Yuveza Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 A ty wiesz że nam też sie robi czekoladowy nochal na zimę :) razem z różową skórą choc to drugie jest u westow normalne ponoc. Quote
Kirinna Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='paulaa.']dzięki :smile: niee, po tygodniu dopiero od zamówienia, napisali mi maila z Karuska, że nie mają tych pastuchów i że może będą po nowym roku.. więc zrezygnowałam, wysłali mi same smaki. ten slalom jest z Trixie, ma fajny pokrowiec, więc jest mobilny co mi bardzo pasuje. :smile: teoretycznie używany, ale wyglądał jak nówka, złapałam okazję na allegro[/QUOTE] też poluje na slalom i tak kombinuje ale właśnie ten z trixie nie podoba mi się;) bo zmieniam metodę nauki w końcu chyba z rurek zrobię Quote
ania90 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-uNqcT_dxehI/UNYY988N21I/AAAAAAAAAmA/0ZhebV9ODiE/s600/sku10.JPG uszy w powietrzu :loveu: Wesolych Swiat :) Quote
cockermaister Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Scoobiemu do pyszczka w nowej obróżce :) muszę moim kiedyś takie sprawić :) ile dałaś za nią i ile ma cm szer ? Quote
paulaa. Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='westie_justa']A ty wiesz że nam też sie robi czekoladowy nochal na zimę :) razem z różową skórą choc to drugie jest u westow normalne ponoc. ja wolałam jego mocno czarny nos :-( słyszałam, że to podobno od dogrzewania gazowego zimą, wtedy jest bardzo suchje powietrze i to by się nawet zgadzało, bo dziadek to ciągle robi. a ja na złość otwieram wtedy w swoim pokoju okno, bo się nie da oddychać :lol: [quote name='Kirinna']też poluje na slalom i tak kombinuje ale właśnie ten z trixie nie podoba mi się;) bo zmieniam metodę nauki w końcu chyba z rurek zrobię jeśli chodzi np. o metodę V, to się nie nadaje, prenty metalowe na ich końcach się za szybko wyginają, robiłam taki eksperyment wczoraj i porażka :lol: teraz mam połowę krzywych tyczek [quote name='ania90']https://lh3.googleusercontent.com/-uNqcT_dxehI/UNYY988N21I/AAAAAAAAAmA/0ZhebV9ODiE/s600/sku10.JPG uszy w powietrzu :loveu: Wesolych Swiat :) Dziękujemy i wzajemnie, Wesołych! :smile: [quote name='cockermaister']Scoobiemu do pyszczka w nowej obróżce :) muszę moim kiedyś takie sprawić :) ile dałaś za nią i ile ma cm szer ? dzięki, uwielbiam tą obrożę :loveu: szerokość, to chyba jakoś 2,5cm + eko, z przesyłką dałam za nią 36,50zł, ale było dużo cyfr przez numer telefonu. ;) Quote
cockermaister Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='paulaa.'] dzięki, uwielbiam tą obrożę :loveu: szerokość, to chyba jakoś 2,5cm + eko, z przesyłką dałam za nią 36,50zł, ale było dużo cyfr przez numer telefonu. ;)[/QUOTE] to nawet nie tak drogo :) a to na czym jest wyhaftowane to jest zamsz i podszyty zwykłą taśmą ?? Quote
paulaa. Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='cockermaister']to nawet nie tak drogo :) a to na czym jest wyhaftowane to jest zamsz i podszyty zwykłą taśmą ??[/QUOTE] no, też myślałam, że będzie drożej, jak na tyle materiałów i haftu :smile: tak, zamsz, taśma i eko. ;) Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Piękna jest ta obróżka :loveu: http://img651.imageshack.us/img651/5516/dsc0204pz.jpg Wam również życzymy Wesołych spokojnych Świąt ;) Quote
paulaa. Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Śpiący Mikołajek, życzy wszystkim wesołych, spokojnych świąt, oczywiście pełnych prezentów i jedzenia :lol::smile: A ja właśnie piekę świąteczne kruche ciasteczka i pierniczki :loveu: mniaam Quote
Aleksa. Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 (edited) Wesołych Świąt:tree1::tree1::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri: Edited December 24, 2012 by Aleksandra95 Quote
Lucky. Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 ale piękny mikołajkowy scoob :loveu: mogłabyś podzielić się tymi ciastkami :razz: Quote
Illusion Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 http://img716.imageshack.us/img716/9283/dsc0263fan.jpg Urocze :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Uroczy mikołajek :loveu: http://img338.imageshack.us/img338/5263/dsc0262cu.jpg Quote
Victoria Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 błyszcząca czapeczka :evil_lol: słodziak ;P fajny macie slalom.. ja mam w domu drewniane listewki które nam służą za slalom, ale ziemia jest teraz za twarda zeby je wbic.... :roll: i obróżka świetna :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 czesc! no to ujawniamy sie i my :D w waszej galeryji :loveu: zaczynamy od najlepszych życzeń, pełnych zdrowia i radości w nadchodzącym roku :loveu: oraz spełnienia marzeń ! pozdrawiamy! Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 (edited) Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i życzenia :loveu: Dzisiaj odpoczywamy, obżarci totalnie :evil_lol: W końcu jest cieplej, więc może będzie testów prezentu gwiazdkowego ciąg dalszy ;) Scooby swój już spałaszował :lol: Piszczałek nie mogłam mu dać na wypróbowanie, bo jak zawsze jest u nas Max.. :roll: + 1,5 roczne dziecko, więc ogólnie cyrk :lol: to były pierwsze święta bez mojego maleństwa, Mini [*] pamiętamy o tobie... :-( Edited December 25, 2012 by paulaa. Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 O rany ... Mini odeszła ['] :-( Kiedy ? Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Sonka95 napisał(a):O rany ... Mini odeszła ['] :-( Kiedy ? No, niestety. :-( 20 października, akurat w imieniny babci, o 4 nad ranem :-( Chyba jeden z najgorszych dni w moim życiu... nigdy tego nie zapomne. Przyjechaliśmy z prezentem, złożyliśmy życzenia, już coś nie grało, bo nie słyszałam jej szczekania i jak zawsze nie przyleciała się witać..ale ostatnio już była słabsza, więc się nie przejmowałam. Potem zaczęłam jej szukać po domu, nie ma... spytałam babcię, gdzie jest Mini. A ta zaczęła płakać.. :shake: No i zrozumiałam o co chodzi. Wpadłam w taką histerię, że chyba przez godzinę ryczałam cała trzęsąc się. Ciężko jest żegnać się z psem, z którym spędziło się praktycznie całe życie.. :-( Nigdy nie zapomne, jak miałam jakieś 5 lat i tata mi ją przywiózł, nie chciał psa, ale zakochał się w niej, gdy leżała w pudełku razem z innymi ratlerami na giełdzie samochodowej, zawsze będę myśleć, że była nam przeznaczona i wniosła wiele radości w nasze życie. Ale i tak nie mogę, nie potrafię się pogodzić z tym, że już jej nie ma... :shake: Dopiero na święta od tamtego dnia byłam w stanie pojechać z powrotem do babci, bo tam wszystko mi ją przypomina. Zaraz poszukam jakiś jej fotek, to wstawię ;) Nie wiem czy to jakiś znak, ale równo tydzień przed jej odejściem, tata nagrał z nią przez przypadek filmik, bo sprawdzał jak mój nowy telefon nagrywa... dotąd mam łzy w oczach gdy go oglądam. Quote
monika15 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Jakie piekne fotki:loveu: aż miło popatrzeć Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Fajny filmik z zimowego agility ! :) szkoda, że letnia muzyka :D ojej, przykro mi [*] Quote
paulaa. Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Fajny filmik z zimowego agility ! :) szkoda, że letnia muzyka :D ojej, przykro mi ej no, uprzedziłaś mnie :lol: oj tam, oj tam. moja ulubiona nutka ostatniego czasu, musiałam dodać! :loveu: nawet nie pomyślałam, o tym że letnia :evil_lol: A oto i obiecany filmik z zimowego agility - czyli jak nie umiemy biegać nawet prostych torków na śniegu :lol: Ale naprawdę było ciężko, widzę jak mój pies pierwszy raz w życiu hamuje przed hopkami.. :roll: Normalnie bym się wściekła, zresztą tempo też jest masakryczne, ale mu wybaczam, bo było strasznie ślisko, nawet w korkach :D [video=youtube;vfRb4gCJu9k]http://www.youtube.com/watch?v=vfRb4gCJu9k&list=HL1356455553&feature=mh_l olz[/video] Quote
Aleksa. Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 no co weszłam na YT i samo wyskoczyło :evil_lol: Quote
Soko Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zazdroszczę Wam ;) Scooby świetnie się rozwija, jedno wysłanie na przeszkodę mieliście meega! Quote
Kirinna Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 ja bym na twoim miejscu nie biegała z nim po sniegu jeśli zwalnia, bałabym się że później trudno było by go przyśpieszyć;) ale gratuluje zapału, ja na prostej drodze na śniegu potrafie się przewrócic a biegać nawet nie próbuje:) edit: ale wam zazdroszczę outów, pięknie się Scooby wysyła Quote
Victoria Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 fajnie :loveu: przykro mi z powodu Mini :candle: Quote
Recommended Posts