Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ładne ma umaszczenie :):) a jak jego łapka? :)

z łapą niestety coraz gorzej.. :roll: już prawie wcale nie stawia jej na ziemi i nie daje jej dotknąć, chociaż z zewnątrz wygląda już super..

Posted

paulaa. napisał(a):
z łapą niestety coraz gorzej.. :roll: już prawie wcale nie stawia jej na ziemi i nie daje jej dotknąć, chociaż z zewnątrz wygląda już super..

ahh, szkoda :(

Posted

Victoria napisał(a):
a co ma z łapką..?? bo ja nie w temacie ;P

a ten filmik widziałam xd wczoraj obejrzałam chyba wszystkie filmiki z wpadkami na yt :lol:

pewnego razu przyszedł do domu z rozwaloną zupełnie łapą ( kot wychodzący, ale raczej trzymający się domu po kastracji...), miał operacje, poszło na to od cholery kasy, a łapa jest nadal nie sprawna, bo spieprzono robotę... to tak w skrócie.. ;)

haha, też tak mam. nie wiem czemu oglądanie porażek jest bardziej wciągające niż oglądanie pięknych przebiegów :lol:

Posted

Victoria napisał(a):
porażki sa nam bliższe :diabloti::lol:

jejku. biedny kotu ;(

chyba tak :lol:

mam nadzieje, że wkrótce wstawię filmik z nowymi sztuczkami.
ostatnio przypomniałam Scoobowi sztuczkę którą zaczęliśmy na obozie, nie wiem co mnie naszło, ale nauczyłam go oblizywania się na komende, chociaż czasem po prostu pokazuje język i wygląda to jeszcze śmieszniej :evil_lol:
i jutro chce spróbować nauczenia go kuleć. :diabloti: zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :D
ale już nie mam pomysłów na nowe sztuczki..

Posted

Collie napisał(a):
Kot piękny, szkoda, że tak wyszło z łapą. ;/
Z niecierpliwością czekam na filmik, świetny pomysł na sztuczki, wbrew pozorom dość przydatne w praktyce :diabloti:

No niestety.. :-(
Ja sobie nigdy nie daruje, że on się tak boi obcych :roll: Inaczej bym go pchała do każdej reklamy, filmu czy serialu :evil_lol:

Posted

paulaa. napisał(a):

Ja sobie nigdy nie daruje, że on się tak boi obcych :roll: Inaczej bym go pchała do każdej reklamy, filmu czy serialu :evil_lol:

Zawsze można z tym walczyć, chociaż sama mam małego dzikusa... :lol: Jeszcze się zdziwisz widząc go w TV, psia gwiazdka i furora na całym świecie :eviltong:

Posted (edited)

Collie napisał(a):
Zawsze można z tym walczyć, chociaż sama mam małego dzikusa... :lol: Jeszcze się zdziwisz widząc go w TV, psia gwiazdka i furora na całym świecie :eviltong:

mam taką nadzieje :D
Aleksandra95 napisał(a):
czekam na fotki :)

będą ;) chociaż najmniej mam swojego psa :placz:
i nie ogarniam robienia zdjęć z pilnowaniem własnego psa :D

Scoob padł i śpi na posłanku :smile: Nic dziwnego po tak dłuuugim spacerku..
Dziękujemy za super spacerek ! :loveu:
Z przygodami, gdy Scoob na kładce nagle przegryzł smycz i latał luzem :evil_lol: I minami ludzi, gdy nasze 4 psiory weszły do metra, i wywołały sensacje :lol:

Edited by paulaa.
Posted

Tym razem, wyjątkowo najpierw filmik :smile: Niestety niewiele widać, bo obiekt był zbyt ruchliwy :lol:

[video=youtube;vJwwK38JMdw]http://www.youtube.com/watch?v=vJwwK38JMdw&feature=youtu.be[/video]

Posted

westie_justa napisał(a):
Teraz Twoja kolej :diabloti:

Ooo, mogę ukraść na fb ? bo jak narazie wstawiałam tam same fotki Scooba :D

I dzięki za Scooba, super fotki :loveu:

Posted

paulaa. napisał(a):
Ooo, mogę ukraść na fb ? bo jak narazie wstawiałam tam same fotki Scooba :D

I dzięki za Scooba, super fotki :loveu:

Jasne;)

Dawaj swoje teraz :eviltong:

motyleqq napisał(a):