłam, jak tylko dały formularz :evil_lol: a co do wyboru aparatu-współczuję. ja nie znoszę mojego, ale gdybym miała wybierać, to chyba nigdy bym się nie zdecydowała ;) dlatego podkradam aparat tacie :evil_lol:[/QUOTE] Farciara, ja dopiero niedawno zauważyłam, jak zawsze musiałam akurat z psem być na dworze :lol: Wybór jest cholernie cieżki :placz: Ale wczoraj miałam okazję pobawić się d7000 i coraz bardziej skłaniam się w jego stronę. :smile: Chociaż wiadomo, najbardziej chciałabym d800, ale musiałabym kase zbierać chyba 5 lat :diabloti: Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 na nikonach to się już w ogóle nie znam. zresztą, mojego canona kupił mi tata, w ogóle nie miałam w tym udziału :evil_lol: mimo że studiowałam fotografię, to kwestie techniczne są dla mnie totalną abstrakcją :eviltong: Quote
Victoria Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 oo ja tez nas zapisałam xd tylko kuźwa tata nic nie wie:diabloti: hahaha xd musze go uświadomić w odpowiednim momencie ;d;d;d Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='motyleqq']ja się zgłosiłam, jak tylko dały formularz :evil_lol: [/QUOTE] Aga, na co się zapisałaś :evil_lol: ? bo mnie Paula namówiła i się zgłosiłam, a nie miałam pojęcia, że i wy... ;) Quote
motyleqq Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Aleksandra95']Aga, na co się zapisałaś :evil_lol: ? bo mnie Paula namówiła i się zgłosiłam, a nie miałam pojęcia, że i wy... ;)[/QUOTE] na dzień treningowy w marcu :cool3: Quote
Aleksa. Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='motyleqq']na dzień treningowy w marcu :cool3:[/QUOTE] no to pięknie i jeszcze może na A0 :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 nas Kasik też zgłosiła :evil_lol: Chociaż mamy małe szanse. Quote
Yuveza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ejj wszyscy sie zgłaszacie, to ja też chce :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Też jestem w trakcie wyboru aparatu a w zasadzie teraz to już tylko obiektywu więc wiem o czym mowa :roll: Quote
paulaa. Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Też jestem w trakcie wyboru aparatu a w zasadzie teraz to już tylko obiektywu więc wiem o czym mowa :roll:[/QUOTE] To ja na odwrót, mam obiektyw, a nie mogę się zdecydować na puszkę :lol: Chcę już taką na lata.. :roll: [quote name='westie_justa']ejj wszyscy sie zgłaszacie, to ja też chce :lol:[/QUOTE] to wbijaj :diabloti: [quote name='Aleksandrossa']nas Kasik też zgłosiła :evil_lol: Chociaż mamy małe szanse.[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']no to pięknie i jeszcze może na A0 :diabloti:[/QUOTE] eej, pewnie wy wszyscy do A0 ? :cool3: my też, więc ogólnie będzie fajosko, jak będzie cała dogo-grupa :evil_lol::loveu: tak swojsko :lol: Quote
paulaa. Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Ty$ka']Jaki obiektyw zdobyłaś? :)[/QUOTE] Obiektyw kupiłam jeszcze do starej puchy, ta Sigma 70-200 narazie ;) planuje jeszcze Nikkora 50 1.8 i na razie starczy :lol: Quote
szalej Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kurcze, ale mnie kusi sama bym się zapisała na te zawody treningowe na j0 problem tylko w tym, że Bliska na oczy nigdy toru nie widziała :D ( nie no, widziała jak miała 3 miesiące przez kilka minut :P ) Quote
szalej Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 jak już siędo was przyczepiłam to i zapytam :P Ile kosztuje kurs agility? Podejrzewam że najpierw płaci się za kurs a potem coś miesięcznie? Quote
Ty$ka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='paulaa.']Obiektyw kupiłam jeszcze do starej puchy, ta Sigma 70-200 narazie ;) planuje jeszcze Nikkora 50 1.8 i na razie starczy :lol:[/QUOTE] O, to ja właśnie zastanawiałam się nad tą sigmą, ale jednak chyba się skuszę (bo dostałam fajną ofertę :P) na N 70-300mm :loveu: A potem planuję zakup albo N 50mm, albo 85tkę :lol: Quote
Yuveza Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ja z mojej obecnej puszki jestem bardzo zadowlona, jakby nie patrzeć jest nieporównywalnie lepsza od mojego poprzedniego aparatu;) teraz tylko muszę sobie kupić fajne szkiełko, bo niestety na razie zadowala się stałką MF, co staje się uciażliwe;) Quote
paulaa. Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='szalej']Kurcze, ale mnie kusi sama bym się zapisała na te zawody treningowe na j0 problem tylko w tym, że Bliska na oczy nigdy toru nie widziała :D ( nie no, widziała jak miała 3 miesiące przez kilka minut :P )[/QUOTE] Jak nie na zawody, to przecież możecie zapisać się na te Spotkanie Tematyczne Freex, gdzie pozna co i jak. Jeszcze taki dzień treningowy będzie w Powsinie, w kwietniu, na dzień przed zawodami treningowymi :smile: [quote name='szalej']jak już siędo was przyczepiłam to i zapytam :P Ile kosztuje kurs agility? Podejrzewam że najpierw płaci się za kurs a potem coś miesięcznie?[/QUOTE] Ja gdy doszłam do średniozaawansowanych od razu płaciłam w formie miesięcznej (150zł/mies) i w początkującej też chyba tak jest. Pewnie na wiosne ruszą nowe grupy ;) Jednym pasuje taka forma, innym nie. Mi bardzo, bo czasem nie było nas na kilku zajęciach w miesiącu, akurat coś wypadało.. to płaciliśmy mniej ;) [quote name='Ty$ka']O, to ja właśnie zastanawiałam się nad tą sigmą, ale jednak chyba się skuszę (bo dostałam fajną ofertę :P) na N 70-300mm :loveu: A potem planuję zakup albo N 50mm, albo 85tkę :lol:[/QUOTE] Pewnie od BBeta ? :razz: Też pisałam do niej w sprawie tej 70-300, ale niestety teraz dla mnie cena za duża , muszę odkładać na puchę :-( A 85 to marzeniee :loveu: ale cena masakryczna. :roll: [quote name='westie_justa']ja z mojej obecnej puszki jestem bardzo zadowlona, jakby nie patrzeć jest nieporównywalnie lepsza od mojego poprzedniego aparatu;) teraz tylko muszę sobie kupić fajne szkiełko, bo niestety na razie zadowala się stałką MF, co staje się uciażliwe;)[/QUOTE] Bo masz fajną puchę :D A z tej stałki i tak naprawdę fajne zdjęcia wychodzą ;) A ja dzisiaj jestem dumna z mojego rudzielca :loveu: Nakręcił się na śniegu znowu na frisbee, i pierwszy raz obiegając mnie, złapał w locie frisbee, jeszcze z doopką w górze. :loveu: Z odległości tylko jakiś 2 metrów, ale i taj jestem straaasznie dumna. Potem, żeby kontynuować dobrą passę chyba złapał 2 razy nad nogą ( nie wiem jak to się fachowo nazywa :lol: ). Ale się jeszcze nie nakręcam, bo jeśli chodzi o frisbee ma krótkotrwałe przebłyski :diabloti: Quote
Recommended Posts