Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']dzięki :smile:

niee, po tygodniu dopiero od zamówienia, napisali mi maila z Karuska, że nie mają tych pastuchów i że może będą po nowym roku.. więc zrezygnowałam, wysłali mi same smaki.
ten slalom jest z Trixie, ma fajny pokrowiec, więc jest mobilny co mi bardzo pasuje. :smile:
teoretycznie używany, ale wyglądał jak nówka, złapałam okazję na allegro[/QUOTE]

też poluje na slalom i tak kombinuje ale właśnie ten z trixie nie podoba mi się;) bo zmieniam metodę nauki
w końcu chyba z rurek zrobię

Posted

[quote name='westie_justa']A ty wiesz że nam też sie robi czekoladowy nochal na zimę :) razem z różową skórą choc to drugie jest u westow normalne ponoc.
ja wolałam jego mocno czarny nos :-(
słyszałam, że to podobno od dogrzewania gazowego zimą, wtedy jest bardzo suchje powietrze i to by się nawet zgadzało, bo dziadek to ciągle robi. a ja na złość otwieram wtedy w swoim pokoju okno, bo się nie da oddychać :lol:
[quote name='Kirinna']też poluje na slalom i tak kombinuje ale właśnie ten z trixie nie podoba mi się;) bo zmieniam metodę nauki
w końcu chyba z rurek zrobię
jeśli chodzi np. o metodę V, to się nie nadaje, prenty metalowe na ich końcach się za szybko wyginają, robiłam taki eksperyment wczoraj i porażka :lol: teraz mam połowę krzywych tyczek
[quote name='ania90']https://lh3.googleusercontent.com/-uNqcT_dxehI/UNYY988N21I/AAAAAAAAAmA/0ZhebV9ODiE/s600/sku10.JPG uszy w powietrzu :loveu:

Wesolych Swiat :)
Dziękujemy i wzajemnie, Wesołych! :smile:
[quote name='cockermaister']Scoobiemu do pyszczka w nowej obróżce :) muszę moim kiedyś takie sprawić :) ile dałaś za nią i ile ma cm szer ?
dzięki, uwielbiam tą obrożę :loveu:
szerokość, to chyba jakoś 2,5cm + eko, z przesyłką dałam za nią 36,50zł, ale było dużo cyfr przez numer telefonu. ;)

Posted

[quote name='paulaa.']
dzięki, uwielbiam tą obrożę :loveu:
szerokość, to chyba jakoś 2,5cm + eko, z przesyłką dałam za nią 36,50zł, ale było dużo cyfr przez numer telefonu. ;)[/QUOTE]

to nawet nie tak drogo :)
a to na czym jest wyhaftowane to jest zamsz i podszyty zwykłą taśmą ??

Posted

[quote name='cockermaister']to nawet nie tak drogo :)
a to na czym jest wyhaftowane to jest zamsz i podszyty zwykłą taśmą ??[/QUOTE]
no, też myślałam, że będzie drożej, jak na tyle materiałów i haftu :smile:
tak, zamsz, taśma i eko. ;)

Posted

Śpiący Mikołajek,
życzy wszystkim wesołych, spokojnych świąt, oczywiście pełnych prezentów i jedzenia :lol::smile:

A ja właśnie piekę świąteczne kruche ciasteczka i pierniczki :loveu: mniaam

Posted

błyszcząca czapeczka :evil_lol: słodziak ;P

fajny macie slalom.. ja mam w domu drewniane listewki które nam służą za slalom, ale ziemia jest teraz za twarda zeby je wbic.... :roll:
i obróżka świetna :loveu:

Posted (edited)

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i życzenia :loveu:

Dzisiaj odpoczywamy, obżarci totalnie :evil_lol:
W końcu jest cieplej, więc może będzie testów prezentu gwiazdkowego ciąg dalszy ;)
Scooby swój już spałaszował :lol: Piszczałek nie mogłam mu dać na wypróbowanie, bo jak zawsze jest u nas Max.. :roll:
+ 1,5 roczne dziecko, więc ogólnie cyrk :lol:

to były pierwsze święta bez mojego maleństwa, Mini
[*] pamiętamy o tobie... :-(

Edited by paulaa.
Posted

Sonka95 napisał(a):
O rany ... Mini odeszła ['] :-( Kiedy ?

No, niestety. :-( 20 października, akurat w imieniny babci, o 4 nad ranem :-(
Chyba jeden z najgorszych dni w moim życiu... nigdy tego nie zapomne.
Przyjechaliśmy z prezentem, złożyliśmy życzenia, już coś nie grało, bo nie słyszałam jej szczekania i jak zawsze nie przyleciała się witać..ale ostatnio już była słabsza, więc się nie przejmowałam. Potem zaczęłam jej szukać po domu, nie ma... spytałam babcię, gdzie jest Mini. A ta zaczęła płakać.. :shake: No i zrozumiałam o co chodzi. Wpadłam w taką histerię, że chyba przez godzinę ryczałam cała trzęsąc się. Ciężko jest żegnać się z psem, z którym spędziło się praktycznie całe życie.. :-( Nigdy nie zapomne, jak miałam jakieś 5 lat i tata mi ją przywiózł, nie chciał psa, ale zakochał się w niej, gdy leżała w pudełku razem z innymi ratlerami na giełdzie samochodowej, zawsze będę myśleć, że była nam przeznaczona i wniosła wiele radości w nasze życie. Ale i tak nie mogę, nie potrafię się pogodzić z tym, że już jej nie ma... :shake:
Dopiero na święta od tamtego dnia byłam w stanie pojechać z powrotem do babci, bo tam wszystko mi ją przypomina.

Zaraz poszukam jakiś jej fotek, to wstawię ;)

Nie wiem czy to jakiś znak, ale równo tydzień przed jej odejściem, tata nagrał z nią przez przypadek filmik, bo sprawdzał jak mój nowy telefon nagrywa... dotąd mam łzy w oczach gdy go oglądam.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Fajny filmik z zimowego agility ! :) szkoda, że letnia muzyka :D

ojej, przykro mi

• ej no, uprzedziłaś mnie :lol:
    oj tam, oj tam. moja ulubiona nutka ostatniego czasu, musiałam dodać! :loveu:
    nawet nie pomyślałam, o tym że letnia :evil_lol:

A oto i obiecany filmik z zimowego agility - czyli jak nie umiemy biegać nawet prostych torków na śniegu :lol:
    Ale naprawdę było ciężko, widzę jak mój pies pierwszy raz w życiu hamuje przed hopkami.. :roll: Normalnie bym się wściekła, zresztą tempo też jest masakryczne, ale mu wybaczam, bo było strasznie ślisko, nawet w korkach :D

[video=youtube;vfRb4gCJu9k]http://www.youtube.com/watch?v=vfRb4gCJu9k&list=HL1356455553&feature=mh_l olz[/video]

Posted

ja bym na twoim miejscu nie biegała z nim po sniegu jeśli zwalnia, bałabym się że później trudno było by go przyśpieszyć;)
    ale gratuluje zapału, ja na prostej drodze na śniegu potrafie się przewrócic a biegać nawet nie próbuje:)

edit: ale wam zazdroszczę outów, pięknie się Scooby wysyła