Kashdog Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Kurcze, ja też muszę w końcu Fifkę nad jakąś wodę zabrać bo biedna tak dawno nie pływała... Pewnie wiesz, ale ja mam straszną zrazę do tego, uważaj z tymi patykami ;) Quote
paulaa. Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Kashdog napisał(a):Kurcze, ja też muszę w końcu Fifkę nad jakąś wodę zabrać bo biedna tak dawno nie pływała... Pewnie wiesz, ale ja mam straszną zrazę do tego, uważaj z tymi patykami ;) Wodowanie najlepsze na takie gorące, albo duszne dni jak ostatnio. :smile: A z patykami to chodzi o nie połykanie przy gryzieniu ? Jak był mały ciągle to robił i w domu wymiotował.. teraz dzięki bogu zawsze wypluwa resztki przy gryzieniu, ale uważam i tak ;) Quote
cockermaister Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='paulaa.']Lewandowski :loveu: :loveu::loveu: [quote name='paulaa.'] nie oglądałaś ? ;o ja jak nigdy nie oglądałam meczy, to Polski każdy i emocje były wielkie. :smile: ja też nigdy meczy nie oglądałam,ale przy tych teraz to darłam się jak oszalała :roflt: :evil_lol: http://img35.imageshack.us/img35/1434/dsc0336ev.jpg biedny Scooby, pańcia mu kibicować kazała :diabloti::evil_lol: http://img502.imageshack.us/img502/3786/dsc5012.jpg cudny pływak :loveu: Quote
Kashdog Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 paulaa. napisał(a):Wodowanie najlepsze na takie gorące, albo duszne dni jak ostatnio. :smile: A z patykami to chodzi o nie połykanie przy gryzieniu ? Jak był mały ciągle to robił i w domu wymiotował.. teraz dzięki bogu zawsze wypluwa resztki przy gryzieniu, ale uważam i tak ;) W sumie to chodzi mi o bieganie psa z patykiem. Fifka niby zawsze nosiła patyka za środek, a kiedyś złapała za końcówkę i się nabiła, także od tamtej pory staram się ograniczać takie zabawy, ale jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej :roll: Quote
Natalia&Cody Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Wodowanie rządzi :cool1: Kashdog napisał(a):W sumie to chodzi mi o bieganie psa z patykiem. Fifka niby zawsze nosiła patyka za środek, a kiedyś złapała za końcówkę i się nabiła, także od tamtej pory staram się ograniczać takie zabawy, ale jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej :roll: Może zastąp Fifce patyki frisbee z dodatkiem drewna? :D :D Quote
paulaa. Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Natalia&Cody napisał(a):Wodowanie rządzi :cool1: Może zastąp Fifce patyki frisbee z dodatkiem drewna? :D :D Apropo frisbee, to nasz dzisiaj powinno dojść. :smile: Ciekawa jestem jego reakcji Co do patyków, to jeszcze nie mieliśmy takiej sytuacji z nabiciem, jestem nawet w szoku O.o Nie pomyślałabym o tym Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 paulaa. napisał(a): Frisbee zamówione, Softflite Pup, myśle, że dobre jak na początek :smile: Chodzi mi głównie o nakręcenie, a potem będziemy myśleć o innych. Jestem w szoku jak trudno znaleźć w sklepie internetowym Frisbee Pup. ;o Wszędzie brak towaru.... A gdzie zamawialiście Softflite Pup? ja czekam na wznowienie produkcji hero pup i hero atom :-( Quote
paulaa. Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):A gdzie zamawialiście Softflite Pup? ja czekam na wznowienie produkcji hero pup i hero atom :-( na p1es.pl ;) obszukałam chyba wszystkie strony żeby znaleźć jakiś dysk w rozmiarze Pup, masakra jakaś O.o Quote
motyleqq Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):A gdzie zamawialiście Softflite Pup? ja czekam na wznowienie produkcji hero pup i hero atom :-( w tej kwestii z Amerykanami ciężko coś ustalić :evil_lol: oni nie potrafią zrozumieć, że ludzie czekają i nie widzą potrzeby, by chociaż podać jakąś datę ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 motyleqq napisał(a):w tej kwestii z Amerykanami ciężko coś ustalić :evil_lol: oni nie potrafią zrozumieć, że ludzie czekają i nie widzą potrzeby, by chociaż podać jakąś datę ;) taa może w ogóle te dyski wysyłali tylko do Polski :diabloti: Słyszałam że mają byc w wakacje ale coś czuję że wcale tak nie będzie :shake: a Atomy gumowe są najlepszymi dyskami na świecie (czyt.dla beagla :P ) i strasznie mi ich brakuje.... Quote
motyleqq Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Zuzia&Snoopy napisał(a):taa może w ogóle te dyski wysyłali tylko do Polski :diabloti: Słyszałam że mają byc w wakacje ale coś czuję że wcale tak nie będzie :shake: a Atomy gumowe są najlepszymi dyskami na świecie (czyt.dla beagla :P ) i strasznie mi ich brakuje.... no bo BYĆ MOŻE będą lato/jesień, ale... ;) to jest tak, że Hero oprócz dysków dla psów produkuje też dla ludzi. tych dla ludzi sprzedaje znacznie więcej i są one tylko duże, więc jeśli mają na maszynie uruchomioną produkcję dużych dysków, to zwyczajnie nie widzą sensu by to przestawić. w rezultacie nie ma małych dysków wcale :diabloti: Quote
puchu Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jak Scooby lubi ryby, to spróbuj suszonych stynek dla żółwi. Wychodzi dużo taniej niż fish4dogs ;) Quote
motyleqq Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 puchu napisał(a):Jak Scooby lubi ryby, to spróbuj suszonych stynek dla żółwi. Wychodzi dużo taniej niż fish4dogs ;) o, ciekawy pomysł :) Quote
paulaa. Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='puchu']Jak Scooby lubi ryby, to spróbuj suszonych stynek dla żółwi. Wychodzi dużo taniej niż fish4dogs ;) Scooby lubi wszystko. :D A tak serio, to lubi urozmaicenia, ale ogólnie nie należy do psów wybrednych, za to o wrażliwym żołądku, że łapie wszystko a potem po połowie rzeczy choruje... A co to są te stynki ? :hmmmm: bo pierwsze słysze I mam do was prośbe. Jako, że niedługo Scooby ma urodziny to moge zaszaleć. ( szczególnie, że ja urodziny mam tydzień wcześniej, więc będzie wreszcie jakaś kasa :smile: ) Mam dylemat, jakie połączenia wybrać jako, że od dawna już planuje agilitowe norwegi i obroże. Padło na piankę z AD, jako, że niestety posiadam psa totalnie wodolubnego. Każdy głos bardzo mile widziany :grins: 1. 2. 3. 4. 5. Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ja też jestem za 1 lub 2 dla Scoobiego :) (ale połączenie 3 :loveu:) Quote
puchu Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Całkiem nieźle sprawdzają się też suszone krewetki. Szczurzątko lubi podjadać żółwiowi ;) 1 albo 5 Quote
motyleqq Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 puchu napisał(a):Całkiem nieźle sprawdzają się też suszone krewetki. Szczurzątko lubi podjadać żółwiowi ;) 1 albo 5 no muszę tego spróbować! moja lubi rybę surową, a właściwie to kocha, więc może takie suszone też polubi Quote
Fantowa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Robię zakupy przedobozowe, więc przeglądam wszystkie możliwe smaczki - natknęłam się na takie coś: http://animalia.pl/produkt,19035,159,trixie-premio-sushi-twisters-60g.html Mnie wyglądem odrzuciło, no ale pewnie psy za tym szaleją :evil_lol: Quote
vege* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Paula będziesz jutro na agility koło wystawy? ;-) Quote
paulaa. Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 [quote name='vege*']Paula będziesz jutro na agility koło wystawy? ;-)[/QUOTE] Niestety będziemy :D W sobote i niedziele (chyba, zależy od pogody) Bo pogoda idealna, do zniechęcenia psa do agility. :shake: Mam nadzieje, że zakupami sobie wynagrodze :diabloti: Quote
vege* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paulaa.']Niestety będziemy :D W sobote i niedziele (chyba, zależy od pogody) Bo pogoda idealna, do zniechęcenia psa do agility. :shake: Mam nadzieje, że zakupami sobie wynagrodze :diabloti:[/QUOTE] To się przejdę i was zobaczę jutro :-) Quote
motyleqq Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 no, pogoda straszna, współczuję wszystkim psom Quote
Recommended Posts