Yuveza Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Illusion napisał(a):Mogę to potwierdzić! :kciuki: Sporo tam śniegu, u nas już praktycznie nie ma. no:lol: Sporo to tam lodu:lol: Quote
Sonka95 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 paulaa. napisał(a): I minami ludzi, gdy nasze 4 psiory weszły do metra, i wywołały sensacje :lol: Nie zapomnę tego widoku jak te wszystkie babki się na nas patrzyły :evil_lol: Quote
Victoria Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Sonka95 napisał(a):Nie zapomnę tego widoku jak te wszystkie babki się na nas patrzyły :evil_lol: przynajmniej pozytywnie ;p Quote
paulaa. Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Sonka95 napisał(a):Nie zapomnę tego widoku jak te wszystkie babki się na nas patrzyły :evil_lol: Victoria napisał(a):przynajmniej pozytywnie ;p Ja myślałam, że zejdę ze śmiechu :lol: Najpierw miny tych ludzi, a potem jeszcze Kasi się smaki wysypały na podłogę i zaczęło się pałaszowanie :evil_lol: Fotek niestety niewiele :roll: Głównie przez Scoobsona, którego musiałam wiecznie szukać :lol: I moje nieogarnięcie związane z nowym szkłem, coby nie zwalać wszystkiego na psa :oops: Ale nadrobię na następnym dogomaniackim ;) Quote
Victoria Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 paulaa. napisał(a):Ja myślałam, że zejdę ze śmiechu :lol: Najpierw miny tych ludzi, a potem jeszcze Kasi się smaki wysypały na podłogę i zaczęło się pałaszowanie :evil_lol: tak?? :lol: nawet nie zauważyłam :evil_lol: Quote
paulaa. Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Victoria napisał(a):tak?? :lol: nawet nie zauważyłam :evil_lol: Tak myślałam właśnie :lol: Ja tam z Moniką schodziłam ze śmiechu, pół podłogi tym zasypałaś :evil_lol: Quote
paulaa. Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 (edited) Problem z fotkami jest na razie taki, że narobiłam w RAW-ach, a nie mam do nich programu :D Muszę poszukać w necie PS ;) Aleksandra95 napisał(a):Scoob tak ściemniał, czy tylko tak na fotkach ? Nie ściemniał, na szczęście, bo już wgl by śmiesznie wyglądał z tymi białymi piórami jako ciemniejszy :lol: Zapomniałam wspomnieć, że dzisiaj jeden facet zapytał mnie w tramwaju: 'Czy ten piesek jest chory ? Bo jakiś wyliniały. ' :evil_lol: To był nóż prosto w serce, bo dopiero go ścinałam. Jest aż tak źle ? :lol: Scoobiego też to chyba trafiło, bo facet na chama chciał go potem pogłaskać, chociaż Scoob się bał i prawie stracił rękę :diabloti: Edited December 28, 2012 by paulaa. Quote
Yuveza Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 paulaa. napisał(a):Problem z fotkami jest na razie taki, że narobiłam w RAW-ach, a nie mam do nich programu :D Muszę poszukać w necie PS ;) Hahaha no ładnie, moglas robic RAW + jpg :lol: Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 PS ściągnięty :diabloti: na tydzień, ale cooo tam :lol: Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 westie_justa napisał(a):dobra, ale maaaasz te foty? :lol: dopiero ściągnięty :eviltong: zresztą zepsułam modem ściągając :evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 paulaa. napisał(a):dopiero ściągnięty :eviltong: zresztą zepsułam modem ściągając :evil_lol: o jesoo :evil_lol: dobra czekamy. Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Miłość rośnie wokół nas... :evil_lol::loveu: Czyli Scooby wyrywa nowe laski :lol: Niestety ogarzyca okazała się być obojętna na jego wdzięki... :D Po romansach, czas na odrobinę szaleństwa... (dotąd nie potrafie zrozumieć, czemu w zabawie zawsze biega z tyłkiem z dole, nie widziałam czego takiego jeszcze u żadnego psa :lol: ) I zawiedziony Scoob :lol: Quote
Victoria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 paulaa. napisał(a):dotąd nie potrafie zrozumieć, czemu w zabawie zawsze biega z tyłkiem z dole, nie widziałam czego takiego jeszcze u żadnego psa :lol: Nu tez tak lata xd ale jej w zabawia raczej nie zobaczysz :lol: a przynajmniej nie prędko xd Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 (edited) Trochę latachę latających.... Tu były latające frisbowe zdjęcia Nany, niestety musiałam usunąć je na prośbę złej pańci :placz: :evil_lol: Edited December 30, 2012 by paulaa. Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 milion wyrazów pyska na minutę :lol: Scoob B&W Scoob & Sonia :smile: Quote
Victoria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 błagam... oszczędziłabyś mi tych zdjęć ze mną.. wyglądam tam potwornie :evil_lol: (sugeruję żebyś edytowała pierwszy post - piiiiiis :modla: a ja sobie te fotki zapiszę, przytnę i znów wstawię :grins: ) proszęę :loveu: Quote
paulaa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Tajemniczy bołdeł :loveu: Dream Team :loveu: I jakiś nienormalny rudy spaniel :diabloti: I już nawet nie komentuje jak zmniejszanie pojechało po jakości.... :shake: Ręczne zmniejszanie w picasie jest do doopy, definitywnie... :roll: Quote
Victoria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 paulaa. napisał(a):Trochę latachę latających.... Tu były latające frisbowe zdjęcia Nany, niestety musiałam usunąć je na prośbę złej pańci :placz: :evil_lol: oj cicho nie jęcz xd jutro (albo jakoś tak niedługo xd) wstawie je spowrotem, z tym ze w wersji niekaleczącej oczu moim wizerunkiem :diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 o widze ze spotkanie udane :D wszystkie piesy i ludzie w komplecie :D nie ślizgaliscie sie? Paula dzis z Ola w lesie mijalismy ludzi ze spanielkiem, a Ola -o moze to Paula ze scoobym :P a ja- moze i tak tylko chyba mu ogon obcieła :D A Dora tak do niego szarpała -myslala ze to jej kolega :) Quote
Recommended Posts