Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
I minami ludzi, gdy nasze 4 psiory weszły do metra, i wywołały sensacje :lol:

Nie zapomnę tego widoku jak te wszystkie babki się na nas patrzyły :evil_lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Nie zapomnę tego widoku jak te wszystkie babki się na nas patrzyły :evil_lol:

Victoria napisał(a):
przynajmniej pozytywnie ;p

Ja myślałam, że zejdę ze śmiechu :lol: Najpierw miny tych ludzi, a potem jeszcze Kasi się smaki wysypały na podłogę i zaczęło się pałaszowanie :evil_lol:

Fotek niestety niewiele :roll: Głównie przez Scoobsona, którego musiałam wiecznie szukać :lol: I moje nieogarnięcie związane z nowym szkłem, coby nie zwalać wszystkiego na psa :oops:
Ale nadrobię na następnym dogomaniackim ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Ja myślałam, że zejdę ze śmiechu :lol: Najpierw miny tych ludzi, a potem jeszcze Kasi się smaki wysypały na podłogę i zaczęło się pałaszowanie :evil_lol:

tak?? :lol: nawet nie zauważyłam :evil_lol:

Posted

Victoria napisał(a):
tak?? :lol: nawet nie zauważyłam :evil_lol:

Tak myślałam właśnie :lol: Ja tam z Moniką schodziłam ze śmiechu, pół podłogi tym zasypałaś :evil_lol:

Posted (edited)

Problem z fotkami jest na razie taki, że narobiłam w RAW-ach, a nie mam do nich programu :D
Muszę poszukać w necie PS ;)

Aleksandra95 napisał(a):
Scoob tak ściemniał, czy tylko tak na fotkach ?

Nie ściemniał, na szczęście, bo już wgl by śmiesznie wyglądał z tymi białymi piórami jako ciemniejszy :lol:

Zapomniałam wspomnieć, że dzisiaj jeden facet zapytał mnie w tramwaju:
'Czy ten piesek jest chory ? Bo jakiś wyliniały. ' :evil_lol:

To był nóż prosto w serce, bo dopiero go ścinałam. Jest aż tak źle ? :lol:
Scoobiego też to chyba trafiło, bo facet na chama chciał go potem pogłaskać, chociaż Scoob się bał i prawie stracił rękę :diabloti:

Edited by paulaa.
Posted

paulaa. napisał(a):
Problem z fotkami jest na razie taki, że narobiłam w RAW-ach, a nie mam do nich programu :D
Muszę poszukać w necie PS ;)

Hahaha no ładnie, moglas robic RAW + jpg :lol:

Posted

Miłość rośnie wokół nas... :evil_lol::loveu: Czyli Scooby wyrywa nowe laski :lol:

Niestety ogarzyca okazała się być obojętna na jego wdzięki... :D

Po romansach, czas na odrobinę szaleństwa...
(dotąd nie potrafie zrozumieć, czemu w zabawie zawsze biega z tyłkiem z dole, nie widziałam czego takiego jeszcze u żadnego psa :lol: )

I zawiedziony Scoob :lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
dotąd nie potrafie zrozumieć, czemu w zabawie zawsze biega z tyłkiem z dole, nie widziałam czego takiego jeszcze u żadnego psa :lol:

Nu tez tak lata xd ale jej w zabawia raczej nie zobaczysz :lol: a przynajmniej nie prędko xd

Posted (edited)

Trochę latachę latających....

Tu były latające frisbowe zdjęcia Nany, niestety musiałam usunąć je na prośbę złej pańci :placz: :evil_lol:

Edited by paulaa.
Posted

błagam... oszczędziłabyś mi tych zdjęć ze mną.. wyglądam tam potwornie :evil_lol: (sugeruję żebyś edytowała pierwszy post - piiiiiis :modla: a ja sobie te fotki zapiszę, przytnę i znów wstawię :grins: ) proszęę :loveu:

Posted

Tajemniczy bołdeł :loveu:

Dream Team :loveu:

I jakiś nienormalny rudy spaniel :diabloti:

I już nawet nie komentuje jak zmniejszanie pojechało po jakości.... :shake:
Ręczne zmniejszanie w picasie jest do doopy, definitywnie... :roll:

Posted

paulaa. napisał(a):
Trochę latachę latających....

Tu były latające frisbowe zdjęcia Nany, niestety musiałam usunąć je na prośbę złej pańci :placz: :evil_lol:

oj cicho nie jęcz xd jutro (albo jakoś tak niedługo xd) wstawie je spowrotem, z tym ze w wersji niekaleczącej oczu moim wizerunkiem :diabloti:

Posted

o widze ze spotkanie udane :D wszystkie piesy i ludzie w komplecie :D nie ślizgaliscie sie?

Paula dzis z Ola w lesie mijalismy ludzi ze spanielkiem, a Ola -o moze to Paula ze scoobym :P a ja- moze i tak tylko chyba mu ogon obcieła :D
A Dora tak do niego szarpała -myslala ze to jej kolega :)