Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']już nie rób takiej minki jakby to było złe :evil_lol:[/QUOTE]
cicho. :eviltong:

a tak serio, to nie wiem czy znowu się nie wycofam. przespałam się z tym i już sama nie wiem. :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']cicho. :eviltong:

a tak serio, to nie wiem czy znowu się nie wycofam. przespałam się z tym i już sama nie wiem. :roll:[/QUOTE]
:mad::mad::mad: co Ci zależy ? :mad::splat:

Posted

[quote name='Aleksandra95']:mad::mad::mad: co Ci zależy ? :mad::splat:[/QUOTE]
no dużo właśnie. ;)
ja nie potrafie do niczego z dystansem podchodzić chyba. :D

Posted

To i my jeszcze bardziej spóźnione życzenia składamy :oops: :loveu:!
Scooby jest jak błyskawica, miło popatrzeć na niego, a raczej Was :eviltong:. Na zawodach dacie radę, spróbować zawsze warto!

Posted

Paula, nie wycofuj się ;) Wy do zerówek możecie iść spokojnie.
Co innego to osoby, które w klubie nie były na treningu, pies biegnie jakby nie chciał, nie wysyła się wcale - szkoda, że ostatnimi czasy to takie osoby ciągnie na zawody. No ale ich wybór.
Przecież biegałaś ze Scoobem przy wystawie i widziałam, że nie było problemu ze skupieniem i motywacją - jedź na zawody! Zerówki na Was czekają :evil_lol:

Posted

[quote name='Fantowa']Paula, nie wycofuj się ;) Wy do zerówek możecie iść spokojnie.
Co innego to osoby, które w klubie nie były na treningu, pies biegnie jakby nie chciał, nie wysyła się wcale - szkoda, że ostatnimi czasy to takie osoby ciągnie na zawody. No ale ich wybór.
Przecież biegałaś ze Scoobem przy wystawie i widziałam, że nie było problemu ze skupieniem i motywacją - jedź na zawody! Zerówki na Was czekają :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze gadasz ! :)

Posted

Też ode mnie wszystkiego najlepszego ;)
Właśnie się zapisałyśmy na niedzielę do Sopotu i liczymy także na Was :evil_lol: albo na kogokolwiek z dogo, będziemy takie samotne :D

Posted

[quote name='Soko']Też ode mnie wszystkiego najlepszego ;)
Właśnie się zapisałyśmy na niedzielę do Sopotu i liczymy także na Was :evil_lol: albo na kogokolwiek z dogo, będziemy takie samotne :D[/QUOTE]
To was wreszcie poznam i to już 3 startujący cocker. :loveu:
Fajnie, że się zapisaliście, jakieś dogo-wsparcie :P
Bo przecież wy też debiutujecie. :smile:
Z nas akurat żadna konkurencja z moim ogarnięciem, chyba, że ktoś inny by z nim pobiegł, ale niestety. :evil_lol:

Dobija mnie tylko, że w domu mnie wyśmieli, i wgl w nas nie wierzą. :roll:

Posted

[quote name='paulaa.']To was wreszcie poznam i to już 3 startujący cocker. :loveu:
Z nas akurat żadna konkurencja z moim ogarnięciem, chyba, że ktoś inny by z nim pobiegł, ale niestety. :evil_lol:

Dobija mnie tylko, że w domu mnie wyśmieli, i wgl w nas nie wierzą. :roll:

bo są głupi :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']ja będę pewnie w Sopocie tak jak co roku :) niestety nadal jako widzowie i kibice[/QUOTE]

zawsze jako wsparcie też możecie być :loveu:

Posted

[quote name='Marta_Ares']oczywiście :loveu:
to widzimy się 11.08 ??:diabloti:[/QUOTE]
mnie niestety nie będzie.. :(

Paula jedzie z obozu.. a ja jadę z obozu 5 dni wczesniej..:(

Posted (edited)

[quote name='paulaa.']To was wreszcie poznam i to już 3 startujący cocker. :loveu:
Dobija mnie tylko, że w domu mnie wyśmieli, i wgl w nas nie wierzą. :roll:[/QUOTE]

Moi nie rozumieją, dlaczego ja z Lukiem trenuję wgl agility i nie widzą sensu wgl cokolwiek robić z nim. Bo w takim agility, to przecie TYLKO bordery biegają, a inne psy nie mają z nimi nawet szans. :roll:

Będę trzymać kciuki za Sopot! :)

Edited by darii_iia
Posted

[quote name='darii_iia']Moi nie rozumieją, dlaczego ja z Lukiem trenuję wgl agility i nie widzą sensu wgl cokolwiek robić z nim. Bo w takim agility, to przecie TYLKO bordery biegają, a inne psy nie mają z nimi nawet szans. :roll:

Będę trzymać kciuki za Sopot! :D

Mam IDENTYCZNIE! :roll:
Zobaczyli w telewizji bordery i teraz ciągle, po co ja tam wgl jade, po co wgl trenuje, strata pieniędzy, bo i tak nie mam szans...

Dziękować. :smile:

Posted

[quote name='paulaa.']Mam IDENTYCZNIE! :roll:
Zobaczyli w telewizji bordery i teraz ciągle, po co ja tam wgl jade, po co wgl trenuje, strata pieniędzy, bo i tak nie mam szans...
Dziękować. :smile:[/QUOTE]

Rodzice już mają takie dziwne przekonania. :roll:
Ostatnio wspomniałam o kastracji. To dosłownie mi powiedziano, że kastracja to skrzywdzenie psa, pies poszkodowany na całe życie. Że już lepiej uśpić niż wykastrować psa! No po prostu aż nie mogłam uwierzyć, w to co słyszałam. I jeszcze ich to nie obchodzi, że to mój pies, i to ja decyduję, co z nim będę robić. Niedługo się wybieram do weta, i poproszę tam kogoś aby powiedzieli co to jest kastracja mym rodzicom.

Posted

Mój pierwszy pies (tzn. ja byłam dziecko) nie był kastrowany, ale on był spokojny, bo był pierwszym psem w ogole na osiedlu więc potem jak zaczęły dochodzić suki z cieczką to ruszała go tylko przez płot suka sąsiada. A tak to teraz - jeden TYDZIEŃ przeleżał bez jedzenia i picia pod domem Wery, drugi nas*ał mi przed drzwiami, trzeci też kilka dni bez jedzenia i picia, w te najgorsze mrozy, inne dwa się prawie o Happy pogryzły.. te psy się naprawdę męczą i jeśli właściciele nie znają słowa smycz, to lepsza jest kastracja która to trochę likwiduje i nie zmusza tych psów do głodówek :roll: