Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, ja też muszę w końcu Fifkę nad jakąś wodę zabrać bo biedna tak dawno nie pływała...
Pewnie wiesz, ale ja mam straszną zrazę do tego, uważaj z tymi patykami ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kashdog napisał(a):
Kurcze, ja też muszę w końcu Fifkę nad jakąś wodę zabrać bo biedna tak dawno nie pływała...
Pewnie wiesz, ale ja mam straszną zrazę do tego, uważaj z tymi patykami ;)

Wodowanie najlepsze na takie gorące, albo duszne dni jak ostatnio. :smile:
A z patykami to chodzi o nie połykanie przy gryzieniu ? Jak był mały ciągle to robił i w domu wymiotował.. teraz dzięki bogu zawsze wypluwa resztki przy gryzieniu, ale uważam i tak ;)

Posted

[quote name='paulaa.']Lewandowski :loveu:

:loveu::loveu:

[quote name='paulaa.']
nie oglądałaś ? ;o ja jak nigdy nie oglądałam meczy, to Polski każdy i emocje były wielkie. :smile:

ja też nigdy meczy nie oglądałam,ale przy tych teraz to darłam się jak oszalała :roflt: :evil_lol:

http://img35.imageshack.us/img35/1434/dsc0336ev.jpg biedny Scooby, pańcia mu kibicować kazała :diabloti::evil_lol:
http://img502.imageshack.us/img502/3786/dsc5012.jpg cudny pływak :loveu:

Posted

paulaa. napisał(a):
Wodowanie najlepsze na takie gorące, albo duszne dni jak ostatnio. :smile:
A z patykami to chodzi o nie połykanie przy gryzieniu ? Jak był mały ciągle to robił i w domu wymiotował.. teraz dzięki bogu zawsze wypluwa resztki przy gryzieniu, ale uważam i tak ;)

W sumie to chodzi mi o bieganie psa z patykiem. Fifka niby zawsze nosiła patyka za środek, a kiedyś złapała za końcówkę i się nabiła, także od tamtej pory staram się ograniczać takie zabawy, ale jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej :roll:

Posted

Wodowanie rządzi :cool1:

Kashdog napisał(a):
W sumie to chodzi mi o bieganie psa z patykiem. Fifka niby zawsze nosiła patyka za środek, a kiedyś złapała za końcówkę i się nabiła, także od tamtej pory staram się ograniczać takie zabawy, ale jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej :roll:

Może zastąp Fifce patyki frisbee z dodatkiem drewna? :D :D

Posted

Natalia&Cody napisał(a):
Wodowanie rządzi :cool1:

Może zastąp Fifce patyki frisbee z dodatkiem drewna? :D :D

Apropo frisbee, to nasz dzisiaj powinno dojść. :smile: Ciekawa jestem jego reakcji

Co do patyków, to jeszcze nie mieliśmy takiej sytuacji z nabiciem, jestem nawet w szoku O.o Nie pomyślałabym o tym

Posted

paulaa. napisał(a):

Frisbee zamówione, Softflite Pup, myśle, że dobre jak na początek :smile: Chodzi mi głównie o nakręcenie, a potem będziemy myśleć o innych. Jestem w szoku jak trudno znaleźć w sklepie internetowym Frisbee Pup. ;o Wszędzie brak towaru....

A gdzie zamawialiście Softflite Pup?
ja czekam na wznowienie produkcji hero pup i hero atom :-(

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

na p1es.pl ;)
obszukałam chyba wszystkie strony żeby znaleźć jakiś dysk w rozmiarze Pup, masakra jakaś O.o

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):

w tej kwestii z Amerykanami ciężko coś ustalić :evil_lol: oni nie potrafią zrozumieć, że ludzie czekają i nie widzą potrzeby, by chociaż podać jakąś datę ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
w tej kwestii z Amerykanami ciężko coś ustalić :evil_lol: oni nie potrafią zrozumieć, że ludzie czekają i nie widzą potrzeby, by chociaż podać jakąś datę ;)

taa może w ogóle te dyski wysyłali tylko do Polski :diabloti: Słyszałam że mają byc w wakacje ale coś czuję że wcale tak nie będzie :shake: a Atomy gumowe są najlepszymi dyskami na świecie (czyt.dla beagla :P ) i strasznie mi ich brakuje....

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
taa może w ogóle te dyski wysyłali tylko do Polski :diabloti: Słyszałam że mają byc w wakacje ale coś czuję że wcale tak nie będzie :shake: a Atomy gumowe są najlepszymi dyskami na świecie (czyt.dla beagla :P ) i strasznie mi ich brakuje....

no bo BYĆ MOŻE będą lato/jesień, ale... ;) to jest tak, że Hero oprócz dysków dla psów produkuje też dla ludzi. tych dla ludzi sprzedaje znacznie więcej i są one tylko duże, więc jeśli mają na maszynie uruchomioną produkcję dużych dysków, to zwyczajnie nie widzą sensu by to przestawić. w rezultacie nie ma małych dysków wcale :diabloti:

Posted

[quote name='puchu']Jak Scooby lubi ryby, to spróbuj suszonych stynek dla żółwi. Wychodzi dużo taniej niż fish4dogs ;)
Scooby lubi wszystko. :D A tak serio, to lubi urozmaicenia, ale ogólnie nie należy do psów wybrednych, za to o wrażliwym żołądku, że łapie wszystko a potem po połowie rzeczy choruje...
A co to są te stynki ? :hmmmm: bo pierwsze słysze

I mam do was prośbe. Jako, że niedługo Scooby ma urodziny to moge zaszaleć. ( szczególnie, że ja urodziny mam tydzień wcześniej, więc będzie wreszcie jakaś kasa :smile: )
Mam dylemat, jakie połączenia wybrać jako, że od dawna już planuje agilitowe norwegi i obroże. Padło na piankę z AD, jako, że niestety posiadam psa totalnie wodolubnego.
Każdy głos bardzo mile widziany :grins:

1.

2.

3.

4.

5.

Posted

puchu napisał(a):
Całkiem nieźle sprawdzają się też suszone krewetki. Szczurzątko lubi podjadać żółwiowi ;)

1 albo 5

no muszę tego spróbować! moja lubi rybę surową, a właściwie to kocha, więc może takie suszone też polubi

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='vege*']Paula będziesz jutro na agility koło wystawy? ;-)[/QUOTE]
Niestety będziemy :D W sobote i niedziele (chyba, zależy od pogody)
Bo pogoda idealna, do zniechęcenia psa do agility. :shake:
Mam nadzieje, że zakupami sobie wynagrodze :diabloti:

Posted

[quote name='paulaa.']Niestety będziemy :D W sobote i niedziele (chyba, zależy od pogody)
Bo pogoda idealna, do zniechęcenia psa do agility. :shake:
Mam nadzieje, że zakupami sobie wynagrodze :diabloti:[/QUOTE]
To się przejdę i was zobaczę jutro :-)