Victoria Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 :evil_lol: zastanawiam sie jeszcze nad pacyfkami, wiec jak je chcesz to powiedz zebym zdążyła przed Tobą :diabloti: Quote
Lucky. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 to teraz przyznać się kto kupił jeszcze jamniki i brązowo zieloną obrożę z jakąś tasiemką :razz: Quote
zahirka11 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 haha jeśli chodzi o jamniki i zielono- brązową to są moje:-D jeśli chodzi o rzeczy od Marty:-P a ja nawet nie wiem czy witałam się w waszej galerii? jeśli nie to hejo;-) Scooby jest zarabisty będziemy trzymać kciuki za radomskie zawody bo chyba będziecie z tego co kojarzę:-) Quote
Sonka95 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Dobrze , że się zgłosiliście na zawody :cool3: my oczywiście będziemy trzymać kciuki :) Quote
monika15 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 paulaa. napisał(a):Trzymajcie kciuki za nasz slalom! :smile: Zdecydowałam, że jest ryzyko jest zabawa :D Mamy 2 weekendy na ogarnięcie slalomu, którego nie widział pare mies :roll: w tym jeden weekend właśnie minął, zostaje jeden. Będzie harcorowo, ale mam nadzieje że się uda w miarę przyzwoicie zadebiutować w A1 w Radomiu :eviltong: Chociaż zauważyłam że Scoob ma problem z wyższymi tyczkami, wczoraj na treningu skosił openową i zarył głową o ziemię, po czym przez chwilę zaczął mi kuleć :shake: ale biegaliśmy 45, mam nadzieje że sędzia da nam jednak 40, coby odciążyć chociaż trochę stawy cockerka ;d w czasie wystawy w Radomiu 22 wrzesnia są jakies zawody agility? ;) jesli tak to moze zobacze Wasz duet na zywo :D Quote
paulaa. Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='monika15']w czasie wystawy w Radomiu 22 wrzesnia są jakies zawody agility? ;) jesli tak to moze zobacze Wasz duet na zywo :D tak, są są :smile: Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na przeziębięnie (straszny katar i gorączka) ??? Pilnie! :eviltong: Jeśli się nie wykuruję jakimś cudem do soboty, to nie jedziemy do Radomia.. :roll: Niestety, pech chciał, że rozłożyłam się na 2 dni przed zawodami... a Scoob niestety raczej nie pobiegnie z inną osobą. No może oprócz mojego taty, ale niestety nie jest chętny :D Quote
angineuuka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 marne szanse, że wykurujesz się na 100 %... Lekarza odwiedziłaś pewnie, więc pożeraj tabsy, syropy, herbatki... Może i syrop z cebuli? Quote
zahirka11 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 uuu a ja już miałam nadzieje na obejrzenie was na żywo...:/ a na przeziębienie polecam gripex moją rodzinę stawia na nogi :P powinno być dobrze trzymam kciuki :D Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 taki okres ostatnio, u mnie cala rodzina chora to i mnie dopadło, ale pije to: [IMG]http://solidna-apteka.pl/image/cache/data/US_Pharmacia/SCF6755-500x500.jpg[/IMG] i o dziwo zaczyna pomagać ;) Quote
paulaa. Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 dzięki za rady :loveu: dzisiaj jest już lepiej... więc jedziemy! :smile: co prawda jest mi ciężko mówić, nie mówiąc o bieganiu :D ale zapłaciłam, kasy nie odzyskam, więc chce chociaż pobiec jako socjal ze slalomem na zawodach... na nic więcej nie liczę przy mojej tragicznej formie teraz. ;) sukcesem będzie jak dodreptam do mety :lol: no i jako, że jutro niby ten pechowy debiut w Openach, to dziś byliśmy na mierzeniu. Kobieta kompletnie się nie znała, zaczęła liczyć 0,5cm jako 1cm i uwaga, uwaga... wyszło, że Scoob ma 47cm! :-o Ja dostałam zawału serca, powiedziałam, że mierzyłam go wiele razy w domu i nie wychodziło nigdy nic ponad 40, maks 41cm. :roll: Dopiero tata zauważył, że kompletnie źle to robi. Druga babka wymierzyła nas już dobrze (chociaż Scoob ze stresu miał koci garb, bo 4 osoby trzymały go za nogi, więc naturalne, że się zestresował :roll:) i wyszło 41cm. Nie mam zamiaru go więcej mierzyć i stresować, ważne, że jest tą M-eczką oficjalnie już :D Quote
monika15 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 to fajnie, ze jednak jedziecie ;) kto wie, moze zobacze w końcu kogos z dogo na zywo:evil_lol: Quote
zahirka11 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 super! to w takim razie trzymamy za was kciuki :) Quote
szalej Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 i jak wam poszło? My byłyśmy na wystawie i widziałyśmy że był tor, ale nie miałam czasu podejść ... Quote
paulaa. Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Źle, miałam go ochotę rozszarpać i utulić jednocześnie :D ale debiuty to nie jest nasza specjalność :eviltong: za duże nerwy i widzę, że na Scooba to przechodzi, bo wyłożyliśmy się na rzeczach, których bym się w życiu nie spodziewała . Ale to jest właśnie urok naszego agilitowania, za każdym razem jakiś nowy surprise :grins: Ale nie żałuję, adrenalina jak zawsze niezastąpiona i kita merdała przez całe zawody ;) Raz nawet Scoobuś nie mógł się doczekać i pierwszy raz w życiu na zawodach zerwał mi start ( w sumie nawet na treningach nigdy tego nie robi) , przez co byłam w czarnej d . Mieliśmy wtedy bardzo dużą publikę przy okazji wystawy, ustawiam się, naglę słyszę jakieś strasznie głośne śmiechy , patrzę a mój piesek jest przy mojej nodze :D W każdym razie nie zraziłam się. Jesteśmy zapisani w ten weekend na zawody treningowe i na semi za tydzień ;) Gorzej z wygospodarowaniem czasu na naukę do matury :roll: Zapomniałam dodać, że gdyby pan Scoob nie miał jakiegoś zaniku pamięci i zaliczył strefę (co zawsze w 100% robił) to mielibyśmy łapkę :placz: i tego mu nie mogę za cholerę darować. Quote
Kirinna Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='paulaa.']Źle, miałam go ochotę rozszarpać i utulić jednocześnie :D ale debiuty to nie jest nasza specjalność :eviltong: za duże nerwy i widzę, że na Scooba to przechodzi, bo wyłożyliśmy się na rzeczach, których bym się w życiu nie spodziewała . Ale to jest właśnie urok naszego agilitowania, za każdym razem jakiś nowy surprise :grins: Ale nie żałuję, adrenalina jak zawsze niezastąpiona i kita merdała przez całe zawody ;) Raz nawet Scoobuś nie mógł się doczekać i pierwszy raz w życiu na zawodach zerwał mi start ( w sumie nawet na treningach nigdy tego nie robi) , przez co byłam w czarnej d . Mieliśmy wtedy bardzo dużą publikę przy okazji wystawy, ustawiam się, naglę słyszę jakieś strasznie głośne śmiechy , patrzę a mój piesek jest przy mojej nodze :D W każdym razie nie zraziłam się. Jesteśmy zapisani w ten weekend na zawody treningowe i na semi za tydzień ;) Gorzej z wygospodarowaniem czasu na naukę do matury :roll: Zapomniałam dodać, że gdyby pan Scoob nie miał jakiegoś zaniku pamięci i zaliczył strefę (co zawsze w 100% robił) to mielibyśmy łapkę :placz: i tego mu nie mogę za cholerę darować.[/QUOTE] nastepnym razem będzie jeszcze lepiej ;) a matura nie jest taka straszna, masz jeszcze duużo czasu:) chociaż ja musiałam zrezygnować na pół roku z treningów Quote
paulaa. Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 na rozszerzoną biologię i chemię gdy opierniczało się przez 2 lata, to baaardzo mało czasu :lol: wspomniany bieg z amnezją Scooba, a byłaby łapcia! :mad: huśtawka bardzo asekuracyjna, bo dzień wcześniej mój kochany spanielek zrobił pierwszy raz w życiu fly'era :D te zawody w ogóle powinny być u nas pod szyldem 'pierwszy raz'. pierwsza niezaliczona strefa, pierwszy fly-er, pierwsze zerwanie startu itp, itd... no i slalom widać że robiony na szybko, bo prędkość Scooba na slalomie na treningu jest zupełnie inna :roll: ale dopracujemy! :smile: [video=youtube;4PRWUDpIxZ0]http://www.youtube.com/watch?v=4PRWUDpIxZ0[/video] Quote
Kirinna Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='paulaa.']na rozszerzoną biologię i chemię gdy opierniczało się przez 2 lata, to baaardzo mało czasu[/QUOTE] czyżby na weterynarie?? :) Quote
paulaa. Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Kirinna']czyżby na weterynarie?? :)[/QUOTE] nie, znaczy nie wiem :D jak na razie mam bardzo niesprecyzowane plany dotyczące studiów ;) już sama deklaracja maturalna była męczarnią, nie lubie podejmować decyzji, tak już mam.. szczególnie gdy są tak ważne.. Quote
betty_labrador Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 czesc :D to jutro sie widzimy a w kazdym razie ja Was widze na torze i trzymam kciuki za Scoobiego ;) no i probuje foty strzelać :D Quote
paulaa. Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts